Opustil ma partner

sklamana30
25. jan 2014

Ani neviem kde mam zacat pred 4 mesiacmi ma opustil partner po 4 rokoch.Bolo to ako sa vravi blesk z jasneho neba.Mali sme krasny vztah kazdy na okolo nam zavidel ,myslela som ze nam nic nechyba stale mi hovoril ako velmi ma lubi a ze som jeho jedina laska.Naozaj som verila ze je to laska navzdy.Kupili sme si byt a pracovali sme na babatku.Posledny mesiac chodil casto pomahat "kamaratke" lebo zijeme v Anglicku ,ona sem prisla s dvoma detmi a rozvedena( o 10 rokov od neho starsia) nevedela dobre po anglicky tak jej chodil vsetko co potrebovala vybavovat.No a ja som mu tak velmi verila ze som za tym nic nehladala a viem ako je tazke zacat niekde ked nevies jazyk.Este aj jej deti(15-a 17) sme brali na vylet ked sme isli.Troska sme sa okolo toho aj hadali lebo mi to prislo ze dost vela casu tam travi ale on stale vravel ze on by s nou nikdy nic nemal ved jej len pomaha.No a jeden den mi oznamil ze uz ma viac nelubi a ze je koniec.Ostala som ako obarena necakala som ze by zahodil 4 roky len tak.Tvrdil ze nema nikoho ze ma len prestal lubit.No a ja som mu stale verila ,ze je to tak aj ked vsetci na okolo tvrdili ze musi niekoho mat ze len tak nemozes prestat lubit.Po 3 tyzdnoch sa k nej nastahoval a uz som vedela ze som bola slepa. ☹ On stale tvrdil ze nemaju nic spolu ze len spolu byvaju no a potom som ich stretla spolu ☹ Tvrdil mi ze spolu pred tym nic nemali ze zacali az po tom ked sme sa rozisli, ze vraj som nemohla od neho chciet ze bude sam.Ozaj som necakal ze by mi on toto spravil.Teraz sa hraju na stastnu rodinku ,"slecnu" rozvaza na nasom aute a este sa tvaria ako by toto bola normalna vec.Ja s nim este aj pracujem o to je to horsie lebo ho vidim skoro kazdy den ako jej vyvolava ako je vzdy v dobrej nalade a ja sa musim tvarit ze je vsetko ok.Je to tazke ale neda sa nic robit ja si to uvedomujem len este stale to mam v hlave.Nemozem na to prestat mysliet.Snazim sa fungovat ako pred tym, ale v hlave to mam vacsinu casu.Stale ma prenasleduju otazky ako preco mi to urobil,ako mi to mohol urobit,co som spravila zle a co som mohla urobit aby som to zachranila atd.Dufam,ze mi niektora napise neake rady alebo vlastne skusenosti ako toto vsetko zvladnut a nezblaznit.sa.Ja si naozaj uvedomujem ze svet sa nezrutil,ze mozem byt rada ze nemame babatko ze by som sa nemala lutovat a ist dalej.No je to naozaj tazke zabudnut a zacat znovu ☹

moonlight1210
25. jan 2014

Si si ista, ze skutocne bolo medzi vami vsetko ok?
Pride mi zvlastne, aby vztah, ktory oboch naplna cele 4 roky, vzal za svoje pocas jedineho mesiaca.
Preto len tazko riesit ako mohol, preco mohol, ... - pytala si sa ho preco? Naoazj mas len vysvetlenie, ze laska vyprchala?

Su to 4 mesiace - ako si to riesila doteraz?

