Partner ide na svadbu bezomňa
Ahojte, chcem sa opýtať na názor ostatných. S priateľom sme sa dali dokopy minulý rok na konci leta. Jeho kamarát ho pozval na svadbu ešte v čase keď bol sám, svadba bude teraz v septembri. Bude ta asi cca 90 ľudí. Príde to mi úplne divné a neslušné zo strany jeho kamaráta, že keď už môj priateľ nebol sám tak dodatočne nepozvali aj mňa, síce jeho kamarát povedal že ho to mrzí ale nič s tým neurobil. Môj priateľ to berie v pohode a normálne že tam ide bezomňa. Ja sa s tým však vôbec nedokážem stotožniť, že napriek už celkom dlhej dobe a takému počtu hostí tam nemohli prihodiť ešte jednu osobu. Samozrejme že by som mu nikdy nepovedala aby tam nechodil alebo niečo podobné ale neviem sa s tým stotožniť a trápi ma to a obzvlášť kvôli tomu že plánujeme spoločnú budúcnosť a bývanie za pár mesiacov keď si našetríme peniažky ešte nejaké.
@0silvia0 presne tak 🙂 tak ako ona bude rozmýšľať, prečo ju nevzal a čo tam tak asi robí a bla bla bla..... tak tým pádom premýšľať nebude. užije si noc tak, ako sa patrí. tým pádom jej ani nenapadne sa pýtať, ako sa mal on. lebo, čo ak sa opýta on jej, ako sa mala ona? 😀 ale to som už takmer tesne pred 50-tkou 😀 už sa nepchám chlapovi do prdele len preto, že mi srdiečko piští 🙂 a to mám pritom manžela, ktorého milujem a aj on mňa. ale práve preto, že už obaja sme zrelí a vieme, ako si udržať vzťah a ako ho stále "zalievať", tak takéto hovadiny nerobíme, ako rieši autorka. práve preto s radosťou jeden druhého uvítame na akejkoľvek spoločenskej udalosti. a vôbec nám to nevadí. sme radi spolu proste. a to sa nepoznáme pár týždňov 🙂
@luckajamborova ano aj moj to berie ako samozrejmost, preto som napisala, ze daktori 🙂
Tá toto tu je už dobre odveci 😆 už pochopte, že jej frajerovi povedali, že ju nepozyvaju! Bodka. Tak o čo ešte má on akože bojovať ???? To fakt ? 😂
Ako..ďakujem za spestrenie dnešného dňa 🙈
@lubina IBA kamarat? To snad srandujes! Jeho pozna xy rokov a s nou sa mozno po par mesiacoch rozide. Boze
Vies co mne sa to stalo tiez. Nesla som lebo ma nepozvali....ten debil mi az do rana nedvihol telefon....este sa aj vyspinkal a az tak sa mu uracilo ozvat sa.....potom som este styri roky trpela podobne situacie az som si nasla niekoho kto by bezomna nesiel nikam....dnes je to uz moj manzel a stale som unho na prvom mieste ja...zboznujem ten pocit....
@cinda555 🙂
Ja by som na svojej svadbe tiez nechcela cloveka ktoreho poriadne nepoznam..takisto sme pozyvali kamaratov bez partnerov ak sme ich poriadne nepoznali a boli uplne v pohode..neries a sprav si svoj program 🙂
@cinda555 mozno ano a prajem jej to. Ale napisat iba kamarat je riadne hluoe
Vidno ze si sa este mevydavala 😁 ano niekedy je problem ked uz mas hotovy zasadaci strcit tam jedneho cloveka a.cele to poposuvat. Henten nechce sediet vedla hentoho .tamten chce mat oproti tamtoho😁🙈
Tu to žije 😂😂😂😂
no my ked sme pozyvali na svadbu tak sa automaticky ratalo s partnerom/partnerkou a to sme mali malu svadbu. zvysni kamosi dosli po veceri cca okolo 9 na zabavu, mne skor pripada, ze chce ist zabavit sa bez teba. ale mozem sa mylit, skus sa s nim porozpravat, ci by si si nemohla napr. menu zaplatit sama a pridat sa.. alebo dojst po veceri za nim
@marlowe2 Neber to tak osobne. Proste snúbenci majú aj iné na starosti, ako riešiť niekoho priateľku. Iste ta nechcú uraziť, ale neni to pre nich dôležité, ak ste sa teda nestihli nejak extra skamaratit za ten čas. Sama si poloz otázku, či tam chces byť. Či sa tam zabavis s cudzími ľuďmi, alebo ti ide len o nejaký princíp. 😉
@ghostsgirl Ja som mala svadbu v BA, dokonca pod Devinom (nie v kultúrnom dome) a teda 100 eur na osobu za jedlo je šialenstvo. O tom som ozaj nepočula od nikoho v BA a okolí. Netvrdím, že také ceny neexistujú, ale rozhodne by som to nepovažovala za nejakú "normu" bežnej svadby, čisto z titulu že TU to tak skrátka je. Nie je. Aj z takýchto skreslených príspevkov vzniká nevraživosť zvyšku Slovenska voči Bratislave a Bratislavčanom. Lebo napísať v tomto kontexte, že "nie každý žije na lazoch", skutočne pohŕdavé je. A pritom lazy sú čistá nádhera, a aj tam sa dá spraviť drahá svadba...ako všade. To totiž nie je žiadne umenie.
