Otec ma nechce pustiť na víkend k priateľovi
Ahojte, mám 16 rokov a môj priateľ má 33 a býva v BA čo je 100 km od môjho bydliska ... vidíme sa 2-3x za mesiac keď on chodí sem zamnou a má tu aj rodičov tak chodíme vtedy keď tu je k nim... no lenže on chodí stále zamnou a chcem aj ja ísť za ním.. mama by mi to dovolila ale oco moc s tým nieje okej... neporadíte mi niečo čím by som ho mohla presvedčiť aby ma pustil..má v BA svoj byt.. v piatok by som išla k nemu v nedelu zase naspať domov.. ďakujem
@ivca88 ale je rozdiel 5 rokov a 17rokov... nemyslis?
@333levica no možno nám to nevyjde a možno budeme spolu pár rokov a možno aj navždy...s maminou vychádza v pohode.. aj koláčiky mu vždy napečie keď odchádza..
@veronikaszabova to určite áno, to netvrdím.
Ale keď sa zamyslím nad perspektívou ich vzťahu, tak mi príde lepší než nejaký s rovesnikom.
Za prvé ... Styk by akože s chlapcom v podobnom veku nemala ? Jasné že áno.
Ale možno by bol hrdina a nepouzil ochranu. Možno by na ňu nemal ani peniaze.
Tu aj kebyze sa niečo stane, tak sa vie o nich postarať.
Bod dva. Keby ju má ako zábavku, tak by ho nepoznali jej rodičia a ani jeho rodičia
Chlap môže byť naozaj veľmi dobry clovek.
Prečo by mala byť možno s nejakým frajerom šiltovkarom s pudlom na pol žrde, keď môže mať partnera ktory ju má úprimne rád.
Je sebestačný. Zarobil si na byt.
Keď vezmem do úvahy čo stvárajú dievčatá v jej veku - sex s neznámymi, alkohol, cigarety, drogy, tak sa mi ten vekový rozdiel zrazu nezda až taká tragédia.
Nuze pospominajte na svoju mladosť - alebo na svoje bývalé spolužiačky - čo oni dorobili somarin..
Nebolo by lepšie keby mala takto vyzreteho partnera aj napriek vekovému rozdielu?
Dievcinu má isto rád. Určite aj soferske zručnosti má lepšie, než nejaký cestný hrdina čo práve dostal vodičák a nabúral by s ňou po prvej párty.
Veď ona sa nemusí za neho hneď vydávať. Ona je mlada. Nemusí si vyberať partnera takého, ktorého si vezme. Nech sa riadi prítomnosťou. Keď sa majú radi a nerobia nič nebezpečné/zle, tak why not 🤗
Ja by som jej maminku až tak nesúdila.
Sama sa nad tým zamýšľam, že nebolo by na škodu mať zaťa, ktorý má už aj rozum v hlave a nie len hormóny 😁
Verím tomu, že 33 rocny už vie čo je to zodpovednosť a záleží mu na nej. Kdež to jej rovesnik 16-17 rocny by ju skutočne mohol mať len na to jedno a pri prvej príležitosti by jej mohol ublizit ( či už psychicky alebo aj fyzicky)
Nepustila by som a ako rodič by som ani s takým vzťahom nesúhlasila. Chápem prečo ti záujem staršieho muža imponuje ale z jeho strany asi nejde o viac ako o to jedno....nepíšem to ako puritanka. V podobnom veku som si prešla podobným "vzťahom" a ľutujem to dodnes.
@simca06022011 neviem prečo by som ho mala prestať baviť.. ja nechcem aby sa o mňa staral navždy .. iba tieto víkendy raz za mesiac čo by som chcela chodiť k nemu...kluďne sem napíšem teda za 5 rokov že ako to je...a vôbec neviem prečo by to malo byť na psychiatriu ... veď ja som mladá, on je mladý tiež... nieje to žiadny 50- 60 ročný dedo...