Kazdopane, ako si povedala - mas stastie ze toto sa stalo teraz, nie v case ked by ste boli rodina.
Este sa skus zamysliet nad tym, kde si urobila chybu ty (a nemyslim, ze bola vo velkej dovere), len pre pripad, aby si neopakvala rovnaky scenar s inym muzom.
Je naozaj velmi tazke niekoho milovat a denne sa musiet divat ako buduje svoje stastie s inou. To je naozaj riadny zaberak.
No skus sa sustredit na seba. Aby dalsi vztah nebol liek a truc na zlomene srdce.
Pis si dennik, pis mu listy, kde sa vyrozpravas, vynadas mu, vyplaces, no neodosles. Vyzera to smiesne, no pomaha to. Ventilujes svoje pocity a robis presne to, co zeny robia - oni hovorenim o veci a jej analyzovanim, vec v sebe utriedzuju a riesia. Postupne obrusuju hrot otazky - preco? Ako mohol? A vec straca nad nimi svoju moc.
Ak mas cas, najdi si na internete knihy, ktore riesia rozchody ako ich zvladnut.
Ak mas kamosku, vyplac sa jej. Prve pravidlo je ze kazda zena potrebuje niekoho, kto bezbohladu na skutocnost, bude teraz v prvej chvili len na jej strane a ponadava a poplace si spolu snou. Ano chyba je vzdy na dvoch stranach ale teraz nech je len na jeho. Bodka. Sklamanie a hnev sa musi dostat von.
A do toho sa skus zaoberat vecami co s vami nesuvisia. Bezne veci, co ta asi teraz nebavia. Ale po trochei ich rob. Aby si neupadla do depresie.

oslo1
25. jan 2014

Ahoj. Nakolko tiez zijem v UK uz 10 rokov, tak ti gratulujem a vytaj v klube odrbanych slovakov. Please excuse my french. Je mi luto, ze vas vztah dopadol ako dopadol a viem aj ako sa citis. Podviedla ta tvoja laska a este aj clovek, ktoremu ste v dobrom pomahali, to nahneva este viac.
Neurobila si nic zle, nemuseli ste mat problemy vo vztahu, bohuzial henta zenska sa na vas zavesila, vyuzila situaciu a obrala ta o chlapa.
Ja ti poviem, co by som ja urobila. Je jedno, ci ho chces, alebo nechces, dopraj mu to stastie hrat sa na otca rodiny s cudzimi deckami v cudzine so zenskou, ktoea nevie po anglicky, s ktorou musi ist este aj toaletny papier kupit, lebo ona sa nevykokce. Ak je toto idealny partner pre neho a zahodil za hlavu vyzretu zenu ako si ty a chce riesit existencne problemy s nou, vieme aky je tu zivot, tak nech ide.
Ty sa zacni starat o seba, chod do banky a opytaj sa ako je to s hypotekou vasho bytu, ak sa da, daj si ju prepisat na seba, aby ta aj o byt nepripravili. Co sa tyka auta, tiez by som chcela nejaku nahradu.
No a teraz k tebe. Kludne si poplac aj kazdy den. Ale daj si dead line a vtedy sa zacni usmievat, vymaluj byt a najdi si nove konicky. Skoda, ze si neni v Londyne, vybehli by sme na kavu a pokukali po ceste TK Maxx 🙂.
Prajem ti velmi vela stastia. Ono toto teraz preboli, nejaky cas budes single (ja som bola 3 roky), ale nakoniec si ta nejaky princ najde, budes viac prezierava. Toto ber ako lekciu od zivota, drz sa.

ikusa11
25. jan 2014

@oslo1 100 bodov 🙂

juliana77
25. jan 2014

@oslo1 110 bodov 😉

ms28
25. jan 2014

@oslo1 100% agree

ja som tam asi 8 rokov, a s tymto typom slovakov sa uz nastastie nestykam. Vela z nich je tam tohto typu, cim som tam dlhsie tym viac to vidim.

Hlavu hore, vyries majetkove veci asap a cim skor na neho zabudni, prevdepodobne nestal za to tak nestracaj cas, zivot je kratky.

