icon

Otec ma nechce pustiť na víkend k priateľovi

natyreggae
9. nov 2020

Ahojte, mám 16 rokov a môj priateľ má 33 a býva v BA čo je 100 km od môjho bydliska ... vidíme sa 2-3x za mesiac keď on chodí sem zamnou a má tu aj rodičov tak chodíme vtedy keď tu je k nim... no lenže on chodí stále zamnou a chcem aj ja ísť za ním.. mama by mi to dovolila ale oco moc s tým nieje okej... neporadíte mi niečo čím by som ho mohla presvedčiť aby ma pustil..má v BA svoj byt.. v piatok by som išla k nemu v nedelu zase naspať domov.. ďakujem

natyreggae
autor
9. nov 2020

@evaachesa nakreslím nakreslím neboj.. aj keď neviem čo také strašné by som tam mala dať..😀prechádzka po Dúbravke a okolí, to, ako ležíme v posteli, ako budeme variť obed, je tam niečo hrôzostrašné?

natyreggae
autor
9. nov 2020

@nenne27 asi si zjedla niečo skazené keď sa ti zdvihol žalúdok🙂to ma naozaj dosť mrzí.. skús si dať paralen mal by ti pomôcť

nenne27
9. nov 2020

@natyreggae ale bude dedo a ty budes este mlada🤢

natyreggae
autor
9. nov 2020

@fiafia no však toto že on už má niečo za sebou a tak isto ako aj vy že ste aj staršie od neho on mi môže pomôcť a poradiť mi... odkedy sme spolu tak mi už mnohokrát poradil lebo je starší a má skúsenosti...a nie nevadia mi jeho chyby, minulosť každý robí chyby, aj ja som už urobila pár dosť zlých vecí ...

evaachesa
9. nov 2020

@natyreggae písala som prospešné, nie hrôzostrašné 🙂 utekaj spinkať, vidno že ťa unavila táto diskusia... vyvíjaš sa, ešte potrebuješ veľa spánku 😉

sissy27
9. nov 2020

@natyreggae máš 16 a už si “mala pár vzťahov”? Fúha... váš vekový rozdiel je neštandardný a spoločensky ťažko akceptovateľný. Mama asi skôr rezignovala ako by bola úplne v pohode s vašim vzťahom, lebo jej je jasné, že zákazmi si nepomôže. Otec je úplne pochopiteľne proti. Byť tebou a hlavne byť tvojim partnerom ho rešpektujem ešte aspoň tie dva roky. To je najlepšia cesta, ako získať jeho súhlas. Rešpektom a slušnosťou, nech vidí, že tvoj priateľ to s tebou myslí vážne a nejde mu len o sex s mladou žabou.

nenne27
9. nov 2020

@natyreggae nie, lieky ja nepotrebujem, moja🤣 teba aj chapem, si mlada a naivna a zamilovana a vtedy sa odpustaju aj vacsie kraviny😁ale ten ujo v bratislave by si mal dat liecik😉

natyreggae
autor
9. nov 2020

@nenne27 on bude mať 60 a ja 43... to neni zase až také hrozné🙂

evaachesa
9. nov 2020

@sissy27 jej mama v každom prípade ašpiruje na matku roka 🙄

natyreggae
autor
9. nov 2020

@sissy27 hej hej mala som.. áno vravím urobila som pár chýb 🙂ale čo už.. poučila som sa a život ide ďalej..ale tak on zase nemôže chodiť stále... v práci začali robiť aj soboty .. takže to moc nevychádza preto chcem aspoň občas prísť ja..

nenne27
9. nov 2020

@natyreggae je! A strasny rozdiel! 60 rocny muz a 60 rocna zena je rozdiel a nie 43 rocna kocka,co fyzicky a mentalne je ale uplne na inej planete ako 60 rocny chlap😭

natyreggae
autor
9. nov 2020

@nenne27 ten ujo v BA je úplne v poriadku s som hrdá na to že to je môj priateľ... to skôr vy by ste sa mali dať liečiť lebo niekto niekedy povedal že toto je ešte normálne a toto už nie a vy sa toho držíte 🙂

natyreggae
autor
9. nov 2020

@nenne27 ale keď budeme spolu do jeho 60tky tak to bude pravá láska a s kľudom a radosťou budem že som si vybrala jeho lebo to bolo z lásky