@natyreggae ja si naopak dovolím tvrdiť že to on by sa mal báť
On má už skutočne vek vhodný na to, aby sa usadil a mal rodinu.
Pokiaľ budeš chcieť študovať ešte VS alebo robiť kariéru, tak sa chudák aj necaka.
Alebo v opačnom prípade, ako pises, možno bude spolu tých 5 rokov ktoré budú krásne, potom sa rozidete .
Ty budeš mať koopec času nad nejakým riešením rodiny, avšak on už bude mať 38... Tam je to už potom zaťažko.
Takže ty tymto vzťahom nepostupujes žiadne "riziko"... To skôr on možno stratí čas..
@natyreggae ze partneri 🙈 preboha, mas 16... nie 26 👽
@veronikaszabova vôbec neviem čo by malo byť na tom vtipné...on si nikoho nehľadal a ani nechcel babu lebo mal zlé skúsenosti z minulosti... ale ja ho strašne chcela rok a proste som sa rozhodla to skúsiť... buď to výjde a budeme spolu šťastný alebo ma odmietne a nájde si nejakú inú a ja sa budem iba smutne prizerať....alebo si nenájde žiadnu a bude stále sám....
@natyreggae Ten tvoj šamster by nebol vhodnejší pre tvoju mamu? Veď má manžela staršieho o 10 rokov a tento by bol o málinko mladší. Daj pozor, že ti ho nepreberie. 😅
@gir nie nebude mi robiť pestúnku.... a naozaj neviem aké robím chyby .. ak by sme sa niekedy rozišli tak budeme mať pekné spomienky aspoň že sme boli u neho, že sme boli spolu...
@natyreggae ano, je mi to vtipne.
Mas 16r a tvoj priatel 33 rokov. 🤦♀️
@monkasponka božeeeee :D nepísala som že s om dospelá ... iba že som skoro ..a to je rozdiel 🤦♀️ no veru tu si pomoc hľadať nebudem a ani ju nebudem potrebovať keďže je zabezpečený... a vlastne... prečo by som mala byť nabúchaná ?? Ano stať sa môže ale keď sa budeme dostatočne chrániť...
Chcela by som poznat aj postoj jeho rodiny, co si o nom myslia, ked ako "stary chren" randi s deckom, pre mna pedofil. Ked v jeho veku nevie nadviazat vztah so seberovnou, nieco nebude s nim v poriadku... O 2-3 roky sem pribudne tema, maminy pomahajte, cakam dieta, priatel ma opustil, nemam ani na vybavicku.... 😒
@deti95060810 no veru mohla by som ale žiaľ niesom 😉
najviac v tomto "pribehu", ak je to vobec pravda, nerozumiem matke. to pre mna hranici az s nejakou formou pasactva, podporovat svoju 16-rocnu dceru vo vztahu s 33- rocnym. inak to, co robi on, je uchylka, vola sa to hebefilia. a fakt si v tom veku neviem predstavit, ze by som zakopla o takeho stareho capa. to bol pre mna v tom veku pomaly pan v rokoch. proste brr
@natyreggae ja mám 24 rokov . Moj MANŽEL 33 . Spoznali sme sa ked som mala 18r. Tiež to bol vekový rozdiel .
Ale osobne si neviem predstaviť 16 rocne dievča a 33r muža. Prepáč,si tak mladá a určite krásna a cieľavedomá. Tiez keď som mala 16. a priateľa prišlo mi všetko
tak jednoduché , áno patrí to k veku . Ale tu sú ženy ktoré majú skúsenosti také s mužmi, že by si neverila .
Popremýšľaj poriadne do čoho sa chystáš. Poznáte sa rok , ste spolu 2 mesiace a už chceš ísť k nemu na víkend? Určite by som to zvážila. Nie len koli veku ale hlavne koli tebe samej. Nebuď dostupná mladá, aby ťa len nevyužil. Inak už ako sa rozhodneš, verím že budeš šťastná. A NEPOKAZ SI ŽIVOT , ZIJES LEN RAZ. ;)
@natyreggae presne si to napísala, že nevieš aké robíš chyby. Ťažko sa radí zaľúbenej šestnástke. Ženy ti tu radia zo skúsenosti, ktoré ty bohužiaľ vo svojom veku ešte nemáš.
