icon

Otravná bývalá partnerka

22. feb 2023

Ahojte
Zienky potrebujem radu.
Je to asi rok, co sa moj partner rozisiel s kamoskous vyhodami.
Odvtedy az na par svetlych chvil ta obluda neda pokoj.
Neustalale hlada sposob ako sa pripomenut.
Zablokuje, napise z ineho mailu atd.
Cakame babatko, asi hormony, ja viem, ale extremne mi to uz vadi.

jan510
22. feb 2023

jeminenko tak to si ozaj velmi mladucka a naivnucka, to potom vela vysvetluje ja ze mas 35+

jan510
22. feb 2023

a ta vydata priatelka s vyhodami bola tiez taka mlada? tato mlada generacia, to je masaker 😀

chvostik1
22. feb 2023

@oliolijanka inak, mna tiež hned po precitani uvodneho postu napadlo, ci to nie je náhodou tato kreatura, ktora bola milenkou zenaca, ktorý sa nevedel zbaviť predchadzajucej milenky.... lebo vela udajov je totižnych

autor
22. feb 2023

@jan510 nie, oeaveze bola stara.

autor
22. feb 2023

A
@chvostik1 akyxg udajov?

autor
22. feb 2023

@jan510 a vy mate teda kolko rokov?

jan510
22. feb 2023

ja mam 40 🙂 ale tak vyzeram o dost mladsie, preto mi nehadaju tolko. a tvoj partner je tiez take mlade ucho?
lebo ak je stredny vek tak pekne tebou manipuluje, ak je mlady tak potom len si narazil milfku 🙂 tam by som sa nepozastavovala

autor
22. feb 2023

@jan510 ano ved spokuziak z gympla. On dorobil ing, ja som iba Bc a odisla som do zahranicia, kvoli peniazom. Mam iba mamu a vysku sme financne neutiahli. Preto sme sa vtedy rozisli

autor
22. feb 2023

@jan510 no chcel skusit asi taku 🤷‍♀️ ja neviem, ci vy vsetky tu mate panicov

jan510
22. feb 2023

aha tak potom snad budes jeho posledna. keby si si chcela popisat niekedy mozes sukromnou postou, ved by si mi mohla byt ako dcera 🙂 Skor by som sa obavala ze ked mal znamosti len na sex, ze v tomto trende bude pokracovat

autor
22. feb 2023

@jan510 dakujem teta, ale mam dobryvztah s mamou. Chcela som skor skusenosti inych bab. Ale vdaka.

jan510
22. feb 2023

tak drzim palce a kedy cakate dietatko?

zooeynka
22. feb 2023

A aku radu potrebujes? 🙂 Aj v minulej teme si bola tehotna, potom si uz zachvilu nebola....a ta "obluda"ti tu postla spravy od tvojho sucasneho, ze to on vkuse kontaktuje ju - ale na to si uz odpoved nemala 🙂 Verim ze si troll, lebo snad nie je taka pripecena zena niekde na svete....

jan510
22. feb 2023

@zooeynka to bude ta ista tiez si myslim, aj ked zahovara

zooeynka
22. feb 2023

@jan510 to bude ten isty trol ktory ma za ulohu rozprudit debatu. Alebo ma dievca fest velky problem sama so sebou a so svojim zenatym priatelom....v podstate mi je to uplne jedno.

jan510
22. feb 2023

@zooeynka troll to nie je, to bude naivna dievcina alebo panko co dava exke odkazy a boji sa ju kontaktovat normalne

zooeynka
22. feb 2023

@jan510 ak je to zena, tak by mohla byt tak sprosta aby svojmu frajerovi zrala tolko klamstiev? To uz fakt musi mat v ociach aj v hlave nasrate. A aj to xte oznamovanie tehotnosti je na hlavu....

jan510
22. feb 2023

@zooeynka tiez si kladiem tuto otazku, ci by ozaj existovala tak naivna zena.

