Opustil ma partner
Ani neviem kde mam zacat pred 4 mesiacmi ma opustil partner po 4 rokoch.Bolo to ako sa vravi blesk z jasneho neba.Mali sme krasny vztah kazdy na okolo nam zavidel ,myslela som ze nam nic nechyba stale mi hovoril ako velmi ma lubi a ze som jeho jedina laska.Naozaj som verila ze je to laska navzdy.Kupili sme si byt a pracovali sme na babatku.Posledny mesiac chodil casto pomahat "kamaratke" lebo zijeme v Anglicku ,ona sem prisla s dvoma detmi a rozvedena( o 10 rokov od neho starsia) nevedela dobre po anglicky tak jej chodil vsetko co potrebovala vybavovat.No a ja som mu tak velmi verila ze som za tym nic nehladala a viem ako je tazke zacat niekde ked nevies jazyk.Este aj jej deti(15-a 17) sme brali na vylet ked sme isli.Troska sme sa okolo toho aj hadali lebo mi to prislo ze dost vela casu tam travi ale on stale vravel ze on by s nou nikdy nic nemal ved jej len pomaha.No a jeden den mi oznamil ze uz ma viac nelubi a ze je koniec.Ostala som ako obarena necakala som ze by zahodil 4 roky len tak.Tvrdil ze nema nikoho ze ma len prestal lubit.No a ja som mu stale verila ,ze je to tak aj ked vsetci na okolo tvrdili ze musi niekoho mat ze len tak nemozes prestat lubit.Po 3 tyzdnoch sa k nej nastahoval a uz som vedela ze som bola slepa. ☹ On stale tvrdil ze nemaju nic spolu ze len spolu byvaju no a potom som ich stretla spolu ☹ Tvrdil mi ze spolu pred tym nic nemali ze zacali az po tom ked sme sa rozisli, ze vraj som nemohla od neho chciet ze bude sam.Ozaj som necakal ze by mi on toto spravil.Teraz sa hraju na stastnu rodinku ,"slecnu" rozvaza na nasom aute a este sa tvaria ako by toto bola normalna vec.Ja s nim este aj pracujem o to je to horsie lebo ho vidim skoro kazdy den ako jej vyvolava ako je vzdy v dobrej nalade a ja sa musim tvarit ze je vsetko ok.Je to tazke ale neda sa nic robit ja si to uvedomujem len este stale to mam v hlave.Nemozem na to prestat mysliet.Snazim sa fungovat ako pred tym, ale v hlave to mam vacsinu casu.Stale ma prenasleduju otazky ako preco mi to urobil,ako mi to mohol urobit,co som spravila zle a co som mohla urobit aby som to zachranila atd.Dufam,ze mi niektora napise neake rady alebo vlastne skusenosti ako toto vsetko zvladnut a nezblaznit.sa.Ja si naozaj uvedomujem ze svet sa nezrutil,ze mozem byt rada ze nemame babatko ze by som sa nemala lutovat a ist dalej.No je to naozaj tazke zabudnut a zacat znovu ☹
@79pohodak Tak Ti blahozelam, ze ona mala tolko rozumu, ze odisla z takeho vztahu.
O syna bojuj, aj ked sa mi z tych predchadzajuci prispevkov nezdalo, zeby si s nim mal az taky dobry vztah. Existuju zdielana starostlivost alebo minimalne tie vikendy by som s nim chcela na Tvojom mieste byt. Ved predsa len, cez tyzden mas pracu /dufam/, takze aspon cez vikend by ste mohli byt spolu. TAk bojuj o svoje prava. A nevyplakavaj ako male decko.
Ak si spravny chlap, tak raz stretnes tu pravu pre seba. Drzim Ti prsty, aby sa to so synom poriesilo v prospech vas oboch.
