Otec mi vyčíta, prečo doma
Ahojte..Zaživam taku zvláštnu situaciu s rodičmi hlavne s otcom..Mam 21 momentálne som nezamestnaná ale už čoskoro nastupujem do práce..Otec mi vlastne skoro každý deň vyčíta že som vkuse doma aj keď to nieje pravda,lebo vyjdem si aj do mesta na par hodin,alebo vybavit lekarov a riešila som aj pracu.. Samozrejme podielam sa na domacich pracach,chodim na nakupy a všetko čo treba.A otcovi pomôžem so vsetkym čo potrebuje,o čo ma poprosi.Ale aj tak mam pocit akoby ani nechcel aby som tu bola.On pracuje na turnusy domov chodi tak raz do mesiaca na nejakych 8 dni..Mala som nejake vztahove problemy a nemala som jeden den vobec naladu z izby vyjst ale v podstate len rypal,že som vkuse zavreta.. Myslíte,že tymi všetkými rečami mi vlastne naznačuje že sa mam odsťahovať a doma ma už nechce?(samozrejme najneskôr v maji sa sťahujem,len potrebujem poriešiť ešte podnajom a planujem odist tak aby rodičia nevedeli kedy.odidem).. aky je váš pohľad nato?
Ja ti rozumiem a drzim palce a posielam vela sily. Sú rodičia a rodičia.
@zoro9836 keď sa niekto rozhodne mať decko, je to jeho povinnosť sa o neho starať a ak sa nechce, vždy je tu možnosť adopcie alebo potratu, takže žiadne také, že to nie je ich povinnosť. Je a niekedy aj do 25, ak dieťa študuje. Mať dieťa je VOĽBA, to dieťa sa na svet nepýtalo. Hanbila by som sa ako pes, keby ma muselo vlastné dieťa, čo sotva skončilo školu, živiť.
A nemohol to mysliet tak, ze mas travit cas s nejakymi kamaratmi a tak? Ono je to tazko ked do toho clovek priamo nevidi, no ako si pisala nastupujes do novej prace a mozno sa ti bude darit tak, ze si budes moc dovolit sa odstahovat. Prajem ti len to najlepsie aby ti hlavne vsetko vyslo
Možno mu je ľúto že si stále zavretá doma,že nezijes,že nemáš muža atď a keď sa chces odsťahovať,nájdi podnájom,povedz že si si našla ubytko a ideš skúsiť žiť sama,posunúť sa
Moje drahé dievča. Od 16 som brigádovala, počas vysokej školy som brigádovala, financovala si ju, ešte aj rodičom som prispievala a NIKDY som nečakala, že mi rodičia prispejú na osamostatnenie. Máš to trochu pomýlené.
@zoro9836 ale o to ide, rozhodli sa si ju nechať, tak automaticky mali povinnosť sa o ňu postarať. 😂
Či sa išla vzdelávať je jej vec. Prácu si našla, ide sa osamostatniť, tak nechápem, čo sa tu všetci tvária, ako by mala 30 a nikdy nepracovala a nechala sa život rodičmi? Nikto nevie, aké majú vzťahy. Ale vidím, že niektorí rodičia by chceli nohy ruky bozkávať, za to, že si dobrovoľne spravili dieťa 😂
No keby si moja dcéra a vadi mi tak veľmi že nepracuješ, tak nie že ti prispejem na depozit, ale postavím ti kufor pred dvere. V tvojom veku som sa tiež sťahovala do podnájmu a ani mi nenapadlo pýtať si čo i len cent a chovať sa ako rozmaznaný fracek. Si dospela tak sa tak správaj. Tvoje príspevky sú jak od 15 ročnej puberty čo nevie, čo so sebou.
Podla mna si nezrela, pretoze planujes odist tak, aby nevedeli kedy a planujes odist, ked este nie si zabehana v praci, ale aspon chapes, ze je potrebne, bud studovat alebo sa zamestnat a osamostatnit.
Ešte jedna poznámka. Už to tu niekto písal. Možno sa rodičia boja, že sa nesocializuješ, trpíš depkami, keď si zavretá doma a nikam nechodíš. A možno, keď otec príde na 8 dní domov, tak si chcú vrznut a s dcérou zatvorenou vedľa v izbe to nejde. Zamyslela si sa nad tým? Máš súrodencov? Čo oni?
@veronika_april presne toto si myslím, žiadne hlboké významy to nemá, len otec chce sex :D

Normalne prisiel cas vyletiet z hniezda, zalozit si svoje vlastne. Je to uplne normalna vec. Modli sa, aby tebe raz dieta v 20tke nebuchlo dvermi so slovami. A mili rodicia, sice ste ma vychovali, ale bola to vasa "povinnost". Dajte mi na depozit a chodte do prd... Nekaz si teraz vztahy. O par rokov pochopis, aka si bola truba. Snad. 🙂