Oplzlé chlapské reči
Ahojte, nie som žiadna naivka, že si myslím, že sa môj muž ani nepozrie na inú ženu, to nie. Ale toto ma úplne rozhodilo, lebo jedna vec je, že o Tom vieš a nepočuješ a ďalšia, že počuješ. Volal mi z práce (sedel v aute) a nasadol k nemu do auta kolega so slovami ,, divaj aká buchta, aha ako to má zarezané" a bla bla.. môj muž mi radšej zložil telefón.. je jasné, že ak by nereagoval nikdy na jeho reči, ani ten kolega by pred ním takto nehovoril, čiže mi je jasné, že zdieľa nadšenie s ním.. je mi z toho zle a neviem sa stále nad tým povzniesť.. ako to spraviť? Až nie som oduta, keď o hodinu príde domov? 🙈🤣 mne to príde hrozne uchylné, ešte keď to rozprávajú ženatí..
TAkto sa rozpravaju primitivovia. Proste chlapi, ktori sa nikdy nestali muzmi, zakrpateli mozgovo v tejto veci niekde medzi 15-20 rokmi a myslia si, ze aki su frajeri.
Ver tomu ze to nie je normalne - to je stoka. Ale je mozne, ze tvoj manzel taky nie je, ale co urobis s kolegom blbcom?
nemyslim si, ze to automaticky znamena, ze tvoj manzel standardne reaguje alebo sa zapaja do takych stupidnych debat - mohol pokojne povedat Stano ty si debil alebo aj nereagovat, lebo vie, ze Stano je debil, snad si poznas svojho muza 🤷♀️ lebo ja toho mojho ano a ano obcas sa urcite obzrie a nerobim si iluzie ale som 100% presvedcena, ze taketo reci nema
takto to si asi nikdy nerobila s chlapmi a hlavne vo výrobe, v závode....
tam radi vedú reči dvojzmyselné a ešte sa na tom aj rehocú ....
@deti95060810 tak robosi su zvycajne samostatna kategoria 😉
ved to každý chlap vedie takéto blbé reči.Ja si už nerobím nijaké iluzie o žiadnom..či starý či mladý,či vzdelaný či dlaždič to sú hormonálne telesá😀 jedným uchom dnu,druhým von.Ale inak vadí to aj mne tieto reči.
@zmrzlinka2021 ale v prevádzkach nerobia len roboši - niekto ich aj vedie, majú nadriadených nejakí inžiníri...a by si sa čudovala čo tí tiež dokážu narozprávať ....
Ďakujem za reakcie, muža poznám, no takto samostatne medzi kolegami nie. V spoločnosti je kultivovaný, ale netuším, ako sa správa medzi kolegami. O tomto kolegovi hovorí, že on nonstop mele, že sa na ňom nasmeje, že je to blázon. Neviem ako reagovať keď príde domov, lebo momentálne som sfučaná ako balón 😁
No ak to mala zarezané vo vadzajne ze to vypadá ako tavie kopyto tak sa nečudujem. Takéto výjavy bez chochmesu komentujem aj ja. Nevravím ze každá žena má byť modelecka, každá mame určitý tip postavy ale adekvátne sa k tomu oblečiem. Aj ja mam brucho po pôrode ktoré si musím zakasqt do nohavíc (spraví to už len plastika) ale ne oblečiem sa tak ze ma do toho treba narvat obuvakom a tvárim sa ze mam na to nárok ved som porodila dosť veľké deti
uprimne za mna to prehanas, ty si sa vlastne ofucala za to, co povedal jeho kolega (co on absolutne nevie ovplyvnit) a vytvorila si si z toho v hlave aferu 😵💫
skusam sa zamysliet, ci by sa mi pacilo, ak by sa na mna muz odul, lebo kolegyna co mi nastupovala do auta by povedala, pozri na hentoho typka jaky je to *ebac 🥴 by som si potukala po cele
Pracovala som v mužskom kolektíve a takéto reči sú štandard a nemusí to byť len výroba a závod 😂 🤷♀️ ženatý, slobodný je to úplne jedno. Kašli na to. Dôležité je ako sa k tebe správa tvoj muž a aký máte vzťah, nie aké hlúposti si rozprávajú s kamošmi 😘
Prestaň robiť zbytočnú dramu.