@andrejka2424 Možno 79 pohodak si uvedomil čo doma mal až keď o to prišiel, aj to sa stáva a človeka to potom bolí o to viac, keď si nevážil čo bolo, a že vlastne bolo dobre 😒
@zarara aj tak sa to dá pochopiť,ale on tu mal dosť dlhú diskusiu,kde sa stále nechal od žien prehovárať,aby takú hroznú ženskú pustil k vode a hral sa tu na ideálneho partnera a za všetko mohla len ona...už vtedy som mu napísala,že si len dvíha svedomie a bez nej bude hotový. Už vtedy bol na liekoch,psychicky labilný.Ja sa ani nečudujem,že zdrhla. To nie že žena dostala chuť na neveru,ale žena už nechcela žiť s týmto človekom....možno. Ale to je len môj subjektívny pocit. 😉
@andrejka2424
Si uplne na omyle .Jedina osoba co ju do detajlu vystihla bola takmer len jedna osoba a aj tu ste zacali napadat. Clovek co vzivote nestretne takeho cloveka co som opisoval tak ani neuveri ze taky je . Ona hladala zadzobaneho chlapa s dobrym autom ... aby nemusela pracovat . Od minuleho leta co len ja viem mala min. piatich co som sa podozvedal a kto vie o kolkatich neviem . S jednym sa mi podarilo osobne stretnut a jasne mi povedal ze padla u neho uplne na dno ze je to osoba co potrebuje dakoho vlastnit pre svoj prospech . Na mna nakecala po rodine a frajeroch take veci co som takmer neuniesol a moji rodicia su z toho uplne na dne .
Uz to ale neriesim . Mam syna a pre neho spravim vsetko .Mam ho kazdy druhy den a som stastny i ked to zo zaciatku dost bolelo . 🙂Kazdym dnom sa mam lebšie a zacinam po dlhom case konecne citit ze zas zacinam zit .
@79pohodak áno,až jedna osoba ti tu písala presne to,čo si chcel a čo ti hladkala ego.Ale snáď ani ona nečakala,že keď sa na teba vykašle tvoja žena,že z toho budeš na prášky.Ona ti len pritakala a analyzovala,posudzovala niekoho,kto sa k veci nemal možnosť ani vyjadriť a povedať svoj názor na vec...asi tak.
@sklamana30 ahoj, nebud az taka sklamana, cas to vyriesi vsetko. Teraz to vidis inac, lebo este si plna emocii, ale neboj, za pol roka, za rok uz budes uplne inde. Tvojmu chlapovi sa nedalo verit, ak Ta v cudzej krajine nechal a bez vysvetlenia. Mala by si sa mu podakovat, ze Ta nechal, lebo Ty si raz najdes 100x lepsieho chlapa.
@79pohodak nuž neviem teda či si odišiel ty alebo ona z toho vztahu dala impulz , ale ked píšeš že to prišlo ako blesk z jasného neba , tak asi ona.
Ak to tak je , tak sa stalo to čo som predpokadala . Raz ti na tvoju vyhrážku že odídeš , povie tak chod , už ta tu nechcem. 😒.
Napriek tomu , že si dal vymazať celu diskusiu , ja osobne si ju velmi dobre pmätám pre mnohé aspekty, ktoré ma aj prekvapili.
Si s ním každý druhý deň , to si teda viac ako si bol ked si bol s nou , tak to je dobré nie ? Čo sa týka zverenia syna tak uvádzaš stále iné argumety preč nie - neuživíš ho , potom zvyknutý na matku .. čo bude ďalej ?
@fidka79 tam bol iny problem. Jemu ani nevadilo to, ze je mu neverna, ako to, ze doma neupratuje, ze je leniva atd 😕 A kazdy jeho prispevok tvrdil nieco ine. Napr aj tu najprv pise, ze nemoze spat, ze stale place, ze nebude mat syna, a na druhy den uz pise, ze ma syna kazdy druhy den 😨 a ze sa citi ovela lepsie ako na zaciatku. Tak co je pravda?
Kazdu radu, ktoru sme mu dali, smahom ruky odmietol.