sklamana30
autor
25. jan 2014

@moonlight1210 ano som si ista ze vsetko bolo v poriadku.Este den pred tym mi vypisoval ako ma lubi a nedaval mi ziadne znamenia ze by to bolo inak..Chcela som sa s nim aj o tom rozpravat ale on nie ,proste povedal, ze ma uz nelubi tak ako na zaciatku a ze to ze sa ludia rozchadzaju sa stava.Pripadalo mi to ako zly sen.Naozaj sme sa nehadali aj na vylety sme chodili proste mi nedaval nicim na javo ze ma prestava lubit akurat tym ze chodi "kamaratke" pomahat.a aj to bolo naozaj len ten posledny mesiacJa som sa s nim o tom nechcela hadat tak som len ticho bola.No a asi to bola ta chyba vzdy som bola len ticho aby dobre bolo,robila som vsetko co len chcel ☹
No a ako som to riesila do teraz ani neviem hlavou hore a falosnym usmevom na perach.Vies tvarit sa vies ze je vsetko ok ale v nutry to je tazke.Ja si uvedomujem ze si ma nezasluzi a ze ked si raz vybral nech si ide ,ale moj modzog to este asi nevie spracovat lebo stale len na to chce mysliet.Mam naozaj super kamaratky ktore mi pomahaju,zacala som chodit aj do posilovne a aj som zacala citat knizky.Len tie myslienky a otazky stale chodia.Nemozem pochopit ako mozes s jedneho dna na druhy na vsetko zabudnut☹

sklamana30
autor
25. jan 2014

@oslo1 Dakujem za povzbudenien😉 Naozaj sa snazim usmievat najma v praci aby si nemyslel, ze ma polozil na lopatky aj ked to vie.Lebo ma videl plakat ked som ich prvy krat stretla spolu a od tedy ich skoro stale stretavam ked niekam idem ako naschval.Robim co mozem, ale este stale to boli len dufam,ze to coskoro preboli.Naozaj skoda ze nie som v Londyne mohli sme pokecat.Ja tu vela znamych nemam a tych co mam su super, ale nemozem im stale len o rozchode rozpravat uz ich to isto unavuje. ☹

maria1989
25. jan 2014

@sklamana30 dobre ti tu písali. k tomu, že prečo ma opustil zo dňa na deň len toľko: nechával si ťa ako zadné dvierka, keby to s tou druhou nevyšlo. a ty predsa nechceš byť nejaká náhrada, ak by ho tamtá nechcela... tak hlavu hore 😉

kveta
25. jan 2014

@sklamana30 Ja som si dala tri mesiace po rozchode kratke stretnutie s exom a spytala som sa ho na dovody rozchodu a povedal mi ich. Tesne po rozchode som tiez pocuvala len omacky o laske k nej.. O par mesiacov sa s nim uz dalo rozumne hovorit.

Na Tvojom mieste by som ho poziadala, aby zmenil robotu, lebo Ti nerobi dobre ho vidat. Aspon toto by mohol urobit na ulahcenie Tvojho trapenia. Druha moznost je Londyn. Tam je vela slovakov a viac prace..

oslo1
25. jan 2014

@ms28 ja z tohoto dovodu tiez neinklinujem k slovakom.Moj priatel je tu tiez 10 rokov, tu sme sa zoznamili, tiez ma zazemiea je profesional.
Pozri sa na to z pohladu tej zenstiny, pride sem s dvoma detmi, vdaka svojej jazykovej bariere ma aj ubohu robotu s minimalnym platom, kolegov a okolie na figu. Potom stretne autorkinho, teraz uz byvaleho, priatela, predpokladam, ze hezoun, plynula anglina, byt, auto, dobra robota, fajn priatelia, este je aj mily a usluzny. Ona je nula, pamatam si svoje zaciatky, on je jediny normalny chlap v jej okoli. To, ze ma priatelku, to jej nevadi.
Autorka, teraz bojuj o byt.
Toto ked preboli a budes pripravena na dalsi vztah, tak ver mi, bude o teba bitka. Mind my words 🙂

mima4
25. jan 2014

@sklamana30 podla mna tvoj priatel je falosny clovek. Pokial mu niečo na tebe vadilo, mal byt ferovy a komunikovat o tom s tebou.

