icon

Páči sa mi, keď mi priateľ nadáva

keshu
11. apr 2014

Je to normalne??? 😕 vzdy mi imponovali dominantni muzi ale necakala som ze to zajde az takto daleko... mam rada ked ideme po meste a on ma pred vsetkymi z nicoho nic potiahne za vlasy alebo ked sedime v kaviarni plnej ludi a zacne mi nadavat alebo ma ponizovat...ostatni len pozeraju a krutia hlavami a predstavte si ze este si ma nikto nezastal :D ide o to ze sa mi to paci, ze ma to vzrusuje, samozrejme aj nas sexualny zivot je taky "tvrdsi"...rada by som vedela ci ma podobnu diagnozu este niekto 😅

Strana
z2
andrejka2424
11. apr 2014

@anatalia77 ale čosi,však len zvedavá 🙂

anatalia77
11. apr 2014

@andrejka2424 neviem ako by to zdokumentovala..
To akoze sa zacnu "drazdit"na ulici,a len tak mimochodom poprosia prizerajucich sa,aby ich cvakli... 😀

andrejka2424
11. apr 2014

@anatalia77 vidíš,to ma nenapadlo,že priamo v akcii ich má niekto fotiť. Som myslela klasické foto z rodinného albumu v bežnom latexovom,či koženom oblečku,alebo čo...by ma zaujímalo,či to z takých ľudí vyžaruje už na prvý pohľad..

anatalia77
11. apr 2014

@andrejka2424 oblecky ma nenapadli,ja len reagujem na to co pise,ze jej nadava,pripadne ju taha za vlasy,ci ine veci..
V takom latexom oblecku sa producirovat po meste-tak to musi byt iny level a orgazmus

andrejka2424
11. apr 2014

@anatalia77 Možno som jej tým dala inšpiráciu na ďalšie divadlo v meste. To ešte len budú ľudia pozerať..

lyzzy
11. apr 2014

@anatalia77 .....musim to sem dat:

Pred x rokmi (uz neviem) chodila taka relacia s Rene Sturom a Svatom Malachovskym(neviem ako sa volala).
Jeden shot natacali na krizovatke bajkalskej a trnavskej.Rene Stur v latexovom oblecku s asi 2 metrovym bicom chodil po ulici....bola som daleko takze podrobnosti neviem.
Ked som prisla na zastavku mhd...tak tam sedeli dve babky.A len otvorene usta a prisaham bohu ze aj trosku slintali 😀

anatalia77
11. apr 2014

@lyzzy 🙂 dobree
No nic baby,ja idem pustat slinky na vankus.Dobru noc.

lyzzy
11. apr 2014

@anatalia77 ...cau

adelusha
11. apr 2014

@anatalia77 jaaj zeny, dobre ste 😀 uz sa mi ani spat nechce jak sa tu rehocem 😝

cmulinko
11. apr 2014

@keshu no z môjho šéfa by si bola určite celá mokrá.ten sa toľko nafuckuje a nabichuje za jednu smenu,že niekto to nestihne za celý život.

buxus24
12. apr 2014

podla mna je jedno či je to chlap alebo baba...ale taketo veci kludne...ale doma..nie na verejnosti....toto nepatrí iným očiam... 😖

mariahpd
12. apr 2014

Nie je to celkom normalne. A je potrebne rozlisovat sexualne praktiky (robte si co vam vyhovuje) od spravania v beznom zivote v sukromi a na verejnosti. Sexualne dominantny clovek automaticky netlcie svojnho partnera a ked pouziva pikantne oslovenia partnerky v sukromi, pricom oboch to "rajcuje", tak predsa nebude takto oslovovat v kaviarni pri cudzich ludoch. Ak nedokazes oddelit tieto tri sfery, tak mas nejaky problem, zaradila by som to k nejakej sociopatii. Je jedno, ci sa ti to paci, aj tomu uchylovi, co vcera v Bojniciach holy vyskakoval z krikov na ludi, sa to sakra pacilo. Nechcem tym povedat, ze si uchyl ( ak nechodis hola po parkoch) 😀

adri266
12. apr 2014

@mariahpd podla mna je to rovnaka uchylka ako byt sado maso. Su ludia, ktorych vzrusuje, ak sa pozeraju na sex inych. Su ludia, ktorych vzrusuje, ak sa niekto cudzi pozera na nich pri sexe. A su ludia, ktorych vzrusi to, ze vyvolaju pohorsenie. Proste je to tak. Nie som vsak psycholog, a neviem povedat, kedy je to prilis, kedy je to trestne ci nespravne. To by vedel povedat sexuolog.

mariahpd
12. apr 2014

@adri266 ak to tu napisala, tak to asi potrebuje vo svojom vnutri vyriesit. Suhlasim, ze treba oslovit odbornika. Pohorsovanie ludi na verejnosti je uz zasahovanim do prav druhych ludi a nedavala by som to na rovnaku uroven ako sexpraktiky v intimite spalne. Jej otazka na uvod hovori za vsetko, sama citi, ze nie je vsetko OK, lebo inac by to neriesila.

adri266
12. apr 2014

@mariahpd skor si myslim, ze ona hlada pribuznu dusu, niekoho, kto preziva to iste. Ak TA nieco vzrusuje, nepytas sa, ci je to spravne, dokonca to nerobia ani pedofili. To az spolocnost ich za to odsudzuje.

stano4000
12. apr 2014

@keshu beries bezne zivotne situacie ako predohru na sex? spajas dominanciu a submisivitu za sucast sexualneho zivota?

124578karin
24. sep 2017

@keshu aj mne sa to paci ked som niekde s priatelom a ma zacne bit vzrusuje ma ked ma nadomnou moc

bobacik88
11. jún 2021

@andrejka2424 noo,ved preco nie,v kozenom ci latexovom sa da aj vonku v pohode.vies co vsetko sa da obliect pod nevinne kozene oblecenie?

bobacik88
11. jún 2021

@adri266 velmi trefne a rozumne.ved kolko ludi hoci kde,hoci kedy si zasulozi,v bare vonku,aute,proste hocikde,tiez asi maju dobry pocit,ked ich niekto,,nahodou,, uvidi.

bobacik88
11. jún 2021

je zase rozdiel,ak sa paci,ze bije,ak bije ako sexualnu hru,predohru,citia vzrusenie a ko bit niekoho z hnevu.

jana19877
11. jún 2021

@bobacik88 nooo tak to je teda sakra rozdiel :D

bobacik88
11. jún 2021

@jana19877 ja napr som tiez sub a mam rad,ak je tvrda na mna.aj take oblecky vyuzivam

nasasa_1
7. mar 2022

@bobacik88 ved hej ale takto na verejnosti, to podla mna okolie len poburi

Strana
z2