Otec vo väzbe a vídanie sa s bábätkom

7. okt 2020

Dobrý deň. Neviem či take niekto skúsenosť ale spýtam sa. Čakám bábätko a partner je vo väzbe. O chvíľu mám termín a chcem sa opýtať že keď sa narodí dieťatko môžem ho počas návštevy vziať so sebou ? Ocko chce vidieť vyrastať svoje dieťa aspoň raz za mesiac. Ďakujem za všetky odpovede.
Prosím neriešte za čo tam je, stále sa s tým vyrovnávam. Ďakujem za vaše odpovede.

nelca0510
7. okt 2020

Obávam sa, či ťa tam v čase korony vôbec s mesačným bábätkom pustia. A celkovo aby vydržal na navsteve (neviem, koľko trvá)

autor
7. okt 2020

@nelca0510 Bola som s vyšetrovateľom aj som sa informovala a zatiaľ nie je zákaz. Ide len o to či má pustia s bábätkom. :( veľmi by chcel vídať naše maličké aj keď len raz do mesiaca

pribinak
7. okt 2020

S novorodencom sa chceš motať po väzniciach? Toto vôbec nie je dobrý nápad
Nechcem sa v tom veľmi vŕtať, ale keď tak strašne chcel vidieť vaše maličké mal sa správať tak, aby sa tam nedostal.

brezza
7. okt 2020

Ak to povoli prokurator, nevidim v tom problem. A male dieta nebude vnimat, ze je niekde vo vazbe to sa neboj. Otazna je len ta situacia okolo covidu, ta moze navstevy uplne zakazat.

0kristina0
7. okt 2020

Tuto otazku musis polozit prislusnym organom, toto tu bude vediet malokto. Ale moj tip je, ze budes tam moct ist a babatkom, ved aj vazni maju svoje prava. Ale to si len ja myslim. Este je otazne ako sa bude situacia vyvyjat okolo koronavirusu.

horalka1986
7. okt 2020

Momentalne urcite nie. Ani teba. Navstevy su zakazane. Neviem v akej väznici je ale skor si skus pozistovat online hovor. To teraz maju par mesiacov spustene. Po korone ked povolia navstevy a vsetky tieto veci, tak ani, pokial je v RL , moze tam ist s tebou.

herriett
7. okt 2020

Ak nestopli navstevy, tak ta pustia. Ak ide o koluznu vazbu, vtedy navstevy schvaluje prislusny octk. Na navstevu moze ist 5 osob. Uprimne si myslim, ze to nie je vhodne prostredie pre take male babo. Posli mu fotky a pockaj, kym sa situacia s covidom ukludni a kym drobec podrastie.

herriett
7. okt 2020

A este: je moznost telefonovat cez skype, nech poziada o taku formu. Zatial

herriett
7. okt 2020

ak chces poradit, kludne mi napis ss.

horalka1986
7. okt 2020

Tak ako pise
@herriett
Tam sa minimalne polroka nedostanes a bud teda ten skype,ktory sa ale plati, no je ratany ako normalny telefonat alebo potom maju narok kazdy mesiac na videohovor z ich aplikacie a to uz sa neplati, len to musi on vybavit tam kde je.

stanulienkat
7. okt 2020

@pribinak presne toto isté som chcela napísať. Mal sa správať tak, aby sa tam nedostal. Keď plánujem rodinu, tak urobím pre ňu všetko, ale aj sa tak správam. Ak sa nezmestím do kože, tak si nerobím deti. Respektíve vyberám si, s kým si to dieťa ja urobím.

autor
7. okt 2020

@brezza áno má povolené návštevy , balíky , listy všetko ... a tiež som toho názoru že maličké nevie kde je. Ďakujem

autor
7. okt 2020

@herriett Nejde o koluznu väzbu. Všetko má povolené aj vlastný odev dokonca. Ďakujem za odooved. Ide mi len moto aby videl naše dieťatko. Pekný večer ❤️

horalka1986
7. okt 2020

Prosim ta, a v akej vaznici je? To co pises je nejake scifi. 🤦‍♀️

borihh
7. okt 2020

Ano pustia , pokiaľ nie sú momentálne zrušené návštevy.. netreba tu zbytočne písať, že sa mal správať inak, keď chcel bábo vidieť, pretože tam môže byť aj za veľmi staru vec z mladosti a tak ďalej.. takže netreba súdiť, keď nevieme

alenah31
7. okt 2020

@horalka1986 ziadne scifi....napr. Ilava ma momentalne znizene navstevy z 5 ludi na 3 raz mesacne a skratena je z 2 hodin na 1 hodinu, vlastny odev sa meni kazdu stredu, balik 1x mesacne, listy neobmedzene, hovor von na 5 vopred nahlasenych tel. cisel. Pokial ma obvineny resp. odsudeny deti navsteva sa odohra v tzv. rodinnej miestnosti....samozrejme zalezi v akej skupine je zaradeny, inak su v "bunkach" za sklom a hovor ide cez telefon. A aj vtedy tam moze byt dieta, dokonca tam moze matka aj s kocikom.

brezza
7. okt 2020

@horalka1986 co je scifi?

horalka1986
7. okt 2020

@alenah31 to si kde pocula? V momentalnej situacii aj tam kde nahodou este maju povolene navstevy za sklom urcite dieta nepustia.
A vlastny odev musis mat schvaleny....ak sa nebavime o trenirkach. Alergia a podobne.

horalka1986
7. okt 2020

@alenah31 ano, vlastne este teplaky na sportovanie mozu mat, pardon.

alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stela01
8. okt 2020

Ja som chodila s dieťaťom , ale to je čas minuly .... a počas tohto obdobia pandemie sa všetko stále mení .
Opýtala by som sa priamo v zariadení kde je “otec “

horalka1986
8. okt 2020

@alenah31 ach, skoda reci. Mas niekoho v Ilave tak mas pod palcom vsetky vaznice. Preto sa pytam kde konkretne sedi dotyčný otecko. Robim na riaditelstve zvjs, mohla som sa na to pozriet ale tak, vies lepsie evidentne. Dovidenia.

alenah31
8. okt 2020

@horalka1986 hneď v úvode píšem "konkrétne Ilava". Nebuď prosím vzťahovačná. K iným sa nevyjadrujem.

autor
8. okt 2020

@horalka1986 dobrý deň. V Žiline je zatiaľ vo väzbe. Ale prišla mi dnes navštívenka tak som šťastná.

horalka1986
8. okt 2020

Tam budes za sklom. Úplne izolovana. Preco si nepoziadal o videohovor? Takto sa tam budes zbytocne terigat s bruchom. A to este pocitaj ze si pred basou pekne postojis kym ta pustia dnu.

horalka1986
8. okt 2020

Pocuj, ked chces, kludne mi napis spravu. Ked porodis, moze byt vsetko uplne inak. Dnes som sa napriklad dozvedela ze Leopoldov ma 20 nakazenych, Ilava myslim dvoch, Trencin 7. Zilina je jedina basa ktora nikoho nema ale to sa stale meni a aj tie opatrenia. Ked budem mat moznost, zistim ti. (Aj napriek tomu,ze s tvojim pristupom nesuhlasim, no nebudem sudit ked neviem)

natali1012
10. jan 2021

@horalka1986 ahoj chcem sa spýtať,či náhodou nevieš ako to chodí s návštevami pokiaľ je chlap vo väzbe a ja som bola poškodená,schvália mu aj napriek tomu návštevu?