Páči sa mi kolega. Dúfam, že ma zoberú do novej práce
Ženy, ani neviem kde začať. Zas sa mi deje niečo čo nechcem.
S manželom máme fakt super manželstvo. Je to muž ktorého som si vždy vysnivala.
Pre moju neskutočnú hlúposť som ho podviedla. 😭
Odpustil, dal druhú šancu a prisahala som mu vernosť aj pred Bohom .
Čím ďalej tým viac sa mi páči "kolega "
Nechcem to no zároveň sa pristihnem ako ho hľadám, idem mu naschvál do cesty a to uz nemám nást rokov.
Podala som žiadosť do inej práce pred týždňom a prosím Boha aby mi pomohol aby ma prijali lebo potrebujem z tej práce odísť. Kým nebude príliš neskoro.
Veď muža predsa ľúbim...😔 nechcem a nemôžem mu už ublížiť. .
Dúfam, že má Boh vypocuje lebo ja sa neovladam .
Ráno som si povedala ze sa mu budem vyhýbať a vyhľadala som ho.
Ako sa hovorí bolo koze dobre...😏
Ak ste to niektorá zazila co mi ešte pomôže aby som na neho nemyslela?
uprimne mne to pride naozaj ako bolo koze dobre sla sa na lad smykat 🤷♀️ na zachode places preco?
aby jedna dospela zena, ktora ma stastne manzelstvo ako pubertiacka slintala nad kolegom, ktory (mozno) ani nevie, ze existujes a reve na zachode
skusala si sa zamysliet nad tym, preco to tak mas? ked vravis, ze vas vztah s muzom je uplne v poriadku? potrebujes si nieco dokazata, potrebujes nieco co ti chyba
a uprimne do velkej miery si si sama na vine - lebo sa v tom pitves, v hlave riesis co keby 😬
a ospravedlnujem sa za uprimnost a priamejsiu reakciu, len mne to hlava neberie, vsak sme ludia, vieme sa snad ovladat, ci?
Prácu máš rada a čo manželstvo? To by malo byť prvoradé. Nedovoľ ničomu ani nikomu, aby ohrozil vaše manželstvo.
@petamich nie je dôvod sa ospravedlňovať .
Ja to všetko dávno viem. Ci som sa zamyslela? 100x.
Neviem nič. Iba to ze rozum vie čo treba robiť a nič z toho.
@minka201 más pravdu . Lenže nová robota znamená menej peňazí, zas všetko od znovu a momentálne si fakt neviem predstaviť nevidieť ho už viac 🥺😭
Ale ano ,je to jediná cesta ktorá by bola asi najrozumnejsia
@babulkomale 😂👌 výstižne
@ondro1122 to nikdy, to nedokážem.
Ked napises, ze si nevies predstavit ho uz viac nevidiet a uvadzas to ako jeden z dovodov, preco by si nemenila pracu... Tak ci chces ci nechces si to priznat, ale jednoducho ty to riesit nechces, vyhovuje ti to a nechces to riesit. A preto si v tom stale zamotana. Keby si fakt chcela sa od toho oslobodit a bolo by ti to cele neprijemne a trapne, tak by si toto nenapisala. Takze si jednoducho pripust, ze ti to vyhovuje, vyzivas sa v tom a vlastne to ani menit nechces, ale naopak, chytas sa kazdej prilezitosti byt s nim, vidiet ho, mysliet nanho. Nepotlacas to, nepobujes s tym, ale to podporujes. Koniec koncov od zaciatku diskusie si to mysli vela zien, vidno to aj z toho akym stylom o tom celom pises.
Tusim si aj spominala, ze sa modlis, aby ta to preslo. Ja len ze Boh nepracuje tak, ze sa pomodlis a to prejde. Aj clovek musi prilozit ruku k dielu, nemysliet na dotycneho cloveka, hladat si ine aktivity, neutapat sa v lutosti, vyhybat sa dotycnemu v praci... A Boh to usilie pozehna a rychlejsie ta to prejde. Ale nefunguje to tak, ze myslis na dotycneho, places nad nim, pri pozerani filmu s manzelom vypisujes na net zalostive spravy o tom, ako nevies nanho prestat mysliet namiesto toho aby si sa pritulila k manzelovi a snazila sa sustredit na film a myslienky na dotycneho jednoducho ignorovala. Necakaj, ze Boh zrazu luskne prstom a spravi zazrak a ta cele tie pocity prejdu z nicoho nic, lebo si sa pomodlila dostatocny pocet modlitieb. Boh nam dal slobodnu volu a vieme regulovat nase spravanie a ocakava aj od nas nejaku snahu a aktivitu a nie ze mame cakat na zazraky. Keby to bolo take jednoduche, kazdy by bol veriaci a by sme nic nemuseli robit, len by sme sa o vsetko pomodlili a mali by sme pokoj.
@cervenaruza123 ja chápem co píšeš aj co píšu ostatné baby.
Ale ako to potlačiť, nemyslieť na to... Vždy keď sa rozhodnem ho nevyhladat,aj tak mi príde do cesty.
Väčšinou som taka odhodlaná pi víkende kedy ho nevidím 2dni. A v pondelok rovno pred dverami sa bavil s ďalším kolegom, stačil mi pohľad a som tam kde som bola v piatok.
Som hrozne zmätená a zmena práce nie je taká jednoduchá . 😔
Predpokladam, ze kolega o tvojich sympatiach vobec netusi, v lepsom pripade Ta pozdravi a vie, ako sa volas. Inac si pre neho proste kolegyna. Ukonci to v sebe co najskor, kym neznicis rodinu. Ano, lahko sa hovori a tazsie sa kona. Nefantaziruj o kolegovi, nenamyslaj si co nie je a sustred sa na to, co mas. Toto rozvijaj, nie vzdusne zamky, ze co by bolo s kolegom.
