Otec vypne dcére hodinky, keď si ju berie von
Ahojte. Otec sa po rokoch začal stretávať s dcérou, ma 6 rokov a nosí smart hodinky. Pekne tam vidím aj polohou keď je v škôlke a podobne. Môže mi hocikedy zavolať keď potrebuje. Vždy keď ide s otcom tak on tam vypne polohu a nepovie kde boli. Malá mi povie ale neviem odhadnúť či hovorí čo chce on alebo pravdu. Keby sa nejako hádzal keď houpozornim že chcem vedieť kde mám dieťa nakoľko 5 rokov na nu kaslal ale že totoalne… Často krat príde dcéra smutná domov alebo je na mne až kým nejde spať preto by som rada vedela kde s ňou chodí keď chodí od neho nesvoja. No ako ho poznám otočí veci proti mne. Mne je fuk kde sa on fláka ale kde je dcéra mi nie je jedno. Minúle prišla po 3 hodinách a bunda zafajčena. Tvrdil že boli doma ale in nefajčí.
Autorka sa cíti odmietnutá, ešte nespracovala fakt, že jej dal kopačky a ICH spoločné dieťa používa ako nástroj na nejaký revanš - pomstu, tak ide znepríjemňovať stretnutia otca s dcérou. Keby sa strana otočila a on by chcel sledovať, kde je dcéra a jej matkou, tak verím, že tu by žiadna s niečím takým nesúhlasila. Dvojaký kilometer je na MK klasika, takže tak.
@sleepy_joe jasne ja som hotová z toho že som ním neni. Úplne plačem každý deň. Odišiel od tehotnej a 5 rokov som bola sama. Zrazu si spomenul a myslel si že mu skočím okolo krku. Chyba… ohrdnutý si skôr ty a vylievas sa na iných.
@mondolina keby si to cele čítala tak tie sudy boli.
@anonym_autor tri súdy boli behom akého času ? 5 rokov že áno? A ani na jednom si nebola. Z akého dôvodu si ho uviedla v RL keď ťa opustil s brusiskom, keď tvrdíš že výživné si nepotrebovala?
ja neviem, mne to pride neprijemne, ja keby som bola na jeho mieste robim to iste. nema povinnost byt s dcerou sledovany. AK ma takto sudom urctene navstevy moze s nou chodit vo svojej dobe kam len chce. Okrem toho 6r dieta vie rozpravat a vyjadrovat sa jasne, tak ti dokaze povedat co robili. A ked nebudes na to tlacit a robit dusno, tak nebude mat ona ani dovod ti klamat, nech otecko povie cokolvek.
@simca06022011 kam chce ? Omyl, je v mojej starostlivosti a neprajem si krčmy a podniky. Či u vás je Normlane že decko smrdí ako popolník ? Asi hej no…
@simca06022011 kam chce ? Omyl, je v mojej starostlivosti a neprajem si krčmy a podniky. Či u vás je Normlane že decko smrdí ako popolník ? Asi hej no…
@anonym_autor aj podľa teba je to ok, keď ju s ním pustas ďalej a vyhováras sa na pokuty ktoré nikdy nepridu
@anonym_autor tri súdy boli behom akého času ? 5 rokov že áno? A ani na jednom si nebola. Z akého dôvodu si ho uviedla v RL keď ťa opustil s brusiskom, keď tvrdíš že výživné si nepotrebovala?
@anonym_042b97 necelý rok, by ste sa čudovali ako niekotre veci idú rýchlo keď sa chce. Od informatívneho stretnutia bol do 2 týždňov sud. O mesiac si dal rozisirit styk a opýtať do mesiaca bol aj sud. Takže tak no…
@anonym_autor aj podľa teba je to ok, keď ju s ním pustas ďalej a vyhováras sa na pokuty ktoré nikdy nepridu
@anonym_042b97 bola som oboznámená na súde sudcom keď si si podal navrh na výkon súdneho rozhodnutia. Nie je to ok, nie je ok verdikt súdu, nie je ok že Kolizna mu neskontrolovala byt a nie je ok že mi dieťa ťahá kade tade. Nie sú ok vyhrážky políciou a vyhrážky súdu že budem stíhaná. Tuším až dva roky 😃 ja chcem len dôkaz kde mi berie malú lebo všetko sú pred súdom kolízne situácie on tvrdí že chodia do kútika a ja tvrdím že v kútiku sa nefajčí predsa. Ale niekomu to nevysvetlim lebo hneď útoky…
@anonym_042b97 bola som oboznámená na súde sudcom keď si si podal navrh na výkon súdneho rozhodnutia. Nie je to ok, nie je ok verdikt súdu, nie je ok že Kolizna mu neskontrolovala byt a nie je ok že mi dieťa ťahá kade tade. Nie sú ok vyhrážky políciou a vyhrážky súdu že budem stíhaná. Tuším až dva roky 😃 ja chcem len dôkaz kde mi berie malú lebo všetko sú pred súdom kolízne situácie on tvrdí že chodia do kútika a ja tvrdím že v kútiku sa nefajčí predsa. Ale niekomu to nevysvetlim lebo hneď útoky…
@anonym_autor dobre, že ti niekto vysvetlil, čo je marenie výkonu úradného rozhodnutia a aké sankcie z toho vyplývajú. Dieťa potrebuje rovnako kontakt s oboma rodičmi, tak si to zapíš za uši.
