icon

Otčim mi stále nadáva

17martina16
18. máj 2019

Ahojte dievčatá,ženy,mamičky
Sme tu asi rôznych vekových kategorií a ja potrebujem nutne pomoc..neviem ako začať asi zo začiatku poviem dačo o sebe.Mám 17 poviete si že čo by ste dali za to keby máte 17 taky"bezproblémovi život".Lenže zdanie môže klamať.Mám 3 súrodencov jednu vlastnú sestru a jednu nevlastnu sestru a jedneho nevlastneho brata.Poviete si čo to okecávam že Vás to nezaujíma.Bude to hrať ešte veľku rolu.Som študentka na pedagogickej škole.Mama ma priateľa s ktorím ma tie 2 deti.A ON je ten veľky problém.Žije s nim už približne 11r.Zabudla som poznamenať že som zo surodencov najstaršia.Všetko bolo v poriadku však len zo začiatku.Všetko sa po čase zmenilo.Z "milujuceho otecka" ktorému nevadili dve nevlastné deti sa stal človek .Nie hocijaky.Tak teraz ste už ako tak v obraze tu je pribeh.
Boli sme normálna rodina.Keď sa moji rodičia rozišli tak prišiel novy mamin priatel.Zo začiatku to bol nevinny človek.No po rokoch za zmenil na niekoho ineho.Zmenila som sa doma na terč uražok aj s mojou sestrou.Uraža nás dennodenne .Niesom ten typ baby čo chodí po diskotekach.Nechodím nikam.Lebo nemožem.Proste každy deň ma uráža aka som jeb*nuta,sprostá aka som neschopná leniva pi*a.Neležim v posteli niesom skoro ani vobec na telefone...jedine tedy keď on nie je doma.Keď mám volny čas stale iba upratujem.Ako to je v pohode to mi až tak nevadi najhoršie je to keď moja mama je v práci na poobednej a sme dom s nim tak je to fakt hroza on stále len pije a ja musim dávať pozor na surodencov stávam sa im druhou matkou..davam im jesť robím si s nimi úlohy dávam ich spať a takto to taham cele tyždne keď je mama v práci.Mam aj priateľa ktri ma naštastie chápe a aj keď sa sem tam kvoli nemu pohadame pochopí ma.Mame on nedáva ani žoadne pemiaze všetky prepije alebo radšej nakúpi svojej matke (babke)a nšm do domácnosti nič nekúpi.Cez vikend je stale opity nieje tyžden kedy je triezvy.Keď je v práci tak sem tam skočim akj do pizzerie na brigádu sice 2€ na hodimu nie je nič nie je vikendu kedy by bol triezvy.Keďnsurm.On jedind nim keď na nich kriči aky su sprosty..

Strana
z2
liv1
18. máj 2019

@dezire1000 to ma skutocne velmi mrzi 😔. Nerozumiem co sa tak v ludoch zlomi ze tak velmi dokazu ublizit detom.

17martina16
autor
19. máj 2019

Už som velakrát povedala mame že do mojej 18 má čas rozhodnuť či chce v tom byte mňa alebo jeho .Jedine čo mi na to povedala je to že to nejde.Normalne doslova som jej povedala;"buď ja alebo on".Asi si vybrala jeho.Včera som jej povedala že vo februári keď budem mať 18 odchadzam že si s frajerom hladame bývanie.Jej to pravdepodobne prekažalo pretože mi povedala :"pokial nedokončiš školu nikam nejdeš".ja som jej povedala že budem mať 18 a budem si robiť už čo chcem a nemienim doma traviť minuty naviac.A ona taka že "a čo keď budeš tehotná"A ja že radšej tehotná,ako byvať doma

17martina16
autor
19. máj 2019

Ešte som zabudla napísať že ale 3-4 mesiace vzad nebol doma a ja taka že sa mu trochu vo veciach pohrabem.Viem žw sa to nemá ale nedalo mi.Našla som v jeho taške malu kameru na sledovanie.Totalne ma to položilo.O dva tri dni neskor som sa rozhodla že sa pozriem či tam je.Nebola tam.Rozhodli sme sa ju zo sestrou hladať.nenašli sme ju.Mám aj fotografie ale keby idem na policiu s tym že som to u nho našla nemuseli by mi veriť lebo ine dokazk nemam.Prikladam foto

lucka08099
19. máj 2019

Ahoj, neviem, ci to tu niekto spominal, ale mne napadlo, ze by si nanho mohla zavolat policiu. Ak bude mat znova vypite a vystartuje po tebe, tak im jednoducho zavolaj. Navyse ked ta zvykol aj udriet, tak ho mozu vykazat na urcity cas z bytu. O to viac, ak ten byt nie je jeho a mozno tam ani nema trvaly pobyt. Potom by som uz len vymenila zamky a ak by sa zasa snazil dostat do bytu, tak zasa volat policiu. Mozno je tvoja mama prilis makka na to, aby ho vyhodila, ale ked by sa to poriesilo takto, mozno by bola aj rada

