Partner býva s rodičmi. Fungujete aj vy takto?
pls poraďte: začala som sa stretávať z mužom sme spolu cez dva mesiace, on vek 39 ja 34, ja bývam v okolí Žilina on je z Východného Slovenska , má postavený domcek kde býva spolocne s rodicmi maju to vsak rozdelene vrch obyva on a spodok oni dvaja, dvor je spoločný. poradte ženy ktoré takto fungujete, ako vám to vyhovuje? problem je, že ja do toho nemám veľmi chuť ist.
Spolu nemame nič nehnuteľnosť ja mám svoju on tiež ale žijeme v jeho dome.Nie neišli sme hned bývať a ani ma do ničoho netlačil chytro chytro.Rok sme sa stretavali a po roku sme sa rozhodli čo dalej že chceme byť spolu už to bude 19 rokov čo sme spolu.Ale neunahlili sme to načo všetko má svoj čas.A že 2 hodiny vás delia kde bývaš TY a kde ON.Ved to je nič.Všetko má svoj čas takže totomi pride nejake podozrive že za tak kratký čas chce aby si išla bývať k nim.Dalej musiš brať v úvahu možnosti práce či si niečo nájdeš alebo nie.Ked je to nejaka obec že dvakrát do dňa tam ide autobus musiš mať auto.To tiež dosť veľa udržba benzín stoji.Cestovanie aj v zime ja by som nemenila nič a hlavne nie po 2 mesiacoch.Ked by ťa mal rad do ničoho ťa netlači.A hlavne prosím ťa nechaj si zadne vrátka to znamena bývanie.Predáš dom minieš s nim tvoje peniaze a ked nebudeš mať nič tak ťa vyhodi takže toto by som neurobila nikdy.K svokre isť bývať čo TI tam nič nebude patriť tak to by pre mňa nebolo.Daj si otázky prečo nemá na toľko rokov nikoho, pišeš roky bol vo Svajčiarsku a prišiel domov a musel s pomocou rodičov postaviť dom.Ved predsa má mať vlastne peniaze a vlastný dom.Pišeš nema teraz prácu žije s úspor vola ťa tam možno preto že rata s tým že predaš svoj dom a svoje peniaze minieš s nim.Neverim že jeden chlap aj ked má úspory by nešiel prácovať.To je hlúposť.A dalej má dom postavil spolu s rodičmi ktorý tam dali tiež peniaze a ONI mu ho prepisali.A súrodencov nema žiadných.Ved ked by prišlo k najhoršiemu tak musi vyplatiť druhého súrodenca a ked teraz nema tak čo vyplati súrodencom či bude pýtať od teba aby si im vyplatila TY.Ak nema súrodena to je asi ten lepši prípad.Lebo mi neide do hlavy ked rodičia tam dali väčšie množstvo penazi že by sa na starobu nepoistili že sú tam spolumajiteľmi.Prečo mu prepisali dom asi preto že majú dohodu že ženu ktoru si nájde sa mu o rodičov postara.Preto zrejme ťa tam horlivo vola bývať.Nájdi si normálného chlapa zo Ziliny tam čo nežijú žiadný chlapi.A nie nejakého sedliaka z dediny ktorý nedajbože chova ešte nejaký dobytok ako to na dedine býva.Pôjdeš do roboty do toho ak budete mať dieťa tak budeš doma doma roboty na dedine po vyše hlavy do toho jeden alebo obaja rodičia zdravotné problémy.Dievča nenič sa TY mu doopatruješ rodičov ale z domu nedostaneš nič.Prečo ťa núti lebo toto je nútenie aby si išla k nemu bývať.Potrebuje pomocničku.Lebo neverim že chlap ktorý ma toľko rokov bol dlhe roky vo Svajčiarsku že by si nekúpil bývanie sám a nikoho si nenašiel.Nepredavaj svoje si nechaj.Nebudeš potom už môcť kúpiť nič nehnuteľnosti sú drahé.A ani za cenu aby ťa prehovaral aby si si bývanie predala.Aby