icon

Otec ma nechce pustiť na víkend k priateľovi

natyreggae
9. nov 2020

Ahojte, mám 16 rokov a môj priateľ má 33 a býva v BA čo je 100 km od môjho bydliska ... vidíme sa 2-3x za mesiac keď on chodí sem zamnou a má tu aj rodičov tak chodíme vtedy keď tu je k nim... no lenže on chodí stále zamnou a chcem aj ja ísť za ním.. mama by mi to dovolila ale oco moc s tým nieje okej... neporadíte mi niečo čím by som ho mohla presvedčiť aby ma pustil..má v BA svoj byt.. v piatok by som išla k nemu v nedelu zase naspať domov.. ďakujem

monkasponka
11. nov 2020

@natyreggae hranica normalnosti... omg 😁😁😁😁😁😁

amelie2017
11. nov 2020

No ak je toto pravda, tak podla komentara, ze ta videli s iba 30 rocnym, budes dedinsky matrac a o par rokov budes vyplakavat, ze si nemozes najst normalneho chlapa, lebo ti o teba ani bicykel neopru. Uzi si vikend.

pallacinka29
11. nov 2020

@monkasponka jediny normalny v tejto posahanej rodine sa javil tatko...

natyreggae
autor
11. nov 2020

@nenne27 to mňa nezaujíma čo sa nosilo kedy sa nosilo.. ja si nejdem módu.. ja si idem to, čo sa mi páči a cítim sa v tom dobre

natyreggae
autor
11. nov 2020

@amelie2017 môj priateľ je môj 1. Sexuálny partner.. s tými ostatnými som to necítila tak, že by to mal byť môj 1...

nenne27
11. nov 2020

Ked ste taki zalubeni tak vypisuj jemu a nie nam, tetkam na koni😁

nenne27
11. nov 2020

@natyreggae oki ale ked chces mat barber shop v blave musis sledovat trendy😁

natyreggae
autor
11. nov 2020

@nenne27 ano vypisujem aj jemu 😀

natyreggae
autor
11. nov 2020

@nenne27 však ja viem... aj majsterka nám to vraví.. a sledujem rôznych barberov na instagrame takže to zvládam..😀

sonkaxxx
11. nov 2020

@natyreggae no ak chces ist za nim popremyslala by som o ochrane pred pocatim dietata. Urcite uz bude nieco skusat je to zdravy normalny chlap. Ked si uz skoro dospela tak sa aj tak spravaj. Dokonci si skolu urcite a potom chod za nim.

natyreggae
autor
11. nov 2020

@sonkaxxx áno chránime sa nebojte sa🙃

sonkaxxx
11. nov 2020

@natyreggae no tak to je dobre 👍

nenne27
11. nov 2020

Ja som si ista ze cely tento pribeh je iba v tvojej hlave, ale nevadi, ty si zasnivas a my sa rozptylime😊

