icon

Otravný sused

19. mar 2022

Ide ma poraziť cca od pol 7 rána do teraz tu vŕta človek je rád že si cez vikend oddychne a on toto... Neviem ako to bude keď náš malý príde na svet. Jeden vŕta druhý brat mu s cirkularkou no zbohom....

kinderzwillinge
19. mar 2022

@simsalabim Ja som presne taka ista ako ty, co sa tyka vztahov so susedmi /aj inych veci, asi je to tym, ze sme vekom podobne/ ale co mam odsledovane za posledne dva roky, z ludi sa stali uplne bezcitne, neempaticke, sebecke tvory 😖
A kludne ma tu udupte, nahlaste moj prispevok, je mi to jedno, ale staci, ze sa aj tu na stranke niekto nieco spyta a okamzite utocite ako supy.

karolinakr
19. mar 2022
viestta
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
19. mar 2022

@kinderzwillinge ja nie, ja som dala vtipnu prihodu k dobru 🤣 !

kinderzwillinge
19. mar 2022

@karolinakr Nevravim, ze ty a nevravim, ze vsetci. Ale bohuzial, je to tak ako som napisala a stojim si za tym, ludom proste preplo

autor
19. mar 2022

@viestta Hahahaha 😀 vôbec za chvíľku majú hotové a ideme sa najesť. Sme mladí par takže ten sex nie je raz za mesiac :D a týmto debatu ukončujem 😀❤️

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
19. mar 2022

@viestta
Dobre teta majte sa

karolinakr
19. mar 2022

@zoro9836 no vidiš a to ani neboli Rumuni pri vodke a diskotéke 🙂

zuzanockamt
19. mar 2022

Autorka: Ďakujem za rannné pobavenie pri cestovaní. 🤦🤦🤦🙃🙃🙃

marca12
19. mar 2022

@deti95060810 U nas v okoli robi len jeden sused nocne a ked vieme,ze je po nocnej napr.kosenie nechavame az na poobedie. Tskisto cez obed nerobime hlucne roboty,lebo vieme,ze susedove deti spia. Sme ludia a tak by sme sa mali spravat.

aliaray1
19. mar 2022

Musi dodrziavat domovy poriadok a vseobecne zavazne nariadenie obce (VZN). V opacnom pripade sa moze jednat o priestupok-policia.

V sobotu o 6:30 rano by takemuto hyperaktivnemu neempatickemu magorovi nasi susedia proste vypli istice ak by si nedal povedat 🤷‍♀️

evaachesa
19. mar 2022

Chvíľu počkaj až ti dieťa podrastie a potom budeš susedom pod vami nosiť fľaše vína ako ospravedlnenie za buchot čo narobí jedno malé zlaté dieťa. Píšem to z vlastnej skúsenosti 🤭💁

zuzanockamt
19. mar 2022

@aliaray1 nevieš čítať 😂😂😂 bývajú v dome, tam si môže robiť čo chce a v paneláku o 6:30 tiež

stanislavicenka
19. mar 2022

@lenja123 vidis, to som fakt necitala. Moja chyba. Dakujem.
Ja som vyrastala na dedine. Mne tam fakt nic nevadilo🤷. Ale viem , ze susedom vadili nasi kohuti, ked kikirikali skoro rano. Nasi s tym potom museli nieco urobit

zuzanazu85
19. mar 2022

A najviac ma vie pobaviť,keď sa niekto na dedine sťažuje na kohúta 😆. Väčšinou sú to susedia,čo sú z mesta 🤭. A to ešte keby cítili tie ,, vône" čo dávajú polnohospo na polia. Hold,život na dedine je výzva,ale aj pohoda(nie pre každého) 😁.

andreafa
19. mar 2022

@majulino no moment! Hlucne prace moze vykonavat v pracovne dni od 8 do 18, v sobotu od 9 do 15 a v nedelu nic!

andreafa
19. mar 2022

@majulino no ak tvoj syn len chodil po byte od 6 rana ok. Ale ak behal a buchal a trieskal a vrieskal ako to pozname tak Amen 🤮🙏 clovek si chce oddychnut a nemoze, lebo bud niekto vrta, alebo nejake decko vrieska! A nie nechcem rodinny dom na samote.

andreafa
19. mar 2022

@deti95060810 nechapem, kde sa podela spolupatricnost

deti95060810
19. mar 2022

@andreafa spolupatričnosŤ? pravda je vždy kdesi uprostred... Ten čo chodí do práce ráno a vstáva o 4 hod. tak by si najradšej cez vikend pospal... a druhý zas cez víkend si chce niečo porobiť... 😉

andreafa
19. mar 2022

@deti95060810 ved moze od 8 do 18 cez tyzden, v sobotu od 9 do 15. Kopu casu ma.

andreafa
19. mar 2022

@viestta porusuje a velmi!!!

andreafa
19. mar 2022

@lasoli a preco by sa to mala naucit???

mb2021
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
aliaray1
19. mar 2022

@zuzanockamt nie, nemoze si robit co chce. Plati prenho VZN obce, co som uz pisala a takto to je.

viestta
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
19. mar 2022

@aliaray1 Viem, ako funguje život v obci 😊

aliaray1
19. mar 2022

@viestta treba nastudovat a VZN obce maju (napr. pri plneni uloh = preneseny vykon stat.spravy-miestne dane atd.).

Ak by konkretna obec nemala VZN, ktore by toto upravovalo priamo, tak sa (subsidiarne) aplikuju ine pravne normy.

Tymto sa nevylucuje pouzitie (paralelnej) ochrany aplikaciou napr. ustanoveni Obcianskeho zakonnika (uprava susedskych vztahov...), priestupkovy zakon, ine obciansko a trestnopravne predpisy.

Pekny den ti zelam.