si nebola len slúžka bez penazi a musiš byť v cudzom ticho a nič nikdy TI tam patriť nebude.Ked sa Ti nebude páčiť tak TI ukaže dvere. Ja by som taký vzťah nechcela manipulátor je to prečtaj si niečo o manipulátoroch.A určite to je aj ON.ONI to tak majú že chce v tebe vyvolať výčitky neskôr budeš musieť prijať za všetko svoju vinu to znamena že všetko čo urobi ON bude zvalene na teba a TY svoju vinu vezmeš na seba.Pokiaľ TY budeš zlá ON dobrý.Rozid sa s nim buducnosť to podľa mňa nemá. 2 hodiny cesty ved to je nič to aj vlakom sa dá ked sa chce ale asi to riadne ide do penazi tak radšej voli lepšiu možnosť pre ňeho.Skoda že nepoznáš žiadnu z jeho bývalých priateliek dozvedela by si sa niečo čo by TI otvorilo oči.Darmo tu všetky žienky a maminy a chlapi budu radiť aj tak urobiš po svojom a neskôr tu budeš pisať že máš dieťa ,u svokry je zle a predala si si bývanie nemáš kam ísť a pokiaľ ON bývanie mať bude dieťa môžu dať jemu súdom.Toto neni sranda.Spamätaj sa kým je čas.Nájdi si normálného z mesta ako býváš TY a nie jeho z dediny.Ine je žiť v meste vo veľkom a ine na dedine kde ide 2 krát do dňa autobus a pokiaľ v Ziline máš všetko po ruke tam budeš musieť asi cestovať za všetkým do mesta aj za lekárom.Akú prácu chceš teraz nechať.
Ty nechápeš podstate veci asi, on potrebuje trubku a prepáč evidentne aj našiel a ty riešiš pracovné možnosti v BB? A riešiš dookola iba co on chce, ved nech chce a nech si inú hľadá, co ty máš z jeho domom, prečo by si sa ty mala prispôsobovať jeho komfortu? Prečo za tebov nepride do Žiliny? Mu je asi ťažko dát koli tebe za benzín že. Zamnou jeden prešiel 3 štáty, autom a ten tvoj si nedá námahu cestovať 2 hodiny, lepšie ak mu ideš naproti 🙄
Este ta ani domov nepozval ale uz by bol rad keby si za sebov všetko spalila a sla byvat k nemu. No ja by som ho teda poslala kade ľahšie, diaľka dnes nieje taký problém vo vztahu ak 2 chcú a nájdu kompromis, ale nie tak ,že on ti bude určovať podmienky a celú tvoju budúcnosť a ženiť sa tiež nechce, tak čo s nim riešiš vlastne. Kašli na neho
dievcata ja to začinam silno zvažovat, ja som si citala včera aj o tych manipulatoroch. skopirujem vam sem nejake spravy, čo mi pisal, nejake utržky, ale chcela by som vediet, aky to robi na vas dojem, tie spravy, dá sa z toho niečo dešifrovat, že či je to naozaj manipulator?
Som prilis uprimny a niekedy ocakavam od najblizsich viac, nez by som mal...Som zvedavý. Často krát netrpezlivy, ale na tom dlhodobo pracujemSom aj asi citlivejsi, nez by bolo vhodne.. Aj na tom pracujem..Rad davam, robi ma to stastnym.A som hanblivy.
Co ocakavam od najblizsich.. Najviac asi od partnera.. Asi ze ma pochopi a bude ma podporovat a obcas kvoli mne nieco spravi.... Ze sa zatne a povie si... Kvoli tebe...
A mozno ma po par navstevach ani nebudes chcieť... Takze nebudes musiet nic riesit.. Ale do budúcnosti... Ak chces mat niekoho po svojom boku... Moze nastat takato situácia.. Takych chlapov po akych ty tuzis do 50km, nie je vela....ale obcas aj sekera vystrelí, takze sanca je... Je len na tebe, co chces obetovat, aby si bola stastna...
