Orálny sex
Prepáčte za chulostivu otázku.
Mam s tym posledný cas trosku problem, jednak s vyvrcholením do ust.
Ako ho vnimate vy, nie je vám proti srsti ejakulacia do úst a nedajboze zjesť to?
Prosím hlúpe komentáre si odpustite, celkom ma to trapi nakoľko moj priateľ ma tuto praktiku rad, ale.... 🙏
Veľa x sa rieši " o fajke", ejakulacii do ust, ale prečo sa takto nerieši i ženská stranka oralna? I u spokojenie zeny je podľa mna nesmierne dolezitejsie🤨
Prečo tu vypisujú len také , ktorým to vadí a nutne potrebujú dať vedieť svetu , že je to na grc .
@karolinakr v podstate si to uplne vystihla. Az som sa zamyslel (prelakol) ci sa nepozname. Ale kedze si z BA a ja Martina, urcite nie. Je to zrejme aj moja chyba ze som to skor neriesil a len cakal ze sa to zmení. Rozhovor nepomaha. Takze s tym stopnem, nebudem to ani ja robit a uvidim ci sa nieco zmení. Horsie ked mi to bude chybat viac ako mojej. 🙂 a ano mam ju rad, inac by som to vyriesil razantne.
ja osobne ho mam rada, manžel tiež a zatial sa mi nestalo, žeby mi nevonial. Prave naopak. Ked mam na neho velku chut, tak mi tak vlemi vonia, že sa ho niekedy neviem nabažit. Zase ale moja sestra je proti oralnemu sexu a ma k tomu odpor.
@karolinakr to.myslis vazne? Akoze zalezi jej na nej ale.najde si bokovku kvoli sexu a ma to byt OK?
@kvetinka75 ked je neuspokojeny, čo narobíš
@zuzanka.zuzu To je dobre je to normálne a patrí to k životu podľa mňa. Nieje to nič zložité. A keď si na to Nijaké dievča alebo žena zvykne tak už je to úplne v pohode. Je to normálne.
@karolinakr ty si co o sebe myslíš moja hahahá 100% nemáš muža lebo si riadna trubka ,nevieš ako uspokojiť muža hahahaha neznášam takéto ženy ako si ty sa daj liecit
@manost urcite su aj chlapy co radi prehltnu...aj my zeny...ja to.mam napr rada ale ked to zene nesedi tak naco to silit
@karolinakr v podstate si to uplne vystihla. Az som sa zamyslel (prelakol) ci sa nepozname. Ale kedze si z BA a ja Martina, urcite nie. Je to zrejme aj moja chyba ze som to skor neriesil a len cakal ze sa to zmení. Rozhovor nepomaha. Takze s tym stopnem, nebudem to ani ja robit a uvidim ci sa nieco zmení. Horsie ked mi to bude chybat viac ako mojej. 🙂 a ano mam ju rad, inac by som to vyriesil razantne.
@greywolf Akože dávam ti úplne za pravdu. Všetci sa pohoršujú, akí sú muži sebeckí, ale nikto nerieši, že aj chlapi môžu mať s tým problém. Ja takisto žene rád poskytujem orálny sex. Lenže ona mala obrovský problém chytiť mi penis do ruky, nie ešte do úst. Nakoniec jej to bolo trápne, tak potom radšej oral odo mňa ani nechcela, aby mi ho nemusela vracať. Moja technika bola určite dobrá, lebo moja bývalá sa nevedela nabažiť a chcela, aby som jej orálny sex robil častejšie ako klasicky.
Potom som sa naštval a začal som ženu presviedčať, že to veľmi od nej potrebujem. Začal som na ňu pomaly, najprv vysvetľovať, ukazovať, kde mám najcitlivejšie miesta na penise, potom trošku motivovať, aby sa s ním viac zoznámila, a pod. Spočiatku jej to bolo cudzie, ale začalo ju to zaujímať. Minule sa mi dokonca priznala, že ju normálne vzrušuje, keď si na to pomyslí ako ho vkladá do úst. Ešte sa musí veľa učiť a trénovať, ale vyzerá to byť na lepšej ceste.
Žena nemôže sebecká a treba rozlíšiť, či má v sebe len blok alebo je ľahostajná k partnerovi.

@viikkki nie so stetkou nikdy. Ale so zenou ktorej to iste chyba doma je zadana a nespokojna by som si to predstavit vedel. Ako pisem davam tomu este cas. Manzelka vie co mam rad a co mi chyba, ja viem co ma rada ona a coho chce viac. Az najblizsie mesiace ukazu ci sa nieco zmeni. . . . . Pekne ze ty sa staras o svojho a si rada ze je stastny. O to by malo ist vo vztahu, spravit toho druheho stastnym a nemyslim len sex.