Partner ma po každej hádke ingnoruje
Ahojte dievčatá
Mám taký "problém"otázku... Môj partner (sme spolu už 5 rokov ) ma po každej väčšej hádke úplne ignoruje neozve sa aj pár dní keď mu vypisujem(lebo toto ja dokážem fakt neviem si pomôcť 😒👎)tak nič absolútne mi ani len neodpíše hra urazeneho a dnes je to už druhý deň čo je zas "urazený" ja mu píšem dookola v každej sms že ak to chce ukončiť nech to urobí aspoň ako chlap nech mi normálne aspoň napíše že je koniec a hotovo nebudem to ďalej riešiť... Že keď sa chce rozísť nech mi napíše... A nič..nič nič nič toto ma neskutočne ubíja...
Inak aby ste boli v obraze ...ja mám 33 rokov on 42 neobývané spolu ale väčšinu času sme buď u mňa alebo u neho (to je na dlhšie)máme pekný vzťah pomáhame si ľúbime sa rozumieme si po každej stránke len ako píšem pri tých hádkach je to takto...... Neviem čo mám už robiť ako sa zachovať ďalej... Či sa mám ešte ozývať alebo nie alebo .....? poraďte prosím lebo ja som citlivá povaha a takéto veci a hlavne ignorácia ma strašne vyčerpávajú a je mi z toho smutno ďakujem za každý názor.
nie nestalo sa vzdy som sa ozvala😅 som rovnaka neviem sa dlho hnevať a radšej si všetko vyrozpravam.ale je pravda, že ked ma to uz nahnevalo poriadne celé a prestala som sa mu ozyvat tak pisal veru on😁 ja by skusila sa mu neozvat.chce to trpezlivosť viem ja ju nemala 😁 mozna ten tvoj sa ozve za par dni 😅
Preco, prečo, precooo nemáš v sebe tolko sebavedomia a sebaucty aby si sa mu prestala doprosovat?? Sama si napisala ze si myslis ze ak sa mu neozves, sam sa neozve uz nikdy. Nemas pocit ze toto je dostatočny signal toho ze mu za vela nestojis? To sa tak velmi bojis ze onho prides? Aj keby nebol manipulátor, ako tu zeny pisu (co si myslím, ze je) jeho správanie a neochota urobit prvy krok k uzmiereniu je hodny môjho 5 ročného syna a nie 42 rocneho capa. Mas na viac, jednoznačne.
Inac za kolko dni sa ti ozve?u nas bol rekord tyzden😁 inac 2,3dni
ak chceš byť s ním tak si zvykni...on sa nezmení NIKDY.
Pre pána..ste dospelí ľudia ktorí ešte spolu ani len nebývajú a správajú sa ku sebe ako malé deti!!!
Ty sa doprosujes, on ignoruje, psychicky ťa týra. Ozaj Krásny vzťah. A hlavne neviem prečo sa bojíš a myslíš si, že by sa on nikdy už neozval, keby si sa ty nie prvá??? Tak to mu ozaj "záleží" na vašom vzťahu.
Po ďalšie, ešte ani nebývate spolu a hádky - s akým pokračovaním ani radšej nepíšem. Ja som vydatá 7 rokov, ani raz sme nemali veľkú, väčšiu hádku. Dokonca asi ani malú.
Koľko ste spolu?
A ja na tvojom mieste sa mu už neozvem. Ak to nevieš vydržať, zamkni telefón niekam do skrinky.
tak na čo sa mu pcháš do zadku, keď u neho nevidíš najmenší náznak, že by sa chcel udobriť? Je perfektný v sexe? Alebo chce na teba prepísať byt? Platí ti každý rok tri super dovolenky? Alebo máš naozaj tak málo sebavedomia a si taká zúfalá, že toto nie že trpíš, ale ešte sa mu doslova vnucuješ?
No ja by som mu nenapísala ako prvá. Keď vie byť taký tvrdohlavý tak musí už v svojom veku raz aj zakopnut a pochopiť aké to je spraviť prvý krok.