Neviem ako ti to mam napisat.. Tak budem 100% uprimny.... Rozmyslal som nad tym vcera cestou od teba... Praca... Je len praca.... Mozno by si mohla robit home office stale.. Alebo by si si proste nasla novu pracu... Vsak sikovna si... Samozrejme som myslel aj na tvoju maminu... Neviem kolko tam mate rodiny, ale brata mas o 2 ulice vedla.... Takze aspon to... A kedze je tam pri tebe vela ihrisk, casto by sme tam chodili na navstevu... Prijemne s uzitocnym.... Viem, ze to voci tebe nie je fer a bola by to obrovska obeta... Ale pokial sa dvaja maju radi, ferovost sa neriesi.. Len sposob, ako dosiahnut ich vzajomne stastie... Neber to prosim, ze sa mas prestahovat buduci weekend... Mozno ma ani nemas tak rada.... Ale bolo by hlúpe sa niekam rutit bez toho, aby sme si skor ci neskor vedeli predstavit spolocnu budúcnosť tu v BR... Ja som nemal problem s predstavou ostat zit vo Svajci, alebo niekde inde... Ale ked uz mam dom a nasi do toho isli a dali sme tam uspory a predavame byt, nemozem cuvnut... Viem, taketo veci riesit takto na zaciatku nie je zrovna idealne.. Videli sme sa raz.. Ale.... Musime byt aj trochu zodpovedni, aby sme si neublizili... Kedykolvek sa mozes so mnou o tomto aj inom porozpravat... Chcem byt tvojou oporou no matter what...
Pravda je taka, ze..... Keby som sa nevratil zo Svajcu, aby som postavil dom.... Vsetko by mohlo byt inak.. Ale nie je... Nemozem postavit dom a odist.. Naco ho potom staviam? Viem, ze je to zapeklita situacia.... Ale jedina sanca ako by to mohlo pre nas fungovat ak by sme sa rozhodli do toho ist. .. Je ak by si sa prestahovala sem... Samozrejme nechcem nic predbiehat, ani plánovať, ty tam mas rovnako domov a maminu, rodinu... Ale moji tu nemaju nikoho, sestra je v zahranici... a ocino je na tom nie dobre.. Nemozem ich tu nechat samych.... Ale pacis sa mi a je mi s tebou dobre.. Preto ak si 100% presvedcena, ze nikdy zo Ziliny neodides, radsej to ukonci...kym to bude boliet este viac....
Viem, ze nemas rada vazne veci... Ale... Asi treba mysliet aj racionalne obcas... V danej situacii....pokial si presvedcena, ze sa zo Ziliny do konca zivota nepohnes a hladas niekoho do 50km od teba... Co to vlastne robime?
Kamarát vie, ze si tu pre neho... Priatel vie, ze je tu pre teba... Tak vnimam aj vztah... Skutocne milujuceho cloveka tesi, ked môže niečo spravit pre toho druheho... Priklad.. My dvaja by sme boli spolu... Pamatas sa na mikinu a ponozky? Pre teba nepredstavitelne... Uplna malickost, nic by ta nestala... Ale vies, ze by si ma tym urobila stastnym.... Urobila by si to? Ak nie, daj si otazku... O com je vztah? Mat niekoho, kto ma bude robit stastnym, alebo mat niekoho, s kym sa budeme robit stastnymk navzajom? Take male perpetu mobile... Navzajom si robit radost.. Ale to musia byt dvaja takí, ktorým robi radost robit druhym radost...
Co sa stane potom? Potom som smutny prestávam verit, ze nas vztah, nech uz je to priatelstvo, laska... Je ozajstný....
Neviem byt uprimne chladný... A nechcem, aby ma vyuzivali... Ono je to paradox.... Cim viac sa snazis, tym viac si ta ten druhy nevazi... Mam odsledovane
A dufal som, ze taka malickost ako fotka ti nebude robit problem... Ale skusil som... Chapem, ze asi to pre teba nie je jednoduche... Uz od teba nebudem nic vyžadovať, neboj... Nechcem, aby si robila, čo nechceš... Ked ta netesi, ze chcem tvoju fotku a vidiet tvoj usmev, a ty nie si rada, ze mi ju mozes poslat... tak este asi nie sme tak ďaleko... Ospravedlnujem sa
Cely zivot to mam... A nie len vztahy... Aj ked som kupoval pozemok, tak som jednému co kupoval vedla poradil a vybavil v podstate nizsiu cenu o 15 000 eur... A to som ho ani nevidel...
Ja neviem preco mam potrebu pomahat vsetkym..
Ani preco mam potrebu hovorit ti pravdu a všetko nad cim uvazujem...
Musim si nejaky filter zaobstarat
Inak o mne budes vediet vsetko a raz to proti mne pouzijes
A pokracovat v konverzácii, teda skoro monologu budem az po fotke..
To je v poho... Ja som zvyknuty.. Ze mi nik nestaci a nedava to, čo ja tomu druhemu...
