icon

Partner chce dieťa, ale ja sa necítim pripravená

9. sep 2025

Vstupili sme nedavno do manzelstva predtym sme spolu roky zili. Muz najorv ze on nechce dieta ze naco potom zacal krutit ze a vsak hadam jedno niekedy take nejendoznacne
On je ale z 5 deti. No moc nema vztah k detom

Ja som jedinacik. Vstupila som do manzelstva s tym ze uvidime neviem.. Podla situacie.
Biologicke hodiny mi ale neuprosne tykaju.
Sme 4 mesiace po svadbe a manzel zacal ori sexe hovorit ze chc3m sa urobit do teba ze aspon bude mimco. My nic nebereme nijako sa nechranime len prerusovana suloz. Co je super.
Preroze je to bezpecne
Mam 35 rokov ale neviem si dieta predstavit
Nakoniec som mu ori sexe povedala ze nie esze ze pockajme
Tak ze ok
Mna tym vykolajil ja si neviem predsravit mat s nim dieta
Ved on sa sprava ako decko cely den visi na smartphone ledva porobi v robote. Robotu mame nic moc penazi nazvys vobec mali yme aj malu komornu svadbu len rodina lebo nemame nazvys sme v podnajme a on trieska blbosti ze dieta. Ja som mu zatial niv nepovedala ale viem ze chce. Uz mi to objasnil. No ja akosi nemam zaujem. Mat potomka.

Strana
z2
autor
9. sep 2025
@anonym_731fae

@anonym_autor Autorka prepac ked som sa ta dotkla , jednoducha nie je hlupa . Mozes byt mudra a vynikat v odbore ale jednoduchost - muz ktory sa chova ako dieta , nemate asi iste financie na ten život cize ani na dieta a je v plane (potom v zamene manzeliek to vidime ..) mal aferku pises a vezmes si ho (dalsi vykricnik ) vidis ze to nebude idealny otec proste aj ked je z 5 deri zo slusnosti mat dieta je najhorsie co moze byt

Ked sme sa s manzelom zasnubili zacala som seba duchovne riesit ale ze na vesmir silno. Spajala som sa s takym svojim materskym ja milovala deri deti mna a cakala na tu dusu…prisla po 4 mesiacoch od zasnub 🫶🏻vytuzeny syn . To nema byt z nudze cnost to ma byt proces hlboky a uprimny . A verim ze si z toho vezmu priklad viacere zeny . Ked raz co len raz zapochybujes nemajte dietatko nikto lebo takto sa to proste nema . OBOJSTRANNA TUŽBA JE SMER

@anonym_731fae ja neviem niekedy mi pride ze mozno dieta by bolo fajn, ale neumieram za tym ako ostatne zeny. Ked vidim, niektore pekne deti tak si poviem hmm fajn by bolo mat jedno. Ale potom si poviem jezis nie.

autor
9. sep 2025
@anonym_e0179d

Lebo mať chlapa len aby si na neho frflala a pritom môže mať inu ženu co bude spoko a ešte aj dieťa mu dá
Ved mu povedz pravdou co si o ňom myslíš a ako to beres ak mas na to gule

@anonym_e0179d nie nefrflem. Len ma svoje chyby al3 tak co uz lepsi na obzore nebol tak sme sa vzali

autor
9. sep 2025
@ivik4

Prerusovany sex bezpecny nieje ked dieta nechces

@ivik4 prerusovany styk je najspolahlivejsia metoda podla mna a pharmatex capiky niekedy sj dat cez ovulu je fajn. Ja to tak riesim celych 17 rokov odkedy sexujem. Vzdy len prerusovana suloz a nic ine a nimdy som nebola tehotna. Moji partneri sa vzdy citili a nikdy im neuslo. Nastastie. Takze prerusovany styk je ok
Ale prerusovany v zmysle mimo plodnych dni samozrejme potom ked to pridr na muza vytiahne id3 sa umyt vycikat a po pol hodine mame znova. A tak dalej... To je bezpecne nema sa co stat

autor
9. sep 2025
@petronelag

@ivik4 Veru prerušovaný sex nie je spoľahlivá metoda, a ak u vás funguje môže byť za tým niečo celkom iné, že sa vám ešte nič neprihodilo.
Na VŠ mi takýto spôsob života pripadá dosť zvláštny...
Asi by vám mali ešte pomáhať rodičia.

@petronelag prerusovanyy styk? Sexujem tak 17 rokov a nikdy som neohotentela.

ivik4
9. sep 2025
@anonym_autor

@ivik4 prerusovany styk je najspolahlivejsia metoda podla mna a pharmatex capiky niekedy sj dat cez ovulu je fajn. Ja to tak riesim celych 17 rokov odkedy sexujem. Vzdy len prerusovana suloz a nic ine a nimdy som nebola tehotna. Moji partneri sa vzdy citili a nikdy im neuslo. Nastastie. Takze prerusovany styk je ok
Ale prerusovany v zmysle mimo plodnych dni samozrejme potom ked to pridr na muza vytiahne id3 sa umyt vycikat a po pol hodine mame znova. A tak dalej... To je bezpecne nema sa co stat

@anonym_autor prerusovany sex NIEJE ziadna spolahliva metoda ako neotehotniet. Ani ja som neotehotnela xy rokov z neho, nikdy. Ale to je len a len stastie .
Nieje to ziadna forma ochrany ani antikoncepcie...
A ano, moze sa co stat. Velmi zle pises, na svete je mnozstvo deti z prerusovaneho styku
Ako to nemozes vediet ?

