icon

Opustil ma partner

sklamana30
25. jan 2014

Ani neviem kde mam zacat pred 4 mesiacmi ma opustil partner po 4 rokoch.Bolo to ako sa vravi blesk z jasneho neba.Mali sme krasny vztah kazdy na okolo nam zavidel ,myslela som ze nam nic nechyba stale mi hovoril ako velmi ma lubi a ze som jeho jedina laska.Naozaj som verila ze je to laska navzdy.Kupili sme si byt a pracovali sme na babatku.Posledny mesiac chodil casto pomahat "kamaratke" lebo zijeme v Anglicku ,ona sem prisla s dvoma detmi a rozvedena( o 10 rokov od neho starsia) nevedela dobre po anglicky tak jej chodil vsetko co potrebovala vybavovat.No a ja som mu tak velmi verila ze som za tym nic nehladala a viem ako je tazke zacat niekde ked nevies jazyk.Este aj jej deti(15-a 17) sme brali na vylet ked sme isli.Troska sme sa okolo toho aj hadali lebo mi to prislo ze dost vela casu tam travi ale on stale vravel ze on by s nou nikdy nic nemal ved jej len pomaha.No a jeden den mi oznamil ze uz ma viac nelubi a ze je koniec.Ostala som ako obarena necakala som ze by zahodil 4 roky len tak.Tvrdil ze nema nikoho ze ma len prestal lubit.No a ja som mu stale verila ,ze je to tak aj ked vsetci na okolo tvrdili ze musi niekoho mat ze len tak nemozes prestat lubit.Po 3 tyzdnoch sa k nej nastahoval a uz som vedela ze som bola slepa. ☹ On stale tvrdil ze nemaju nic spolu ze len spolu byvaju no a potom som ich stretla spolu ☹ Tvrdil mi ze spolu pred tym nic nemali ze zacali az po tom ked sme sa rozisli, ze vraj som nemohla od neho chciet ze bude sam.Ozaj som necakal ze by mi on toto spravil.Teraz sa hraju na stastnu rodinku ,"slecnu" rozvaza na nasom aute a este sa tvaria ako by toto bola normalna vec.Ja s nim este aj pracujem o to je to horsie lebo ho vidim skoro kazdy den ako jej vyvolava ako je vzdy v dobrej nalade a ja sa musim tvarit ze je vsetko ok.Je to tazke ale neda sa nic robit ja si to uvedomujem len este stale to mam v hlave.Nemozem na to prestat mysliet.Snazim sa fungovat ako pred tym, ale v hlave to mam vacsinu casu.Stale ma prenasleduju otazky ako preco mi to urobil,ako mi to mohol urobit,co som spravila zle a co som mohla urobit aby som to zachranila atd.Dufam,ze mi niektora napise neake rady alebo vlastne skusenosti ako toto vsetko zvladnut a nezblaznit.sa.Ja si naozaj uvedomujem ze svet sa nezrutil,ze mozem byt rada ze nemame babatko ze by som sa nemala lutovat a ist dalej.No je to naozaj tazke zabudnut a zacat znovu ☹

Strana
z4
zarara
5. jún 2014

Keď potrebujú zámienku, vždy hodia vinnu na nás. To je najjednoduššie... nás nechajú plné otázok, výčitie, utrápené a oni žiju ako by nič... menia ženu, postel, rodinu, plány.... to všetko bez vyčitiek

7zahrad
5. jún 2014

@ejmi25 Kazdy den vola a pozyva? Chce sa vratit. Nema odvahu sa najskor rozist s nou, lebo sa boji samoty, tak prechadza plynule od jednej k druhej.

ejmi25
6. jún 2014

@7zahrad myslíš dnes má volal aj s malou do obchodu že si ide kúpiť topánky aby som mu vybrala a chcel kúpiť aj mne pritom nikdy mi nič nekúpil bol lakomy..zajtra chce vziať malú na rodinnú oslavu ale tá jeho nejde čo mi príde tiež čudné. .ale mňa tiež nezavolal veď áno bolo by to čudné ked vedia že spolu nežijeme

ejmi25
6. jún 2014

Ublížil mi ale neznesiem tu jeho novú bodaj by im to nevydrzalo!

7zahrad
6. jún 2014

@ejmi25 Peniaze muza tecu k zene, ktoru chce. On chce kupovat Tebe. Podla mna Ta naozaj chce spat.

sono2
6. jún 2014

Bože. Úprimne mi ťa je ľúto. Hnusa jedna! Veď jemu sa to raz vráti.. To mi ver . Si veľmi silná žena, keď to zvládaš takto a ešte ste aj často v kontakte. Ani ti fakt na to niečo viac nepovedal ? Veľmi ťa obdivujem!

ejmi25
6. jún 2014

Nie nikdy sa k tomu nevyjadrili zajtra chce malú na oslavu neviem či mu ju mám dať

nadineqq
12. jún 2014

@sklamana30 boli ta to? places ? ok, je to cerstve....zranuje ta, ked ich vidis takto spolu a stastnych? aj to je ok, citila by som to rovnako ale, jedno velke ale...mne keby toto chlap urobil a " super kamoska" s nim, ja by som poplakala par dni, bola by som nasrata, zla ale moja hrdost by mi nedovolila aby mali nado mnou taku moc aby mi znicili zivot..tak to teda nie!!!

