icon

Opustil nás a vrátil sa k bývalej manželke

tanja61
16. mar 2012

ahojte pisem sem lebo v mojom zivote prezivam peklo.....ked sme sa zoznamili uz so zenou nezil zil u rodicov len kvoli tomu sme si vobec zacali ze so svojou zenou uz nezil a mali byt v rozvodom konani ale vlastne cely cas ma len klamal....s nasho vztahu mame rocneho syna a ja som sa dozvedela 3dni dozadu ze so svojou este zenou stale spava.hovoril ze som zena jeho zivota ze nas nikdy neopusti lebo nikdy nebol tak stastny a zrazu taky sok.......za dva a pol roka co sme spolu boli sa vlastne nerozvadzal stale tvrdil ze ona podala papiere a on caka ale nestalo sa ☹ teraz pise ze vie ze urobil chybu ktora je neodpustitelna a ze mu chybame ale stale chodi za zenou...moj syn ma rok a ja ho nechcem v nasom zivote aj ked viem ze to nieje fer ale je fer co nam spravil? ☹

tanja61
autor
20. mar 2012

@kveta inak skor by som povedala ze jeho manzelka mala vyuzit to ze sa zbavila takeho chlapa a zacat od zaciatku mala dost casu zistit co ma za chrapuna pri sebe tie roky 😉

mamavera
20. mar 2012

@tanja61 je dobre, že si sem napísala, aj sa ti určite uľavilo, aj pre výstrahu všetkým, ktoré sa ponáhľajú mať dieťa s partnerom, ktorého celkom nepoznajú, alebo majú nejaké pochybnosti. Určite si ich mala aj ty. Inak, zamilovaná ako blázon som bola viac krát, ale vždy nohami pevne na zemi. Problémov je dosť v živote aj bez toho, aby som si ďalšie privyrábala.

mamavera
20. mar 2012

inak, pre všetky, ktoré tu odsudzujú vzťah k rozvedenému mužovi - inak sa to píše 22 ročnej čerstvo vydatej a inak 35 ročnej vdove, alebo matke dvoch detí, ktorá je pár rokov sama, lebo jej manžel odišiel za inou...samozrejme je vždy dôležité byť na pozore a neveriť slepo všetkému, čo partner povie...

kveta
20. mar 2012

@mamavera Ano.. len v tomto pripade nejde o rozvedeneho, ale zenateho muza.. autorka nazvala temu zavadzajuco..

mamavera
20. mar 2012

@kveta uznávam, že máš pravdu, bola zrejme úplne zaslepená, inak by mu povedala, aby si dal do poriadku súkromný život a potom sa ozval, ak bude mať záujem - zároveň by preverila jeho vzťah k nej. Keby ženatý muž bol tabu, bolo by na koníku oveľa menej smutných príbehov a oveľa menej nešťastných detí

monyccka
20. mar 2012

@tanja61 netrap sa prispevkami, ktore Ta odsudzuju. Podla mna je normalne doverovat svojmu partnerovi. A ak s Tebou zil, podla mna si nemala dovod jeho manzelstvo o ktorom si si myslela, ze konci, nejako specialne riesit. To ze Ta oklamal, nerozviedol sa a vratil sa k manzelke je jeho chyba, nie Tvoja. Urcite si to nevycitaj. Je to podvodnik a nenaletiet nie je jednoduche, pokial je dostatocne sikovny. ALE! Mas dieta, zdrave milovane. Mas pre koho rano vstat a nadychnut sa 🙂 Tak hlavu hore, vytrieskat alimenty a hlavne nezatrpknut. To, ze klame jeden, neznamena, ze su zli vsetci muzi. Drzim prsty, nech sa Tvoja situacia upokoji co najskor.

tanja61
autor
20. mar 2012

@mamavera
@monyccka dakujem za podporu a naozaj netrapim sa pripevkami ktore odsudzuju pretoze nikto do toho nevidi lepsie ako ja 😉 ale poznam par zien ktore odsudzovali a tak sa dostali do podobnej situacie 😒 ano budem pozerat len na seba a svoje deti nikto nieje viac dolezitejsi 🙂
@kveta mozno nazov je zavadzajuci ale keby si citala pozorne tak by si sa dozvedela 😉

tanja61
autor
20. mar 2012

@kveta na jeden fakt by si nemala zabudnut ze mam s nim rocneho syna takze asi som bola v tej posteli sama ked len ja som rozbila jeho manzelstvo 😀

