icon

Partner chce, aby som schudla

cuci22
20. dec 2020

Ahojte baby.Prosim vas neviem čo mám robiť.
S mojim partnerom sme spolu 7 rokov a ja už konečne som začala tému svadba a rodina.
Bývanie už máme a tak som chcela niekam posunúť naše životy.
Dnes keď som začala túto tému mi povedal že o takýchto veciach sa budeme baviť keď začnem zo sebou niečo robiť.A ja že čo napríklad? A on že musíš schudnúť do svadobných šiat.
Dosť ma to zabolelo,nezmohla som sa na jediné slovo a hneď som plakala.
Už nemám chuť nic riešiť keď ma nemá rád takú aká som.Ale v posteli mu to nevadí,sex chce stále.

syslik81
20. dec 2020

tak schudni..daj sa do kopy ... a potom ho posli do prdele

livka283
20. dec 2020

@cuci22 začni myslieť na seba viac, ak chceš chudnúť, tak kvôli sebe, zmeň stravu, určite mu nevar zvlášť, ja som pred tehu bola na nizkosacharidovom, teraz som dosť pribrala, ale nepovedal ani slovo.... viem, že po pôrode zas zhodim ako pri prvom, ale len kvôli sebe...nespomínaj žiadnu svadbu, deti... zacvič si....a čas ukáže, ale jeho reakcia by rozplakala aj mňa určite

natalienka12
20. dec 2020

@cuci22 A načo by si ťa bral za manželku? Má všetko...navarené, opraté, sex. Nebodaj ešte aj do práce chodíš a prispievaš do rozpočtu. Čo čakáš, že sa zmení?

petamich
20. dec 2020

zeny normalne niektorym komentarom nechapem, bez ohladu na to ci pribrala alebo nie, to vobec nie je v poriadku, ze jej nieco take povedal a tie ktore ste pisali, ze mate doma podobne typy, tak to vam zelam vela stastia a energie, aby sa vam tu dobru postavu darilo udrziavat, mozno som naivna ale hadam ked mam niekoho rad, tak ho mam rad a asi by sa mi cely zivot nechcelo makat v posilke, aby mi neodisiel za inou, takze autorka ak so sebou nie si spokojna, ries to ale kvoli sebe, ak so sebou spokojna si, tak sa na neho vykasli, je to iba vyckavacia strategia a vyhovorka za mna

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
miadi
21. dec 2020

Trochu si zaspala dobu svadbu si mala riesit pred 4 -5r ked si bola chudsia uz si mohla byt vydata mat dieta a este vacsiu vahu, 7rokov je dlha doba. 63kg to je trpaslik alebo sliž? To Nie je vaha pre chlapa . Ja som mala do 30r 55kg pred prvym teho 57 po 63lebo som kojila a nespaluje mi tak . Ked som schudla na tych 57 tak zas teho .prve teho som pribrala 20kg druhe 24kg a to som jedla zdravo. Teraz mam 67kg Cize este 10kg ked dokojim ( ale vtedy je to otazka 2tyzdnov) Ja by som takeho chlapa nechcela, on ti tym akoby vravel ze svadba bude ked si “zaslužiš.” Len ty stojis v ceste za tym co chceš. Prepac pre mna je to blb . Keby Ta miloval a chcel sa zaviazat tak ti taketo nepovie. Na sex si mu dobra ale na manzelku si tučna?

stanulienkat
21. dec 2020

Každý chlap sa chce popýšiť svojou partnerkou.
Ziaden muž nemá rád, keď má tlstú, neupravenú ženu vedľa seba. Je to úplne pochopiteľné. Miesto toho, aby som začala so sebou niečo robit, sa budem sťažovať na modrom koníku? Tak zrejme asi máš dosť veľkú nadváhu, keď ti to už partner povedal. Ja nehovorím že musíš byť vychudnutá, veď začni so sebou niečo robiť. Asi nemáš päť kíl navyše,ked ti to partner povedal. Ja mám zase natoľko sebareflexie, že by som určite nečakala kým sa vypasiem, aby mi to musel partner povedať. Asi by som si to všimla aj sama na sebe, že niečo nie je v poriadku. Chcem sa cítiť dobre,zdravo, atraktívne. Skor nechápem ostatné ženy, čo posielajú partnera preč. Vám by sa páčil po vašom boku obtlstly partner neupravený?