Preto som ti pisal tu moju zlu vlastnost.. Velke ocakavania od blízkych...chcel by som, aby mi dali to, co davam ja im... To asi nejde... Ale pracujem na tom.. Uz som blizko
Nie, sranda... Pokial nieco chcem a nema zmysel cakat, tak to chcem hned.. Je to pre mna logicke... Ale ked je nieco, co ma fascinuje, alebo naplna, robu stastnym, tak to chcem prezivat co najdlhsie...
pani moji, to je teda dobry kalerabista 🤦 vsimla si si, ako stale len o tom, ako TY mas odist, TY musis toto a tamto a ako proste prenho nie je ani len zrnko nadeje, ze on sa z BR pohne? a tebe robi vlastne take cachre machre v hlave o tom, aky je on uprimny a citlivy a nevie inak a podobne?
on hovori o tom ako ho bavi davat a ako on dava a ini len beru... a tebe co ide takeho dat? prislub, ze budete chodit na navstevy za tvojou rodinou, ked ta nakompletku vytrhne z tvojho doterajsieho zivota? co ti da na oplatku? zivot na lazoch s jeho rodicmi a S NIM (pan bozky je proti nemu nula, tak o sebe pise akoby on bol vyhra v loterii). chce sa mi z neho blejt. ja to neviem pomenovat, urcite ti ini daju lepsie pomenovanie tych jeho pohnutok a aj dalsie postrehy, ja sa nestacim cudovat ako dokaze niekto takto bez hanby o sebe hovorit/pisat a dovoli si tebe organizovat zivot... po 2mesiacoch, po par stretnutiach 🤦
ja som zvedava na jeho reakciu, ak by si mu napisala, ze by ste to mali ukoncit. kolko elaboratov vycitkovych by ti posielal a v akom zneni.
Keby Ta tak miloval tak netlaci na jedno jedine riesenie a to ze Ty pojdes za nim. Ved dom ma postaveny a budu tam byvat jeho rodicia a co? Nikto mu ho nezoberie. Alebo minimalne na zaciatku vztahu byvat raz tam a raz tam. Preco by si hned mala sa stahovat Ty? A to tam pise ze ste sa videli raz?? Jesus Christ, sak ste este spolu asi ani nespali a on uz riesi stahovanie. Ten je riadne zufaly teda. Trosku nech brzdi chalan.
Takze ste sa videli až jeden krát?
@mimi1237 videli sme viackrát, každý týžden od piatku do pondelka a trva to niečo málo cez dva mesiace
"chcel by som, aby mi dali to, co davam ja im "- cele zle🤦 je tam toho dosť co vyplodil. Rozhodni sa sama. Z môjho pohľadu je to chudák.
Preboha moja zlata ved to ani Hviezdoslav by nevymyslel take báje a kaleraby čo TI ON masiruje mozgy.Katastrofa nad katastrofou skonči to kým je čas.VY ste spolu nič nemali a TY máš ísť k nemu byvať a ani neriskuj ani s nim nechod do postele akonáhle otehotnieš máš zo života peklo.Same klamstva lži vymysli.Nemusiš sa hned k nemu stahovať ale pokiaľ to chce tak to musi mať hned takže neni ochotný vlastne čakať.Okrem toho že je vychcaný, manipulátor tak je aj debil.Bože len to nie aby si s nim mala dieťa.Piše že nemôže odisť kvôli otcovi že nieje na tom zdravotne dobre už to začina.Nebudeš za nič iba za služku a bankomat.Ja byť tvojou mamou nikam nepôjdeš preč bývať a nič nepredaš.A TY chceš ísť byvať k nemu ved ho vôbec nepoznáš manipulátor je to.Bol vo Svajčiarsku a nenašiel by si nijaku tam.Piše že sa vratiť nechcel tak ako teda.A na zoznamke si hľada ženu ON pre seba nehľada ON hľada kuchárku, služku, opatrovateľku.Nikdy som nepočula aby za 2 mesiace vzal niekto niekoho byvať ani ked sa spoznali .Dalšia vec piše sa v tych konverzáciach že ma sestru v zahraniči no ta určite pride na Slovensko opatrovať