Otehotnela som so zadaným chlapom
Ahojte otehotnela som zo zadaným chlapom ktorý má dlhoročný vzťah.. Co mam teraz robiť? Som zúfalá on ešte o tom nevie, neviem ci si to dieťa nechať.. Boli ste niektorá v podobnej situácii?
Prečo sa s dotyčnou nerozišiel a nie ste spolu normálne ako dvaja normálny dospelý ľudia.....
Povedala by som mu o tom. A spolu viacej toho vymyslite ;)
@jeliz59 no asi preto lebo ju mal len na sex a nechcel by ju ako oficialnu partnerku
@bluebriggs no to mne došlo....preto som jej(autorke) položila túto otázku....aby došlo aj jej.....
Dieta si nechaj,dostala si peknu prilezitost stat sa matkou....ako sa hovori za chyby sa plati no ta tvoja chyba ta bude volat mama 😊....drzim ti palce aj ked pises ze sa nevies postarat tak to dokazes.🙏...a ten chlap neopusti svoju priatelku kvoli tebe a dietatu....
Spravne to nebolo. Ale pri pocte rozvodov, rozchodov voobec nie je iste, ze keby bol slobodny nezadany tak po tejto sprave si ju vezme, ci zacne s nou zit a budu stastni az do smrti. Neveru neschvalujem ziadnu, mojim dceram od mala pripominam, ze zadany je nepripustny, tak ako aj viac partnerov sucasne.
Ale pri tom pocte rozpadnutych vztahov, vela zien ostava samych s detmi a nikto im neradi, ze daj ich do domova lebo sama s nizkym vyzivnym budes s nimi iba zivorit.
Napíš jeho terajšej priateľke, že si s ním tehotná a bude. Chcela by som vidieť tu reakciu. A on, ktovie koľko mal takých bokoviek. Za mna chlap chrapúň, najskôr sa rozídem ak nie som šťastný a potom riešim niečo. Neviem čo je o čo stáť, keď podvádza ju, podľa mna bude každú. A k dieťatku gratulujem. Určite nedávaj preč, v živote prídu rôzne situácie a zase od štátu po narodení dostaneš jednorazový príspevok cez 1000€, rodičovský sa teraz tiež zvýšil oproti tomu, čo bolo predtým, zase netreba sa na všetko pozerať tragicky a dobrý ľudia sa tiež všade nájdu určite aj v tvojej rodine a pomôžu.
Teda oprava, jednorazový príplatok je 830€
Autorka ako si dopadla? Skončil sa tvoj príbeh šťastne alebo nie?
A to si sa dozvedela, ze je zadany, az po tom co ste mali nechraneny sex? Lebo pokial mas 20+, tak predpokladam, ze pod vplyvom hormonov a podvedomia (zamilovanost) ma zena ocakavanie, ze ak otehotnie, tak to bude to pomyselne zavazie, ktore partnera v rozhodovani prikloni na tvoju stranu. Takze cast A mas splnenu. Teraz cast B- oznamit muzovi. ....Pripadne nam napis, preco mas obavu? Co si tym podvedome sledovala, ze si sa nechranila?
A to si sa dozvedela, ze je zadany, az po tom co ste mali nechraneny sex? Lebo pokial mas 20+, tak predpokladam, ze pod vplyvom hormonov a podvedomia (zamilovanost) ma zena ocakavanie, ze ak otehotnie, tak to bude to pomyselne zavazie, ktore partnera v rozhodovani prikloni na tvoju stranu. Takze cast A mas splnenu. Teraz cast B- oznamit muzovi. ....Pripadne nam napis, preco mas obavu? Co si tym podvedome sledovala, ze si sa nechranila?
@petkavka Autorka to riešila pred takmer piatimi rokmi. Téma je z roku 2020. A neaktívna.

@ladyvi mudro