@anonym_autor ako som pisala.. a mozes si nezelat cokolvek. tazko sa mi veri, ze otec vodi dieta do krciem a podnikov. Za mna sa ako matka mozes hodit aj o zem, on je otec a nemusi sa nechat tebou sledovat. AK si to s nim nevies normalne vykomunikovat, tak to je tvoj problem, vztahy mate ake mate, urcite z nejakeho dovodu. Ak mas pocit, ze sa deje nieco co nema, vies to riesit zase cez koliznu a pod, dookola... Dcera ti hadam povie, ze boli v krcme, vies sa s kludom spytat ze kto okolo nej fajcil, kde, ked je taka vonava :D ak nie, tak popracuj na vasom vztahu doma, moja dcera mne nikdy ziadnu vec neutajila a v tom veku duplom a to sa nie raz stari rodicia snazili :DD
@katrin21 ma to pravo samozrejme. Ale ty by si bola pokojna, keby ti dieta donesie zafajcene, dieta zo stretnuti s nim chodi smutne a on zasadne naschval tie hodinky vypina? To su uz tri varovne signaly. Aspon pre mna, mozno ty by si s tym bola ok. A za dalsie ak nemam co tajit, alebo nemam postranne umysly, potom tie hodinky pokojne necham zapnute.
@liv1 ake postranne umysly? Proste nechce aby ho zena kontrolovala a vedela, to uplne staci. Chlapi su jesitne tvory,velmi. A ak su zle vztahy, duplom nechce a pritom nemusi o nic ist. Ak ma zena taketo tendencie stale kontrolovat a urcovat,co ano a co nie, je jasne,ze on ten tlak bude riesit po svojoma zafajcene oblecenie nic beznamena, mozno sa stavili v nejakom bare alebo stali vedla znameho,co fajcil.
Za mna treba pracovat na komunikacii a nie dacat dietatu sledovacie. Boze zeny, majte chochmes a nerobte tym detom traumy na cely zivot. To handrkovanie a spovedanie si dieta pamata cely zivot. Muzova ex bola takato, proste " ona nevie prestrihnut pupocnu snuru", furt telefonaty,furt kontrola....pritom normalna rodina sme, o dceru bolo postarane a otec by za nu aj dychal.. viete ,ako to tomu dietatu skodi?
Diskusiu necitam,takze ak su nejake ine info o otcovi, beriem ale necitam to.
@anonym_5f4ccc je to tak, lebo napísala?
@anonym_042b97 ale veď ty nie si detektív aby si zisťovala či to tak je alebo nie je. veď klamať tu môže kazdy vo všetkom. či ty si nejako overujes ktorá diskusia je založená na faktoch?
Sranda....a s takýmto si si robila dieťa....už tu padajú dtagnozy a neviem čo...
@bluka2 tak už je z neho aj pedofil 🤣🤣🤣 akým právom si ho takto odsúdila? Lebo pani autorka ho tu vykreslila že jej vypína hodinky? Keby tu on napísal že mu bránila v styku celých 6rokov, to by si sa asi čudovala. Ale to samozrejme nie je pravda, lebo tu ma pravdu len žena a chlapi sú hajzli všetci
@anonym_042b97 omg ja netvrdím, že je pedofil. Hovorím, že jej hodinky nepomôžu, viď príklad. Bola to reakcia na to, čo som čítala v diskusii. Ja nemam vestecku gulu, nemám šajnu o koho sa jedná
@anonym_042b97 necelý rok, by ste sa čudovali ako niekotre veci idú rýchlo keď sa chce. Od informatívneho stretnutia bol do 2 týždňov sud. O mesiac si dal rozisirit styk a opýtať do mesiaca bol aj sud. Takže tak no…
@anonym_autor on je nejake Velke zviera? Vsak ta Beata Jancokova si nevidela syna 86 mesiacov, jej ex je spriahnuty zo smerakmi. ▪️
To sa ani nedá čítať poriadne...je to otec dieťaťa, zrejme má súdne upravený styk s dieťaťom.....ty si síce matka, ale on je otec a mne by sa tiež nepáčilo keby ma mal niekto špehovať kde beriem svoje dieťa a je jedno že je to jeho matka.....to je choré....
@mogaa spehovat? To na ake miesta chodis s dietatom, ze nechces, aby to vedel druhy rodic? Skontrolujte tomuto uctu niekto harddisk.
