Partner ma chce podviesť
Ahojte. Mam problem..bojim sa to niekomu povedat z rodiny aby partnera neodsudili. Je mi to aj trapne napisat. Obaja mame coskoro 30 a tato situacia mi pride z doby 16rocnych deti. Hladala som nieco na nasom pc. Byvame spolu a v historii som nasla pokec. Sokovalo ma to. Videla som jeho prihlasivacie meno. Par dni som vahala ale dnes isiel na doobedie do prace. Zalozila som si nick a napisala mu. Iba jemu. Pridala som si jeden rok aby som nebola napadna a hned som mu napisala. Zacal odpisovat. Zaklamal v mene,vo veku a kde byva povedal pravdu. Pytala som sa na vztah a povedal ze nikoho nema a nechce sa rozpravat o vztahoch. Vraj ma nepozna, tak preto. Okamzite sme sa bavili o sexe. Hrala som mu na strunu so svojimi predstavami lebo ho dokonale poznam. Myslela som si asi len :( za dve hodiny pisania sme sa skoro cely cas tocili pri sexe a nakoniec si vymenili fotky. Poslal mi naozaj svoju fotku a ja jrmu stiahnutu z netu. Pisal aka som krasna( dievca z foto, nie ja) ale tieto slova som si myslela ze hovori iba mne doma. Po dvoch hodinach navrhol stretnutie. Hned som napisala ktory den..lebo ma byt so mnou doma. Napisal ze to uz nieco ma a navrhol iny den. Samozrejme..v ten den mam byt v praci. Dnes som cely den preplakala, pretoze toto mi robil byvaly manzel. Vypisoval kamaratkam ako po nich tuzi a miluje ich a ja som to trpela iba kvoli mojim dievcatkam. Mame dve deti. Sme uz rozvedeni. S priatelom sme spolu o chvilu rok. O problemoch v mojom predchadzajucom vztahu vie. Nikdy som o priatelovi nezapochybovala. Tato situacia ma zrazila na kolena. A ja teraz drzim. Spi tu vedla mna. Milujem ho a nedokazem sa k nemu pritulit lebo musim mysliet na to ako o par dni pojde za dievcatom z fotky. Mam chut ho okamzite konfrontovat. Mala som na nho aj divne reci, co nechapal, ale nic som neprezradila. Je ku mne neskutoce mily. S mojimi detmi je ten najlepsi kamarat. Rozpravkovy vztah. Naozaj. Ani to nejdem opisovat aka som bola stastna, lebo teraz som iba sklamana. Nekonfrontujem ho iba preto, ze sa bojim ze by mi na to povedal ze to bola iba taka hra a ze by to bikdy neurobil. Ze by na stretnutie nesiel a iba zahanal nudu. A ja nechcem zit s tym, ze neviem co by spravil a nabuduce bude opatrnejsi. Historiu uz dnes pekne mazal..poslal mi fotku a aj tu vymazal
no, čo je na tom prekvapujuce? je celý nadržaný, že mu píše pekná baba z netu, ktorá ho namotala rečami o sexe, tak prečo by do toho nešiel? čo si si zasiala, to si žneš ;)
mrzí ma len to, že máš dve detičky a zas chlapa, čo sa nechá ľahko zbaliť. Držím palce, aby si sa rozhodla správne, čo s tým teraz.
Ježinku.... a ešte ju tam posielajú sa presvedčiť, akého má doma debila 😀
Vykopnúť s igelitkami a čau.... žiadne sľuby a podobne.... 😀 Som sa zas narehotala na tých názoroch tu.... ach ženy, nič ženské, nič dôstojné vo Vás už nie je? Čo ste na tých materských už úplne osprosteli?????
