icon

Partner má o 15 rokov viac

simiimis
9. máj 2018

Aky je vas nazor na vztahy, kde je takyto velky vekovy rozdiel? Napriklad 22 a 37? Ona chce dostudovat, on by mal mat v takom veku uz rodinu.. Jej rodicia ho neakceptuju, pretoze je 'stary' a jeho rodicia si myslia, ze uz nema cas "stracat cas" s takou mladou babou...
Co v takom pripade?

Strana
z14
ostorha
15. máj 2018

@junova ja tiez mam urasteného a silneho muza🙂 to je to prve to pudove co si na muzovi vsimnem,ale taky bol aj moj byvaly a velmi sa charakterom podobal na môjho otca,preto sme sa rozisli.Nastastie manzel v tom mohutnom tele skryva citlive srdce,takze kebyze ho poznam ako vozickara tak aj tak by som s nim zila.Ale chapem ze to nie je pre kazdeho.Tak isto keby to bol on a mal o 15 rokov viac tak by som s nim bola ,lebo je to on tazko vysvetlit preco..lebo osud,lebo laska,lebo doplna co mne chyba.....

junova
15. máj 2018

@ostorha Môj muž bol pred svadbou tiez veľmi dobrý a milý. Dokonca mi aj nechty lakoval a chodil so mnou do kostola aj keď neverí v Boha. Staral sa o chorú matku. Potom sa zmenil. Ale o tom nechcem písať.

ostorha
15. máj 2018

@junova Jasne respektujem.

doty1
15. máj 2018

@junova jednu myšlienku pochopím inak ja a inak ty a inak ju myslí zadávateľ. Tiež si nemyslím, že na Teba niekto útočí, sú to len iné názory, postrehy, postoje, presne také "normálne" ako tie Tvoje 😉 , ktoré sú tiež v mnohom zaujímavé.

Ja osobne som neriešila vôbec genofond rodiny môjho muža ani nič podobné, pretože som vedela, že sa ho nevzdám, že on je tá druhá polovica, ktorú každý z nás hľadá, pre mňa je teda Tvoj postoj ohľadom zdravotného stavu partnera a jeho rodu tiež zaujímavý. Čím netvrdím, že je horší alebo lepší od môjho, je tvoj, bodka.
Ale stále si myslím, že ostorha nepotrebovala rýpať, útočiť a už vôbec nie doraziť Teba ako osobu, len chcela naznačiť, že občas sú nám naše predsavzatia, pevné postoje, ... na prd, stačí že príde niečo "obrovské" čo nás v danom momente prevalcuje - láska, nenávisť, ....

junova
15. máj 2018

@doty1 prepáč ale ja sa už do tejto temy nemienim zapájať. Napísala som tu toľko prispevkov, že už nemám dôvod pokračovať. Nevidím v tom zmysel. Každý si z toho aj tak zoberie čo tam vidí on. Iný zmysel v tom uvidí chorý človek alebo ten, kto má chorého člena rodiny, inak to zoberie zdravý človek. Čo som považovala za dôležité som napísala. Nemienim niekoho presviedčať o svojej pravde. Ďakujem niektorým mamičkám za podporu 😘 Možno sa stretneme v iných témach. Ja budem stále pod svojím nickom😊

kikusa008
26. máj 2018

Tak ja neviem, mňa to nikdy k staršiemu neťahalo, mala som frajera, ja 19 a on 32,ja som ešte po diskotékach behala a on mi už o našich deťoch budúcich básnil, hneď som to aj ukončila.. Je to hlavne aj o povahe, manžel je o dva roky starší a vyhovujeme si..za mňa osobne je 15,20 rokov veľa, strašne veľa..

marek1998
4. júl 2018

ja mam vztah o 50 starsou zenou zacalo to kavou neskor flirtom potom zvedavost nejako to ostalo sme spolu uz 7 r

Strana
z14