icon

Oplzlé chlapské reči

17. aug 2023

Ahojte, nie som žiadna naivka, že si myslím, že sa môj muž ani nepozrie na inú ženu, to nie. Ale toto ma úplne rozhodilo, lebo jedna vec je, že o Tom vieš a nepočuješ a ďalšia, že počuješ. Volal mi z práce (sedel v aute) a nasadol k nemu do auta kolega so slovami ,, divaj aká buchta, aha ako to má zarezané" a bla bla.. môj muž mi radšej zložil telefón.. je jasné, že ak by nereagoval nikdy na jeho reči, ani ten kolega by pred ním takto nehovoril, čiže mi je jasné, že zdieľa nadšenie s ním.. je mi z toho zle a neviem sa stále nad tým povzniesť.. ako to spraviť? Až nie som oduta, keď o hodinu príde domov? 🙈🤣 mne to príde hrozne uchylné, ešte keď to rozprávajú ženatí..

stanulienkat
17. aug 2023

@ankare Aha áno. Zle som prečítala. Ospravedlňujem sa.

simca06022011
17. aug 2023

zaujimave, podla mna beries asi vsetko prilis osobne.. mna by skor vytocilo, ze mi zlozi telefon z nicoho nic (ak to tak bolo), tvoj muz nemoze za to co kolega rozprava to si v prvom rade musis uvedomit a to co na to hovori chlap, ci sa len zasmeje alebo pozrie, nevies, to si len domyslas ;)

autor
17. aug 2023

@simca06022011 máš pravdu. Už nie som odutá, kašlem na to. Je to možno aj preto, že som už zo všetkého vyčerpaná..

simca06022011
17. aug 2023

tak si vyloz nohy, daco fajne si daj a klud ;)

joannita
17. aug 2023

No, taketo reci vedie tak 85% chlapov bez ohladu na vzdelanie a status 😂 tie co si myslite ze nie, ste naivne.
Autorka, asi ta prekvapim, ale aj baby maju podobne reci o chlapoch a to aj vysokoskolsky vzdelane. Keby si bola v zenskej satni nejakeho sportovrho klubu, tak by si usta otvarala 😂
Su to len take blbe, ano primitivne kecy na odlachcenie

mikadooo
17. aug 2023

Mala som takú kamošku. Dvojzmyselné poznámky, stále nejakých polonahých fešných chlapov posielala, kadejaké sexuálne narážky. Ináč bola fajn, mala som ju rada, rada som s ňou kecala, nad jej slintaním nad nejakým chlapom som sa zasmiala. Ja to však nerobím 🤷. Čiže tvojho chlapa celkom chápem, že môže si s kolegom rozumieť, aj keď ten z auta komentuje okoloidúce.

hankab
17. aug 2023

@lenvam vadzajna 😅🤣😂

jozeffezoj
17. aug 2023

Myslím ze si zbytočne robíš starosti.
Každá žena aj chlap sa pozrie.
Potom máš katogeriu:

1. Nepozrie sa
2. Pozrie sa ale ty to nevidíš
3. Pozrie sa a otočí sa
4. Pozrie sa a povie druhému kamošovi
5. Pozrie sa a povie aká je to *****čka
6. Pozrie sa a povie ako by ju pretiahol
7. Pozrie sa a povie ako by ju pretiahol a napraví si vajcia

Všetky tieto kategórie majú aj stupeň vzťahovej aj normalnej inteligencie. Väčšina chlapov v bode 5-7 co poznám, na tom nie sú nejak extra.

Podľa mňa hľadáš problém tam kde nie je.
Poznám aj ženy čo sa otocia, zašepkaju si, smejú sa, atď...

Večer ho poriadne pretiahni, nech vie kde je sever a máš pokoj. Na jeho kamoša kašli...

rebellefleur
17. aug 2023

Nie, toto nie su reci len robosov.. vo viacerych pracach,v kt som robila,jedno ake postavenie maju ti chlapi, ci maju rodiny alebo nie, 98% z nich malo taketo reci..

sara07
17. aug 2023

ty čítaj s porozumením a nie ako malé sfučané decko čo mu nedovolia lizatko navyše
realita je taká že chlapi majú tento slovník a budú ho mať
kolega proste nevedel že si pri nom,čiže sa správal ako zvykne a tvoja polovička má tiež také reči ale ALE ale pred tebou sa drží
toto nie je obhajovanie ale fakt proste
a je smiešne že ty sa zduvaš pre veterné mlyny
a čo dáš každému cez papulu alebo klačat na polienko a ty sa môžeš zduvat kolko chceš zavru sa dvere a on ide slengovym mužským nárečim inak ho kolektiv vyluči

yellow28
17. aug 2023

Tak ja som sa práve vrátila z posedenia po práci s mojimi kolegami...vedľajší stôl bol obsadený mladými dievčatami, ktoré boli dosť vyzývavo oblečené...a moji kolegovia už komentovali ;) pracujeme všetci v banke a teda ja to zase za tragédiu nepovažujem...riadim sa heslom, že keď držím diétu, môžem si v pohode pozrieť jedálny lístok 🙂

katkami123
17. aug 2023

Mala som také 2 kamošky, taký ten typ, že je s nimi sranda na párty, dokazu urobiť riadnu show, tie čo dokázali poriešiť, to by sa chlapi červenali 😂. Ale mala som šťastie na inteligentných frajerov, ktorí ich síce nemuseli, ale vedeli aká som ja a nepripisovali mi nejakú zodpovednosť za činy a reči mojich kamošiek.

lalenka33
17. aug 2023

Mne môj včera normálne povedal, že stretol v obchode babu tiež pri sebe v mini šatách, že jej videl celú riť a tiež polku medzinožia a nechápal ako sa takto môże 1 żena obliecť a to bola s frajerom. Nechápem, prečo by som sa mala naňho oduť, keď mal pravdu.