natyreggae
autor
11. nov 2020

@nenne27 nie nie.. 😀naozaj idem lukášovi do ba.. už dlhsie sme to plánovali🙂

oblecenie99
12. nov 2020

@h2 Súhlasím,sú takí rodičia,jednu takú poznám,pustila dcéru v 15 tich na dovolenku s frajerom,a potom sa čudovali,že mladá je tehotná..čiže veru sú také naivne matky.To už asi nemusím sem písať,že dieťa vychovava babka.. A poznám aj pripad,ako mladá po škole silou mocou sa vydať,tiež starší,tiež skúsený,rodičia tam strašne nesúhlasili ale ona nie a nie,prijatá na právnickú fakultu,nešla,lebo on si to neprial,jej rodiacia boli zufali..po pár rokoch mi ukázala svoj návrh na rozvod,celkom zaujímavé konkretnosti tam uvadzala. A k tebe,milá zakladateľka témy ešte toľko:najprv som ti chcela aj napísať,že vyzeráš byť rozumná,aj si skúšala argumentovať,že celkom vyspelá na svoj vek,dokonca som mala podozrenie,že fakt to bude taký trolling,lebo takto jedna šestnástka proste neodpovedá.. Ale po ťažkom dni pred spaním sem tam mrknem do tejto diskusie a sledujem,ako odpovedas.Ty si myslíš,že rodičia ti veria,zbalila si si tridsiatnika,si skúsená,rozumná..podľa toho,ako odpovedas,tak ver mi,nie si.Nie si ani skoro dospela,ani rozumná, ale jednoducho iba premudrelà 😉 Typické premudrele dievča,naivné,ako všetky v tvojom veku.Tvoje odpovede,ako si užívaš,že v diskusii drzo odpinkavas ženy,ktoré ti chcú v podstate len dobre,že sa ani nezamýšľas nad tým,čo ti tu píšu skoro všetky,svedčí práve o tom,že si ešte veľmi veľmi teenager rozumovo a o to viac nechápem,čo také na tebe vidí ten tvoj dokonalý chlap?Rovno ti napíšem,že bodaj by tomu tvojmu Lukimu išlo iba o sex s mladou a potom by ťa nechal na pokoji.Lebo opacny prípad (že to s tebou myslí vážne) je to oveľa ale že oveľa viac creepy,sorry.Ja mám "iba"31,ale vašu generáciu uz vnímam len ako obyčajne,drze soplave decka.Uz len si predstaviť,že by som mala mať vzťah vo svojom veku(preboha akýkoľvek) s niekým v tvojom veku je absurdne.Si iba decko.Decko,ktoré rodičia pustia na víkendovu prespavacku k tridsaťtri ročnému frajerovi,ktorého poznáš dokopy dva?dobre sa pamätám?mesiace,vďaka corone ste sa stretli iba parkrat.Zasnem.Zeny ti tu radili dobre,snažili ti aj pekne,ale ty nie a nie,viem,ty si múdra,ty nie si naivná,však to ty si ho zbalila,tak je všetko OK.Ja si zas nemyslím,že zostaneš tehotná,hlúpa zas nie si a NAJMÄ on až taký hlúpi snáď nie je,aby ti decko urobil..a nemyslím si ani,že má ženu a deti,tí,čo majú milenky v jeho veku vedia zbaliť iné,ako neplnoleté dievčatka..ako chces,tvoj život,podľa mňa spolu nezostanete,však vyskúšaš aké to je byť so skúseným,ktorý ťa naučí variť a ochraňuje ta,izoluje od tých nesprávnych ľudí (mimochodom,pripomína mi to otcovsky komplex u teba).Je to smutné,že sa niektoré dievčatá tak ponáhľajú "dospieť".

zuzuliennka1
12. nov 2020

@natyreggae dievca, liec sa!

zuzuliennka1
12. nov 2020

@oblecenie99 ona podla mna ani tych 16 nema, tipujem 12 podla slovnika😂

eva112014
12. nov 2020

Inak ženy, keď sa nad tým zamyslíte .... Čo by chcel taký 17 ročný od nej? Myslíte si, že ten by nechcel sex? Chcel by všetko to isté, čo 33 ročný! Akurát nemá vodičský preukaz. Maximálne by ju nahovaral možno aj na drogy. Však je to cool vyskúšať, či nie? Či drogy sa skúšajú už v skoršom veku?
Čiže, kebyže mám 16 ročnú dcéru, neverím ani tomu 17 ročnému decku !!!!
Aj ja mám dávno cez 30. A veru som mala na strednej spolužiačky, ktoré sexovali 15, 16 ročné. Jedna bola extrém. Už v 14 začala. Nebol virtuálny svet. Čiže rodičom nezostáva nič iné len:"dôveruj, ale preveruj!"

natyreggae
autor
12. nov 2020

@oblecenie99 už som dávno vzdala normálne argumentovať lebo vidím že to nemá cenu tak preto takto píšem🙂a Lukimu fakt nejde len o sex lebo to by ste museli byť v tom vzťahu s nami aby ste si toto dovolila povedať😇áno, aj on vníma túto generáciu tak isto ako vy.. predvčerom sme volali spolu ako každý večer a sťažoval sa na rozmaznané krsniatko takže viem o čom hovoríte🙂a nie, nepoznán ho 2 mesiace.. poznám ho vyše roka a 2 mesiace sme spolu ... A preboha tehotná nebudem.. toto neviem koho mohlo napadnúť ale tehotná môžem zostať v akomkoľvek veku aj v 18tke napríklad s nejakým 18 ročým...

beronsche
12. nov 2020

@eva112014 to vazne nevidis rozdiel medzi vztahom dvoch pubertiakov a silne nevyrovnanym vztahom pubertiacky a dospeleho zreleho chlapa? Tak to cumim... A tu nejde iba o sex...
Ak sa 30+ chlap zaplieta s mladym zabami, je za tym podla mna, nejaky jeho osobnostny problem.. Vsetky kontrolky mi blikaju..