ja by som urobila vsetko preto aby som vyzerala lepsie ako kedykolvek predtym, zacala si cvicit, mas super kamosky, ved to je perfektne predsa..a ked najvacsia bolest a krivda odide, zacnes si zivot uzivat a to aj bez neho, a ked mudes vyrovnana aspokojna, stretnes rovnakeho partnera, za to ti rucim 😉
a potom mu budes vdacna za to, ze odisiel...
clovek ma vzdy moznost vyberu, zivot nestagnuje a bud sa zostaneme lutovat v krivdach alebo sa na to pozrieme inymi ocami a pripustime, ze vsetko co sa vokol nas deje, deje sa pre nase dobro..
ak dokazal odist teraz, odisiel by aj neskor keby ste mali babo, to nebol dobra partner...bud rada, ze to urobil teraz 🙂 najlepsiou pomstou je "zostat stastny" prajem vela sil

silvia2103
11. júl 2014

Našla som túto tému a vidím, že niesom sama, ktorej muž rád ubližuje..S partnerom som otehotnela po 7mesačnej známosti ,na môj podiv a obdiv vzal to super.Nevadil mi štýl jeho života je polovníkom a veľa času trávil vo fitku tak mali sme hádky bežného typu...v 7mesiaci mi zistili že malinký nieje v poriadku a ladvinka bude potrebovať liečenie ..Po narodení došla ťažšia správa malinkému ladvinka zlyháva a nutne musel ihneď po narodení na plastiku ladvinky...dva mesiace aj s porodom aj s jeho dvoma operáciami sme strávili na Kramároch...až prišiel deň kedy nám šťastne oznámili že možme ísť domov...Ale....doma nás už takmer nikto nečakal priateľ si zvykol žiť sam...prvý den co sme prišli domov išiel na polovku...zatial co pred mojim porodom bral fitko ako konicek po porode uz jedol proteiny varil z nich a vo fitku travil 4x do týždna po 2hodiny kazdy vecer..uz ma dostal do takých stavov ze som si to overovala a prisaham byval tam vkuse...a ja s malinkym sama...hadali sme sa plakala som ...až mi povedal že nieje nuteny sediet nám u p... a že čo by som chcela maleho staci prebalit tak prečo by mi mal pomahat....prisiel den ...a ja sa rano nahnevala pobalila všetko do biela a odišla....chcela som aby si niečo uvedomil v tej hlupej hlave ale nic....vyzera to na sudy...a malinkému mi nechce povoliť dat naspat moje priezvisko lebo aj to som nechcela a jeho rodina ma donutila....

ejmi25
14. júl 2014

@silvia2103 ahoj ni mňa môj nechal s 10 m dcérkou našiel si inú ťažko som to znasala čakala som každý deň, že si uvedomí čo urobil že nás opustil pre inu Boli to muky.Neskutočne obdobie prešli 3 m od rozchodu a už som si začala zvykať že v tej hlave nemá nič a namiesto srdca kus ľadu.Prešiel 4 m a strašne potreboval somnou rozprávať a vtedy mi povedal že nás nikdy neprestal ľúbiť prosil ano prvú šancu som mu dala ale aj poslednú.Uvidím čo bude ďalej.Tým ti chcem povedať že musíš ísť ďalej a časom uvidíš možno to pochopí aj keď budeš mať ťažšie obdobie da sa ti zvládnut a keď si to neuvedomi nestál zanic!držím palce.

natsa
15. júl 2014

mne sa stalo podoné ale bez dietata,chodili sme spolu dlho aj na svadbu sme pomýšlali,no len zrazu prišiel zlom,naš vztah bol prechodený,ešte počas nažho chodenia sa mu páčila kolegyna vravel že sa len páči že snou by nechcel nič mat no zrazu sme sa rozišli ani neviem kto dal podnet jednoducho sa to stalo,bolelo ma to pretože sme robili spolu,rozchod bol o to zvlaštny že aj ked sme boli rozídený sme sa občas stretlo porozpravali no potom si uvedomil že sme vlastne rozídený a šup za kolegynou ,čakaval ju pred pracou,pri autobuse všetko pred mojimy očamy,dopadlo to tak že je s nou ženatý,maju spolu deti asi si boli sudený

zarara
6. nov 2014

@adri266 ahoj, som tu po dlhej dobe.... čítam svoj príspevok a tvoje tiež... musím povedať, že srdce ma už tak nebolí, že to prešlo... ale stále aj po tak dlhej dobe si nedokážem odpovedať na otázku, ako to mohol vôbec dokázať spraviť... ako sa cítil keď ma vodil za nos, keď sa tváril, že sme rodina a pritom chodil za inou???
Smutné je, že ešte dnes mi dokáže tvrdiť že ma miluje a je s inou... nerozumiem mu vôbec.... Teraz už ma nezaujima, teraz bojujem o syna ☹ a to som myslela, že rozchod je to najhoršie čo ma postretlo 😒

mircalla
6. nov 2014

@oslo1 Uzasna odpoved...smekam

adri266
6. nov 2014

@zarara ono s tou laskou...niekedy bolo bezne mnohozenstvo, aj Arabi maju viac manzeliek, aj mormoni, a urcite maju radi viacere zeny naraz. No ale velky problem je, ze Ty chces monogamiu, co niektori chlapi jednoducho nie su schopni dodrzat. Povedzme si na rovinu, ze su hajzli 😠 😠 😠
O syna bojuj a ver mi, ze pre neho bude najlepsou pomstou ukazat mu, ze vies dobre a spokojne zit aj bez neho 😉

zarara
6. nov 2014

@adri266 ano tvoje slova sa mi potvrdili... ON už pláče, že je nešťastný, a snaží sa ma vydierať, ale ja už ho mám dosť 😀 ...

mkiii
9. nov 2014

ahoj

sidon
1. nov 2023

@nikol_ ako sa ti vyvinul život potom? co otec roka, ako sa neskôr k celej veci postavil?

Strana
z4