Ja robím s mužmi čo majú každý 10 titulov okolo mena a keby si počula tie reči tak ti asi bok vyvali
Však tvoj muž môže byt úplne ok, nemôže zato aké reči má kolega
@petamich áno, to máš pravdu. On nepovedal nič, len zložil telefón. Len vieš, Majo, Majo rýchlo divaj aká buchta ...
mna tiez okomentovali priatelovi kolegovia v praci a to dost ponizujuco.. Teraz sa z toho smejem, ale vtedy mi to jedno nebolo, ked som sa to dozvedela. Niekedy je lepsie nevediet o com sa chlapi rozpravaju, ked su sami 😀 U nich su taketo rozhovory bezne.
toto je také to "nemám problém, tak si ho vyrobím" ... odkedy je tvoj muž zodpovedný za to, čo povie jeho kolega? to ho má prideleného v rámci nejakého sociálneho programu do opatery? ale tak buď zdutá, aj do pondelka. Len mu nehovor za čo, nech trpí...
a čo sa týka komentárov - keď si niektorá vytiahne legíny pod krk, tak ju v pohode okomentujem aj ja s kolegami / kamoškami a myslím, že v tom prípade ešte komentár toho mužovho kolegu bude vlastne lichôtka 😀 proste niektorí ľudia nemajú súdnosť, alebo sa jednoducho potrebujú predvádzať a pýtajú si pozornosť.
ja by som to napr. bud otocila na srandu a ked pride domov sa spytala Majo Majo no co aka bola ta buchta, vsak zvedava som 😂 alebo proste vobec neriesila (a nebudem sa tvarit, ze aj my zeny obcas nekomentujeme ine zeny alebo inych chlapov ako v 4. cenovej)
Máte pravdu, on nepovedal nič a som odutá.. musím to asi len v sebe nejak spracovať, že je to proste bežné, chlapi sú hovädá..
@zmrzlinka2021
ako si to myslela, že " roboši" sú iná kategória? (nie môj muž nie je "roboš').
a ostatné si nerobte ilúzie o tom ako sa bavia muži keď tam nie sú ženy.
Bežná chlapská vec nezávisle od vzdelania. Skôr by bolo na počudovanie, keby to zázrakom nejaký nerobil...
To, že kolega tvojho muža je nadržané prasa, ešte neznamená, že je taký aj tvoj muž a že keby taký nebol, tak to ten druhý nepovie. Povie. Takým je to jedno. Muža si poznáš najlepšie ty sama. Podľa mňa hovorí za všetko už to, že radšej rýchlo zložil, aby si to nepočula. Čiže uvedomuje si, že kolegovo vyjadrovanie nie je OK.
Po tom čo som naposledy videla v obchode asi 4-5 žien, zadky vonku, kraťasy zarezané, z podprsenky (lebo tričká sú preceňované) trčiace bradavky sa tým chlapom ani nečudujem že sa obzerajú a komentujú. Lebo toto som mala aj ja potrebu okomentovať
Ja som bola tercom oplzlych vtipov na jednej oslave. jednalo sa o starsieho muza velmi blizkeho mojmu vtedajsiemu partnerovi. Jednak na mna utocil sexualne slovne, gestami, vsetkym to prislo smiesne. Ja som sa zavrela na zachod a odmietla som vyliest von, kym tam bude tento clovek a bude ma sexualne obtazovat (pred zrakom mojho vtedajsieho partnera!!!!). Vsetkym som prisla ako hysterka, drama queen co nevie co so sebou. Lebo tam bolo asi normalne pocuvat od stareho chlapa, kolko penazi by som mohla mat a co by som s nim mala robit. Som sa urazila a odisla som, prislo mi to neskutocne ponizujuce. Hlavne chovanie ostatnych, on je v rodine vazeny a majetny a nemam vymyslat.