natyreggae
autor
12. nov 2020

@eva112014 mám 17 ročných spolužiakov.. takže viem čo sú to zač... každý víkend chlast, šňupací tabak, iqos, sex, občas tráva... a keď si tak pomyslím a predstavím že čo je lepšie? Fetiť a chlastať s chalanmi v mojom veku lebo si to tak vyžaduje spoločnosť a je to úplne v poriadku a ráno mi bude chcieť hlava vybuchnúť a nikto sa nad tým ani nepozastavuje .. Alebo pojdem radšej priatelovi do BA kde sa pôjdeme prejsť, potom večer budeme spolu pozerať seriály, v sobotu si spolu navaríme obed.... Tak toto už vôbec neni v poriadku a najradšej by ste ma za to ukameňovali lebo predsa toto neni normálne.. no ja vám neviem ženy🤔 inak môjmu priatelovi vadí ešte keď sme aj spolu nechodili tak jeho kamaráti mi občas dali cigaretu a on im to stále zakazoval že oni sú neni normálny načo to nej cpú a takto... 😉

beronsche
12. nov 2020

@natyreggae ides z extremu do extremu.. Medzi fetujucimi 17r a typkom, co po tridsiatke obhana mlade baby, ktore su stale viac deti ako zeny, je este dost siroky zaber..

mariska1989
12. nov 2020

Ako ani ja by som nepustila ..ono to pochopíš prečo to robí keď budeš dospelá a budeš mať dieťa a ešte v takom veku ..popravde vek nieje možno rozdiel ale má 33r skús si povedať že keď ty budeš mať tých pekných 26 a chcieť dieťa on bude mať 43 a bude chcieť mať kľud . Po ďalšie čo ak tento vzťah vydrží pol roka či rok ešte zbytočne si teraz pohnevaš rodičov

natyreggae
autor
12. nov 2020

@mariska1989 no tak mi urobí dieťa v 26 a 43 neni vôbec veľa... myslím že tento vzťah vydrží aj dlhšie... keď som mala niečo pred 15 tak som chodila 9 mesiacov s týpkom čo mal 30 🙂keby to nebol manipulátor už to mohli byť pred týždňom 2 roky

beronsche
12. nov 2020

@natyreggae "keď som mala niečo pred 15 tak som chodila 9 mesiacov s týpkom čo mal 30" ... dufam, ze si troll 😉 , ak nie, tak je to velmi smutne.. Kde tych typkov hladas? V nejakom zdruzeni pedofilov?

natyreggae
autor
12. nov 2020

@beronsche hh no veru niesom... ale radsej by som bola😀😀ale vsak oni su vsade tí týpci len treba hladat😁

eva112014
12. nov 2020

@beronsche Vieš čo je bezpečné? Ak 16 ročná nemá frajera a poviem ti, že ona má ešte čas. Inak čítaš aj sama, že keď rodičia nedovolia jej, tak si to vyrieši po svojom. Čiže bude klamať. Ako rodič si zodpovedná za to dieťa, ale hodí si dieťa ráno školskú tašku cez plece, že ide do školy. Aj ospravedlnenka sa dá vybaviť a ide k nemu. A? To je dobré? Mužova sesternica toto riešila. Jej dcéra takto klamala. V 18 tich odišla do zahraničia. Zarobila si peniažky, vrátila sa na Slovensko a urobila si VŠ, extérne a pracuje. Mama jej vravela, že padne hubu. Padla na hubu, ale zatiaľ správnym smerom.
Nie, neschvaľujem víkendový pobyt u priateľa. Ale, ani takú výchovu, čo robila mužova sesternica.

beronsche
12. nov 2020

@eva112014 teraz neviem, na co presne reagujes.. 🙂 Pretoze ja nikde netvrdim,ze zakaz a hotovo.. Mne je uplne jasne, ze tym sa nic nevyriesi.
Ale povedat, ze ved je hadam lepsie, ked je mily 30+ chlapik s mojou dcerou , ma viac rozumu ako 17r, co by ju mozno na drogy lanaril je dost divne...

eva112014
12. nov 2020

@natyreggae Keď budete spolu, však sa ho spýtaj, že čo sa mu ľúbi na tebe. Prečo ťa ľúbi? Čo ti odpovie. Keď ti povie, že ľúbi sa mu na tebe všetko, to je odpoveď bez rozmýšľania. Neporovnávaj ho so sebou, lebo on už má oveľa viac vzťahov za sebou ako ty. Mal by to presne vedieť.
Potom sa ho spýtaj na deti? Kedy by chcel mať deti? V akom veku? A prečo ešte nemá deti ....
Spýtaj sa ho s akými ženami mal vzťah. Koľko trvali tie vzťahy. A kto bol na vine, že ten vzťah sa rozpadol.
Keď on je ten pravý, tak ho treba spoznať oveľa lepšie. Žiadne také, že to je minulosť Zlatko, o tom nehovorme. Spýtaj sa ho a potom napíš. 😉

zuzuliennka1
12. nov 2020

tu je uz asi cokolvek zbytocne pisat, dievca si tvrdohlavo pojde za svojim, potom sem nechod plackat, ze si “necakane tehotna”, alebo ze ta nechal....
to o com tu piseme, pochopis, az budes mat sama dieta, dceru... MOZNO pochopis