Otvorený vzťah
Stretli ste sa niektora s tym, ze muz si nasiel milenku a nechcel vas opustit, len chcel dovolenie, aby s nou raz za 2 mesiace mohol stravit vikend.
Sila!!! Ako to konci? Kto vyhra? Manzelka ci milenka? Alebo ho radsej hned odovzdat milenke na striebornom podnose? Ved pre nu to musi byt tiez strasne, ze je zneuzivana len na taketo vikendovky. A ked ho clovek posle prec, milenka je stastna, manzelka sa z rozchodu vacsinou nevie dlho spamatat.
Kolko muzov sa vracia spat do manzelstva?
Naco je potom taky vztah? Keď aj o intimitu sa deli s okolím....manželská "institucia" je aj o vernosti. Nepoviem,že niekto urobi preslap...to sa moze stať hocikomu, ale sulozit kade tade a hovorit tomu otvoreny vztah mi pride zvratene...@maria1989
a co Ty? Ty ho chces? aj takto? ja by som ho poslala kade lahsie jednoducho preto, ze by som ho nedokazala uz brat ako partnera, vazit si ho, a tak. Proste, to je o nicom vztah, nie? Inak je v poriadku ten clovek?
Inak,my mame tiez znamich kde sa tatinko doma vyjadril,ze zostane pri rodine a obcas si odskoci k milenke....ibaze tam si tomilenka vydupala inak ej neslo o lasku k nemu ale k jeho prachom....len chumaj to nevidi a tak podal o rozvod..
@almea je to naročna situácia... na jednej strane chapem razantne riešenie, že zbaliť a vyhodiť ho, no na druhej strane to nie je take jednoduche... odisť od otca svojho dieťaťa a tým pádom mať nekompletnu rodinu, dieťa si to najviac odnesie, chlapec potrebuje otca...
sama neviem, čo by som robila - asi by som skusila najprv debaty o tom a samozrejme trvala na tom, nech nechá milenku... možno by som išla aj za tou milenkou... proste by som sa snažila zachrániť rodinu, vymyslieť niečo, čo ho prinuti ju nechať... alebo by som mu prestala prať a ostatne domace prace... alebo by som mu navrhla, že pojdem za milenkou s nim, to by vygulila oči tá ženska 😀
proste by som sa snažila využiť všetko na záchranu rodiny a nielen jednoducho sa vzdať tým, že mu zbalím kufre, držím ti palce 😉
a co tak mu povedat, že ty si tiez vyrazis raz za mesiac s milencom??? Podla mna by mu riadne padla sanka....a mozno by sa zobudil, a zacal si TA viac vsimat.
Netolerovala by som to, nie som predsa handra!aufwiedersehen!takemuto chlapovi bez mihnutia oka!na svete je ich este dost 😀
Troška sebaúcty a uvedomenie si významu partnerstva v živote... tebe a hlavne tvojmu mužovi!!!
@svetluska82 raz do mesiaca??
bolo by to tak casto,ze by moj muz tu svoju frajlu nestihal.Aspon by videl,ako to iny chlapi vedia 😀
@kamilkka No neviem neviem, ci by bolo spravne pouzit rozne "donucovacie prostriedky" na to, aby sa milostivy zlutoval a uprednostil manzelku pred milenkou....ty by si vedela s nim fungovat dalej uplne v pohode?? A ak to urobi znova a znova....zda sa mi to dost ponizujuce a pre mna nepredstavitelne, prosit ho aby sa na milenku vykaslal a ostal radsej pri mne. A prip.ako pises ist za tou milenkou....no absurdita maximalna!!!
@almea A Kollarovci nahodou nemaju taky vztah? Vsak on spi s kadekym, ona mu to toleruje, a aj ju chapem preco (hoci sama by som to nezniesla).
A ze sa na TEba vrha? To je psychologicky efekt. On si s nou potajme pisal, bol nadrzany, a nemal to kde vypustit, sorry za vyraz, tak skakal na TEba. Lebo ako pises, on sa chudak, cestne priznal, ze co planuje, takze beriem to tak, ze doteraz spolu sex nemali. Aj ked,kto vie.
