icon

Partner má dlhoročnú kamarátku. Tá mu začala liezť na facebookový profil a všetko lajkovať a zdielať

bzucabzz
22. apr 2021

Nech vyznejem akokolvek hlupo, potrebujem to zo seba trosku odventilovat...
Moj partner ma dlhorocnu kamaratku (nikdy nic spolu nemali, vraj si to davno vyjasnili ze su len kamosi a vedia sa velmi dobre pozhovarat...). Partner ma kamosiek viac a aj s byvalymi udrzuje aky taky kamaratsky kontakt a sem tam spravy - nic z toho mi nevadi mimo tej jednej jedinej kamosky. Stretavaju sa posledne roky velmi zriedkavo, ale sem tam si napisu cez soc siete.
Videli sme sa s tou kamoskou parkrat nazivo a nebola zo mna nadsena, uplne som to na nej videla ze jej nas vztah nesedi. Mala aj nejake tie neprijemne a stiplave poznamky, z toho co z nej vyhrklo, to ona nema s muzom ruzove a bola taka neprajna k nasmu vztahu ale moj partner jej poznamky jednoducho obracal na srandu a nebral ich moc vazne. Ja som sa ale citila neprijemne...
Mimo toho na tom poslednom stretnuti bola aj jej nejaka kamoska a tak mi to prislo ako jej dajaky skvely plan - ona sa rozpravala s mojim partnerom a nechala nech sa jej kamoska ktoru som videla prvy raz v zivote venuje mne a ta ma pomaly spovedala! Bolo to divne... prislo mi to ako naschval. Viem to porovnat s inymi jeho kamoskami, s ktorymi ked sme sa stretli tak nas brali ako par a mna ako rovnocennu a bavili sa s nami oboma, jednoducho mali zaujem ma spoznat a citila som sa dobre v ich pritomnosti. Tato ale akoby nemala zaujem ma poznat blizsie... tych detailov co by sa dalo konkretne spomenut je viac ale bol by to moc dlhy text...

Aktualne je problem FB. Nezvykla tam chodit aj cele tyzdne ale uz dlhsiu dobu (niekolko mesiacov) tam chodi denne. Predtym nedavala ziadne prispevky a teraz ich dava aj 15 a viac za den a vsetko temy co zaujimaju mojho partnera. Navyse mu neustale lezie na profil (viem ze tieto veci su normalne na smiech co tu riesim ale mna to zaujima preco to asi robi...) a lajkuje mu kazdy den takmer kazdy status, prispevok cokolvek. Povedzme z 7 prispevkov olajkuje 5-6 a okomentuje minimalne 4-5, z toho este aj polovicu zdiela. A robi to kazdy bozi den. Najprv som si to vsimla len sem tam ked mi partner nieco ukazal, nejaku zaujimavost na svojom profile. Neskor mi to padlo do oci coraz intenzivnejsie (ako sa jej aktivita rapidne zvysovala). Hovorila som si ze si to nebudem vsimat a mozno jej je len smutno a prejde to. Potom som sa skusala o tom s partnerom pozhovarata najst nejake vychodisko.
On je tiez tak trosku zavisly na fb ale to je preto ze vela cita a rad zbiera informacie, mam pre to pochopenie. Rozhodol sa ten svoj profil trosku utlmit na 1 prispevok denne max 2... ale o to je jej horlivost intenzivnejsia... snazim sa nad to povzniest ved je so mnou a ma ma rad a toto su blbiny, ale aj tak ma to trapi. Celkom intuitivne citim ze tu cosi nie je v poriadku.
O co jej moze ist? Co by ste robili vy? Ja skusam behavat a meditovat... dakujem za akekolvek nazory

Strana
z2
bzucabzz
autor
24. apr 2021

@dankanka nie on na tom takto ficí uz roky rokuce a ona s tym zacala tak koncom minuleho roka... teraz ked uz je krajsie tak skusim co najviac byt v prirode, to vyriesi kazde chmury.

andreatytler
24. apr 2021

@bzucabzz Nezacala s tym nahodou vtedy ked ste sa zasnubili? Alebo sa ona rozisla so svojim priatelom koncom minuleho roka a teraz sa snazi ulovit cokolvek co pride pod ruku.

bzucabzz
autor
24. apr 2021

@andreatytler nie, zasnubeni sme uz dlhsie, ale skor to spada do toho, ze sme povedali ze planujeme babatko... no ma manzela a nie je to tam moc v poriadku... dufam ze je to prechodne obdobie.

Strana
z2