icon

Partner ide na svadbu bezomňa

marlowe2
3. júl 2020

Ahojte, chcem sa opýtať na názor ostatných. S priateľom sme sa dali dokopy minulý rok na konci leta. Jeho kamarát ho pozval na svadbu ešte v čase keď bol sám, svadba bude teraz v septembri. Bude ta asi cca 90 ľudí. Príde to mi úplne divné a neslušné zo strany jeho kamaráta, že keď už môj priateľ nebol sám tak dodatočne nepozvali aj mňa, síce jeho kamarát povedal že ho to mrzí ale nič s tým neurobil. Môj priateľ to berie v pohode a normálne že tam ide bezomňa. Ja sa s tým však vôbec nedokážem stotožniť, že napriek už celkom dlhej dobe a takému počtu hostí tam nemohli prihodiť ešte jednu osobu. Samozrejme že by som mu nikdy nepovedala aby tam nechodil alebo niečo podobné ale neviem sa s tým stotožniť a trápi ma to a obzvlášť kvôli tomu že plánujeme spoločnú budúcnosť a bývanie za pár mesiacov keď si našetríme peniažky ešte nejaké.

lapaloma1987
4. júl 2020

Aj ja som bola kamaratke na svadbe sama, bez vtedy este frajera... lebo sa lepsie zabavi s kamaratmi bez partnerky. Ved urcite tam nikoho nepoznas... my sme to vtedy riesili tak, ze moj frajer tam nikoho nepozna, poznala som len ja a keby sme spolu nevedela by som sa tak zabavit s babami lebo by som musela byt s partnerom...
Neboj nic, ak mate byt spolu tak vas toto jedno odlucenie viac spoji ❤
... ty sa vyber v ten termin s kamoskou na vylet alebo prespat na jednu noc nech ti nieje smutno...

moonlight1210
4. júl 2020

@luckajamborova ale je to tvoje tvrdenie, ze on tam chce ist bez nej len kvoli tomu, aby sa zabavil bez dozoru.
Co okrem ineho, ze tu vestecky vykladas jeho pohnutky, znie to ako zeny, co sama nema k ziarleniu daleko. 🙂

vespertine
4. júl 2020

@zuzzqa Mne taka situácia nastala. Išli sme na svadbu, mali sme stvormesacne dieťa, nemali sme stráženie. Našťastie na tej konkrétnej svadbe deti byť mohli. Mňa to zaujíma práve kvôli tomu, že som to zažila, že čo by sa odo mňa akože čakalo v takom prípade, že by tam deti nesmeli. To je úplne bežná reálna situácia, totižto x rodičov nemá k deťom stráženie na bežnej, častokrát ani na sviatočnej báze. To je prvá vec, ktorá mi pri tvojich odpovediach napadla. Nič hypoteticke. Život.

luckajamborova
4. júl 2020

@moonlight1210 usudzujem z toho čo čítam... veštecké schopnosti nemám žiadne 😂😂😂 áno máš pravdu od žiarlenia mám veľmi ďaleko pretože ho nepotrebujem 😂😂😂😂

zuzzqa
4. júl 2020

@vespertine ok. Mne taka situacia na svadbe nenastala cize nerozumiem preco by som sa mala nad tymto pre mna hypotetickym "problemom" zamýšľať ale dobre. Kazdy nas host dostal pozvanie s tym ze detičky na svadbe nechceme a kazdy kto deti na sa mohol dobrovolne rozhodnúť ci teda pride alebo nepríde. Nic medzi tym 🤷🏼‍♀️

dudokejty
4. júl 2020

@marlowe2 ja ta uplne chapem.z toho mi vyplyva ze tebe velmi na vasom vztahu zalezi a chces byt sucastou jeho zivota.uprimne by ma to tiez mrzelo ale ked sa s tym neda nic robit tak to prezite obaja v zdravi a zivot pojde dalej...mozno to budete mat vo vztahu tak bezne..neviem..len tipujem.a keby sa stalo nieco podobne nabuduce tak uz ťa to neprekvapi mozno..dufam ze sa mylim..

veronikaszabova
4. júl 2020

@zuzzqa tiez sme mali cest byt na takej svadbe a poviem ti uprimne - nikdy som sa tak dobre nezabavila na ziadnej inej svadbe 😁😁😁😁

mrkvicka060
4. júl 2020

Strasne by ma zaujimalo ako budete niektore riesit naozajstne problemy, ked z takejto blbosti dokazete urobit mega vedu a idete sa pomaly rozchadzat... si uvedomte podaktore aka je to debilina. Vidno, ze ludia nemaju co robit a potom kazdu kravinu takto idu rozoberat.

terezia323
4. júl 2020

@luckajamborova ty máš od žiarlenia ďaleko? Veď samozrejme, keď si tvoj chlap nemôže bez tvojho dovolenia ani prdnúť.

luckajamborova
4. júl 2020

@terezia323 ja skúsim slušnejšie... tomu sa nehovorí láska dosť veľký pojem pre teba 😂😂😂

cinda555
Odpoveď bola odstránená
terezia323
4. júl 2020

@luckajamborova čo je láska? Že nemôže ísť partner nikde bez teba? Krásne rady dávaš autorke. Rovno nech sa s ním rozíde? Kvôli čomu? Veď o svadobných hosťoch nerozhoduje jej priateľ. Choď skontrolovať partnera a netráp autorku svojimi radami.

terezia323
4. júl 2020

@cinda555 nie len čítam jej vyjadrenia. Keď je chlap zadaný nech sedí doma a venuje sa polovičke? To ti príde ok?

cinda555
Odpoveď bola odstránená
luckajamborova
4. júl 2020

@terezia323 žasnem ako dobré poznáš môjho manžela!!! 😂😂😂 Jediná osoba ktorá sa tu momentálne trápy si bohužiaľ ty...🤷

terezia323
4. júl 2020

@cinda555 veď jasné 👍😀

terezia323
4. júl 2020

@luckajamborova a s čím sa trápim? Poraď mi ty veštkyňa.