No viem si predstavit taky vztah u 20 rocnych na intaku, ale u manzelov s malymi detmi 😕 😕 😕 ,najma ked doteraz bolo vsetko ok. Aj ked, ktovie, mozno o par rokov, ked sa mu nepostavi, budes chciet Ty otvoreny vztah 😀 😀 😀 To len tak na odlahcenie.
baby v poriadku ked niekto žije v otvorenom vzťahu,ale ako čítam, autorka s tým nesúhlasila....tak prečo jej hovoríte,o tom,že to nie je nič hrozné....keby súhlasila aj ona,tak ok a určite by tu potom nečakala od vás názor,ked je to len z jednej strany....aspoň tak som to pochopila ja... 😀
@martina28p zle si pochopila,nikto ju nepresviedca o tom ako je to fajn,mat otvoreny vztah 🙂
Zato mat otvoreny ucet niekde v nejakom butiku...ajajaj,to by som brala 😀
@celasapremenim no odpadnem, čo sa dnes dá nájsť na nete
@maria1989 pozerala som,nastastie su tie stranky mrtve,tak hadam sa vztahova moda neubera tymto smerom.
Absolutne staci,ze ludia ziju na divoko,povolovat nejake odskakovacky v manzelstve je uz absurdita.
To potom nechapem,naco sa beru.To je to iste,ako sa dat k vegetarianom,a po case tam zobrat o povolenie si doniest udene koleno.
@anatalia77 čo ja viem, možno niekto na začiatku chcel manželstvo, zistil, že mu nevyhovuje, rozviesť sa nechce, tak to rieši takto...
@maria1989 nuz ludia sme rozny,za pokus to stoji,vsak mi to mozno prejde...
Ja viem,ze sa obas zena musi zahryznut do jazyka,vela prepacit...ale toto uz je fakt vela.Aspon na mna.A potom co tie deti?To si len tak na skusku budeme zakladat rodiny,a vsak ked to nevyde...
Vsak to nie uver,ze prinajhorsom prefinancujem..
Troska z ineho sudka: vela nevernych manzelov navrhuje manzelkepo prevaleni nevery, aby mali otvoreny vztah, lebo nemaju gule rozhodnut sa medzi manzelkou a milenkou. Spravidla takehoto Pana nerozhodneho vyhrava ta, co nestrati nervy ako prva a neukonci to s nim. V tomto pripade teda milenka.
Ale podla toho, ze tejto milenke staci s dotycnym stravit vikend raz za /dva?/ mesiace, usudzujem, ze ma aj inych chlapov. Inak by predsa nesulozila len sest vikendov do roka. A ak to ma teda takto podelene, tak vyvstava otazka, preco? Odpovedou je podla mna platba za jej sexualne sluzby.. To vysvetluje aj preco on chce taky vikend len raz za dva mesiace. Lebo skor na slecnu nezarobi.. :D
No najvacsia sranda nastane az sa tej dame objavi s kufrom pred dverami.. :D
necitala som vsetky prispevky ale keby mi chlap zahol a este mi aj nieco take ponukol tak mu ukazem dvere....a poslem ho k milenke....
kollarovi to jeho frajerka toleruje preto, zeby sa jej zavrel kohutik 😉 Sice z alimentov by dokazala zit slusne...ale uz je zvyknuta na ten lepsi standard..a ked ho nemiluje, tak ho proste neriesi 😀
Takto to robi velmi vela zien, co maju zazobanych muzov. Ony aj vedia, ze ich chlapi sa kurvia... travia niekedy cele dni na "sluzobke", ale daju jej na ruku kazdy mesiac 2-3 litre a je klud 😀
co sa tyka tej milenky...mozno je tiez vydata, zadana..
este mozno uvazovat nad dalsou alternativou....1.ak je to vztah fungujuci, tak je to naozaj svinstvo od manzela, ze vobec ma tu drzost pozadovat takyto "nadstandard" v manzelstve....2.ale ak v tomto vztahu uz nieco nefunguje, pripadne ziju pri sebe ako spolubyvajuci, kazdy svoj zivot, tak asi chcel mat chlapec pozehnanie a veril, ze aj manzelke to tak bude vyhovovat....nikto nevie, co sa v danom vztahu pokaslalo.🙂 To predsa vedia len oni dvaja, ci? 😉

toto je podla mna cvok...takyto muz si nevazi co ma...aj ta milenka je len chvilkova zalezitost...takychto butlavych vrb bude potrebovat na kazdom kroku