h2
9. nov 2020

@natyreggae Ale práveže 43 a 60 je hrozné. Kým ste ešte obaja mladí, tak sa to ešte dá, ale s pribúdajúcim vekom bude ten rozdiel väčší. Mňa to napadlo hneď, ako som si prečítala úvodný príspevok, ale nechcela som Ti to písať, lebo si ešte mladučká a som si na 99% istá, že keď budeš mať 43, už s ním dávno nebudeš. (Nemyslím to zle, proste to tak v živote chodí, málokto prežije život so svojou teenagerskou láskou.)
Moja mama bola od môjho otca mladšia o 12 rokov. A dali sa dokopy, keď bola oveľa staršia od Teba. Približne okolo otcovej 60-tky sa ten rozdiel začal veľmi prejavovať, mama bola ešte mladica a otec už "dedko".

nenne27
9. nov 2020

@natyreggae mozno, drzim palce.a mamina sa tesi ze z batovky dievka pojde do velkej bratislavy😉

nenne27
9. nov 2020

@natyreggae lebo som mala biologiu a psychologiu, moja, plus zivotne skusenosti a plus mam dieta starsie o teba😉a takych pribehov ako je tvoj som v praxi zazila kopec a nechci vediet detaily

natyreggae
autor
9. nov 2020

@nenne27 aj keby býval v humennom by som chcela ísť za ním 😁 však dobre ja ti biológiu ani psychológiu neberiem a ani životné skúsenosti ale každý človek je individualitou a nemusia na neho platiť tie isté príbehy 🙂🙂

mandarinka555
9. nov 2020

@natyreggae V podstate sú chlapi rovnakí...V jeho veku chce 16 r. babu len pretiahnuť...užiť si a zbohom....k tomu "podnikaniu" nemám slov 😂

sissy27
9. nov 2020

@evaachesa prepáč, ale to je ťažko primitívne a cez čiaru urážať niekoho mamu. Koľko detí si ty odchovala aby si mohla mudrovať o živote s puberťákom? To jedno čo ešte nosí plienky? Myslíš, že 16ročnej capneš po zadku, zakážeš rozprávku a bude po tvojom? No kiež by to bolo také jednoduché... ja jej mamu zas veľmi dobre chápem, že nebojuje, ale čo si o tom skutočne myslí, vie len ona ako mama.

evaachesa
9. nov 2020

@sissy27 rezignovala u 16 ročnej? Okej ... 4 strany názorov, ani jedna baba nesúhlasí s jej mamou, ani jedna by nedovolila to v čom ju vlastná mama dokonca podporuje ... až ty ako prvá sa jej zastavaš ... Zaujimavé 😳

elementissa
9. nov 2020

No vieš ako to je... Vek je len číslo, ale až od určitého veku 🤣🤣🤣🤣 ja som mala s jedným frajerom 12 ročný rozdiel a bolo to veľmi veľmi zlé a bola som o dosť staršia ako ty. Byt tvojou matkou ťa nikam nepustím. Ešte ani dospelá nie si.

evaachesa
10. nov 2020

@sissy27 a ešte k tomu rezignovaniu.. odkiaľ máš to že mama rezignovala? Pretože mladá písala ako mu mamička koláče vždy nabalí a že je rada že je s ním lebo nevie variť a on áno ... že sa aspoň pri ňom naučí 😂

fatimuska
10. nov 2020

Idete si otvoriť podnik? Tak to gratulujem, nič v zlo, ale haló v tejto do e, keď všetci sú zavretí a krachu ju..

rivii
10. nov 2020

Ach, ta naivita že ono to nevadí ten věkový rozdíl, že je normální.. Jako někdo kdo v 16 dělal stejný píčoviny, utíkal z domova, dělal problémy jen abych mohla být s někým kdo už byl ten "dospělý" a "postará se o mě", ti poradím dát od toho ruce pryč.. Vím že mě neposlechnes, si mladá, hloupá a naivní ale věř mi že za nějakou dobu toho budeš litovat.. Kdyby už ti bylo třeba 20 a jemu 30 ok, ale on nemůže být normální v jeho věku být s 16 letou nezletilou.. Vždyť jemu to nepřinese nic jen užití si s mladou hloupou holkou a to je vše 😂 přemýšlej prosím

nenne27
10. nov 2020

@sissy27 tak to je krasne ze ju chapes, ze nebojuje.esteze nema syna ktory sa vlaci s partiou, bije, pije, fetuje a predpadava stare babky.tam by jej rezignacia vyzerala ako?myslela by si svoje a kupovala by mu pervitin?
Btw tento pribeh bude vymysleny.

