Partner klame
Baby som uplne smutna z toho co som sa dnes dozvedela. Moj partner na na pokeci nick uz dost dlho a tvrdil mi ze to je nick jeho kamarata a ze ten si robi srandu. Chvilu som si s nim pisal a vravel ze zije na morave. Ale nedalo mi to lebo vzdy tam bol prihlaseny iba ked sme neboli doma. Tak som tam dnes napisala a skoro ma porazilo hovoril ze je v praci do 22:40 ze sa mame stretnut ze on tam bude. Ze kludn by chcel aj sex. Vsetko sedi. Zaprel mna aj deti. Chcem ist na tu schodzku nech ho odhalim ale bojim sa tej pravdy. Nakoniec nezaujem o vnucku nebol najvacsi problem. Je mi hrooozne :(
Zena bozska...to si nerob z toho nic...muzska vynaliezavost je vsastranna...este pockaj na finalnu verziu...teraz uz len s pokojom anglicana nechat si naservirovat dalsie varianty "onoho vecera" 😀 😀
a kondóm mu natiahni na hlavu nech je už radšej ticho. 🤐
Kluce do zamku, zamknut zvnutra, aby da nedostal domov a tasku pred dvere, inak asi nepochopi, ze nie je vitany
@oldman50plus vy ste klasik :D Klobúk dole,že nám ženám tak pomahate. Vďaka. 🙂
@dada12345678 dúfam, že si ho riadne zbila, hnala by som ho ulicou a čapala hlava nehlava, že toto robiť tehotnej žene, hovädo jedno, je mi to veľmi ľúto, ale aspoň vieš pravdu, hlavne žiadny stres, bábo za to nemôže a určite mu tým neprospeješ, držím palce, neboj, čas všetko zahojí, aj sklamanie, aj bolesť a máš prečo žiť 🙂 veľa šťastia
A uz sa nic nedeje???take to bolo napinave a teraz cakame co dalej...
@dada12345678 ak je to vsetko pravda, tak je to nechutny manipulator a klamar...ten je snad este horsi ako moj exmanzel (tiez zavislak na pokeci).
Na jeho obvinenia, ze ty si stetka, co sa stretava s cudzimi chlapmi, mozes zvysoka viesco. Minimalne tu na MK, v tejto diskusii, mas zdokumentovane, ze si tam isla preto, lebo si bola presvedcena, ze je to on - a aj to tak bolo.
(akurat, ak tu su nahodou nejake ine tvoje diskusie, pod tymto nickom, s citlivymi informaciami, co by sa mohli dotknut napr. svokrovcov - tak tie by som dala zmazat, adminovi mk 🙂 ).
mozno sa raz dozvieme
@dada12345678 toto iste čo píšeš bývalom počula aj od môjho

najprv to bola telenovela potom horor a teraz komédia! Ako normálne by som ho vysmiala! Povedz mu že ty trapko :D to ho naserie :D dada12345678 stačia ti dve deti nepotrebuješ aj tretie! nech ide kade ľahšie