@muchotrafka298 ci tuší ci nie, to fakt neviem.
Presne moje slová, ľahšie sa hovorí....
Keby si bola slobodna baba, bez zavazkov, tak by som Ti napisala, ze zisti, ci on niekoho ma a chod do toho. Ked sa Ti paci, mozno budu sympatie aj na druhej strane. To, ze mas manzela a fantazirujes o inom, je OK, kym su to len fantazie a nezacne Ti to prerastat cez hlavu. Co sa u teba zial stalo. Jedine co mozes spravit je urychlene sa znormalizovat a prestat s tymto. LEbo tvoj manzel by pre to uplne nemusel mat pochopenie a zbytocne si narobis problemy. Raz si sa uz posmykla a ustali ste to, druhykrat sa to stat nemusi a mozes stratit kompletne vsetko-.
@muchotrafka298 som si vedomá toho ze by som stratila všetko 😔
Už naozaj neviem ako ho ignorovať, ako to ukončiť a zároveň zostať v práci.
Stačí mi vojsť do budovy, reálne ho ani vidieť nemusím a ja ho už aj tak všade vidím.
Uprac si to v hlave.Pretoze s tym kolegom nic nemas, co by si mala ukoncovat. ja chodim pravidelne cvicit a stretavam tam svojho rovesnika, nesmierne sarmantneho chlapa, je brutalne sexi a vzdy sa tesim, ked ho vidim. Normalne sa spolu bavime. A to je vsetko. Ano paci sa mi fyzicky, ale to je vsetko. Proste sa pozriem na pekneho chlapa, porozpravame sa ked je cas, nejaky small talk a to je vsetko. Ziadne fantazie, ze co by bolo keby. On podla mna nema ani bledomodry sajn, ze je pre mna pritazlivy a sexi.
Autorka ako dlho si s manzelom? Predpokladam ze velmi dlho a predtym si nemala vela partnerov?
Ja mam pocit ze ti proste nieco chyba vo vztahu aj ked si to nechces priznat, alebo si proste nevybujačená? Hovori sa ze zenam zacne hrabat kol 40tky a muzom kol 50tky. Hrabat v zmysle nevera, zalubenie do ineho...
@muchotrafka298 vy ma nechapete, ale nemám vám to za zle, nemôžete tomu rozumieť kým ste nezažili .
Toľko krát som sa snažila ( možno fakt nie dostatočne) no robila som co som mohla.
Chapem co píšeš, aj mne sa paci sused, či predavač ci poštár ...... ale to je tak vsetko . Par slov a dovi dopo. Viac ma nezaujíma. Ale tento ma tak neskutočne priťahuje ( a nie je to o sexe )
@joannita veľmi dlho, mame skoro dospelé dieťa. A ano ,bol môj prvý vážny vzťah.
Tak mi teda začalo hrabať 😔
Nie, my ta nechapeme a nemusis nam to vysvetlovat. Lebo je take slovenske porekadlo "bolo koze dobre a isla na lad tancovat". Tak toto je presne o tebe. Ked sa Ti tak strasne ten kolega paci a pritahuje ta, potom nemoze byt pre teba ziadny problem mu to dat dostatocne najavo a cakat, ci sa chyti alebo nie. Sa teda rozved s manzelom a mozes mat eskapad s kolegami alebo aj inymi muzmi kolko len budes chciet. Ked ta niekto takto strasne fyzicky pritahuje, tak o com to je, ked nie o sexe? Nechcela by si s nim mat sex? Tak co potom. Lebo za mna je fyzicka pritazlivost hlavne o tom intimnom,nie o rozpravani alebo chodeni na kavu.
@muchotrafka298 ci veríš ci nie, o sexe s ním nesnivam.
Tak by si sa nebránila bozkom ?
@ondro1122 myslím ze nie😔
Chvála Bohu, že máš zábrany s ním mať aspoň sex...bojuj sama so sebou...ja tiež bojujem sám so sebou, pretože som depkar a porovnávam sa s ostatnými chlapmi (v cvičení a vo výzore napríklad) je to niekedy tuhý boj...a ty by si takisto v tejto veci mala bojovať a uvedomiť si, že muža miluješ a uvedomiť si, že by si ho mala milovať viac a viac, pretože tí dal druhú šancu
@ondro1122 ja ho ľúbim a život bez neho si tiež neviem predstaviť, sme super dvojka, vie ma rozosmiať, vie čo mám a co nemám rada. Nechcem o neho v žiadnom prípade prísť.
Fakt si žiadny sex s kolegom nepredstavujem.
Ja už sama ani neviem co cítim. 😔
@ondro1122 rozprávali sme sa pred par dňami. (pýtal sa ako sa mám po úraze prsta)
Ja sa ledva sústredím na to co hovorí. A neviem sa vynadívať do jeho oči. Nieze hľadať chyby 😒🤐
Vtedy keď sa na neho dívaš tak si vyobraz svojho muža....jeho úsmev, ako ťa hladká, mazlí sa s tebou alebo spomeň si na jeho bozky
@ondro1122 no skúsim, som zvedavá ci mi to vôbec napadne.

@autorka Kľud...veľa žien tu píše, že človek nie je monogámny....niektorí ľudia či už muži alebo ženy píšu po verejných fórach ako sú mokrí/é z druhých a ako by po nich skočili....toto je ešte horšie a nemajú výčitky....je mi ťa aj ľúto 😓