icon

Oznámenie tehotenstva bývalému partnerovi

natalia912
9. dec 2020

Dievčatá,tie ktoré v rámci možností vychádzate dobre so svojimi exmanželmi s ktorými máte deti a zostali ste tehotné s vašim terajším partnerom/manželom...oznámili by ste mu že ste tehotná alebo by ste to neriešili?že však si všimne 😁😁

nikulincek
•
9. dec 2020

@natalia912 neviem sama. Ale však všimne si nie sipovinna mu zvestovať ,už sa ho to netýka. Keď si všimne pochval sa.

limetka69
•
9. dec 2020

@natalia912 nechala by som to na deti 🙂

grengi
•
9. dec 2020

Ja som nieco take neriesila, no kamoska mala presne tento “problem”. Obvikle to deti “vykecaju” hned. Ale ak s nim mas dobre vztahy, tak mu to radsej povedz ty, aby nemal pocit, ze ti nezalezi na nom ani ako na kamosovi.

mariska1989
•
9. dec 2020

Koľko ste rozvedený ? A niesi Povina mu to oznámiť .ktomu všimne si alebo to deti povedia

aahajnalka
•
Autor odpoveď zmazal
•
bayuska
•
9. dec 2020

ked bola moja mama tehotna (mala som 10), nepovedala som to ockovi, hanbila som sa to povedat (z roznych dovodov, jednym z nich bolo, ze tym skoncil moj sen, ze by sa este nejakym zazrakom dali dokopy). Cize sa to dozvedel az nahodne, ked sa rozpravali a ona medzi recou spomenula, ze "teraz este jak som tehotna..." a trochu ho to sokovalo, takze ak nemas vyrecne deti, tak by som mu to povedala 🙂

natalia912
autor
•
9. dec 2020

@mariska1989 aaale 6rokov asi 😂😂

mariska1989
•
9. dec 2020

@natalia912 tak to by som neriešila 😀 ale už ide len o teba či chceš mu to povedať či ee

andreatytler
•
9. dec 2020

@natalia912 Ja by som mu to oznamila... najma ak mate dobre vztahy. Je to predsa len trochu citlive koli tej spolocnej minulosti a urcite to lepsie padne od teba ako od niekoho ineho. Ak by si bola v jeho situacii... padlo by ti dobre ze ti o tom povedal on alebo by ti to bolo jedno?

didaa
•
Autor odpoveď zmazal
•
denkatn
•
9. dec 2020

neblazni, uzivaj si zivot, nevies kedy zomries, alebo moze sa ine stat. mas zit naplno tu a teraz. ak chces tak sa vydaj, ale dokedy chces odkladat? a preco vlastne? je to chtic a ty nemas pudy? budes sa sama pred sebou tvarit ze ty nemas pudy? mame ich vsetci, sex s niekym koho mas rada je krasne vec a co je dnes, nemusi byt zajtra... tak si to vaz, ze dnes ten sex mozete mat.

prhlavka
•
9. dec 2020

@didaa mne to zvlastne nepride. Druhy parter mat deti nemusi ,vela takych poznam a pride mi normalne,ze chce aj svoje,ked uz prijme cudzie. Doba je taka,ze dnes su zeny viac financne sebestacne,ako v minulosti,dnes uz vela zien nemusi trpiet alkoholika,nevernika,skryteho teplosa ci cloveka s ktorym si uz jednoducho nerozumie. Volakedy manzelstva pretrvali,lebo by to bola hanba a kto uz by chcel slobodnu mamku s deckom a este ked nema kam ist. A pisala,ze spolu nie su 6 rokov,tak celkom nerozumiem tomu hned. Nic v zlom,hadat sa nechcem,len mi to nedalo nenapisat aj druhu stranu mince.

pink_lady
•
9. dec 2020

nie, nepovazujem mu to potrebne zavesit na nos, on si to aj tak zisti na modromkoniku 😂 celkovo chlapi po rozchode vedia byt nepricetny ked si zena najde chlapa noveho a ked pride do jej noveho vztahu dalsie dieta tak sa to znasobuje...zi si svoj zivot, ale ak sa chces velmi pochvalit, tak sa pochval ;) inak si nie povinna informovat

natalia912
autor
•
9. dec 2020

@denkatn toto asi nebolo k tejto otázke🙂

limetka69
•
9. dec 2020

@natalia912 tiez pozeram, ze co to :D

natalia912
autor
•
9. dec 2020

@limetka69 nevadí🙂 viem,že môžem mať sex 😂😂

nnnuuunnn
•
9. dec 2020

tak ako to ty citis, ale ja by som neoznamila, lebo podla mna ho to mozno aj zaboli a stat sa moze vselico, aj ked Ti to samozrejme neprajem, ale napr. ak by som potratila za seba vravim, ako ja uvazujem, tak nemusi to vediet

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
littlefiona
•
9. dec 2020

@natalia912 nevšimla som si, či si tu písala, že máš s ex deti, ale cez ne to je najľahšia cesta, že povedia tatinovi, že mamina má v brušku bábatko. Ak nemáte deti, tak nevidím dôvod to ex vôbec oznamovať, ak ste teda neostali veľmi dobrí priatelia a tým pádom by to nemal byť problém, oznámiť tehotenstvo.

potvorka88
•
9. dec 2020

@natalia912 ja som chcela, ale chcela som pockat. No ako napotvoru ked bol pre deti tak si vsimol injekcie na linke a vravi mi: ty si pichas fraxik? Vsak to si si pichala ked si bola tehotna. Ty si tehotna? A ja se hej. Zobral to celkom ok. Vychadzame ale nadstandardne dobre. Keby sme nemali taky vztah tak mu to nevesiam na nos a aj tak by sa dozvedel.

deti95060810
•
10. dec 2020

ani náhodou .... jeho sa to už netýka a prečo riešiť s ním zbytočnosti...

maria037
•
Odpoveď bola odstránená
•
luciannka83
•
10. dec 2020

Naco mu to oznamovat ked nieje jeho. Ved uvidi😁

kassandra25
•
13. dec 2020

@natalia912 urcite by som taku vec neoznamovala. Netusis, co vsetko ty o nom nevies. Ani zlava, ani sprava, odhora ci zdola nie je nato dovod.