Otravná bývalá partnerka
Ahojte
Zienky potrebujem radu.
Je to asi rok, co sa moj partner rozisiel s kamoskous vyhodami.
Odvtedy az na par svetlych chvil ta obluda neda pokoj.
Neustalale hlada sposob ako sa pripomenut.
Zablokuje, napise z ineho mailu atd.
Cakame babatko, asi hormony, ja viem, ale extremne mi to uz vadi.
Tiez by ma zaujimalo, ako vas obtazuje.. ze napise spravu, okomentuje foto?
Napise, zablokujem, idem dalej.. nedavam verejne foto, nema sancu komentovat.. tak aky problem?
Jej rodinu do toho netahajte, ale vezmi to z pozitívnej stránky. Vydatá žena s ním spávala a nemôže sa jej zbaviť tak sa nesťažuj. Musí to byť kvalitný milenec keď sa ho nechce vzdať a už aj dieťa spravil. No poznáš len jeho verziu. Ako dlho s ňou spával, či slobodné nemali záujem len ty?
no ak je najvacsi problem ze pozrie fotku, okomentuje, tak neries... a este si nastavte FB tak, ze nebude si priatel pridavat kde koho kto poziada o priatelstvo, a fotky/prispveky budu iba pre priatelov/znamych a vybavene. Ani na messenger nenapise NIK, ak si to nastavite, koho nemate v kontaktoch... neries. Neziarli. Nestrapnujte sa kontaktovanim rodiny atd... keby mu smsky vypisovala, vyvolavala, nebodaj za nim chodila.. ale nejaky FB, ig...
@simca06022011 no to tie tehu hormony asi
No, co ma taky chlap so 120timi uctami aj nspisat, ze🤷♀️
"...vratila som sa zo spain..."🤦♀️🤦♀️🤦♀️😀
@oliolijanka ???
mna tak byvaly stalkuje takmer rok po rozchode, teraz je dlho klud, tak snad ho to preslo. Ja som to neriesila, blokla kazdy novy ucet a hotovo. Nejake olajkovane foto a srdiecka ma nevytocia
Mate pravdu baby musim sa asi odosobnit lebo len skodim babenku
a ako dlho mal tu znamost s vyhodami? Ci sa nezalubil a ty nie si len naplast ked ju nevie bloknut a ignorovat
@jan510 xy krat ju uz blokol. Nezalubil sa urcite😄😄😄 bol s nou mozno 5x ale ona sa zrejme namotala, alrbp je proste psycho. To sa pochopit ani neda
jaaaj ja ze to bol dlhorocny vztah, no ak len tak ze 5x tak sa poznali asi len 2 mes, no aj tak je divne ze ju neblokol. A ze teba tak rychlo zbuchol
@oliolijanka
ako vieš, že to je ona, on?
Na nejaky cas si deaktivuj socialne siete. Nebude ta kontaktovat, ked ta nebude mat kde najst. A tebe to pomoze tiez, lebo ta jej kontakt vytaca do nepricetna. S kamaratmi si vymen Whatsapp a piste si tam. No a keby zvonila u vas doma, volajte policiu.
Nech jej napíše, že ak bude otravovať, tak požiada o súdny zákaz a kontaktuje jej manžela. Ak jej toto nenapíše, tak ti niečo tají a nevieš celú pravdu o jej otravovaní.
ja by som kontaktovala exkamaratku, dala si s nou kavu a porozpravala sa, mozno by autorka otvarala oci a mala by pohlad z druhej strany. Ja som raz mala podobnu skusenost, ze ma otravoval ex, kontaktovala ma jeho ex co bola predo mnou a doteraz sa kamosime, nakoniec bolo vsetko inak ako mladenec prezentoval
lebo byt tehotna s nejakym pofidernym panom a este do toho po tak kratkej znamosti je tiez nie velmi prijemne a este aj ten stres okolo toho co on tebe prezentuje
@jan510 chodila som s nim uz na strednej. To je kratka znamost?😄😄😄
ved ale mali ste prestavku, si pisala ze dlhu tak to beriem ze ano nova znamost
@jan510 no ber ako chces🤷♀️
tak ti drzim palce teda, nech ti vsetko dobre dopadne a neriesis len tu byvalu ale snad mas aj pekne chvile s tym suknickarom 🙂
@jan510 ?
chlap ktory mal milenku na sex je pre mna suknickar a chlap nevhodny na dlhodoby vztah,ale tak ked tebe staci😒 proti gustu ziaden......
@jan510 🙄🙄🙄
tak niekto si moze vyberat a niekto berie kadeco, pozdrav pana priatela
Tebe vobec nevadi, ze tvoj chlap spaval s vydatou zenou? Nevypoveda to o nom nieco? On ta angazuje do problemov a ex frajerkou? Nevie si to vyriesit sam? "Ona bola nanho namotana", no presne ako ty teraz. Aby si nedopadla rovnako ako ona 🙂
@jan510 mas kramy, ci bezne si taka neprijemna? Ci uz si v prechode?
cosi ja som este mlada, krasna, minule ma balil taky 27 rocny mladik 🙂 Len mi je luto niektorych ludi, co bojuju sami so sebou, ja mam zivot usporiadany, spokojny, len ten konik ked citam tie pribehy, pridu mi tragikomicke
@jan510 urcite😄😄😄
@jan510 vidis tebe je 27 mladik.odomna jje starsi😄 takze pani

No a akože kde je e problém? špehuje vás na ulici, znásilnili ti priateľa, alebo čo robí? Napíše....ok, nepodpíšem. Nepíše... nepodpíšem. To je problém?