kacenka3333
21. mar 2012

@tanja61 je mi luto co sa ti stalo. tiez som v minulosti odcudzovala zeny ktore si nasli rozvedeneho alebo zenateho chlapa a tvrdila som ze ja nikdy. lebo ak sa rozviedol raz kde mam istotu ze to neurobi aj druhy krat, ale nie vzdy je dovod na rozvod muž.
tiež mam doma rozvedeneho chlapa sme spolu 13 rokov a mame 4 deti. obcas aj mna napadne ci by sa nechcel niekady vratit k ex. ale potom tu myslenku rychlo zavrhnem a poviem si ze urcite ostane s nami. utesim sa vzdy tym, ze u nich bol dovodom rozvodu fakt ze jeho ex si nasla milenca a jedneho pekneho dna sa k nemu odstahovala. nastastie nemali deti takze dufam ze tato kapitola je uz uzavreta.
necitala som vsetky prispevky takze sa budem mozno opakovat, ale podla mna by si mala zvazit, co je pre teba a tvoje deti najlepsie a na nic ine nebrat ohlad. prvorade su deti ako pise monyccka
vykasli sa na vsetkych moralistov a rady tipu: nemala si si nic zacinat zo zenatym... na to je uz neskoro a to ti urcite nepomoze. pozeraj dopredu. ziadna kasa sa neje taka horuca aka sa navari. tym ti ale nechcem povedat aby si mu vsetko odpustila a vrhla sa mu do narucia.
myslim si ze nikto ti neda spravnu radu a rozhodnut sa a zvazit si musis vsetko sama, dufam ale ze som ta aspon trochu povzbudila a drzim palce aby si sa rozhodla spravne a boli ste s detmi stastni 😉

tanja61
autor
22. mar 2012

@kacenka3333 ano povzbudila a dakujem vazim si to..... 😉

striga1000
19. máj 2012

proste je hnusný bezcharakterný chlap,mala by si od neho utekať. 😀

kaktusik007
13. apr 2013

@tanja61 ako to vyzera teraz, po case??? dufam, ze si ho poslala kade lahsie a zijes si relativne spokojny zivot s detmi... ci???

macamac
13. apr 2013

@kaktusik007 už je neaktívna 😉

kaktusik007
14. apr 2013

@macamac ano, potom ma to napadlo pozriet, ako som to odoslala... 😅

tanja61
autor
14. apr 2013

@kaktusik007
@macamac ahojte aktivna len nie tak casto 😉 stale slobodna a nezavisla 🙂 presla som si sudnym pojednavanim kde sme sa ferovo dohodli,za posledne mesiace prejavil skutocny zaujem o maleho a vybudovali si vztah takze nevidim ziadne dovody aby som tomu branila....ja a on sme si nasli k sebe cestu ako priatelia hlavne kvoli malemu aj napriek vsetkemu co sa stalo vsetko zle prinieslo vela pozitivneho do mojho zivota,ked som tu pisala spravy bola som na dne a ano aj s mojej viny ale je skvele ako cas dokaze vsetko zahojit a taktiez posunut dopredu ....on uz s manzelkou nezije niekolko mesiacov a vraj sa idu rozvadzat ale ci je to tak potom samozrejme uz nepatram....dost sa snazi aj pomaha a je tu pre maleho stale ked to potrebuje takze zrejme si uvedomil co sme narobili...stale su dvaja nie len jeden ktori je vinny takze po case ktory mam pre seba som si uvedomila aj ja svoje nedostatky 🙂 co sa tyka jeho manzelky sud rozhodol ze ona nemoze mat ziadny kontakt s nasim synom hlavne kvoli negativnemu prostrediu ktory moze vplyvat na maleho v zlom svetle a to ma tesi a samozrejme on ako prvy s tym suhlasil po dlhom rozhovore a uznal ze mam pravdu takze sud prebehol v pokoji a mieri ....ale samozrejme su tu iste konflikty so strany jeho "dospelych dcer" ktore velmi ziarlia ze travi cas so synom a im nevenuje pozornost 😨 a nekupuje im co chcu lebo mina na syna 😠 on sa snazi az prilis a vyzera to tak zeby chcel napravit vsetko zle co sa stalo a aj sa vratit ale ja to neriesim aspon nie do chvile kym si neuprata vlastny zivot ... 😉