VSak si to cele precitaj a pochopis. Aha, maminuska pise, ze je uz jeho diskusia vymazana, tak si to uz neprecitas...
@adri266 lebo si myslel,že keď vymaže diskusiu,tak si to jeho každodenné ponosovanie nikto pamätať nebude.
@fidka79 tak ja myslím,že by mal byť teda spokojný,lebo tu dlhodobo v tej diskusii presviedčal,aká je nemožná a on ako sa snaží. Konečne sa jej zbavil 😉 Chcel rady,názory,ale nič neprijal,nezamyslel sa. Zakaždým len dookola o tých neverách a o tom,aká je bordelárka. Netvrdím že nie je,ale za rozchodom sú väčšinou(minimálne) 2 osoby. Ženy narozdiel od mužov podvádzajú hlavne keď sú vo vzťahu nespokojné,narozdiel od chlapov,ktorí si veľmi radi šuchnú,ak majú príležitosť a to aj keď sú spokojní a so ženou by sa nerozviedli ani náhodou.
@fidka79 Presne...nevieme o nich nič. Ona nemala možnosť povedať svoju verziu a tú jeho som poznala a preto mi to prišlo ako dosť veľký paradox,že najprv ju tu očierňuje,nechá sa presviedčať,aby takú bordelárku poslal do teplých krajín a teraz je na liekoch a na dne(akoby pred tým nebol...však to narovinu vtedy priznal). Nečítam tisíce tém,len tie,čo ma naozaj zaujmú,ale práve túto jeho mám dobre v pamäti 🙂
@fidka79 ja som len nechapala to, ze ked je s nou taky nestastny, preco ju nekopne do zadku a neposle prec? Bola pod neho neverna, doma nic nerobila, on musel upratovat, ked sa vratil z prace...
A miesto toho, ze tu na nu kydal, mal ju vystahovat, a hotovo. Pre chlapa je predsa jednoduchsie podat ziadost o rozvod, vacsinou on je zivitel rodiny, ma lepsi prijem. Proste bud vymyslena tema, alebo neviem, o co tomu cloveku slo.
@79pohodak diky za poklonu 😉
Ale vazne, konecne si dostal aj Ty rozum, konecne mozes zacat odznova a zacat novy zivot. Nie si rad, ze si sa zbavil takej prizivnicky? Mas syna, ktoreho Ti dava chalabohu kazdy druhy den.
Niezeby si nam podakoval, ze sme Ti chceli dobre, vsak kazda Ti tam pisala, aby si sa s nou rozisiel.
A teraz uz konecne prestan plakat a zacni zit zivot naplno.
@adri266 :
neboj neplacem . Je pravda ze ma to vsetko trapi alebo stve ale cas sa neda vratit no buducnost sa da naplanovat a ostatne je na osude . Teraz som tu len pre maleho.
Dakujem vsetkym co to mysleli dobre . Dakedy vsak veci sa inac daju chapat ako to clovek skutocne mysli tak je mozne ze v urcitych veciach sme sa nepochopili .
Ja len tolko k vstahom. Ak to nie je nutne neublyzujte si. Nezabudajte na to ze neublyzujeme len sebe ale aj detom a celym rodinam . Ja dakujem moc rodicom ktory ma moc podrzali vo vsetkom a tak ako oni tak aj mi sa na svoje deti ani v najhorsiom nevykasleme . Myslite na to ze mame jeden zivot a vsetko zle co spravime sa raz kruto vrati uz ci nam tak na druhom .
Ahojte, je to už 3 mesiace kedy ma opustil pre inú, ale ešte stále mi nie je dobre. Neviem naozaj kedy to prejde. Včera mi povedal, že on už má svoj život, ja som mu už ukradnutá.
@zarara to este nejaky cas moze potrvat, kym sa z toho dostanes. Hlavne je teraz vyplnit si cas, nemysliet na neho. Chodit medzi ludi, s kamoskami, von, zabavat sa, do fitka, behat. Vezmi si psika z utulka, ten Ta hned privedie na ine myslienky.