puklica13... kde vidíš, že sa rozčuľujem? Ja sa akurát tak bavím nad sprostosťou žien.... aké sa z nich stali chudery bez štipky hrdosti. Je mi do rehotu jedine tak.... a máš pravdu, ako sa rozhodne, tak bude mať.... 😀
trosku sa za to hanbim, no o byvalom som zistila toto iste podobnym sposobom... robil presne toto istea tiez oslovoval tie slecinky na pokeci presne tak ako "len" mna...ja som to riesila tak, ze osm si s nim pisala dalej, cjhcela som vediet, kam to zajde..dokedy je schopny ma klamat a pri mne sa spravat ako milujuci partner, ktory by mi dal vsetko..no odvtedy som ho nenavidela najviac ako sa len dalo...vedela som uz tymi pisackami ze bude koniec medzi nami....no bola som zvedava kam je ochotny az zajst...poziadala osm kamaratku aby mu napisala..a dokonca aj jej tak pisal...vzdy som na to myslela, ked osm s nim bola..ked osm vsak zistila podobne ze bol v bordeli (vraj len za pribuznym, ktory mu tam fakt robil) tak to bol uz koniec na veky vekov....a poviem ti ...CHLAP KTORY TO UROBI RAZ JE CHRAPUN NA CELY ZIVOT...toto sa nerobi ak som vo vztahu, na ktorom mi zalezi..dokazal raz,dokaze xty raz...tieto muzi sa nemenia, ostanu o*ebavaci na cely zivot..mozno to bola fakt len hra, no uz len kvoli tomu vyisovaniu by som sa rozhodovala nad dalsim osudom...myslim ze to fakt nema vyznam, strojcom svojho stastia si si len ty sama...cely vztah som ukoncila tym, ze som si ho zavolala na "rande" a tam ho konfrontovala, zaidala o vysvetlenie (o ktore som vlastne uz ani nestala a nezaujimalo ma) no chcela osm vediet, aku ma bujnu fantaziu.... a poviem ti, ze mal ju fakt buujnu..DOKONCA AJ HERECKE NADANIE MAL V PODOBE SLZ!!!.no to na mojom rozhodnuti uz nezavazilo, rozhodnuta som bola to ukoncit....kavu som si zaplatila sama a podvedena no so vztycenou hlavou som odisla a nechala ho tam sediet... s mojim pocitom ze bitku sice vyhral ale vojnu som vyhrala JA!!!!drzim palce a daj potom vediet...
Podla toho ako o nom a celej situacii pises prisla si sa na mk usvedcit v nazore, ze by si mu mala dat sancu. Co ti ziadna zena s normalnym usudkom nenapise, ale pokial si typ cloveka co sa necha prehovorit a nahovorit, ze to co robi po 1 roku vztahu nic neznamena a ze on len teba skutocne lubi tak ok. Cloveku sa da pomoct a poradit iba ak sam o to stoji. Vela stastia s tvojim rozhodnutim nech je akekolvek.
Inak myslim si ze na to stretko mozno ani nepojde, ked si pozrel historiu a videl ze si bola na jeho pokece (pisala si ze vymazal historiu az neskor) ked nebol doma tak mu asi dojde, ze vies o vsetkom.
@mathias23072014 históriu vieš predsa vymazať aj tak,že vymažeš iba to kde si bola ty 😉 ak to tak neurobila,tak sa naozaj prezradila
Čo máš spraviť...Rada z ľudovej slovesnosti...
Ej,ženy,ženy,
poraďte,že mi,
mrchavieho muža mám.
/:Vo dňe,v noci nespí,
za inými myslí,
čože ja mu zrobiť mám.:/
Pôjdem do poľa,
natrhám kvieťa,
makovieho koreňa.
/:Keď ho okúsi,
čert ho vziať musí
a ja budem slobodná.:/
Nebojte sa dievcata. Viem ze je koniec. Na chvilu som padla na dno. Bolo mi to luto a aj je. Lrbo ho milujem a verila som. Alr nefokazem mu uz verit a teraz si uzivam hru s nim ja a na stretnutie teda pojdem. A rovno mu poviem nech ide sa zbalit. O toto nestojim. Mam svoju hrdost. Dakujem za podporu.
Drž sa, dievča!
A potom nam daj vediet ako to dopadlo.drzim palce...