@marlowe2 tak ja s tebou suhlasim.
Je to blbe, lebo na svadbu sa chodi v pare. Vzdy je pozvanka 1+1. Nie ze si vyberiem ze ten sam, ti dvaja zasa spolu a pod.
Taktiez co to ma spolocne s tym, ze ju nepoznaju? No a? Vsak prave ju maju moznost spoznat.
Pokial spolu vtedy neboli, teraz uz su, 1 clovek nabyse ich nezrujnuje. Ci to pozvali takto dslsich 10? A tiez reci ze platim 100€ na osobu a pod. Tak bud na to mam a pozvem vsetkych ako sa ma, alebo sa nehram zbytocne na panicku.
Ja by som sa priatela spytala ako by sa citil on, keby si ty isla na svadbu svojej kamosky sama s odovodnenim, ze on tam nema co hladat, lebo ho nepoznaju.
Skratka, su to iba nepodstatne vyhovorky, kazdy dlusne vychovany a co i len priemerne inteligentny clovek vie, ze na svadbu sa chodi v pare a podla toho sa aj zariadujem. Bodka.
@zuzzqa A ak by si mala veľmi blízku priateľku, ktorá by ti chcela prísť na svadbu, ale nemala by kde nechať deti, ako by si to riešila? Povedala by si jej proste tak sorry, nejdeš...
@vespertine milujem take co by bolo keby otazky. Taka situacia nenastala nebudem sa preto trapit tym co by som bola byvala urobila keby... 🤷🏼♀️
@veronikakos konečne múdre slová... 🙂
@0silvia0 keď to nevedeli vyriešiť snúbenci prečo nenavrhut aj takúto alternatívu možno im hamba osvieži pamäť... podotýkam keby môj partner chcel aby som tam bola s ním zacvakal by to z vlastného vrecka...😂😂😂 Hold každý muž a očividne tento patrí do tej horšej skupiny....
@luckajamborova aj stoličku by priniesol z domu? Nechápete, že môže byť naplnená miestnosť. Každý si predsa môže pozývať koho chce, Určite by ani Váš partner ani keby chcel nemohol by nikoho tam doniesť nasilu.
@basullinka úplný súhlas, nerozumiem tomu ako sa niekto môže natískať tam kde nie je pozvaný a jasne mu bolo povedané NIE, NEDÁ SA.
@evita2222 a zaplatiť si ešte menu, doniesť stôl a stoličku a ak by bola malá sála, urobiť ešte aj malé stavebné upravy, aby sa to tam zmestilo :D no neviem, na takúto svadbu by som sa mega tešila :D 😂😂😂😂
@marlowe2 nečítala som siahodlhú diskusiu, keď sme sa brali s mužom mali sme malinku svadbu, len bratranci, ani kamaratov sme nevolali, mali sme to v dosť nóbl podniku, bratranec mi oznámil, že on bez frajerky nepríde a bodka.. Nuž čo už, keď som ho tam chcela mať, tak sa muselo aj jej zaplatiť.. Potom, keď už sme mali dieťa, volal muža kamarát na svadbu o pol noci na oslavu, ale mužovi sa nechcelo, radšej bol so svojou rodinou..
@evita2222 prosím vás nebuďte smiešne všetko sa dá len treba chcieť a veľký podiel viny nesie pozvaný využil situáciu vo svoj prospech to pochopí aj blbec
No mňa by hanba fackovala, pchať sa na niekoho svadbu nasilu. Co tam potrebuješ strážiť frajera? Svadba je deň mladomanželov, je to oslava ich lásky, nie kultúrne podujatie pre zucastnenych, len oni sa rozhodnú koho tam chcú mať a je úplne normálne,že niekto je pozvaný aj bez partnera. Ved na radnicu /do kostola zablahoželať môžeš ísť.

@cinda555 problem bude asi v castom pouzivani nadsazky 😉