icon

Otvorili by ste svokre?

29. nov 2022

Žienky taká netradičná otázka.
So svokrou mám ale že extrémne zlý vzťah, ta ženská mi veľa ubližovala, je ku mne vždy vulgárna, neslušná a nepríjemná.
Často sa mi zjavila pod oknami domu aj v čase keď bol partner v práci, aj keď bol doma. Ja mám na to neskutočné nervy, neznášam keď mi príde niekto bez ohlásenia, bez toho aby sa dohodol.
S partnerom mame malé bábo, nespí dokopy nič, ja som zničená mátoha, domácnosť ako po výbuchu, naozaj nemám chuť na návštevy ani vlastnej rodiny, nieto ešte svokry.
Keby sa vám takto zjaví pred dverami / pod oknami, otvorili by ste jej ?
Ja som neotvorila a je mi to vyčítané, prečo som jej neotvorila, neurobila jej kávu a nedala koláč 🙈 Ja fakt nemám chuť sa tu vybavovať so ženskou ktorá by mi ešte aj skrine otvárala a celú návštevu len vyprávala aká som neschopná... Pritom záujem o vnúča nemá odkedy sa narodilo, ani raz sa na vnúča nepýtala, lebo vraj čo je "odomna" to ju nezaujíma. Ale chodiť si sem ako na klavír kedy sa jej zachce q aby jej niekto panskú rit obskakoval to už áno 🙈 joj hrozné nervy mám.

Strana
z3
tinka8512
9. máj 2023

Len tak ma napada z mojho detstva, moja mama casto neotvarala svokre, teda mojej babke, a ked sme boli doma aj my deti, tak ona sa isla schovat do spalne a nam nakazala povedat babke ze nie je doma, a bolo veru ze babka si isla sadnut do kuchyne ze "ved ona nan nu pocka" tak to bolo horzne,mama v spalni schovana a ty sa bav s babkou 😂

shootingstar1103
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3