tanja61
autor
14. apr 2013

a pre vsetky tie ktore odsudzuju vztahy so zenatymi alebo rozvedenymi....ak by boli pevne a stastne manzelstva tak by sa take veci nestavali....ak sa take veci stanu a podotykam kazdej s vas sa to moze stat aj ked tak seriozne tvrdite ze vam nikdy tak je potom niekde vo vztahu alebo manzelstve problem nemyslite?rozumny a inteligentny clovek ci muz alebo zena sa nezapletie s nikym pokial je stastny a spokojny v manzelstve,pokial v tom vztahu skratka nieco chyba kazdy hlada niekde inde...poznam niekolko manzelstiev kde su hadky na dennom poriadku,bitky a vtedy nikto neriesi ako to vplyva na deti len zaklad ze rodina je pokope?a ked sa manzelstvo rozpadne lebo sa objavi 3 osoba uups a je to tu ..nemali sme ziadne problemy v manzelstve to ona alebo on nam to rozbil "svine"..ako je to mozne ze sa to rozbilo ak je to tak pevne? ...ale lepsie nerozpytvavat tuto temu 100ludi a 100 nazorov ...je smutne vidiet ako sa niektore snazia odsudzovat a poucovat ale je pred vasim domom skutocne tak cisto?zeny tu pisu lebo sa chcu poradit a vyzalovat a nepocuvat ake su spatne lebo co urobili...pekny den prajem

andy04
14. apr 2013

@tanja61 Teší ma ze ti to dobre dopadlo... možno by bolo zaujímavé založiť tému v ktorej by partnerky rozvedenych napísali dôvody pre ktoré skončil predchádzajúci vzťah ich partnera a naopak rozvedene damy svoje dovody... Mohlo by to byt zaujímavé čítanie aj pre nerozvedene ohľadom vyvarovania sa niektorých veci pretože to niekedy môžu byt úplne blbosti ktoré sa mohli predísť Ale musela by to byt otázka inak sa dozabijame 😀

trasko
14. apr 2013

tiez som nechcela svojho muza,lebo bol zenaty,ale nebol spokojny v tom vzahu,nemali deti,lebo nechcel.netreba skatulkovat.ja viem,ze vela krat sa muzi kurvia z rostopase,ale ja mam rozvedeneho,ktory VEDEL preco hladal inu.tiez mam za sebou vztah,kde som chcela odist a VEDELA som preco.mame dve deti.ja mam z prv.vztahu syna a spolu mame syna.chceme este dietatko a nie je to roztopas!jednoducho sme nasli co sme POTREBOVALI

bazarocka
14. apr 2013

@tanja61 nemyslím si, že vždy musí byť v manželstve nejaký problém keď si ten druhý nájde niekoho iného, píšeš že on má už deti dospelé a ty sa mi z fotky zdáš mladučká. Ten chlap mal proste krízu stredného veku keď si chcel ešte niečo dokázať, takýto keď po čase zistia že je to s mladou také isté ako s tou jeho, vracajú sa naspäť k manželkám. Smola je len že takým vždy nejaká mladá naletí a myslí si že kvôli nej sa rozvedie.

nadena1506
14. apr 2013

@tanja61 ahoj nechce sa my to vsetko citat a rozculovat nad niektorymi komentarmi ake mu vsetky mudre ony by neverili a neurobili to a to ........ Kazda jedna by naletela ale teraz sa budu buchat do hrude ake su neni naivne a im by sa to nikdy nestalo!!!Kazdy chce verit v lasku a v to ze vas niekdo miluje a vtedy nikdo nerozmysla nad tym co bude za 2-3 roky vztahy su komplikovane raz je dobre raz zle..nechaj si cas len a len pre seba zatial neries venuj sa malemu a nemysli na zle veci lebo pocity sa prenasaju aj na babo ked budes smutna ci nervozna aj tvoje dieta bude nevyrovnane.Uz sa stalo neda sa to vratit spät ani zmenit ja viem ze ta to velmi trapy a boli ale cas vsetko vylieci a bude lepsie ked nemas chut ho vidiet tak mu proste povedz nech ti da cas to stravit a ked to trochu preboli tak sa mozte porozpravat teda ak nechces aby sa vratil....a po odstupe casu sa na to pozries s chladnou hlavou.drzim ti palce a neboj vsetko bude dobre 😵

macamac
14. apr 2013

@nadena1506 dnes o 11.00 sa autorka vyjadrila 😉 dopadlo to vcelku slušne 😉

monika15
14. apr 2013

@tanja61 boze traposky hlupe komenty to im ide !!!
nevsimaj si to..........
a dobre si to napisala.........
boze........ Drz sa....