@ivca88 má síce 33 ale ľudia mu typujú najviac 25.. ja keď som ho videla 1. Krat tak by som mu dala najviac 27.. a nie, preboha nieje ženatý😶 a neklame ma ...a prajem vám aby vám to už navždy vydržalo s mužom😊
@natyreggae Huuu,nepustila by som.Pozri,ja som mala 16,priateľ o skoro 5 rokov viac,bol to môj prvý aj posledný chlap,teraz manžel.Bola som stále dobrá,poslusna a rozumná dcéra svojich rodičov,ale kvôli priateľovi som sa neštitila im tak drzo zaklamať do očí kedykoľvek že dovidopo 😅 ALE rešpekt pred našimi veru bol..Boli sme z jednej dediny,a prvýkrát u nás (u našich) spal,keď sme už boli zasnúbení a to sme už vtedy spolu bývali v Košiciach roky,z toho už dlhý čas aj vo vlastnom byte so spoločnou hypotékou 😃🙈 ale veľa sme k našim nechodili na viac dní .. čiže tak 😁 K tvojmu prípadu..fakt prepáč,pri všetkej úcte,môj muž bude mať 36,ja 31 som mala teraz..a vôbec ale ze vôbec si neviem predstaviť,že muž v jeho veku by sa dával do kopy so 16 ročnou..vôbec.
@ivca88 no však toto... mamina mi povedala že je rada že som s ním lebo ja nevien moc variť a on hej keď žije sám... a možno by som sa pri ňom aj variť naučila.. áno aj rodičom ma predstavil a čoskoro aj celej rodine a myslí to somnou vážne🙂
@fiafia tak ako prepáč ale ty naozaj nemôžeš vedieť že či ma chce iba využiť alebo ma naozaj miluje... a to, že si si tým prešla ty neznamená, že každý chlap musí byť taký ...
A naveky mlado vyzerat nebude, ked budes ty mat jeho terajsich 33,on bude mat 50 !!! Nerozumiem tvojej mame, mam dceru v tvojom veku, teraz by si mala sediet doma nad knihami a sledovat v Edupage zadane ulohy zo skoly 😒
@ivca88 nie VS neplánujem ..a ako som už písala vyššie, po strednej chceme začať spolu podnikať 🙂

V prvom rade som si povedala že pre boha ... Toto nie .
Ale v druhom momente som si uvedomila, že nie každý muž je aj reálne vyzretý na svoj vek.
Poznám takých, čo majú 30 a reálne im každý povie najvys 20 rokov. Majú tak mladistvý vzhľad, že vyzreté ženy o nich ani nezakopnu.
Ale aj názorovo sú skôr takí pubertiaci..
Naopak dievčatá sú naozaj vyspelé aj v teenagerskom veku. Ja si dovolím tvrdit, že som bola vždy vyspelejsia než môj muž a to keď sme my spolu začínali, tak som mala 14 a on 19.
Tiež mi hovorili, že aký je stary a že na chlapcov nemám ani pomyslieť. Jemu sa naopak smiali, že chodí s dieťaťom.
Čuduj sa svete, muž má už teraz po 30ke a je nám stále krásne ako keď sme boli "deti". Nikdy sme sa nehádali, nerozišli ( klop klop).
Takže, aj také sa stáva.
Nemožno odsúdiť človeka, keď ho nepoznáš.
Pokial nie je dotyčný ženatý, že ťa neklame, nevyužíva, tak možno sa naozaj niet čoho báť.
Denne čítame o neverach, tyranoch, podvodníkoch a čoze týmto ženám pomohol malý vekový rozdiel, keď to bol pako ? 🤔