Ahoj. Nedávaj mu šancu. Bude to len horšie. Už mu nikdy nebudeš môcť veriť, budeš sa trápiť, tvoja hrdosť a sebeúcta padne na zem a on bude po nej i naďalej šliapať. Začneš sa ho vypytovať, kde bol, s kým bol.... aj keď možno len na káve s priateľmi.... začneš mu prehľadávať telefón.... On si ho bude blokovať... Teba bude zožierať strašna zvedavosť, budeš sa trápiť... ostane z teba len psychická troska. Nakoniec ti dá kopačky on, lebo ho nenecháš dýchať, budeš stíhačka..... a to len preto, že si to nechcela ukončiť hneď. Ver mi. Nezabúdaj, že máš deti, mysli na ne. Radšej to s ním skonči hneď, lepšie pre teba aj pre deti. Držím ti palčeky.
Daj vediet,ako si dopadla!!Drzime ti palce!Na to stretnutie mu prines zbaleny kufor s jeho vecami...
Kufor? Kaslem ho. Igelitka staci a moze byt rad :D
A jasne ze dam vediet ako to prebiehalo.
@petafida a co keby si si v praci vzala dovolenku a ako partnerka ho pozvala na veceru a ako znama z pokecu na rande.Samozrejme v rovnaky den a cas.Povies mu,ze mas v praci volno.Ak uprednostni znamu z pokecu,dohodni si s nim miesto stretnutia.On tam bude cakat,samozrejme znama z pokecu nikde a ty tam pojdes nahodou okolo mozno na prechadzku s detmi alebo na fiktivnu kavu s kamaratkou.No a nahodou ho tam stretnes a uz mozes vyzdvedat co tam robi,na koho caka a podobne..
To, ze sa ti to stalo este taz znamena ze si ten predchadzajuci vztah nespracovala. Je jedno ci ho budes konfrontovat, ci budete spolu alebo nie. Musis pracovat na sebe. Na svojom strachu zo samoty a neistoty. Na muza sa spolahnut nikdy neda. Musis byt len ty a tvoje deti. Vtedy budes mat hodnotu a muzi ti budu lezat pri nohach. Akonahle budes zamilovana a lezat mu pri nohach tak si to vazit nebude a zacne sa nudit...
este lepsie dohovorit sa na nejakom spoznavacom znameni...napr. oranzovy sal...a prist na to rande v oranzovom sale.
@nika_17....alebo si dať pančuchu na tvár a tváriť sa, že to nie som ja 🙂🙂🙂
@petafida prajem ti aby ti toto odhodlanie ostalo a dotiahla si to do zdarneho konca. Mne sa stalo nieco podobne v pubertalnom veku,boli sme spolu 7r. Mala som podozrenie ze sa nieco deje,volavali mu cudzie cisla a tak kadeco,opis by bol nadlho,podozrievala som ho,vzdy si to vedel obhajit a ja nemala ziadny dokaz.vraj si vymazal pokec atd atd,potom mi spoluziacka povedala,ze je tam pod inym nickom a ma tam fotky svojho tatosa 😂 tak ja raz nabrala odvahu,zalozila nick a pisala mu. Cmarali sme polku dna a k heslu albumu som sa aj dostala a ozaj tam mal svojho "fesaka" :D v tom momente som prekopirovala celu konverzaciu a v maily mu ju poslala uz pod svojim menom a bolo po vsetkom. Skoda ze som nemala kameru na nom nalepenu. Mne taak odlahlo nevies si predstavit. Dovtedy som si nevedela ani len predstavit byt bez neho,trapila som sa a potom? Ten pocit,akoby som sa vznasala na oblakoch,konecne som mala dokaz a nemohol zo mna urobit sprostu,tu co ho chudacika bezdovodne podozrieva. Vela stastia 🙂
Vsetko som vysvetlila v mojom druhom komplentnom prispevku. Prepacte tu uz nedokazem. :(
@petafida a kde je ten druhy prispevok? Tak je koniec?;(

@petafida Evidentne máš problém nielen s chrapúňom ale aj sama so sebou. Na čo zakladáš dve diskusie o tom istom?!