icon

Páči sa mi chlap, s ktorým robí moja mama

ninusa221
22. jan 2022

Páči sa mi jeden chlap. Mama sním robí. Povedal jej že som riadna kočka. Len škoda že som zadaná. Osobne sme sa nevideli. Proste len mi padol do oka cez fotky. S priateľom nam to neklape už vobec. Vždy keď ho mama spomenie tak mám motýle v bruchu. A mám chuť mu napísať. Z rozprávania aký je ( od mami a od jej kolegýň ) pôsobí na mna tak že je to moja krvná skupina.
Otazka jedna: Napísať mu len tak? ( aj keď to je podľa mňa odveci)
Otázka dva : Asi mi dobre šibe?😄
Kamošky mi vravia že nak mu napíšem😀 no ja neviem pride mi to take čudné keď sme sa nevideli.
Je medzi nami 8 ročný rozdiel.

Strana
z2
madeline1
22. jan 2022

@ninusa221 ale preco myslis na zle veci? Mozno ta bude lubit a nosit na rukach. Zatial mas len informaciu z pravej ruky, od mamky, ze je to dobry chlap a pacis sa mu...ak su kolegovia, tak to nebol len mamkyn odhad, ale poznaju sa. Skor by som si dala pozor na tie kamosky, mozu mat v sebe este kusok toho pubertalneho, mozu narobit neplechu.

adka176
22. jan 2022

No celé je to divné....ak som niekoho nikdy nevidela ako môžeš mať z neho motýle...to že povie tvojej mame že si kočka z fotky tak čo už len iné mal povedať? To nič neznamená.... navyše je o dosť starší a skôr mi to príde akoby ti mama chcela dohodiť lepšiu spoločnosť a skôr ťa namotáva mama ako on.... príde mi to riadna blbosť že cez mamu toto rieši .... keď by chcel tak ti dačo cez ten FB napíše.... namotávaš sa na niečo čo zatiaľ absolútne.nie je reálne.... mama čo na to? Opisuje aký je úžasný...nie je mama náhodou z neho hotová? ...

brembo
22. jan 2022

ja mám kolegu,sme mužský kolektív. Má ženu,žena vytešená aký dobrý a verný manžel a pritom nevie ani kolko dal za svoje manželstvo. Tiež nebude asi tvojej mamke na nos vešat,že s kolkými bol. Urob si poriadok najprv vo vztahu a potom rieš niečo nové. Inak budeš len jedna dalšia,čo je poctivá a uplne verná,len má viac chlapov naraz. Ktorého budeš mat do zálohy?

0silvia0
22. jan 2022

@ninusa221 nepisala by som mu, ale pri nejakej prilezitosti chod za mamou do prace a uvidis... nebud vtierava a hlavne si pories sucasny vztah. To je najhlavnejsie. Ked sa rozides so sucasnym, kedze to nefunguje, povedz mame nech panovi mudr. prehodi medzi recou, ze uz si nezadana🙈

ninusa221
autor
22. jan 2022

@adka176 ona hovorí len že je zlaty. Vobec nemieri na to že je pre mna dobry a nak ho zbalím. Ona nevie o tom že mi padol do oka

brembo
22. jan 2022

tak sa s ním raz stretni. Ale nič viac. Potom uvidíš. Ale Urob si poriadok vo vztahu a ked budeš stále z neho hotová, a tvoj vztah nie je dobrý,tak ho ukonči a potom začni niečo s týmto superideálnym mužom. Len aby si po čase neostala sama,lebo i to sa može stat. Zlatý ešte neznamená,že je to,čo hladáš. Zlatý je možno ku všetkým,len či ti to potom nebude vadit,ked bude flirtovat s každou,ktorá sa mu zapáči. A to,že povedal,že si kočka neznamaná to,že ta chce rovno na vztah. Sexík by si s tebou určite rád užil. Nebut hlupa a nedaj na každý kompliment,že si kočka

arriana29
22. jan 2022

Však mu napíš. Aj tak tvoja zvedavosť bude silnejšia a napíšeš mu. Potom daj vedieť ako to dopadlo.

madeline1
22. jan 2022

@ninusa221 svoj vztah si vyries najma preto, lebo by si sa nemala trapit a zotrvavat v niecom co nefunguje, si mlada a bez zavazkov, poriadne si vyber vhodneho partnera. Nebude prijemne rozist sa, ale tvoj priatel to bude musiet pochopit.

Potencialnemu potom kludne napis, ze si nejaky cas sama a ci by nesiel na kavu, mozno si sadnete, sympatie tam uz su. Nezijeme v stredoveku, aby si sa nemohla realizovat. Tvoja sprava ho moze nanajvys potesit a z reakcie uvidis. Do pozicie kamaratky sa ale urcite nedavaj, take kamaratstva netreba nikomu a najma medzi vami je chemia.