Viem, ze si sklamana a smutna, ale skus sa na to pozriet aj z inej stranky. Tvoj priatel riesil danu vec tak ako riesi, zo dna na den ti dal bye bye a vecer predtym ti hovoril lubim ta... Ak si ty pocitovala fajn vztah, a on nie, mal byt aspon natolko korektny ze mal s tebou tuto vec riesit... ale tak ako sa zachoval bolo chrapunske a necitlive voci tebe. Vezmi si, ze by si bola jeho zena a mala s nim este aj deti... Takto aspon vidis, aky je a s cim nema problem. A mozno niekde inde na teba caka skutocny muz, ktory ta bude milovat a ty jeho 🙂

Jedinu vec, co ma tvoj ex pravdu, je to, ze je prirodzene sa rozist. Aj ked ste si vzali spolu hypo, on bol slobodny muz, nespravil z teba jeho rodinu a preto mal pravo pocas vasho chodenia a spoluzia sa aj slobodne rozhodnut ist prec z toho vztahu. a najst si aj inu priatelku. No sposob ako to urobil bol nepekny voci tebe.

megika1
25. jan 2014

cenné,pravdivé info aj pre iné sklamané 🙂

megika1
25. jan 2014

@sklamana30 ak Ti bude do plaču,spomeň si na svoju investovanú energiu do vzťahu,čo on neocenil !!! Ty máš predsa svoju cenu ,tak sa hýčkaj ,čas všetko vyrieši 🙂

kiki68
25. jan 2014

toto sa stava, vacsinou sa to stane prave vtedy,ked to clovek necaka. No co,zivot ide dalej, 4 roky,ale predpokladam,ze svadba ani dieta nebolo,takze az take vazne to zase on nemyslel a nechaval si mozno zadne vratka. Ak chlap do par rokov neda najavo,co presne z toho ma byt, tak veru nie je mozno zrely na plnohodnotny vztah a taku rybku pustit dalej, v mori je ich vela a lepsich...odhodis sardinku, priplava krasny tuniak 😉

awalancha3
25. jan 2014

@sklamana30 a kde zijes? ......
ja som sa ako 35 rocna vydata zena s 13 rocnym synom zalubila do 20 rocneho (ani 20 este nemal), klasika cez pokec...bol inteligentny, mily, mal priatelku, ja som bola na Slovensku a on v UK studoval na VS. Vedel,ze som vydata, ze mam syna, hovorili sme len tak nezavazne a asi po pol roku kazdodenneho pisania sme sa dohodli, ze sa stretneme a uvidime sa ako vlastne vyzerame..stale to bolo v rovine, ze sa nic nedeje, ze ma priatelku....ale citila som, ze je v tom viac, bol mi blizky, pisane slovo vie byt velmi silne.....Nastal den stretnutia ja 35 on 20....a fuuuu, co vam poviem vzblklo to ako vatra....za tyzden odchadzal do Uk a na letisku sme sa lucili so zlzami a bozkami. Dalsi rok bolo neustale pisanie hloko do noci, sem tam prisiel na SVK a ja som sa tajne vykradala z domu....myslim, ze som bola do neho zamilovana uplne sialene. Davalo ma do kolien ako taky mlady chalan moze byt tak samostatny, inteligenty, znaly sveta..a verte mi, ze ja mam latku intelektu u partnera postavenu velmi vysoko. Moje manzelstvo upadalo, ale ono stagnovalo uz od zaciatku, teraz to nabralo spad, ja uz som sa ani nejako netajila, ze s niekym pisem...37 rocna som sa rozviedla na podnet manzela, ktory mi oznamil, ze ma inu zenu....jasne, suhlasim.. rozvod 10 minutovy, nakolko sme mali pripravenu dohodu. A potom moj vztah s tym mladatkom prepukol naplno, tri mesiace u mna byval a za tie tri mesiace som zila viac ako za 16 rokov s exmanzelom. Vylety, prechadzky.....dovolenky.....mal svoje peniaze, vedel si zarobit....chodili sme k nasim.....so synom vychadzal super. Trvalo to uz tri roky a on bol zalubeny viac a viac.... poslal mi do prace kurierom obrovsku kyticu ruží, napriklad...neustale sms..... no a potom prisiel nejak zlom, zacala som viac uvazovat, moja mama mi hovorila, zeto nema zmysel, a ja som to vedela, vedela som, ze by som mu znicila zivot, ze jeho rodicia, vysoko postaveni by nesuhlasili....proste taketo myslienky som mala coraz castejsie..... a zvazovala som rozchod, radsej ja s nim teraz ako on potom so mnou.. stale bol V UK.....ked som mala 39 a on bol stale viac zamilovany uz som to naozaj chcela ukoncit.. potom mi povedal, ze by chcel mat so mnou dieta, ze hned po ukonceni skoly pojde na SVK, a ze by sme sa mohli zobrat.....Ale ja uz som bola mimo toho vztahu. Vedela som, ze zena na prahu 40tky nema sance do zivota velke, ale aj tak som to chcela ukoncit, aj za cenu, ze budem sama...a aj som ukoncila. Este v ten mesiac co som sa s nim rozisla (plakal, prosil...... pisal....) som sa nasla s terajsim mojim manzelom, doroka bola svadba aj malicka dcerenka... a ako 40 rocna som zacala novy zivot. To mladatko mam stale velmi rada svojim spposobom, este dva roky sme si pisali, ale len v slusnej rovine, pomahal mi s nakupmi v UK, dokonca bol u nas mi to doniest a pozna sa s manzelom....asi rok si uz vsk nepiseme, raz so neodpovedala a uz som to tak ponechala......Stale na neho spominam s milymi spomienkami, velmi mi pomohol........
Tym som chcela povedat, ze aj vztah s inou zenou zacne nenapadne, a aj vztah k ovela starsej zene moze byt uprimny a silny a mysleny vazne...... ide o to, ako triezvo bude ta zena uvazovat.....Po rozchode mi pisal, ze nech nadviazal vztah s akymkolvek dievcatom, tak ked ju porovnaval so mnou, tak bola o nicom.....ze mu nemoze ziadna davat po dusevnej stranke tolko, co som dala ja.... a citi sa ukrateny, lebo vie aky silny vztah so zenou moze byt....... 🙂 Neviem co robi za posledny rok.... vsetky kontakty som vymazala, a bolo to tazke, lebo rozpravat sa s nim bolo uzasne, v istom zmysle droga..... prajem mu vsetko dobre, a to uprimne.....