evelyn246246
21. dec 2020

no ja som trochu v soku co je to za partnera ... mne moj manzel nikdy v zivote ani len nenaznacil ze by som mala schudnut ci pribrat .. a to som po porode nabrala nejakych 17 kg ... vzdy mi vravel ,ze som krasna, ci som bola stihla a ci ako mensi "slonik" :D ... to akoze ked dajme tomu niekedy vyraznejsie priberies , napriklad v starobe .. to ta akoze vymeni ? :D ...prepac ale ja toto nepoberam .. 🙂

hederamonstera
21. dec 2020

no my s manzelom sme teda riadne pribrali ako sme zacali spolu zit :D on z toho, ze zral furt sladke a ja zo stresu a depresii, ktore som po potrate zazila 🙂 a nikdy mi nepovedal takto hnusne, ze mam nieco so sebou robit. Obcas si srandu robi, ktora mne nevadi (vcera ma napr. pri lezani na gauci popotiahol za druhu bradu, tak sme sa dost nasmiali na tom :D), lebo proste zivot netreba brat tak vazne 🙂
Jeho vztah ku mne sa vobec nezmenil pribratim - ono to nie je proste pre nasu lasku vobec podstatne - skor ja som ta zufala z toho, ale nie kvoli krase ale kvoli zdraviu - to je predsa najdolezitejsie a to ma motivuje na schudnutie 🙂 a samozrejme, ze aj sa chcem pacit manzelovi ale to je taka ceresnicka 🙂 takze mozme ist do toho spolu ked chces :D

yoxinka
21. dec 2020

@cuci22
Mne môj muž kedy dáááááavno zadrel, že bude na mne ľúbiť každé kilo ... a potom dodal, že do 60. My sme sa o tom potom veľa rozprávali, ako to myslí a tak ... a fakt je, že on je tiež konár, ale teda až taký extrém ako tvoj to nie je zase a chcel by pribrať a tak ... ale nikdy nevedel. Jeho mama má 59 kg, lebo keď mala 65, tak panika a hneď chudla, lebo ona proste chce nejako vyzerať, tak si myslím, že to má kus aj z domu toto. Každopádne, porodila som tri deti a takých 10kg mi ostalo, ale nikdy mi ani nenaznačil, že vyzerám zle alebo čo, práve naopak, vždy mi povie, že som pekná. Ale fakt je, že ja sa snažím schudnúť a my obaja dosť športujeme, aj jeme dá sa povedať zdravo celá rodina, proste, taký zdravý životný štýl, ale žiadne extrémy zase. Nie kvôli kilám, ale je to pre nás skrátka dobré a uvedomujeme si to a k pohybu vedieme aj deti. Čiže tá moja váha pomaly ide dole prirodzene a chlap naberá nejaké svaly. Každopádne si myslím, že keď po 7 rokoch vzťahu uvažujete o spoločnej budúcnosti, váš vzťah je dávno prechodený a tvoj chlap má všetko bez námahy, načo by to menil, tak sa vyhovára. A ďalšia vec, keby mi 63kg chlap vyčíta váhu, začnem sa rehotať a poviem mu, že nech sa pozrie do zrkadla ...

fadama
21. dec 2020

@cuci22 😁😁

acrobaleno
21. dec 2020

@fadama To je hlúposť. Ty nemáš nároky na svojho partnera?

Ženy priznajte sa, že ktorej by nevadilo, keby partner pribral 20 kg. Je pravda, že to nemal čo podmieňovať svadbou a dalo sa to povedať aj inak.

fadama
21. dec 2020

@acrobaleno moj muž pribral 17kg. Vôbec mi to nevadilo ( už schudol)

cervenaruza123
21. dec 2020

Vacsina ti pise, ze proste schudni, ale mne by to teda riadne vadilo... Jedna vec je schudnut, druha vec je, ze pocas zivota sa obcas dost podstatne zmenime, neda sa vecne vyzera rovnako, mozu prist rozne choroby a sposobit mnohe zmeny aj vzhladu, co by robil potom? Ano, kazdemu moze istym sposobom vadit, ked mu partner priberie alebo hocico sa na nom zmeni, ale ked ho naozaj miluje, nic podstatne to zase nezmeni na vztahu. Obcas podpichnut, ze schudni, to je jedna vec. Ale nikdy nic nepovie, ze by mu to vadilo a zrazu tym podmienuje svadbu? Asi by som s nim hodila rec ako to myslel a uvazovala by som co dalej. Partner co zije s nami, zazije nase najlepsie aj najhorsie chvile, ked vyzerame najlepsi aj najhorsie, ked nas choroby zmenia na strasidla a podobne... Nie je dobre, ked by mal vyzadovat stale dokonaly vzhlad.