A to, co pisu niektori tu, ze aky su muzi neverni, to ber jednym uchom dnu, druhym von, netreba skatulkovat...taky, co sa tak vyjadruju maju asi s niekym problem...

ninusa221
autor
22. jan 2022

@arriana29 lenže čo mi napísať? Alebo lajknut mu fotku na instagrame alebo čo🤣

janickacrazy
22. jan 2022

@ninusa221 nepíš mu, to je trápne, radšej choď za mamou do práce niekedy a tam sa nenápadne zoznámite, bude to prirodzené a možno zistíš, že ani nie je taký úžasný ako na fotke alebo aj áno, veď uvidíš

mimka1402
22. jan 2022

@ninusa221 Keď si napísala vek tak sa aj hanbím za to, že sme rovnako staré a zmýšľanie takéto... Kks. Ty nevieš byť sama či čo? Načo ti je nefunkčný vzťah? A akože načo by som písala maminemu kolegovi? A lajknut foto na instagrame mi príde nanajvýš odveci. Hlavne, keď si zadaná. 🙄 Ja nechápem. Dievča dozri.

ninusa221
autor
22. jan 2022

@mimka1402 vravím niečo take že chcem vzťah? Maria bohová

mimka1402
22. jan 2022

@ninusa221 Veď jeden už máš 😂 Jasné tak chceš niekoho na sex, keďže ťa priťahuje, ale máš priateľa... Keby toto napísal tvoj frajer ze nejaká baba je sexi a, že ho vzrusuje, že ju chce poznať a polajkovat jej fotky už je to hajzel😀 Asi si neuvedomujes ako si pána doktora tu opísala

brembo
22. jan 2022

tak ked nechceš vztah,tak načo vlastne zakladáš dalšiu uplne zbytočnu tému? Vieš vobec,čo chceš? Až to budeš vediet,tak napíš,že čo chceš.

ninusa221
autor
22. jan 2022

@mimka1402 a čo ja viem či si nepíše s dakou moj priatel ? Ano na sex každy ktorí je celkom pekny tak ho chcem na sex aj z malumu som hotova idem mu napisať či ma nechce či?😀

brembo
22. jan 2022

nechceš vztah,tak chceš sex. Tak chod za ním,že chceš,aby ta poriadne vytrtkal a hotovo. Len si potom spytuj svedomie,či si neublížila niekomu,či si niekoho nepodviedla,či je to O.K.
Tak ked je taký zlatý a fešák a je sám,tak to asi znamená,že má ženy len na sex.

jaskolka
22. jan 2022

Ak si ta pozeral na fb, tak zrejme nie je problém ti napísať, ak by chcel. A mal záujem ta spoznať.
Len tiež neviem, čo potom chces, keď píšeš, že nechceš sa rozísť ani mat novy vzťah...
A motýle v bruchu z potenciálneho len kamaráta na pokec obvykle by nemali byť...

madeline1
22. jan 2022

@brembo cudujem sa, ze ta este nezablokovali.

ninusa221
autor
22. jan 2022

@brembo tebe už dobre je*e. To že chlap je pekny neznamena že berie zenu len na sex. 🥲

brembo
22. jan 2022

@ninusa221 čo vlastne chceš ty? Lebo ty sama nevieš že čo,len drýstaš 2/3 a stále nevieme,čo s ním vlastne chceš mat.

brembo
22. jan 2022

@madeline1 tak nech ma zablokuju. Kludne to daj adminovi.

banalu
22. jan 2022

@ninusa221 len mu napis, o mesiac tu budes pisat, ze si podviedla priatela, lebo vam to neklapalo a z počutia a fotky si si nasla spriaznenu dusu a co mas teraz robit 🤦‍♀️😂 ako naco ine by si mu asi tak chcela napisat? 🤦‍♀️
Najprv si vyries vztah, ktory mas..

timing
22. jan 2022

A to mas 15? Riesis tu trapne zalezitosti - napisat- nenapisat. A co napisat. Booože. Ak ches kamoškovat s kymkolvek tak sa kamos. Ale v tvojom pripade mi pride,ze sa ti zapacila predstava zacat nieco viac aj ked mas vztah s neznamym muzom z ktoreho mas motyle v bruchu. Ak ked to bude perspektivne pre teba az potom das kosom frajerovi. Sama seba sa opytaj, ako by si sa citila keby toto urobil tebe frajer.
Cize, nie nezacala by som si nic s nikym, ak este mam vztah. Uz to,ze chces kamosa a nie kamosku je jasny ciel kam sa chces dostat.
Fer by bolo ukoncit vztah a potom si ries doktora ...neviem naco cakas ak ten vztah nefunguje...ci radsej s niekym byt len nie sama? Alebo sa bojis ze doktor nakoniec nebude mat zaujem a ty ukoncis vztah zbytocne ?

brembo
22. jan 2022

napísala,že nechce s ním vztah ale vyjadril sa k nej,že je kočka a ona má teraz motýle. Tak s doktorkom nechce vztah,tak potom neviem,že čo vlastne chce,lebo zatial len vyjadrila,čo nechce. Tak mne vychádza,že s ním chce mat sex,ale očakáva,že jej bude verný,zatial čo ona bude zahýbat priatelovi s doktorkom.

Strana
z2