Partner chce odísť. Čo teraz robiť?
Mame uz dcerku a staviame dom. partner mi povedal ze dokonci pre nas dom a odide, cize nechal by mi dom s pozickou. Lenze som tehotna, asi 5 tyzden. Vie o tom, nechal namna co spravim, ale jeho posledne slovo plati ze on odchadza. Neviem co mam robit. Som zufala.
nechápem,prečo s tebou spal,keď vedel,že odíde,a nechápem teba,kríza sa nerieši sexom...
A to že dostavia dom neznamená,že ti ho nechá.Ako to máte poriešené,si spoluvlastník?
Fuuu ...kriza sa neriesi tehotenstvom. Ked vies, ze mate krizu, tak treba sexovat s ochranou. 1 dieta uz mate a este stale si ta nezobral. Uz vtedy by som mala v hlave alarm. A nie sexovat bez ochrany.
@andrejka2424 uvazovala som, ale este neviem ci to dam psychicky. Aj ked rozum mi hovori ze ano je to pre nas riesenie. Nevyhrazal sa este nikdy, a ani teraz nemam nazor ze sa vyhraza, proste skor mi to oznamil. Nemyslim ze ma inu, skor si myslim ze ma dost.
@luccija dom je na pol pisany. Poviem to tak ze s malym babom dom, akoze ok obyvatelny, ale stale bude co treba riesit okolo neho, ked vezmem iba zahradu. Vyplatit ho ja neviem. Ja by som ledva uniesla splatku pozicku ktoru mame teraz.
a keby vyplatil on teba a pojdes do nejakeho bytu? to je myslim lahsie.
Ak si to necítila ako vyhrážku,skús možno s chladnou hlavou mu povedať,že s 2 deťmi to nemáš ako finančne utiahnuť a že teda pôjdeš možno radšej na potrat.Ak si myslíš,že nemá inú,mohlo by ho teoreticky jeho dieťa zaujímať a utriediť si v hlave veci.Kedysi som mala frajera,čo sa so mnou neustále rozchádzal,lebo inak nevedel riešiť situáciu.Vzdala som to nakoniec.Ak to nie je váš prípad a ĺúbiš ho,cítiš že mu nie si ani ty ľahostajná,tak na pokojný rozhovor bez výčitiek máš stále čas.Držím palce.
Predať dom, vyplatiť hypotéku a vrátiť sa späť k rodičom (nájsť si tam časom lacnejší podnájom pre začiatok). Takto by som konala ja.
ale to on dobre vie, že s 2 detmi to nijak neutiahneš..jedine predat, peniaze na poly, inu možnost nemáš

Píšeš po rozchode, takže nie je to tvoj manžel. A dom je na koho napísaný? Stavba domu prináša krízy...je to zle, že sa takto rozhodol.