nistika
21. dec 2020

@petulda333 ty ked si sa dohodla so svojim partnerom ze zacnes chudnut, tiez ti to povedal tak hnusne ze si zacala plakat? tiez ti povedal ze si ta vezme jedine ak so sebou zacnes nieco robit?

miadi
21. dec 2020

@acrobaleno mm pribral asi 20kg a nevadi mi to aj ked by mi nevadilo Keby schudol. Nie je tucny iba mà velke brucho tusim 120kg uz ked sme sa stretli ho mal ale nejak dobre skoval v košeli alebo laska je slepa. Ale je dost vysoky a mà široke ramena velke ruky a tazke kosti. Mà rad sladke. Urcite by bolo prenho lepsie Keby schudol ale to je uz na nom, Neviem si predstavit zeby som nieco podmienovala tym ze to bude ked schudne, mà typ tela po svojom otcovi jeho brat je chudi uzke rsmena a je po svokre, 7rokov je dlha doba aby vztah nenapredoval .

zuzubb007
21. dec 2020

Čo tak schudnúť určite budeš spokojnejšia aj ty, ako môj muž tiež sranduje, že keby som mala 80 kilo tak ma bude ťahať za autom lebo vie, že do takej váhy by som sa nevyjedla treba zakrocit čim skor, a možno zistis že je chlap naprd a skončíš to skôr ako budeš tehotná s 20 kilami navyše a bude ta muž psychicky ponižovať takze je aj čas zamyslieť sa nad sebou, však napís výšku a váhu a baby ti poradia

petulda333
21. dec 2020

@nistika preco plakat? Zas neprehanajme. Normalne povedal, ze som pribrala a viac by sa mi hodilo, kebyze schudnem

h2
21. dec 2020

@cuci22 Ahoj, myslím, že vo vzťahu je normálne a brala by som to v pohode, ak by mi partner taktne naznačil, že by som mala schudnúť. Ale to, ako to prebehlo u Vás, sa mi v poriadku nezdá. Celých 7 rokov sa o Tvojej váhe nezmieni, hovorí Ti, aká si krásna, podľa toho, čo píšeš, ho aj sexuálne priťahuješ. A tu zrazu, keď začneš o svadbe, zľakne sa a hľadá výhovorky. Trápne a zraňujúce výhovorky. Som veľmi zvedavá, ak by si naozaj schudla, akú podmienku by si potom vymyslel.

mimka11111
21. dec 2020

@cuci22 ahoj...tvoj chlap sa ženiť nechce a keby si aj schudla,nájde si inú výhovorku,prečo nemôže byť svadba. ...žiaľ, vybral si ale tu najbolestivejsiu hlúpu výhovorku....na tvojom mieste by som partnera vymenila,pretože,keď ti teraz vie takto ublížiť,čo by urobil po svadbe? ...alebo po potom tiež povedz,že najbližši sex bude až potom,čo mu "Alojz" narastie minimálne o 5 cm......láska nekladie podmienky,za žiadnych okolnosti

makova333
21. dec 2020

Autorka: Podmienovanie svadby ci dietata schudnutim je manipulacia. Chce, aby si sa ty citila vinna za to, ze ste sa este stale nezobrali. Nie on je ten zly (i ked on tu svadbu pravdepodobne ani nechce), ale ty, co nevies pre to nieco urobit. A to mu samozrejme vyhovuje. Toto nie je partner do zivota.

pininka1
21. dec 2020

Povrchnost sama tento tvoj partner a aj vyhovorka ako neposunut vztah dalej. Asi by som uvazovala ci to tadsej neukoncit. Povedzme ze sa ti podari schudnut, pride tehotenstvo a ty opat prieberies, nedajboze pride nejaka choroba a opat priberies, mozno poriadne, co potom bude robit, rozvedie sa??? Moja sesternica bola tenucka ako prutij, povedaka by som ze na hranici anorexie, po druhom dietati sa jej urobil nador na stitnej zlaze, museli jej vsetko vybrat, teda nepracovala uz a po kiekoch dnes vazi 189kg. Liecila sa aj v Cechach a vies co,vsetci vratane jej muza sme stastni ze zije nech ma kil kolko chce a ze neostali tri polosiroty. To iste moja kolegyna ktora po tazkej havarii ostala na liekoch a pribrala, jej buduci manzel ju vsak na rukach nosi, je to jedna uzasna baba, aj ked nabrala 20kg.

petamich
21. dec 2020

@stanulienkat a kde presne si vydedukovala, ze je neupravena a ma velku nadvahu? lebo ja to tak nikde necitam ak pribrala napr. 10 kg to snad hadam nie je katastrofa a uz vobec nie je nikde spomenute, ze je neupravena, sama pise, ze 3-4 roky sa nezmenila

jana_eyre_2
21. dec 2020

To, či si pribrala alebo nie je v tomto prípade úplne irelevantné..

nevravte mi ženy, že by ste brali v pohode takéto vydieranie - buď schudnes a vezmeme sa alebo ostaneš taká tak nič.. akože to čo už je len za vzťah?