rodičov.A dalšia vec dom bude tým pádom aj jej ked rodičia dali do toho peniaze.Takže pri dedičskom konani bude mať nárok aj ONA a kto jej to vyplati.Vieš ON ti len zlomok s toho napisal povedal je to manipulátor vydierač a jeho slova adresovane tebe dobre rozhodni sa ako chceš ale môj názor je dôležity takže čo.V konečnom dôsledku budeš sa musieť prispôsobiť.Každa z nás TI tu môže poradiť rozhodnuť sa musíš sama ale ako vydime energiu zbytočne miname TY si rozhodnuta všetko nechať a ísť.Bože nechápem ako môže niekto tak nakladať zo svojim životom.To nebudu deti to budu male chudatka takeho magora otca manipulátivneho mať.Bude ťa terorizovať aj vaše deti.Nemaj s nim deti.Ved uvidiš ako sa vyfarbí keby že povieš že si si to rozmyslela a nechceš dalej s nim nič rozvijať až vtedy spoznaš jeho pravu tvár.Ale radšej teraz ako neskôr byť nešťastna je tu veľa na MK smútných osudov ktorý malý voľbu ešte odisť ale v dúfali zmenu ale zmena sice prišla ale k horšiemu.Mala by TI to tu napisať nejaka mamička s vlastnej skúsenosti.Clovek sa uči na vlastných chybách.Každý z nás sa musime poučiť s tých svojich.Odstup s kratšej cesty ako TI tu pišu ostatne a budeš mať pokoj.Už v konverzáci piše že jeho otec je na tom zdravotne nie dobre a už mladši jeho otec nebude tak mu zrejme choroby budu pribudať tak preto hľada niekoho k sebe ako že ale v skútočnosti je to na opateru jeho rodičov samozrejme zadarmo ved ináč by im musel platiť opatrovateľku a TY máš predstavu koľko stoji opatrovateľka.A čo sa týka opatrovateľstva je to obrovska ťažka drina a peniaze 0 bodov smetie na živorenie a nie zárobok hodný starostlivosti na 24 hodin.Opatrovala som a je to obrovska drina a ťažoba.
Ja a ja ja ja...narcisticky psychopat...dievca utekaj od neho daleko...
No dva mesiace dist málo, skoe zacni chodit k nim ma vikendy a uvidis. Nenahanaj sa do sťahovania.
Ja nemyslim ze je to manipulator, skor basnickar (rozumej kaleráby, rozprávky, recicky, vacsina co si on mysli aky je, taky a onaky...). Popravde vsetko som to ani neprečítala... Ale ja mam skusenost ze tieto pismenka su len keci. Treba na ciny pozerat viac. Nestahovala by som sa, vikendy a hotovo. Ak bude tlacit, nebodaj sa mu nebude páčiť, tak dovi...
Čítam iba začiatok, lebo nemám úplne toľko času. Ja síce nemám toľko rokov, čo ty a mám manžela, rodinu a vlastný byt. A ja s mužom sme sa zasnúbili po 2 mesiacoch chodenia- ALE- my sme študovali na rovnakej výške, takže sme boli spolu úplne že non-stop počas tých 2 mesiacov okrem pár hodín, čo sme boli obaja denne v práci. Ale v škole spolu, počas voľna spolu a teda hneď prvý deň nášho vzťahu sa ku mne nasťahoval do intrakovej izby :D a po nejakom mesiaci sme spolu bývali v podnájme už. Vydávala som sa ako 23 ročná a keďže sme popri práci robili, išli sme hneď do vlastného. No určite by som sa nestahovala k niekomu cez pol republiky na základe víkendových stretnutí v rozsahu 2 mesiacov ani keď som bola mladá a hlúpa, nieto teraz skoro v 30tke. A už vôbec si to neviem predstaviť po 30tke. A ďalšia vec- chlap, čo má 40 rokov a žije v jednom dome s rodičmi a je slobodný (nie rozvedený, slobodný!) je mega podozrivý, s takým by som nešla do vzťahu ani keby neviem aká zúfalá som bola. Po 30tke by som si už radšej hľadala rozvedeneho s dieťaťom. Lebo áno, stane sa, vzťah sa rozpadne, obaja na tom majú zásluhu, ale aspoň je ten chlap schopný nejakého záväzku a dokáže mať nejaký vážny vzťah. 