icon

Ozve sa vám manžel, keď niekam ide?

15. apr 2023

Baby schvalne.

Ozve sa vam mamzel, ked ide napr. do ineho mesta na rozlucku so slobodou, ze dosiel z party a je ok? Alebo za kamosmi do rodneho mesta a viete, ze budu pit a teda nebude spat doma?

Ozve ako myslim v style, som doma a zijem. Fakt by mi stacila sms “som ok”… len nech, viem, ze je v poriadku a nemusim sa bat…

Ten moj sa mi neozve… ani bodku… chcem teda vediet, ci ja som divna, alebo to tak bezne chlapi robia. Fakt nepotrebujem vediet, co jedli a kde boli, aby sa mi v priebehu vecera ozyval… len naozaj, aby som mohla spat kludne, ze sa nic nestalo…

Ja som sa vzdy ozvala, nech sa reku neboji… toto je nas problem odkedy sme spolu este len zili a stale to skonci rovnako… neozve sa… odpise mi len na to, ci zije rano cca o 10:00…

Pride vam to ok v manzelstve s rocnou dcerou?

Ps: pre blbe poznamky, manzel chodi takto von naozaj minimalne.

Dakujem

Strana
z3
autor
16. apr 2023

@nika185 dakujem za pohlad na vec… takto to vidim aj ja a pride mi to fer, ak sme rodina a mame sa radi, dat si proste vediet, ze sme v poriadku…

Zaberie to 2 sekundy a ako gesto ti napriklad pre mna znamena…

h2
16. apr 2023

@petronela1985 Otázka neznela, či my píšeme manželom a otravujeme ich, keď sú vonku s kamarátmi. Ale či oni zvyknú sami od seba napísať. Autorka nikde nepíše, že muža kontroluje, ani že mu vypisuje. Ale nevadí, pochválila si sa, aká si úžasná, že ťa tvojmu mužovi všetci kamaráti závidia, lebo oni majú všetci otrasné stíhačky.

autor
16. apr 2023

@h2 som rada, ze su tu aj zeny, co citaju s porozumenim 👌🏻

blondtana
26. apr 2023

Ja kým sme nemali malého, tak sme boli v kontakte, vždy mi hlásil, že ok dorazili a večer pred spaním volal na dobrú noc, teraz keď máme malého, tak nevolá, mohol by nás zobudiť, ak by sme spali, tak radšej čaká, kedy sa ozvem ja a ja som často taká vyťažená, že mi to nevyjde mu zavolať, tak je to úplne iné, ale môj muž chodí často preč, tak už som zvyknutá

Strana
z3