Môj muž mal kedysi tiež 63kg.. teraz má skoro 100.. vyzerá inak to je pravda - aj ja vyzerám inak ako pred 15timi rokmi.. ale aby nejaké posúvanie nášho vzťahu podmieňoval váhou, dĺžkou vlasov, alebo tvarom obočia? To kde sme.. to je nejaká láska vhodná na manželstvo? A ženy sa ho ešte zastanú a riešia koľko vazis... (Čítam len začiatok diskusie)

Ja naozaj prestávam rozumieť tomuto svetu...

mk22
21. dec 2020

Hm zvlastny pánko.. Dáva ti podmienku k svadbe?
Tým ti dal najavo ze máš začať niečo so sebou robiť.. A mladý muž nevie ze žena necháva krásu na pôrodnej sále?
Keď už teraz ma výhrady voči tvojej váhe postave co ti bude hovoriť po pôrode? Tehot sa telo ženy zmení tiež po pôrode môžu ti ostať kg a dosť kg ktoré sa nevyoaria len tak.
Nedajbože budeš mat miminko nespavca takže tvoj zovňajšok postava budú posledné čo ty budeš riešiť.
A akože aj vtedy ti bude diktovať úprav sa staraj sa schudni nevezmem ta na dovolenku kým neschudnem.
Snáď ta ľúbi aká si ci?
A píšeš ze ma 64kg teda žiaden kus chlapa.
Tak nech vám od bud roka keď otvoria fitka obom kúpi vstupy trénera.. Ty budeš chudnúť on priberať budete cvičiť makať vzájomne sa podporovať.
A nehrn sa do svadby niekedy človeka nespoznáš ani za celý ten čas co ste spolu.
Ak máš už teraz nadváhu počítaj po tehot ďalšie kg a po pôrode bude tvoja postava úplne medzi posledným co ta bude trápiť.
Chudla by som kvôli sebe a ak mu niečo vadí dá sa to povedať aj ináč..

mon29
21. dec 2020

@acrobaleno ja si tiez myslim, ze by to asi vadilo😂 ja mojho muza milujem z celho 💖ale pri sexe som jak chlap proste musi vyzerat neak, to proste je uplne nieco ine, chapem ze sa clevek meni vekom ale ze by mal 30kg viac a pupok..no fuj😂 ale to si davam aj ja pozor aby som sa pacila sama sebe aj jemu.. nevidim na tom nic zle. Pri autorke chapem to rozcarovanie, ked sa nemeni 3.4 roky.

katpox
21. dec 2020

Ja by som povedala, ze dobre a ty naber svaly. Ukazala mu foto, ze teda ked mas byt stihla a krasna, tak chces aby aj on bol reprezentativny, ze pojdes do toho ale spolocne, nech nabere svalstvo... Ja ked ma muz narazky tak mu to raz dva vysvetlim, aj ked je chudy, tiez mu poviem, ze nejake to svalstvo by mu pristalo.... Ale som sa sama pre seba rozhodla od januara zacat makat, hlavbe strava a zhodit vahu rovnajucu sa hmotnosti jedneho nemeckeho vlciaka....

hors
21. dec 2020

@cuci22 prepac ak budem tvrda .Ja by som sa na neho doslova v...la.To akoze doteraz si mu bola dobra tolko rokov a zrazu ked sa mate vziat a zalozit rodinu zacne ti toto hovorit?co bude po svadbe ? Doteraz mu nevadili ?
A co sa tyka jeho on je herec a kulturista ? Podla mna takyto chlap nestoji za nic ked ta nelubi taku aka si .

hors
21. dec 2020

@jana_eyre_2 uplne suhlasim 👍

javiemneviem
21. dec 2020

@petulda333 neide o klamanie ale o takt... ako si majú potom dôverovať keď je 4 roky ticho a potom to na ňu bývali. Ja som tiež pribrala a manželovi sa to nepáčilo - ale veeeelmi citlivo na mna šiel - že má miluje a bude milovať, ale že pre zdravie nás oboch a zdravie dieťatka a tak, že sa začneme zdravšie stravovať a podobne. Obsah okej - formu si podľa
Mna vybral zlu....