40tnik bez záväzkov je tak v 95% prípadoch podivin/mamanek/škrob (čo sa prejaví trochu neskôr)/neschopný kompromisu/sebestredny blbec/ workoholik/manipulátor/narcis alebo psychopat. Hociktora z možností je proste NEVHODNÝ partner do budúcna. (inak, vlastná skúsenosť, pred mojím manželom som s takým 2 roky bola, mal síce "iba" po 30tke, ale vadne od výroby). V 5% prípadoch je 40tnik bez akýchkoľvek záväzkov a histórie vážnych vzťahov proste smoliar, prípadne chlapík s fyzickou (nie mentálnou) diagnózou. Alebo to ešte môže aj večný študent 😆 čo je mimochodom tiež "super" partner. Na tvojom mieste by som teda bola veľmi obozretna, mala oči a uši otvorené a nezatvarala si dvere. Lebo kľudne sa môže stať, že dopadnes ako tie ženy, čo tu vždy vypisujú, že čo s pokaslanym životom
dievčatá aj chlapi, velmi ďakujem za reakcie. ja ešte keby mám popísať, ako sa v tom vzťahu cítim, tak to je ako na takej horskej dráhe, jednak čo sa rychlosti z jeho strany týka a jednak aj tej zmeny nálady. ono to nabralo taký velmi rychly spád, že ja som si ani nestihla všimnut, čo sa to všetko udialo. tá jeho intenzita mi prišla zvláštna, že sa tak ponáhľa do všetkeho, na jednej strane mi to imponovalo, veď asi po 7 rokoch sa mi niekto začal páčiť, teda, s kým sa mi dobre písalo najprv a ked sme boli na tom rande, tak tam preskočila aj iskra.
ja som sa ešte nikdy s narcisom asi nestretla, takto v partnerskom vzťahu, preto som to najskôr vyhodnocovala tak, že tak má už takmer 40 rokov tak nebude okolo mňa behat ako keby sme mali 18. že to už je skrátka iné ako v mladšom veku, ja som to brala, že tak už asi vieme, čo chceme a nebude to treba len o sexe alebo tak...
on mal partnerku pred 2 rokmi sa s nou rozisiel a žili práve v tom zahraničí spolu 7 rokov. pred nou mal ešte nejaku a s tou žil 3 roky.
popravde, nerozumiem tomu, ako mohla s ním vydrzat tych 7 rokov, lebo on má velmi ťažkú povahu. a povedal mi, že ho podviedla, tak sa s ňou on rozišiel.
ja si to skratka stale neviem nejako dobre vyhodnotiť, neviem ho dobre odhadnúť, či mu nekrivdím, neprehánam to... ono je to naozaj velmi zvlastne a kedze som v tom priamo zainteresovaná tak sa na to neviem pozrieť asi tak z nadhľadu... teda viem, že tam kopec vecí nesedí, to viem, na druhej strane si ich neviem vyhodnotiť, či je to naozaj to, ,,kudy cesta nevede".
mne ho je aj luto, lebo ja aj vidim ze on sa snaží, ale jemu to velmi nejde. lenže ja neviem ci je vhodne aby som ho ja nieco učila alebo mu rozpravala ako ma co robit, čo nerobit.
pri tych stretnutiach je niekedy taky zvlastny. ale to si zase hovorim, veď každý sme nejaký. on je taký netrpezlivy, do vsetkeho velmi hrrr... ja som z toho až niekedy taká nesvoja.
ach... pomooooc, ja si vážne neviem rady 🙈 🙉
to že je taky rychly do vsetkeho, aj co sa tyka sexu a rôznych sexualnych polôh treba, na čo ja sa potrebujem troška otukat, tak si myslim, že to robi z toho dovodu, že žil s to priatelkou 7 rokov a teraz je to prenho asi take prirodzene že už ma niečo za sebou, je na niečo zvyknuty a už to nebude pri žiadnej také že si potrebuje zvyknúť alebo čo ja viem čo... čo myslíte?