On sa vyžíva v Tvojom trápení.Je to bezohľadný sebec.Teraz to trvá krátko,no časom uvidíš,budete viac v tichosti ako spolu rozprávať.Toto sa časom bude stupňovať.A prosím ťa neponižuj sa toľko,nieje ti to trápne?....zúfalosť z teba kričí na míle.Ani sa nečudujem ,že ťa má na háku, takú vtierku.
Okej. Tak to je ten lepší prípad, že ho to mrzí a trápi. Treba nájsť spôsob ako spolu po hádke komunikovať. Čo by som spravila ja - keď sa teda dáte zas dokopy, je dohodnúť pravidlá po hádke. Čo on očakáva? Máš mu dať pokoj? Ako dlho? Čo ty očakávaš? Má ti napríklad napísať niečo v štýle "prosím, daj mi teraz čas aspoň dva dni, potrebujem si to celé premyslieť". Neviem aký spôsob vám vyhovuje, to už je na vzájomnej debate. Ideálne v čase, keď sa zmierite, poviete si, že vás to celé mrzí a je vám to ľúto a budete obaja ochotní, nabudúce sa "pohádať lepšie" 😁.
Ja viem máte pravdu to ja som taký slaboch proste v tomto ani nevyskúšam lebo sa bojím čo bude a už mám v hlave najhoršie scenáre že sa neozve že nepríde že ma proste bude už večne takto mať na háku... Neviem prečo takto zmyslam... My sme si za tých pár rokov prešli dosť veľkými skúškami vo vzťahu celkovo (žiadna nevera ani nič také )a vždy sme mali pocit že proste máme pekný vzťah oproti ľuďom okolo nás ... Až na tie hádky ako vravím raz za pár mesiacov...fakt. inak čo sa týka všetkého ostatného vždy tu je aj bol pre mňa ja tak isto pre neho... Vždy sme držali a držíme spolu okrem toho čo trápi mňa pri týchto hádkach nemáme žiadne problémy..... Len taký čas vždy mi to príde že ja sa trápim (hoci aj ja keď vyvolam hádku)a on sa mi otočí chrbtom a kašle na to.... Naozaj je to jeho správanie takého len po hádke.inak je láskavý starostlivý milujúci a je dobrý asi ku všetkým naokolo preto som sa do neho vlastne aj zaľúbila ... A doteraz je taký ku každému... Len toto jedno tu ignoráciu proste nedokážem ani po 5 rokoch "prekusnut"... Asi si fakt vypnem telefón na pár dní a bude pokoj lebo ma bude "lákať"mu napísať zas 😒a to už nechcem... Od rána som sa už neozvala ani ja totiž.
Človek ktorý miluje, aj v tej najväčšej nastvanosti a urazenosti po najväčšej hádke sa zaujíma o svoju polovičku. Ty si chorá, je ti blbo, vie o tom a ty vypisujes jemu ako mu je? A on sa ťa ani raz neopyta? Tak to nie je láska. My sme sa s mužom posekali raz za 4 roky, fakt šialene, odišiel na aute preč si vyvetrat hlavu a pred odchodom nezabudol naložiť pec aby mi bolo teplo a nemusela som sa s tým srať. A to sme boli obaja vytočený do vývrtky, ale aj cez ten najväčší hnev myslel na moje kríže 🤷♀️ ja si neviem predstaviť ako moc ťa musí "milovať" keď vie o tvojej chorobe a je mu to jedno, urazený či nie, takto sa nespráva človek, ktorému na niekom záleží. Pri láske, úcte a rešpekte ide hnev a ego bokom. On voči tebe nechová žiadnu úctu keď vie, že sa doma kvôli nemu trápiš a on akože kuka do stropu a nemôže spať, lebo ho to trápi? Wtf? To čo za výmysel 🙄
@autorka
Zmyslas preto tak, lebo mas strach. Strach, ze sa neozve a necha ta dusit a aj ked sa "udusis", tebe ostanu oci pre plac.
Teraz to nevnimas ako nieco vazne a mas pocit, ze je to len nieco "okrajove", ale teraz este len spolu chodite, ked budete riesit vazne problemy, budete vycerpani, mat nedorozumenia a toto ti bude robit, budes sa citit velmi zle. Toboz, ak budes mat malinke deticky, z toho jedno chorlave, obe urevane, ty zdravotne problemy a on sa niekam "odpazi".
