icon

Partner kritizuje rodinnú oslavu: Ako to riešiť?

katarinkaa33
29. dec 2024

Ahojte,.idem sa opýtať na Vás názor. Včera sme mali väčšiu rodinnú oslavu. Mama oslavovala 50 rokov. Muž sa tam netešil, jasné brala som to. Oni v rodine vôbec neoslavuju, není na niečo také zvyknutý. Tak som sa s ním dohodla že pôjdeme spolu, však sme manželia, chvíľu posedí, potom pôjde na chvíľu domov a zase pride. Tak sa aj stalo, najprv nepil, potom keď prišiel druhý raz tak si už dal. Ja som si tiež dala. Dala som si niečo viac, ale v rámci slušnosti. Nič zle som nerobila, jedine tancovala so synmi. Áno bolo mi zle( klasická opica). A on od rána do mňa bije, že sme rodina ozranov. Že aký príklad budú mat naše deti a podobne keci. Prišli moji rodičia, doniesli ešte nejaké jedlo čo ostalo, a on jediné čo iné povedal ironicky a s odporom, že celú noc nespal, že som pretŕčala celú noc.

Strana
z3
michal_dr
29. dec 2024

@zltalienka
Ano, ja s tebou plne súhlasím. Každý človek muž či žena sú iný. Iny charakter, povaha, spravanie. Nezastavam si nikoho.
Ani ja nie som svätý, mám a i robím v živote chyby. Dôležité je však si i chyby priznať, ponaučiť sa.

zuzana9393
29. dec 2024

Nečítala som komentáre, ale ak ma tvoja mama 50, tak predpokladám, že tvoje deti sú ešte dosť malé. Neviem, mne alkohol k žene, matke malých detí nepatrí. Jasné, ani vidieť opitého otca nie je bohviečo, ale mama je mama. Tvoj muž mal voliť ine slová, ale trochu ho chápem.

ahhola
29. dec 2024

Tvoj chlap je dobra drama queen😂nie je tam zavist, ze oni su vesmir kazdy sam pre seba a nepotrebuju sa a u vas to zije, ste druzni, prorodinni a teplokrvni a co by sa mal tesit a nekomentovat proti vam, tak ta musel zadupat do zeme, vsak sa ho opytaj, aky priklad je teda pre deti vhodnejsi, ci ich rodina autistov, ktori k sebe nikoho nevpustia alebo Dobrych ludi sa vsade zmesti a ruka hore🎊🗽

simona20201309
29. dec 2024

@murko14 ja som nikdy v živote, naozaj nikdy nevidela moju mamu aby mala vypite. Nikdy. Rovnako mňa moja dcéra. Preto chápem reakciu jej manžela.
A nemyslím si aby takti niekto nazval niekoho po JEDINOM incidente. Ak niekto niekoho názve rodina ozranov, tak asi to nie je len tak. Bez vetra sa ani lístok nepohne. Ja som takúto rodinu poznala (môjho ex) a tam bol alkohol na stole samozrejmosťou. Neopijali sa, len občas na nejakej oslave ale vždy budú v mojich očiach rodina ozranov. Alkohol musel byť.

huxy
29. dec 2024

@markusrasford
@maciatkoe ten spomínaný film je natocený podľa skutočnosti

hanna76
29. dec 2024

@valikasikulova dá sa pozrieť na Netflixe

mircalla
29. dec 2024

@katarinkaa33 Tak my sme ta nevideli, co si robila, tazko posudit. Na rodinnej oslave sa clovek ma ovladat.
Pises, ze si si dala viac, mozno si na ludi ozaj posobila zle. Clovek, co ma vypite ozaj nema sudnost a casto tvrdi, ze v pohode, ale realita je ina

valikasikulova
29. dec 2024

@hanna76 ďakujem tak museli nedávno pridať ešte len🙂

markusrasford
29. dec 2024

@huxy a to znamená ze podla filmu sa dejú naše osudy. Ona bola alkoholické a nie príležitostná "pijanka' chápeš?

huxy
29. dec 2024

@markusrasford ja sa k autorke nevyjadrujem, nepoznam ju a ťažko čokoľvek z opísaného posúdiť.
Ja som sa vyjadrila ze ten film je podla skutocnosti, keďže ste to rozoberali. Nic viac, nič menej

gribka1
29. dec 2024

Veď normálne, ako bežné slovenské oslavy. Chlastá sa skoro všade. Ešte tak min. sto rokov to bude bežné. Dúfam, že potom sa budú vedieť ľudia baviť aj bez toho.

baskustek
29. dec 2024

@maciatkoe kde sa dá pozrieť online?

sense
29. dec 2024

A ako ti môže nadávať do rodiny ozranov, keď spí? A rovnako keď tvoj otec predpokladám že nepil vôbec, keď vás viezol domov
A on predsa sa na oslavu už nemusel vracať vôbec, mohol ostať doma keď vás aj tak viezol domov tvoj otec

Predpokladám že si nenapísala úplne všetko a že vo vzťahu máte aj iné problémy nielen toto

andrea1809
29. dec 2024

@ahhola Tak ty sem casto pises pod vplyvom, takze od teba ten komentar neprekvapi

lonely66
Odpoveď bola odstránená
ahhola
29. dec 2024

@andrea1809 teeeda, som nevedela, ze uz tu mam take meno, teraz neviem, ci sa urazit, ci potesit, tak ta aj ja urazim, zalez ty sproste tupelo. Ja som aspon napisala k teme, narozdiel od teba. Nemala som pocit, ze su rodina ozralov a tak som to zvrtla proti tomu, kto sa do ten rodiny prizenil.

Na margo mojho alkoholizmu😂24.12.som isla varit punc a siahla po vine, ktore mame doma roky, z Egypta. Strcim donho vyvrtku a stupel spravil clup, rokmi bol vysuseny a len sa prepadol, vino vyprchane. Takze tak sa u nas pije, ploskacka rumu do pecenia sa povaluje 3 roky a po 2 sa dopilo amarreto. Ty si aj dalej spliechaj jedovate sliny spoza vycapu, ked vytriezvies💥

andrea1809
29. dec 2024

@ahhola Tak tento nazor tu zdielame viacere, ze sem pises neraz opita. Ale tak mozno ficis na dacom inom

ahhola
29. dec 2024

@andrea1809 aha, tu su nejake spolky, co urcuju, kto je opity, ake empaticke... 🤪Nakupujte u odbornikov, ako sa hovorilo kedysi...

fion22
29. dec 2024

@katarinkaa33 hm mne príde divný on - to akože počas oslavy v plnom prúde odišiel, a potom sa vrátil? A teraz hľadá chyby na tebe? (Prever ty jeho telefón) A to ste koľko rokov spolu, že mu je divné že na oslavu sa pije...

lavender94
30. dec 2024

Hej samozrejme muž, pan tvorstva si vypiť môže, ale žena, matka ani za boha lebo kto to kedy videl. By som mu to hned vytmavila

elzena2
25. máj 2025
@misiak7777

@katarinkaa33 to označenie rodina ozranov by ma pekne nasrala, hlavne od človeka ktorý si tiež dá alkohol. Evidentne mu vadí niečo iné..
A že ti bolo ráno ťažko? No stane sa, a to človek nemusí byť opitý, jednoducho mu nesadne na žalúdok..
Druhá vec je, keď klame že si zvracala celú noc.. s čím má chlapec problém?

@misiak7777 možno si ona ani nepoamata, že raz grcala a on ju zrovna vtedy videl a pripity si myslel, že to už je niekolkykrat.

Strana
z3