No neviem s cim si nevieš rady... Ved viac negatívneho si napísala ako pozitívneho. To ze sa snazi ti moze byt fuk. Ak uchylak sa na začiatku snaží, obeť prilákat. Aj ked je to prehnane prirovnanie. Potom sa ukaze v plnej krase... Za 2 mesiace ked ukázal tolkl negatívnych veci, ja by som utekala.
daj na svoj vnutorny pocit, a drz sa toho, ze ked ti nieco v tomto, ci akomkolvek inom vztahu nesedi, tak nie si povinna to tolerovat. samozrejme sa bavime o zasadnuch veciach, ktore su proti tvojmu presvedceniu a hadzu ta do zony diskomfortu.
a prosim ta, zbav sa pochyb o sebe samej, ze ho nemas co ucit o vztahoch, ked moc skusenosti nemas a on geroj mal 2 dlhodobejsie. a co? tu nie si v pracovnom pomere, kde sa kvalita meria odpracovanymi rokmi. ste ludia, kazdy jedinecny a na kazdom vztahu treba pracovat, a je jedno, ci je to clovek so skusenostami s kratkodobymi ci dlhodobymi vztahmi.
si inteligentna mlada dospela zena, tak nech sa k tebe nechova jak k zarypanej soplani, ktora nevie, kde je sever, a ktorej treba diktovat, ako sa ma chovat, co ma robit a pod.
dobre s tebou mava, len co je pravda 🤔 musis si stanovit hranice a tych sa drzat, uvidis jeho reakcie a podla tych sa zariad. a nenechaj sa oblbovat jeho fnukanim a sebalutostou!!!
To ako Ti prezentuje svoju minulost moze byt aj skreslene, na to sa nefixuj. Mala som tu cest randit jeden cas na prvy dojem s uzasnym zrelym muzom. Tiez rozpraval o svojich byvalych, ako ho podviedli. Jeho, co vo vztahu zene znasa modre z neba. Nakoniec sa ukazalo, ze je skryty alkoholik a po rokoch zdrhla kazda jedna 🙂
Nemas kam ponahlat a vobec sa nemusis k nemu stahovat (a uz vobec nie ihned). Nie je jedine spravne riesenie take na akom trva on. Spravne riesenie je take na akom sa dohodnete obaja. Nikto nema pravo Ti diktovat, ze prid sem a rob toto. Ak to robi po 2 mesiacoch tak 🤐 A ako tu uz bolo pisane skutky su dolezite a nie slova. Nikto Ti neda tolko co Ti ja mozem slubit 😉
Moja zlata aj keby zil s priatelkou 99 rokov a sexovali kazdu hodinu v polohach,ze kamasutra je k tomu detska rozpravkova kniha, tak spravny muz NIKDY sa nehrnie do niecoho co sa partnerke nepaci alebo nechce...by ma zaujimalo ze preco zdrhla po 7 rokoch byvania dotycna a to, ze ho "podvadzali" to by mi blikali kontrolky ako Las Vegas..lebo bez vetra sa listocek nepohne..takze az taky pan dokonaly nebude
@97tomi vies ako mi to povedal on, ze on si staval dom, sam, svojpomocne, tak usetril na pracovnej sile, vlastne ze keby chodil do prace tak by aj tak tie peniaze musel dat potom tomu majstrovi a takto si to robil sam. peniaze si vytahoval tie co si priniesol alebo pripadne jeho rodicia maju dochodok obaja tak vtedy asi aj oni mu pomohli, ze nechceli za najom na byte.. no a teraz predali ten byt za 150tis.€ , z toho si splatili tu pozicku co maju na dom a este im asi dost zostane, tak z toho bude zit este chvilu nez si porobi tu fasadu, ploty atd. aby nemusel na to hladat majstrov a potom pojde do prace.
nie, ja ten moj dom nepredam, necham si ho. ja by som nespravila taku blbost, vonkoncom nie po tak kratkej dobe, len skratka neviem ci nad tymto vobec do buducnosti nejako uvazovat, co robit, mne sa to jeho spravanie nepaci :( ale mam ho rada, uz som si nanho aj troska zvykla.
@97tomi jemu ten dom staval este aj jeden jeho kamarat, nerobil to vsetko uplne sam, ale s tym kamaratom sa tiez nejako nepohodli, lebo kamosovi sa zdalo ze mu velmi malo platil, vraj len 8€ na hodinu. vravel mi, ze najprv na to pristupil a potom sa mu to uz nepacilo, ze to je malo.
tak spravil mu najvacsiu cast omietky atd a ostatne si robil on obklady, dlazku si pokladal sam.
este mi povedal, ze ak by som si tam u nich aj nenasla hned pracu, tak on by ma zivil a ja ze a co ked si aj ty tak rychlo nenajdes pracu a on ze tak jeho rodicia by nam pomohli. ze je prirodzene ze si partneri pomahaju jeden druhemu.