Otec môjho dieťaťa chce dcére poslať peniaze - mám ich prijať?
Ahojte, bývalí sa nezaujima o svoje dieťa 2r. celý rok sa na dieta neopyta a pod. Výživné platí to je všetko. Teraz jej chce poslať peniaze na niaky vianočný darček ale nechcem to od neho. Som moc hrda?? Ešte doplnim že preto chce poslat peniaze aby nemusel za ňou chodiť, aby ju nevidel. Aj tak by ste zobrali € od takého darebáka??
ano, zober, ked ich nechces teraz zaloz jej ucet, nemusis sa ich ani dotknut, budu pre nu, vianocne darceky mozno posle kazdy rok, ked bude velka sa jej zidu. zaloz ucet bez poplatkov za vedenie, lebo tie detske ucty uz tusim spoplatnili..
Kebu mala dcera 20 rokov, a cely cas sa nezaujimal, necudujem sa ti. Lenze ma len 2 roky, to ze sa o nu nezaujimal doteraz sa este moze zmenit. Tajze urcite prniaze prijmi, hrdost bokom.
@katkami123 presne Mozno by aj chcel mat vztah s dietatom len ked sa s jeho matkou neda normalne dohodnut ani na darceku k vianocom,, mna by to tiez odradilo, Hovori ze malu nema rad ale skor je to o tom ze ju nema rad, Tak teraz bude potrestany. Cez dieta. Plati vyzivne chce dat nieco na viac a je darebak. Fakt super dovod neprijat extra $ pre dieta len aby nahodou otec nemal z toho dobry pocit. To ozaj nie je o dietati ale maminom urazenom egu.
Niet nič horšie na svete ako rodič, ktorý si cez dieťa ide liečiť svoje urazene ego.
Nechápem, ako môže mat svoje dieťa rada a toto mu robiť, ochudobňovať ho o peniaze a určite aj robiť napriek otcovi dieťaťa.
Ak posle, peniazky malej odloz. Este sa mozu hodit. A ked si takto umyva svoje svedomie, tak by som kazdu vacsiu investiciu pytala napoly. Bicykel, skolsky vylet, plavecky vycvik.... za par rokov sa jej tam nazbieraju peniazky a lahsie sa jej bude startovat v dospelackom zivote.
P. S . Ako anonym odpovedat mozes iba nemozes dat 👍 tak nevymyšlaj. Exovi odkaz nech malej zalozi sporivy ucet kde jej moze poslat extra $ kolko chce a kedy chce dostane to ked bude mat 18 a s tvojou “ hrdostou” to nemusi riešit. A bude klud.
@petronelka47 ahoj, to že otec dieťa nechce vidieť nemusí byť spôsobené dieťaťom samotným, ale jeho matkou. Platí na dieťa a to, že mu chce poslať peniaze znamená že rád ho svojim spôsobom má, ale nevyhovuje mu stretnúť sa s tebou - matkou dieťaťa. Je jasné, že nemáte dobré vzťahy, ty však nemáš ukázať svoju hrdosť a zast voči otcovi dieťaťa s ktorým ti vzťah nevyšiel, ale máš ukázať dobrú vôľu a dieťaťu peniaze od neho buď odložiť alebo dieťaťu niečo za ne kúpiť. Tak zahod hrdosť a správaj sa tak ako je to pre dieťa najlepšie. Peniaze neodmietaj a zast voči otcovi dieťaťa tak veľmi neprejavuj.... Nie je to v záujme dieťaťa ale v záujme tvojom a proti otcovi dieťaťa....
Toto nie je hrdost, toto sa vola hlúposť, zatrpknutosť a nevyspelosť.

@miadi
Práve toto ma napadlo, co píšeš vyssie. Z autorky mi srší až zúfalá nejaka snaha po pomste a už nemá ako, tak už aj cez peniaze na darček.
Chuda to dieťa. Urobiť si z neho zbraň. Bravo, len aj ono raz vyrastie a bude mat vlastný rozum a nie brat všetko, co mu povie maminka.