Tak ja neviem, tiež by som nebola ok ak expartner/expartnerka sleduje moju polohu kým som s dieťaťom a vôbec by som nemusela robiť nič nevhodné. Otec ako nemá žiadne práva a je dobrý len na platenie výživného? Mimochodom otca dieťaťa autorka vybrala dcére sama, čo vybrala to má... A dcérka je možno v rozpakoch aj z toho, že je medzi dvomi mlynskými kameňmi. Presne vie ako je to ak navzájom rodičia medzi sebou bojujú cez dieťa a ak máš dobrý vzťah s jedným sklameš druhého, ak ho odmietneš je spokojný druhý rodič, ale sklameš toho čo ho odmietneš. Proste pre dobro dieťaťa treba prestať bojovať medzi sebou a mať nejakú dôveru a skôr nenápadne zisťovať kde s dieťaťom bol, teda neurobiť výsluch po príchode, ale napríklad na druhý-tretí deň sa nenápadne opýtať že v sobotu bolo pekne boli ste s ockom von?
@marsmykkok sleduje polohu svojho dietata a nie jeho.
@anonym_autor Toľko alternatív na polohu že ma jebne.. airtagy, GPS trackers..
@henna_ v com konkretne?
@anonym_d432b5 https://www.startitup.sk/skryte-nebezpecenstvo-...
mna by zaujimalo ci si ok ak otec sleduje dieta ked je u teba. ak hej tak sa s nim dohodni, ze budete mat sledovacku obaja a nezelas si aby to on vypinal.
@alguno áno, splodil, tak nech prispieva aj svojou výchovou predsa. Či ty máš nejakú mylnú predstavu, že otec je len na platenie alimentov a o výchovu sa má starať len matka? Nie, obaja sú ROVNOCENNÍ rodičia voči dieťaťu.
@sleepy_joe rovnocenny rodic sa nevypari na 5 rokov a scista jasna nevykukne ako zajac z nory v Alici v krajine zazrakov.
@sleepy_joe rovnocenny rodic sa nevypari na 5 rokov a scista jasna nevykukne ako zajac z nory v Alici v krajine zazrakov.
@katarinanana sú to len hypotézy, ale možno mu robila také peklo a obštrukcie na súdoch, že bojoval za spravodlivosť 5 rokov, ale tým sa ona chváliť na MK rozhodne nebude.
@anonym_autor dobre, že ti niekto vysvetlil, čo je marenie výkonu úradného rozhodnutia a aké sankcie z toho vyplývajú. Dieťa potrebuje rovnako kontakt s oboma rodičmi, tak si to zapíš za uši.
@sleepy_joe ake sakcie? Moja ex svagrina nepusta deti k ich otcovi od novembra 2024! Nik s tym nic nevie urobit. Bola dorazne upozornena sudkynou a nic.
@sleepy_joe ake sakcie? Moja ex svagrina nepusta deti k ich otcovi od novembra 2024! Nik s tym nic nevie urobit. Bola dorazne upozornena sudkynou a nic.
@petulda333 však treba podať na ňu trestné oznámenie. To sa samé neurobí. Potom ako ju začnú riešiť OČTK, tak podať návrh na súd o zverenie maloletého do starostlivosti otcovi.
@petulda333 však treba podať na ňu trestné oznámenie. To sa samé neurobí. Potom ako ju začnú riešiť OČTK, tak podať návrh na súd o zverenie maloletého do starostlivosti otcovi.
@sleepy_joe jemu to nik neporadil,vraj sa nic neda robit
@sleepy_joe jemu to nik neporadil,vraj sa nic neda robit
@petulda333 to je to, že človek je právne neznalý a, bohužiaľ, toto ho neospravedlňuje. Už vieš, tak mu povedz, nech si nájde právnika, alebo bezplatnú právnu poradňu a nech to ide riešiť, lebo inak sú jeho práva ako otca hrubo pošľapané a vychcaná matka sa len smeje, že aký je blb.
@petulda333 to je to, že človek je právne neznalý a, bohužiaľ, toto ho neospravedlňuje. Už vieš, tak mu povedz, nech si nájde právnika, alebo bezplatnú právnu poradňu a nech to ide riešiť, lebo inak sú jeho práva ako otca hrubo pošľapané a vychcaná matka sa len smeje, že aký je blb.
@sleepy_joe on praveze pravnicku ma...od novembra niekolko sudov za nimi,teraz do toho zapojili prokuraturu,ak sa nemylim...

@anonym_5f4ccc a čo ty vieš, či ho nevláčila 5 rokov po súdoch a odmietala ho pustiť k ich dcére? Myslíš, že to by priznala? Znova hovorím, že ak máme mať vytvorený nejaký názor, tak treba vypočuť obe strany. Ženy vedia urobiť mužovi rovnaké "peklo" ako muži ženám. Rozdiel je len vo forme. Už tu bola aj nejaká osoba, čo ho už išla škatuľkovať ako pedofila. To je už ťažké kafé aj na mňa, čo je nad vecou. A toto sú presne tie zbrane, ktoré sú bližšie k ženskej mentalite.
@sleepy_joe tak asi viem lepšie či tu bol alebo nebol. Asi by som o ňom vedela že s nami žije ale minimálne žije v okoli… Ešte že mňa takéto kraviny nerozhodla.