17martina16
autor
19. máj 2019

Lenže on je taky že si pohuka a pot zaspí a ty policajti bohvie za kolko by prišli ,prišli by vtedy keby bol kludny a brali by to ako plamy polach

lucka08099
19. máj 2019

A keby si volala tak, aby operator pocul, ze tam krici?
Potom mi uz len naozaj napada, ze ak ta udrie, tak s kazdou modrinkou ist ku svojmu lekarovi, nech su o vsetkom zaznamy a ak on neupovedomi kompetentnych, co mu zo zakona teda vyplyva, tak s tymto na policiu

heyoka
19. máj 2019

Susedia tiež určite počujú ako vystrája, len otázka, či by bol ochotný niekto vypovedať pred policajtmi, za psychické týranie ako je ponižovanie, za to ho do basy nedajú..jedine že dôjde k fyzickému napadnutie...kurnik šopa ja len by som tvojej mame nakopala prdel, že vás nechá v tom žiť a nič nerobí...

17martina16
autor
19. máj 2019

Susedia veľmi dobre vedia čo sa deje pretože každy boží deň sa u nás huka.Len susedia sa robia že o ničom nevedia

heyoka
19. máj 2019

@17martina16 no..a toto je ten problém...nikto nič nevidí a nepočuje..akože skús zavolať na linku dôvery, či ti nevedia poradiť, ale tá tvoja mama...mám na ňu svoj názor. https://www.dusevnezdravie.sk/linky-pomoci/

heyoka
19. máj 2019

@17martina16 nemáš niekoho kto by vedel pomôcť hoc aj len trochu?..tvoja starká tiež na vás kašle?...pýtala si sa niekedy mami prečo starkej nosí jesť a nie vám?..pýtaj sa jej priamo či je na vás vôbec nezaleží alebo čo....nemáš nejakého uja, tetu...sesternicu....niekto hockto...alebo učiteľka v škole, ktorej by si sa mohla zdôveriť?...

rakahaka
19. máj 2019

Och Boze moj dobrotivy kolko je takychto pripdov :(
Spravidla tam byva skoro vzdy aj sexualne zneuzivanie. Nedeje sa prosim ta aj nieco taketo u vas? Doverne sa porozpravajn o tom so surodencami, aj bratom. Prezri kupelnu a wc ci tam ta kamera nahodou nie je niekde nainstalovana.
Si skvela baba! Len to prosim ta vyries aj kvoli surodencom. Mama ma dostatocny prijem aby vas uzivila? Bilogicky otec plati vyzivne? To su dolezite veci, ak by ste to utiahli, tak sa da konat rychlejsie. Hlavne si sadnut s mamou, nie stylom, ze sa budes vyhrazat ze odides, ale povedz jej (nahraj toho debila) ako sa k tebe sprava, ci jej to jedno, ako by sa to pacilo jej keby bola na tvojom mieste, ze sa ho bojite, mlati vas atd. Cez city musis na nu. Pokial s tym ona nic neurobi, je to tazko. Susedia ti nepomozu s tym nerataj. Toto musi vyriesit jedine tvoja matka, ak nie odtava ti jedine, pockat do 18tky, najst si pracu, pripadne si adoptujes surodencov.

ovaaa
19. máj 2019

@mariejenka ma to malu chybu ze zacne byt agresivny este viac a vezme je mobil a mizno aj nieco schyta...Nech nahra a ukaze mamke alebo linke pomoci....

mariejenka
19. máj 2019

@ovaaa jasne beriem to, pisala som s srde,a toto mi nedoslo,ze smrad by sa viac napalil..skor mi slo o to,ze ak by vedel a nadalej by to robil, sud alebo policia,by to brali ako jeho suhlas,ved bol na to upozornený..mam susedov co maju na dome kamery a na brane a na kazdom plote zo stran, maju tabulky čo upozorňujú,ze priestor je monitorovany...
Aj ked ovladas bojový sport,a nahodou ta chce niekto bit, musis ho dopredu upozornit na to,ze ovladas chmaty,hvaty údery,a pouzijes ich v zmysle sebaobrany.

@17martina16 zlatko, asi blbo radim, ty ho poznas lepsie,ako bude reagovat. Je mi to všetko veľmi luto.

rastocirik
19. máj 2019

tazko poradit ale je by som si ho mevsimal a vysmial by som sa mu do ksichtu a povedal ze je ubohy alkoholik a keby sa pokusyl o nasilie tak hned volat policiu taky zbabelci sa velmi boja policie.

Strana
z2