Tak toto by aj mne vadilo. A teraz ozaj tie baby chodia viac nahé než oblečené. 😳
Akoze neviem či aj ja som hovado, ale mne toto nič extra nepríde. Akoze okomentoval, že to mala zarezané a čo? 😁 my sme tiež mali v partii veľa takýchto tipov, ktorí mleli blbosti a smiali sme sa na nich. Podľa mňa tvoj muž sa mohol tiež zasmiať a hotovo. On vôbec nemusí mať také reči. Ale hádam necakas že bude toho kamaráta usmerňovať alebo sa s ním kvôli tomu prestane baviť. On taký asi je a ostatní ho tak berú.
@ankare cocby ti na tom vadilo? Že mužov kolega komentuje ženy? Zato by si sa urazila na muža? Mne to príde nahlavu
@mondolina tak ja tiez nechapem, ked niektore zeny hadzu kazdeho muza do jedneho vreca. Ano, su muzi a muzi. Niektori su nadrzane hovada, ktore slintaju uz na tom, led ma zena obriahnute leginy na turistike. Niektori nevydrzia bez sexu tyzden, iny nema sex aj dva roky. To, ze niektori muzi sa takto bavia je ok, ale netvrdte tu teraz, ze vsetci muzi sa takto bavia. Vsetci muzi slintaju za druhymi, vsetci muzi lajkuju druhe zeny, vsetci muzi podvadzaju a bla, bla, bla :D ja som pracovala v muzskom kokektive a tam boli rozni muzi. Verni az za hrob, ini totalne prasata. Takisto aj moj manzel sa pohybuje v cisto muzskom kolektive a poznam aj jeho kolegov. A su to tiez rozne typy. Niekto o svojej manzelke/priatelke tak krasne rozorava s uctou a iny ju douraza az sa niekedy citim trapne aj za nu. Takze, nie, urcite kazdy muz taketo sproste reci nema. Si to vezmi na seba. Tiez som sa za zivot stretla so vselicim. Vianocny vecierok s kuklacmi. Niektori tam s obruckami vylizovali zenam mandle a niektori s obruckami len pekne pri stole s kolegami debatovali a na ine sa ani len nepozreli a to tam bolo vtedy milion krasnych zien, co tak pozerali, zeby stacil jeden ocny kontakt a uz by boli dakde na zachodoch ;) nie sme zvery, co nevedia udrzat empcie a pudy na uzde. A ked mate niektoré doma taketo prasce, tak nevkladajte svoje nazory inym zenam o tom, ze aj ich milujuci manzel je vlastne uplne nadrzane hovado, co hulaka po 17rocnych dievcatach :D
No my mame v praci kolegu, tituly aj dva pred menom, a oplzlo slizko a slintavo komentuje zeny a to aj pred nami, kolegynami. Neda si povedat, ze nam to vadi.
Poznam aj robosov, ktori ludskostou a prirodzenym intelektom predcia aj tychto titulovanych. Vzdelanie nie je zaruka prirodzeneho iq a eq ani slusneho spravania.
Tak som potom uchylna a " hovado" aj ja. Lebo ked vidim tie leginy zarezane vpredy aj v zadu tiez si to pomyslim a niekedy okomentujem. 🙈🙈🙉🙊
Spravanie je vecou intelektu a za mna aj vychovy, nie vzdelania alebo socialneho statusu. Moze byt vzdelany 5 vysokych skol, 18 titulov, odborna kapacita a moze mat vyjadrovanie ako v tretej cenovej skupine. Hulvatske, slizske a tak. A naopak niekto moze pracovat ako robotnik za pasom a hravo takehoto vzdelanca schova spravanim do vacku. Mna pokial sa tieto oplzle reci netykaju, tak to neriesim.

Ked si predstavim, ze by mi niekto takto komentoval dceru 🤢😡