oslo1
25. jan 2014

@sklamana30
Ale prosim ta, od toho su priatelia. My ked sme sa rozisli s byvalym, tak ja som bola na prasky. Moja byvala sefka mi vtedy volala kazdy vecer, ako sa mam.
Mne moj byvaly tiez velmi ublizil, ale aspon som zistila, ze nebol pre mna. Dnes uz mam svojho princa, ktory ma rovnake moralne zasady ako ja 🙂
Z mojho byvaleho je dnes troska, ale tak ma co chcel. Vsak vies ako sa hovori: There is no need for revenge. Just sit back and wait. Those who hurt you will screw them self. If you are lucky you will watch it.

yakari
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janka_mamka
25. jan 2014

no neboj dá sa to zvládnuť, všetko chce čas, ja keď t znie blbo, pozri každý robí chyby a nemôžeš ho odcudzovat ani ju, aj ked hlupo využila šancu a nevadilo jej že má praitelku, ale čo ty vieš, všetko zle je na niečo dobre, nájde si ta dáky , nie hned ale časom, pozri ja som tiež spravila chybu mala som partnera, podviedla som ho s iným mužom pretože to bolo silnejššie ako ja, vedela som že má priatelku ,a le nedalo s tomu ubranit, myslela som že sa s nou rozide,pretože vraval ako ju nemiluje a je s ňou neštastny, napokon sa nám podarilo a ostala som tehotná - sama, zdrhol , že on dieta neche, tak som ostala s malým sama. bolelo to velmi tomu ver,, už je ot rok a pol má malý a stale čakám a dúfam že sa dakto objaví, na synovho otca si ešte dakedy spomeniem, ale už menej, nie kao na začiatku ...takže ccche to čas, čas , čas...... držim palce!!!!!