0silvia0
4. júl 2020

@innather hej, prist po veceri je lepsi napad ako silou mocou sa hlasit o svoj flek pri stole.
Inak ono je to vsetko aj o cloveku. Nie kazdy ma rad svadby, tak ten to berie v pohode. Ale su zeny, pre ktore ukazat sa nahodena pri partnerovom boku hoci v spolocnosti cudzich ludi je akysi bonus pre nu, tak tej sa to dotkne.

luckajamborova
4. júl 2020

@terezia323 ty to vieš najlepšie 😉 veštkyňa určite nie 😂😂😂 mám len zdraví rozum...

modrava
4. júl 2020

@terezia323 co je na tom? zabavat sam sa nesmieeeeee, je predsa zadany a take sa chlapom nepovoluje a neodpusta 😂😂

evaachesa
4. júl 2020

Tak u nas to bolo opacne...s teraz uz mojim manzelom som bola len 7 mesiacov a sice sme uz spolu byvali, brali sme to vazne, no jeho kamaratov co sa mali brat som videla asi 2x a prislo mi cudne ze volaju na svadbu aj mna ked sa dokopy ani nepozname...riesila som ci to nebude hlupe...na svadbe som nakoniec bola ale nemala som problem aby na nu siel moj partner bezomna...prislo mi to absolutne v poriadku...tiez som na nasej svadbe nechcela mat cudzich ludi a ak aj bol niekto bez partnera, tak mal zakaz hladat si v rychlosti partnerku len aby neprisiel sam 😁

three
4. júl 2020

ja som napriklad na svoju svadbu pozvala len svoje kamosky bez partnerov aj ked v priebehu casu, kym sa svadba konala si jedna z nich nasla vaznu znamost. ale uz som to nechcela menit, t.j. ze jedna tam priatela bude mat a 4 dalsie nie-lebo ta jedna by sa uz venovala len jemu a uz by sme sa tak "babsky" nevysalili, a jej priatel mi to nakoniec odpustil 🙂

terezia323
4. júl 2020

@modrava už som si myslela, že som jediná s takýmto názorom 🤣🤣

bublinkai
4. júl 2020

@three .... presne tak treba sa poriadne uvoľnene " vyčľapkať"! ....neriešiť čo sa patrí a čo je už vrcholom drzosti ❤

modrava
4. júl 2020

@terezia323 ale coby... to len dve hviezdy tu svietia... ostatne v pohode. ja som sa bavila vcera vecer ... teraz som len mrkla na tuto telenovelu, co nove vymysleli 😀

zontik
4. júl 2020

Nepozvali- nejdem- neriešim. My sme na našej svadbe (40ludi) mali ozaj len súrodencov, a kamarátov bez partnerov,jeden ženatý- a prišiel bez ženy, že prišiel s chalanmi sa rozlúčiť zo slobodou kamaráta. A nemyslím, žeby sa tam nudili, veď DJ nehrá stále ľudovky, aby potreboval partnerku, a väčšinou tam aj tak každý s každým tancuje, a keď nemá s kým, oddýchne, ide pofajcit🙃pokecať s ľuďmi, ktorých dávno nevidel. verím, že ťa to štve, ale keď budeš takto na všetko reagovať, tak budeš ako stíhačka, prídu deti, nebude ti stále pri zadku sedieť, len aby ti ľúto nebolo, že nejdeš kam on. Ty už nechodíš s kamoškami von, či už len s ním? Užívaj slobodu kým ju máš. A aby si nemyslela, že neviem o čom hovoríš, vzala som si muža, ktorý mal krstňata,po 2-4rokoch mali 1sv.prijimanie, a predstav si, do kostola som s nim nešla, lebo to sú jeho krstňata, aj keď ich inak beriem ak moje zdedene, aj ma volajú krstná, aj všetko funguje.takze sa odosobni, urob si pekný deň, uvar na zajtra obed, a zajtra si môžeš s milým celý deň vylihovat😍

blavane
4. júl 2020

@terezia323 veď ale tu nejde o mladomanželov. Ale o partnera. Ak ju tam oni nechcú, tak jasne že tam nepôjde. Pointa je v tom, či frajerovi vôbec záležalo natom, aby tam išla a či vôbec sa opýtal a urobil niečo preto. Čo sa mňa týka, tiež by som si pozvala koho chcem, hoc by som bola aj neslušná. Ale ja píšem o tom, že frajer je kkt keď to bere ako automatiku, že idem sám a ani nemihne brvou. To už ona musí vedieť, či s ňou on fakt ráta do budúcna. My sme mali s frajerom krízu - rozchod - po 6/7 rokoch. Dávali sme sa dokopy, jeho brat sa ženil, pozvali aj mňa, ale on nechcel aby som išla. Vyhováral sa, sračky, ale už dobre vedel, že budúcnosť so mnou asi neplánuje... ešte ma naťahoval nejaký čas, až som to uťala ja.
A poslala ho definitívne do riti.

cinda555
Odpoveď bola odstránená
mondolina
4. júl 2020

@luckajamborova
To je síce pekné, ale od správnej gramatiky máš hodne ďaleko 🙏👍

cinda555
Odpoveď bola odstránená