icon

Otec ignoruje dieťa po rozchode

Včera o 19:51

Otec môjho dieťaťa sa nezúčastnil svätého prijímania vlastnému dieťaťu, ale dietatu jeho partnerke bol na promócií
Zvláštny pocit, kde muz, ktoremu ste vsetko verili - bol pri pôrode- prestrihol pupocnu šnúru zrazu v zivote vášho dieťaťa nehrá žiadnu rolu. Áno- nejavi žiaden záujem- dieta nevidel viac ako 365 dní. Šialené asi si viete predstaviť tu zlosť hraniciach z nenávisťou.
Mne sa len potvrdilo, že je to narcista - ktorý mňa nenávidí viac ako miluje vlastne dieta.
Vymazal vlastne dieta zo svojho života. Nežiadam žiadnu radu - len tichý výkrik do tmy.
A vlastne len čista, hmotná bolesť a neskutočný hnev

Strana
z2
autor
Včera o 22:41
@anonym_34d3e9

@betulinka1 pani so svojimi názormi by sa mala ísť. liečiť. a možno si len viac vypila na Silvestra a teraz tu vyvádza. Je arogantná a každého napáda. BODKA. 🙂

@anonym_34d3e9 arogantná? Vygoogli si ..co znamená život s narcistom a potom súd. Pokiaľ si sa necítila v rovnakej situácii - absolutne sa nevyjadruj BODKA

alenka58
Včera o 22:44
@anonym_autor

@anonym_8cb7de prosím? A odkiaľ sudis - keď nič nevieš? Staral sa ...len moje dieta to, ktore sa nebráni odsúdil. Tak prosím zväz každé slovo, ktoré vypustis

@anonym_autor bohužial stáva sa ignoruj ho aj ty, on si nezaslúži byť vo vašej blízkosti ked sa tak chrapúnsky zachoval

autor
Včera o 22:45
@elz1920

Môžeš cítiť čo len chceš, toto sú ťažké situácie, potrebuješ podporu. Nie slabocha.

@elz1920 ja mam podporu - snúbenec miluje moje dieta ...ale bolesť, ze vlastný otec ignoruje naše dieťa- je bolestivé.... preco? Lebo moje dieta nezatlieska narcistovi...lebo moje dieta nedostalo ani vianočný darček...nedostalo NIC! ZENY, KTORE SI NEPRESLI PODOBNOU SITUACIOU NEMAJU PRAVO TU ZANECHAT ANI LEN VYKRICNIK.... DAKUJEM

anonym_8cb7de
Včera o 22:46
@anonym_autor

@anonym_8cb7de prosím? A odkiaľ sudis - keď nič nevieš? Staral sa ...len moje dieta to, ktore sa nebráni odsúdil. Tak prosím zväz každé slovo, ktoré vypustis

@anonym_autor ved povedal ze ked opustil dve deti tak nema problem opustit aj to vase. Z toho vychadzam co si napisala.

autor
Včera o 22:48
@alenka58

@anonym_autor bohužial stáva sa ignoruj ho aj ty, on si nezaslúži byť vo vašej blízkosti ked sa tak chrapúnsky zachoval

@alenka58 ja ho ignorujem 🥰 len to boli...ked pozriem na moje dieta...a ta predstava skratka boli, ze práve ona, ktorá je totálne závislá na tom, ze ju človek zdvihne ....je absolútne neviditeľná pre človeka, ktorý ju vytvoril. Ale ďakujem za tvoj povzbudzujúci komentár ❤️❤️ nechcem citit co cítim- hanbim sa za to.

autor
Včera o 22:51
@anonym_8cb7de

@anonym_autor ved povedal ze ked opustil dve deti tak nema problem opustit aj to vase. Z toho vychadzam co si napisala.

@anonym_8cb7de to bolo vydieranie narcistu ...musela som "posluchat" aby nás neopustil. Ale ja som mala tu odvahu a opustila jeho - a on sa teraz msti mojej dcére. Hovorí ti niečo pasívna agresia? Nechci prežiť...trvalo mi roky, kým som pochopila .... dakujem Bohu, že mi dal odvahu ho nechať!

betulinka1
Včera o 23:53
@anonym_autor

@anonym_34d3e9 arogantná? Vygoogli si ..co znamená život s narcistom a potom súd. Pokiaľ si sa necítila v rovnakej situácii - absolutne sa nevyjadruj BODKA

@anonym_autor napriklad ja teda mozem napisat čiarku, lebo ja som ostala tehu sama. Ale nikdy som necitila takyto hnev ako ty. Nikdy mi nevadilo, ze od otca nema ziaden darcek, lebo odo mna dostal viac nez dost. Moje dieta ani raz nepočulo krivé slovo na svojho bio otca odo mna ani od mojej rodiny. Teraz mam manzela a zrovna dnes zaciname spolu 9 rokov. Tak sa tu zbytocne hneváš na cely svet. A je nas tu na MK kopec s rovnakým osudom. Je novy rok, nove začiatky, tak sa neutápaj v hneve ale mysli ma to, ze mas od debila aspon pokoj a nemusis riesit striedavku, pytat ziadost na dovolenku do zahranicia alebo prosit o pomoc. Precitaj si tu pribehy ako sa trapia s detmi, ked toho otca maju a robi zenam naschval cez dieta. Ti garantujem, ze kazda jedna co zvádza noje cez dieta, by dali vsetko za to, aby v ich zivote nebol. A ty tu nariekas za narcistom, ktory ti dal pokoj. Pomaha ti rodina, snúbenec a ty sa daj do pohody.

anonym_35f01e
Dnes o 00:26
@anonym_autor

@anonym_f86a97 dakujem Ti, ze čítaš ❤️ presne tak - nepotrebujem radu. Tu ani neexistuje

@anonym_autor je mi to luto, najma za dieta... tebe posielam objatie. Je to tazke.... my to nemame sice ani z daleka take zle, ale viem presne, o com hovoris, narcista sa nezaprie. Aj kamaratka to ma podobne. Musime byt o to lepsie mamy, aj za tych miznucich "otcov". Drzte sa 💞

Strana
z2