h2
10. nov 2020

@fatimuska Nejdú si nič otvoriť. To si len plánujú, keď ona skončí školu. A keďže ona má 16 a v dnešnej dobe sa stredná škola končí v 19-tich, tak to ešte potrvá 3 roky. Dovtedy už oni spolu dávno nebudú, takže kľud. 😉

sofia1
10. nov 2020

@natyreggae no porazilo by ma,keby moja dcéra v 16tich mala 33r.v žiadnom prípade.

danica2711
10. nov 2020

@natyreggae Toto je fake story ako vyšitá. Hooodne vecí mi tu nesedí:
1. Ktorá normálna šestnástka sa ide o takomto niečom radiť na fórum pre dospelé ženy, kde jej musí byť jasné, že dostane akurát tak preplesk? Radí sa akurát tak s kamarátkami v rovnakom veku, ty ich nemáš?
2. On nechodí za tebou, on chodí k rodičom - a ty sa tam zrejme vždy iniciatívne pripletieš, lebo si doňho už dlho detsky zamilovaná. Jeho rodičia ťa radi vidia ako dievča od susedov, ale o tvojej zamilovanosti možno ani netušia. Ak tušia a schvaľujú, no zbohom, ďalšia "zvláštna" rodinka...
3. Ty si ho vlastne zbalila, ty si ho prvá pobozkala...no tak tu máme dve možnosti: buď je to trapko, ktorý poriadne nemal babu a nevie, čo má robiť (veľa šťastia!) alebo je to súdny chlap, ktorému takéto hrátky so 16-kou ani nenapadli. V tom prípade ťa asi do Bratislavy ani nevolá, to je len tvoja iniciatíva (lebo veď "chodíte" spolu už 2 mesiace!) - ak ho chceš príjemne prekvapiť svojím príchodom, no len aby si nebola prekvapená ty...
4. V 16-ich máš za sebou niekoľko vzťahov? Pokiaľ pod vzťahom myslíš vodenie sa za ruku so spolužiakom a občasnú pusu za humnom, tak to ti veľa skúseností nedalo. Pokiaľ ale k tým "vzťahom" patril aj sex, tak to sa potom až tak nečudujem tvojej matke, že ťa chce rýchlo povesiť na krk niekomu, kto je aspoň ako-tak zabezpečený, kebyže sa šmykne, aspoň bude mať z čoho platiť alimenty.
5. Matka je rada, že si s ním, lebo ťa naučí VARIŤ?! Tak toto žiadna normálna matka nepovie!
6. Spoločné podnikanie? Aj keby sme odhliadli od toho, koľko je v Bratislave barber shopov, koľko stojí prenájom obchodných priestorov atď, atď. - teba rodičia vybavia tučnou sumou, ktorú vložíš do spoločného podnikania? Ak nie, tak ťa akurát ako vyučenú holičku u seba zamestná, žiadne spoločné podnikanie.
Nabudúce keď budeš fabulovať, venuj sa tomu trošku dôslednejšie...

kiwinka007
10. nov 2020

16r. tu príde so stiahnutou riťkou pýtať radu a očakáva že jej to všetky matky požehnanie dajú😁😁...a keď tu čítam tie jej jednoznačne odpovede neverím že takto odpovedá 16r decko. Má také argumenty,že dovidenia😁😂
Niekto tu zrejme prišiel provokovať zeny- matky,ktoré majú deti vo veku tejto postavičky s ktorou tu zrejme strácate čas
A ak by to aj bola pravda, tak by si dobru po papuli zaslúžil ten 33r. nakrátko ostrihaný ktorý sníva bratislavsky sen o barbershope s deckom čo má "vyholené boky" 🤦

fadama
10. nov 2020

@natyreggae medzi mnou a mojim je 12/13 ročný rozdiel.
Mala som 18r on 31. Jasne že mama nesúhlasila, ale ja som si bola istá že to je ten pravý. A áno sladké recicky a motuziky ako tu bolo spomenuté boli. Sladké recicky trvajú do dnes. Sme spolu 15r a za mladšieho by som ho nikdy nemenila.
Ale prosím ťa, dávaj si pozor, nie že hneď otehotnies a potom budeš sama s dieťaťom