oliolijanka
22. feb 2023

@mondolina Chova sa rovnako ako ta predtym.
Zalozi temu, v ktorej informuje. Dokial nenapisem ja, alebo jedna ina mamicka z mk, nereaguje.
Potom nam tu nadava do starych, ona sa citi byt mlada. To je taky jej hlavny znak.
Plus ta nenavist voci ex je neprehliadnutelna a nepochopitelna. Ona prebrala toho chlapa tej ex, nie naopak.
No a vymysla o 106.
Taka "svetaskusena" "bakalarka" a musi napisat na mk, ze potrebuje radu. Aku radu, to este nenapisala, hlavne ze informovala bosorku, ze bude kontaktovat jej rodinu. Ked jej niekto poradi, alebo nereaguje, alebo prska.
Vcera, ci dnes, zalozila aj druhu temu o utajenom dietati, tam sa rovnako kruti. Tam jej to vcera nevyslo, tak zalozila dnes tuto temu.
Nerobi nic zle, vsak vymyslat si moze, to nie je zakazane.
Ja jej tu oponujem, pretoze stale si nie som ista, ci naozaj existuje taka naivna uboha zena, alebo to pise ten chlap. A teda si myslim, ze je to skor ten chlap.

tykat
22. feb 2023

@zooeynka a mne aj bola povedoma 😁

tykat
22. feb 2023

@oliolijanka tak teraz uz vobec nepochybujem

zmrzlinka2021
22. feb 2023

@autorka

Neber to v zlom, ale nechapem, ako jedna zena (teda ty) si nemoze vazit seba, ked:
- vobec jej nevadi chodit s niekym, kto "pouzival zenu na sex" - ano, nieco to vypoveda o jeho postoji k zenam
- spravi si dieta s frajerom, s ktorym chodi ledva rok

Prečo?
Mlada a verim, ze aj sikovna zena, prečo?
Nemas na viac?
Na milujuceho manzela, ktory si bude zeny vazit, mat urcite hodnoty a bude schopny prevziat zodpovednost aj za svoje ciny, za svoje pady?

Ja sa ani necudujem, ze tak vela zien je dnes slobodnymi matkami - tak nizko nastavene kriteria na muzov... vobec tomu nechapem...

autor
23. feb 2023

Baby otvaram usta. To o com tu vy tocite? Komi ja nadavam? Boze zeny, lutujem, ze som sa vobec nieco pytala

zooeynka
23. feb 2023

Ale ty si sa nic neopytala 🙂

autor
23. feb 2023

@zooeynka ja len nerizumiem co to jaky hon na jezibabu tu mate?? Fakt baby, nieco mi uslo?

0kristina0
23. feb 2023

A mozno je to cele tak, ze to vobec neukoncili a pokracuju s kamaratstvom s vyhodami.

zooeynka
23. feb 2023

Uvedomujes si, ze melies stale to svoje a na ziadne otazky neodpovedas? 🙂 Tak este raz, aka je tvoja otazka v tomto tvojom"probleme"? S cim ti mozeme pomoct?

helena1982
23. feb 2023

@zooeynka myslim si, ze s nicim a mozno ani ziadny problem nema :D

jan510
23. feb 2023

@zooeynka zrejme len chcela dat vediet byvalej ze ona je ta vyvolena tehotna😀 a ze nech sa drzi dalej od jej mladenca, kedze sama si nie je ista ci ten jej o nu stoji. Alebo to pise daky chlap co ho okaslala milenka a takto ma pocit ze je s nou v kontakte a dufa ze to cita aj ona😀. Ved uz nech je to ktokolvek , je to jedno, nech robia co chcu. O mesiac zas tu napise to iste len s inymi slovami

retatka
23. feb 2023

@jan510 Možno sa jej frajer dostatočne nevenuje a mysli si ,že to s milenkou s výhodami pokračuje ďalej …