kveta
14. apr 2013

@tanja61 Nepremyslala si ho trochu usmernit, aby venoval svoj cas a energiu aj inym potomkom nez Vasmu?

kaktusik007
14. apr 2013

@tanja61 tak to som rada ze to ma relativne happy end 🙂 hlavne sa nedaj ukecat na nejaky vztah s nim, zi si pre svoje deti a ked pomaha, tak parada, ale odtial po tial 🙂))

tesim sa 🙂

tanja61
autor
14. apr 2013

@bazarocka dakujem za kompliment ale mam 33 😀 citim sa na 18 😀 ano mali problemy a to dost velke..nehovorim to pretoze to viem od neho ale taktiez od jeho rodicov a to ani nevedia vsetko...manzelka ho stale vydierala a dokonca sa fyzicky mlatili...dokonca ho napadla aj nozom a ci tomu verim?ano verim bola som svedkom jednej situacii a to priamo na vianoce kde sa jeho zena bila s dcerou a boli opite..dcera tam mala dve male deti ktore vrieskali ked to videli...takze problemy takeho typu su riadne problemy...ostatni clenovia rodiny tvrdia ze viac nasilnu a agresivnu osobu ako je ona este nestretli takze len tak na okraj... 😉 niekedy je naozaj tazke urobit tie spravne kroky a samozrejme vo vztahu su dvaja takze aj on ma na svojom konte svoje, nie len ona je zla ale v podstate ja to riesit nemusim 😉 hovorim so svojich skusenosti mne ked vztahy nefungovali a nebola som stastna hladala som nieco ine...ked sa tak zamyslim kolko krat sa aj bavime s partnermi co vsetko je zle a co vsetko by sa mohlo zmenit a nakoniec to ostava v starych kolajach a ak sa jeden rozhodne to ukoncit alebo si najde niekoho ineho vzdy hladame chybu na ostatnych ako sami na sebe... 😉

tanja61
autor
14. apr 2013

@kveta on ma dve dospele dcery...jedna je 24rocna a ma dve male deti a ta dalsia ma zachvilu 19nast myslim ze v takom to veku uz by mali byt samostatne ale samozrejme tym som nechcela povedat ze nepotrebuju rodicov 😉 vies je tazke posudzovat situaciu ale ta mladsia ma priatela s ktorym travi vsetok volny cas...k otcovi sa hlasi ak chce peniaze alebo nove veci a ak sa stane ze ju chce vidiet nema cas pretoze je s frajerom....ale ak sa ona rozhodne ze nieco chce otec musi byt k dispozicii lebo inak mu vynada ze nema na nu cas a ani peniaze a robi ziarlivostne sceny ze ma maleho syna a len jemu sa venuje a pre nu nema ani peniaze ak potrebuje 😀 v mojich ociach je to smutne ..myslim taketo spravanie dospelych dcer aj ked viem ze to musi byt pre nich tazke ...taketo spravanie skor beriem ako za primitivne dokazovat si kto s koho a porovnavat sa s 2rocnym dietatom lebo ked kupis jemu musis aj mne 😀

tanja61
autor
14. apr 2013

@bazarocka len som zabudla dodat ze ano vratil sa k manzelke a vydrzalo to dalsich 8 mesiacov a uz znova niesu spolu 5mesiacov tentokrat ziadna tretia osoba v tom nieje aj ked bojuje za to aby sme znova boli spolu ...on byva u rodicov a chyta sa za hlavu ako mohol urobit takuto chybu ale kazdy musi byt zodpovedny za svoje skutky 😉

tanja61
autor
14. apr 2013

milujem svoje deti viac ako vlastny zivot...a som vdacna ze su zdrave ine veci ako prisli aj odidu a pokial sme zdravi vsetko sa da vyriesit aj problemy ktore sa zdali ze sa nedaju...na vsetko treba len cas a co nas predsa nezabije to nas posilni ...pre mna ten cas osamote znamena vela ...konecne som si uvedomila vela veci a dospela k zaveru ze zivot je predsa krasny 😉 dakujem vsetkym za podporu a vase komentare 😉

nadena1506
14. apr 2013

@macamac uz potom som na to dosla len ono tu neukazuje komentare tak ako by malo ale podla like 😉 takze preto ale dik

macamac
14. apr 2013

@nadena1506 ??? ako? tebe ukazuje komentáre podľa like? podľa počtu? či?
mne zobrazujem témy normálne, podľa dátumov pridania príspevkov...
či nechápem?