maybebaby
25. jan 2014

@awalancha3 krásne 🙂

adri266
25. jan 2014

@sklamana30 moj nazor na vec:
Tvoj ex tam chodil, pomahal jej, a zrazu sa citil dolezity. Od nej len pocuval, aka je vdacna, aky je super, ze ona je take nemohlo, a ona by to bez neho nemohla zvladnut. Citil sa ako princ na bielom koni, pan dolezity. No povedz, co Tvojmu chudakovi ostavalo, len sa do nej zamilovat!!!! 😝 A ver mi, ze to nebolo zo dna na den. On s nou spaval uz dlhsie, ale proste vtedy si uz bol isty, ze to ma s nou buducnost. Alebo mu dala ona ultimatum.

Ja verim tomu, ze vas vztah bol predtym v poriadku, vacsina nevier sa stava, aj ked vztah funguje. Proste pride prilezitost, pride butlava vrba, a stane sa to. Aj u muzoch, aj u zien. Nezalezi na tom, ako velmi toho druheho lubia, ale ake maju moralne zabrany a ako velmi rozmyslaju mozgom a nie tym, co maju medzi nohami.

Tolko k tomu. A teraz riesenie pre Teba. Presli 4 mesiace a stale to boli. Myslim, ze hlavne kvoli tomu, ze ho stale vidas v robote, aky je stastny. Kdesi som citala, ze tieto veci, zrady a nevery, trvaju aj rok dva, kym prebolia. Tiez navrhujem bud najst novu pracu alebo sa zacat obzerat po nejakom inom, slusnom chalanovi.

sklamana30
autor
26. jan 2014

@kveta no on sa o tom somnou nechcel ani vtedy rozpravat povedal ze on uz nema k tomu co povedat.City sa zmenili ak to je.Teraz by som ho uz ani neziadala nechcem aby si myslel, ze mi na nom este zalezi.Ked vidim ze jemu som uz ukradnuta ako by sme ani spolu neboli ziadat ho o vysvetlenie by bolo asi zbytocne.Robotu pre mna nezmeni to som si na 100% ista a ani ja ju kvoli nemu menit nebudem..Nebudem sa vzdavat radsej zabojujem a hadam cas vsetko zahoji.Nemozem ist ani do Londyna ja tu mam byt a uz svoje zazemie neda sa vsetko len tak zahodit teda u mna to tak nefunguje.Musim len vydrzat a verit ze cas je naozaj ten najlepsi like.

sklamana30
autor
26. jan 2014

Dakujem Vam za kazdu radu a aj Vas nazor.Naozaj dufam,ze cas to vsetko vyriesi a ze uz za par dni si na neho nespomeniem 🙂 a dufam,ze mu aj coskoro odpustim lebo ak to neurobim nepohnem sa z tohoto bludneho kruhu ☹ Aj ked mam priucku na cely zivot ☹

mokon
26. jan 2014

@sklamana30 no tak jednoducho mu ukáž, že sa máš bez neho lepšie! Nahoď úsmev, opätky, nechtíky, sukničku a hor sa hľadať nového chlapa. Neukáž mu svoje slzy, určite Ťa nie je hoden! Uvidíš, že bude lepšie, len hlavu hore! Držím palce 😉 .

sklamana30
autor
26. jan 2014

@mokon snazim sa usmievat aj ked to niekedy je veeelmi tazke.On uz moje slzy neuvidi aj ked placem ,ale pred nim uz nikdy nebudem taku radost mu uz neurobim!!!!No uz aby bolo lepise 🙂 naozaj sa toho neviem dockat a dakujem 🙂

ultragirl
26. jan 2014

@sklamana30 zazila som podobnu situaciu, len moj ex si nasiel o 10 rokov mladsiu ukrajinku (kolegynu v praci), tiez zijem v uk 😲 viem je to velmi tazke, tiez som sa vela naplakala, ale potom som si povedal,ze dost, on si to nezasluzi, zacala som sa o seba starat, chodit von, na nakupy a poviem Ti, boli to super 4 mesiace co som bola single a potom raz vo fitku som spoznala svojho manzela(anglicana) a uz sme 4 roky spolu, mame 3 rocnu dcerku. Ale tiez to bolo tazke, sama v cudzom svete, nevies co robit, ale urcite mas nejake kamosky, definitivne zacni chodit von, kup si nove saty, urob si radost, zacni chodit do fitka, uzi si, lebo nevies , mozno ten pravy stoji za rohom, drzim palce. a ozaj kde zijes v UK? ja Essex