nepic
17. aug 2023

@autor
Neviem kde si doteraz žila,alebo v akej spoločnosti,ale doprial by som ti aby ti porozprával napr nejaký čašník čo dokážu dospelé ženy po 2dcl vína,resp čo predvádzajú na takom pánskom striptíze. Myslím že by si sa veľmi čudovala a možno aj zmenila názor. 🤣

katkazocele
17. aug 2023

@pribinak mám to podobne 😅

katkazocele
17. aug 2023

@romi0310 nebola si na našom vianočnom večierku??? 😂😂😂 Lebo ten opis o čistení ústnej dutiny sedí na 100% 😅

katkazocele
18. aug 2023

@sara07 smiem vedieť prečo si myslíš, že ak by sa k nim nepridal, tak ho vylúčia z kolektívu? 🤔

sara07
18. aug 2023

@katkazocele lebo to tak je alebo posmešky sa mu ujdu, ked je takýto kolektív tak tie reči majú rozličný stupen, niekto použiva najvyšši a niekto sa len zasmeje zareaguje ale nepovie alebo podobne
oni sa dotahuju aj medzi sebou navzajom na seba oplzlé reči,na chlapov nie len na baby
väčšinou si dávajú pozor ale ked nevedia o tebe tak to je zaujímavé
každý kolektív je iný a inak funguje

ankare
18. aug 2023

@lalenka33 ale toto je iné, keď on tú babu kritizuje. A keby Ti povedal, že videl takú sexy kočku v mini vykrojenych kraťasoch, že jej bolo vidno celu dokonalu ritku?

lalenka33
18. aug 2023

@ankare však ale autorka tiež píše o tom, že riešili aká je buchta a aké to má zarezané. Nerozplývali sa nad sexi ženskou. Ale inak my bežne pochválime peknú babu alebo pekného chlapa, keď vidíme. Veď nato máme oči aby sme sa pozreli.

sara07
18. aug 2023

@lalenka33 lenže buchta môže byt že je dobrá, sexy, že proste chutí nemusí to byt v negativnom zmysle slova, ako to myslel by sa dalo len podla tonu hlasu
buchta v pojímaní môže mať viacero vyznamov a napr v čechách je to kost a jedno kolko ma kg , je šukatelna tak už to napíšem

ankare
18. aug 2023

@lalenka33 ja zase slovo buchta vnimam v znení, že kočka.

maryetta
18. aug 2023

Ani som to nedocitala ale…. Mozno si roave tvoj muz uvedomil ze nechce aby si pocuvala kolegove sproste reci tak to radsej zlozil.
Ano mohol aj uzemnit-halo-mam manzelku na telefone.

minka201
18. aug 2023

@autorka
Tak čo, preberali ste to s mužom, keď prišiel domov? 🙂

mrva
Autor odpoveď zmazal
kepassa
18. aug 2023

Nam raz nastupil do auta muzov kolega, kamarat. Nevedel zw som vzadu s malym. Az do momentu kym sa neotocil. (Tienene skla) a stihol zapotit: kukaj tamtu blondsku, to je ritka, by som ju.... Nieco take. Vobec si nerobim o chlapoch iluzie. Vsetci su prasce reagujuce pudovo. Takto rozpravaju aj advokati, lekari, manazeri... Moj bol ticho ale bolo mi jasne, ze toto su bezne debaty v ich kolektive (policajti)...ci take nieco by nepovedal aj moj neviem. Verim, ze nie....😂🙈 ruku do ohna nedam... Moj otec v ich firme co som popocuvala detto, robia zo seba hlavne alfasamcov taki, kt.vedia, ze na to (na take) nemaju...recami si hladkaju ego....

sara07
18. aug 2023

@mrva vytrhávaš z kontextu
a konkrétne máš nejaký nápad alebo niečo ako to zmeniť, si vážne myslíš že ked im niečo povieš že za tvojim chrbtom sa budu spravat inak nebudu
ano v mojej pritomnosti držia hubu lebo som upozornila alebo inak dala ich dole ale za chrbtom viem že preberaju, rozpravaju atd " normálne " , zase radšej znesiem oplzlé reči ako krestanské drísty uprimne
otázne je ako boli oblečné ,ja to neviem ,ale niektoré baby sú tak a nepotrebuju to , ak vidia obtiahnuté veci jasné že im hned sa mozog odkrvuje a reaguju ako môžu a je im dovolené, možno dcére povedat nech povie policajtovi aby ich krotil ano on zasiahne v tomto prípade len keby ju napadol, pokial nepožiada sa
aj u nás sú futbalové zápasy , vidím že sa to melie na štadiom , zahnem do prveho obchodu alebo kaviarne a počkám kým to prejde ... vyhnem sa uliciam kde idu a tiež nikdy nechodím tesne popri domoch ale doslova na kraji druhom smerom k ceste chodnikom aby ma náhodov nejaký magor nestrhol do podchodu alebo dvora atd ... to je moment - presne toto sa teraz stalo v brne len baba mala štastie

romi0310
18. aug 2023

@katkazocele my sme tam mali s kolegynami zrovna tiez vecierok :D a boo to velmu divoky vecierok s velmi sexi chlapmi :D ale vidiet tie obrucky a olizovacly s 18 rocnymi dievcatami :D no neviem :D

lalenka33
18. aug 2023

@sara07
@ankare tak takto som sa nato nepozerala, u nás je buchta vždy baba pri sebe

mara66
18. aug 2023

@zmrzlinka2021 máme v rodine "robošov" a nemajú potrebu takto rozprávať. Veľakrát práve supermanažéri v oblekoch vypúšťajú z úst taký humus, že dovi dopo.