A neboj, raz pride cas, ked mu povies pekne do oci, ze si vdacna, ze sa to stalo, lebo kvoli tomu rozchodu sa mas lepsie ako s nim 😉
@zarara no to este troska potrva kym ti bude dobre ale neboj nic raz to pride.Cas zahoji vsetko teraz musis len zacat zit zivot pre sebe a nelutovat sa .Drzim silno malicky
@zarara a preco ti to povedal? Lebo si ho zas kontaktovala?
Neboj, ono to prejde. Este nejaku dobu budes mat chut vsetko vratit, chytit sa najmensej sance, naznaku zeby zas bolo dobre, budes si zle vysvetlovat kazde mile slovo. Bude ta neskutocne boliet kazde zle slovo.
A potom to prejde. Postupne to zmizne. Raz bude chvila ked zistis ze nieco povedal, niekde bol, s niekym ho videli a ... ty nebudes citit potrebu sa dozvediet nieco blizsie o tom.
Ako o cudzom.
Hlavne nevybijaj klin klinom (nova laska ako zaplata). Lebo sa zas len opalis. A este aj tomu druhemu zle urobis.
@zarara ja mám to isté už sú tomu 4 m mo on víla kazdy deň ako sa má mala pozýva nás na výlety a mne to nerobí dobre..veď ked si vybral ju prečo nás vyvoláva chce byť s malou?na to má nedeľu..a ked. Mu mala tak chýba nemal odísť od nas čudujem sa že jeho slipkke nevadí ze nás kazdy deň navstevuje
@moonlight1210 Ahoj, ano kontaktovala som ho... máme spolu syna a sme v kontakte keď je to potreba. To bude to najhoršie. Napísala si to úplne presne... zle si vysvetlujem dobré slová a tragicky tie zle. Neviem ani čo presne čakám, späť ho už nechcem, ale neviem sa zmieriť, že už tu nie je pre mňa. Chcem už ten čas kedy mi bude jedno čo povedal, kto ho videl, kde bol a s kým.... a naj bude keď ho aj uvidím a nič to so mnou nespraví, ale teraz :( V utorok hovoril, že má svoj život, deň potom synovi hovoril, že ma pre mňa prekvapenie a pôjdeme na výlet spolu celá rodina.... nerozumiem tomu čo robí. No viem, že ja už nikam nepôjdem... srdce by chcelo, no hlava už nie...
@ejmi25 neviem prečo to robia.... to isté mám aj ja. Nerozumiem tomu, ale viem, že už nikdy to nebude tak ako keď bolo niekedy dobre. Dala som vzťahu viac šancí a vždy sa to skončilo zlomeným srdcom a on si užíval a chodil a keď ho to prestalo baviť odprosil, ponížil sa, plaka, a ja som ho lutovala, a všetkému uverila. Otvorila som mu takto náruč 3x a vždy sa to skončilo ďalším podvodom, mojim pláčom a jeho aroganciou....
Práve ja s om mu našla email som ho vyhodila on mal svoj byť a hneď si ju nasťahoval tak tipujem že s ňou paktpval dlho.
Čakala som zevto ukončí vráti sa poprosi o odpustenie a namiesto toho si ju hnedd po našom rozchode nasťahovala vinu zvalil na mňa vraj on by neodišiel ja som ho vyhodila

@79pohodak prepáč,život ťa bije,nejdem ťa tu ja súdiť ani nič podobné,len som ti pripomenula,čo si tu prednedávnom vo veľkom vypisoval a teraz si napísal,že to prišlo ako blesk z jasného neba....nemyslíš,že pred tým bleskom pekne dlho hrmelo?Lebo ideálne to medzi vami nebolo pokiaľ pamätám. Zakladateľka témy mala vzťah v poriadku,nebolo nič,čo by naznačovalo,že príde koniec. Len v tom je ten nepatrný rozdiel....a jasné,že nie si sám 🙂