basullinka
9. sep 2025

Mňa by celkom zaujímalo, z akého dôvodu sa niekto vydáva za muža, ktorého si nevie predstaviť ako otca svojich detí.

pieksamaki
9. sep 2025

@anonym_autor a co ked ste v podnájme? To je 80% obyvateľstva v nemecku....to je len móda na slovensku hypotéka.....hypotéka a vlastníctvo nie je zárukou šťastia......
Skôr sa zamyslite ci si rozumiete po stránke porozumenia a fungovania a smelo do toho....co ine by ste chceli robiť?

autor
9. sep 2025
@ivik4

@anonym_autor prerusovany sex NIEJE ziadna spolahliva metoda ako neotehotniet. Ani ja som neotehotnela xy rokov z neho, nikdy. Ale to je len a len stastie .
Nieje to ziadna forma ochrany ani antikoncepcie...
A ano, moze sa co stat. Velmi zle pises, na svete je mnozstvo deti z prerusovaneho styku
Ako to nemozes vediet ?

@ivik4 neviem moje kamosky aj mama tety niksy neotehotneli z prerusovaneho styku

autor
9. sep 2025
@pieksamaki

@anonym_autor a co ked ste v podnájme? To je 80% obyvateľstva v nemecku....to je len móda na slovensku hypotéka.....hypotéka a vlastníctvo nie je zárukou šťastia......
Skôr sa zamyslite ci si rozumiete po stránke porozumenia a fungovania a smelo do toho....co ine by ste chceli robiť?

@pieksamaki to mas pravdu v nemecku ale hypoteku tiez nechcem

autor
9. sep 2025
@basullinka

Mňa by celkom zaujímalo, z akého dôvodu sa niekto vydáva za muža, ktorého si nevie predstaviť ako otca svojich detí.

@basullinka tak co zostanem sama? Ja som nikdy deti neplanovala..
Mam 35 tak bolo nacase sa vydat neviem

autor
9. sep 2025
@basullinka

@basullinka a mam ho rada..no on je fakt mevhodny exemplar na dieta podla mna

really8
9. sep 2025

Cicham cicham....smrdi to tu.

anonym_8dc26e
9. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to je povinnost sa vydat? S takymto zmyslanim este k tomu? Ze lepsi nebol, tak slak to traf? Spravas sa na 15, nie na 35. Naco ste sa brali?

sss777
Autor odpoveď zmazal
anonym_136bc6
9. sep 2025

@anonym_autor
Veď normálne mu povedz, že nechceš mať dieťa. Pri tvojom opise vašej "antikoncepcie" ho aj tak zrejme mať nemôžete, už by si bola dávno tehotná. Buďte k sebe úprimní, každý chce niečo iné, rozvod vo vašom prípade asi nebude trvať dlho.

ahhola
9. sep 2025

Si cela vadna, pockaj este rok dva a nic nebude. Ten si spravi decko inde, ked v 35.pises o decku ako o mimozemstanovi... 👽... jemu hodiny tak "netykaju" ako tebe, tyk tyk...

anonym_869f63
9. sep 2025

Veď normálne napíš že dieťa nechceš lebo si si už jedno zobrala a máš ho ako celoživotný projekt. Ale inak argumenty na svadbu že " nikto lepší na obzore nebol tak sme sa vzali" a "mám 35 tak bolo načase sa vydať" ...

rado318
9. sep 2025

Prajem peknu noc. Čítam si čítam , a vypol sa mi mozog . Ty dieťa nechceš , on by ho rád , no on je sám ako diaťa ,a ty chceš podnikať 🤔. Toto nieje dobrá rovnica . To nieje ani nerovnica . Je mi to ľúto, no VS vzdelanie ti nedá patent na rozum . Je to len vzdelanie. Nechcem byť zlý , no vaše manželstvo ,sú len výpočty , sama si napisala myslím ,,veď mám xy rokov, bolo načase sa vydať." Keď napišeš ,,sexovanie,, tam ani náznak lásky nieje?! Prerušovaný sex , k tomu ti radsej nenapíšem nič ,Ale takto vám to fungovať nebude. Píšeš o mužovy že je ako dieťa. Tak ty už dieťa máš ?!!, A aj on chce . Ak ho ozaj miluješ , tak mu čím skôr o tom že nechceš dieťatko povieš . Nezasluži si taký podvod od teba! No a samozrejme budeš znášať následky , lebo to dospelý tiež robia noo .

dadis
10. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ked si deti nikdy neplanovala, preco si mu to takto narovinu nepovedala (ale ze asi raz ano)..aby si neostala sama? Uz si mala vek sa vydat? Prepac, ale si jedna zufalka..vezme si chlapa, ktoreho vlastne ani nechce, lebo uz sa patri a nechce ostat sama a este ho aj taha za nos, ze raz by mozno mohlo byt babo, aj ked tuto moznost absolutne odmieta..vstup si laskavo do svedomia, lebo prave niekomu nicis zivot. Hned dnes si s tvojim muzom sadni a konecne zacni byt uprimna. Aby sa vedel zariadit - ci bude lepsi pre neho rozvod, alebo sa zmieri so zivotom bez dietata..

mysicka36
10. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ak ti to takto vychádza, šípim skôr nejakú poruchu plodnosti minimálne u jedného z partnerov.

eleanor2510
10. sep 2025
@ahhola

Si cela vadna, pockaj este rok dva a nic nebude. Ten si spravi decko inde, ked v 35.pises o decku ako o mimozemstanovi... 👽... jemu hodiny tak "netykaju" ako tebe, tyk tyk...

@ahhola jej o par rokov zacnu vykat, a potom uz bude aj tak neskoro na dieta

Strana
z2