manaja
26. jan 2014

Kazdy to preziva inac,niekto si najde hned noveho priatela,niekoho to poznaci na cely zivot ,ked sa sklame,myslim si ze siho mala iste velmi rada,a nepocitala si s tym ,ze by ta mohol sklamat,myslim,ze on este olutuje ze sa s tebou rozisiel,je to len take chvilkovepobluznenie.prajem ti,vsetko dobre

sklamana30
autor
26. jan 2014

@ultragirl no ved toto pripadam si tu teraz taka stratena☹ On bol vzdy pri mne a vsetko sme robili spoluTeraz ani neviem ako to sama budem zvladat.Mam tu par kamaratok bez ktorych by som to isto nezvladla pomahaju ako mozu,ale musim sa naoucit zit aj sama oni nemozu byt stale pri mne.☹.Zacala som aj ja chodit do gymu aspon troche vypadnem z bytu a nacerpam nove myslienky.Teraz idem na tyzden domov tak dufam,ze to ma tiez troche nakopne a schopim sa 😢Zijem v Telforde

megika1
26. jan 2014

@sklamana30 že budeš chvíľu sama Ti môže iba pomôcť,zocelí Ťa to....aj môj ex ma opustil,teraz je z neho troska....ja mám doma chlapa tak odlišného od predchádzajúcich kritérii,ale o to viac som šťastnejšia.....držím Ti palce,čo má prísť príde 😉

janka_mamka
26. jan 2014

@sklamana30 no za par dni asi nie moja 🙂)) aale za dakeho pol roka , to už bude super uvidíš, a pracu nemen, hej ako tu písala jedna nahod usmev a ideš 🙂)))

nikol_
26. jan 2014

@sklamana30 Ahoj. Aj mna opustil partner po styroch rokoch, urobil to presne na stedry den 24.12 2013, v tom case mal nas syn 5mesiacov a tri tyzdne. V ten den mi prisla sms, s textom, ze so mnou skoncil. Prisla mi v case stedrej vecere. Den predtym sa nevratil domov z prace. Bolo to ako blesk z jasneho neba, nic nenasvedcovalo tomu, ze od nas odide. Cele Vianoce som stravila sama s malym, s kopou otazok v hlave. Dodnes mi na nich nedal odpoved. Ani neviem preco to urobil. Nedviha telefon, neodpoveda. Nas stvorrocny vztah ukoncil jedinou sms, o syna sa odvtedy nezaujima. Presiel mesiac a ja zijem. Aj po dusevnom infarkte. Velmi boli ked ta zradi najblizsi clovek. ( resp. clovek o ktorom si myslis ze je najblizsi) a este horsie je prizerat sa na to ako opustil krasne zdrave dieta, nase. Prve dni som bola ako obarena, neplakala som. Sedela som a pozerala do blba, fajcila po veceroch jednu od druhej, tiez som sa pokusala prist na to preco to urobil. Kde som urobila chybu. Po novom roku prisla faza placu, neustalych telefonatov. Ani raz mi nedvihol. Preplakala som cele noci. Nieco sa vo mne zlomilo. Keby toto bola laska, nikdy sa to nestane. Uz neplacem, aj ked nase spolocne fotky som z ramov este nevybrala. Ani v najtazsich situaciach netreba zabudat na svoju cenu. Ked si ta niekto nevazi, nie je ta hoden. Nepestuj v sebe hnev a nenavist, to vie kazdy. Odpust v duchu tomu cloveku a praj mu stastny zivot. Podakuj za vsetko pekne co ti do zivota dal a na to zle zabudni. Hovori sa, ze vsetko je ako ma byt, tak tomu verme. Drz sa. 😉