Uz teraz sa neozaujima, ci si OK, ked si chora - to nie je okrajova zalezitotost.
Zeny ti tu pisu, ze sa sprava ako sebec, manipuluje s tebou, atd.... zvaz ty sama, my s nim zit nebudeme, ale ty ano... a mozno ti takto ujde moznost mat muza, ktory ta bude lubit, ochranovat a v ktorom budes mat oporu, a nie takeho egoistu a narcisa.
Môžem sa opýtať, prečo po 5.rokoch krásneho vzťahu nebývate ešte spolu??? V tom veku??????
@vilma7 to je na dlhšiu debatu ... Teraz posledný rok a pol sa sa povedať že spolu žijeme ... Väčšinu času sme u mňa alebo u neho proste vždy spolu predtým tam bolo viac veci....to je fakt na dlhšiu debatu.
Ja som presne ten typ cloveka, čo tazka hadka (niekedy aj nie vazna) ma zamkne a neodpovedam. Je mi trosku luto, ze tu ľudia píšu, že je to manipulácia, ale ja som strasne ranena vo vnutri a musela by som sa premahat nieco odpisat a bolo by to neúprimné.
Autorka tymi správami len prilievas do ohna a neodpise ti dlhsiu dobu. Musis ho nechat sameho nech si to v hlave uprace. Max mu len daj najavo (nedávaj otazky na ktore by musel odpísať ako, ze ci je chorý a pod), ze ti trebars luto ze ste sa pohádali. To je vsetko. Nepytaj sa ho nic ani sa nedoprosuj. Nepis ani nijake zložité slohovky alebo dlhsie spravy. Takto jednoducho to stačí. Viem asi teraz napisete, ze je hlupe sa tomu prispôsobovať takemu detinskemu spravaniu. A jd to asi tak. Ale tak napriklad aj ja si o sebe myslím, ze som super clovek a casti druhym pomaham od srdca a nikdy druhym neskodim. Nie som manipulativna, ale aj napriek tomu toto je moja slabá stránka. Každý má nejaké svoje muchy.
Ignoruj aj ty. On vie ze ty doliezas. A chod foto z ,,,vonku" zo zábavy, vyletu. A potom ho ignoruj ďalej.
@annamarin vieš ono to je o Tom že ja mám potom zakaždým pocit že mu na mne nezáleží alebo na vzťahu keď až takto dokáže ignorovať....mohla by si mi pomôcť to lepšie pochopiť keď si podobná povaha... Lebo moje myšlienky sú asi také:"keby mu záležalo tak by sa ozval
Keby ma ľúbil tak nedokáže tak dlho ignorovať (aj keď niekedy ide o nezmyselnu hádku)
Ďalšie myšlienky sú typu že proste neviem na čom som kedy a či sa vôbec ešte ozve....ťa neistota ma ubíja... Lebo z 5tich hádok sa to môže skončiť rovnako že ho to prejde a bude zas ok ale už tá 6ta môže byť tá že sa už neozve nikdy.... A ten strach proste že prídem o niekoho koho ľúbim a že takto zo dňa na deň sa len odmlčí a koniec toto ma neskutočne vyčerpáva.... Že neviem čo bude ďalej vlastne alebo čo vlastne ďalej chce ...
Ty si nevážiš samu seba a to je ten problém.
No dobre keby sa neozve tak? No jeho smola, nájdeš si lepšieho. Čo ak mu na mne nezáleží? No ak mu nezáleží tak to bude super, keď sa ho čím skôr zbavíš.
Vyhľadala by som psychológa. Lebo ty si na ňom závislá a on o tom dobre vie takže to využíva...
Ja chápem, že to je zlý pocit. Ale ak ho budeš spamovať správami za prvé, nič neurychlis aj tak sa ozve až, keď on si zmysli. Za druhé šliapeš po samej sebe takýmto správaním. Veď maj svoj život šťastný aj bez toho ci ti odpise za jeden deň alebo 3.
Nemôžeš donekonečna ty sa snažiť. Veď to je choré
@konicekmodry 3 mesiace 😲 matka zem. A ta zena na rozvod nikdy nepomyslala? Toto nie je normálne. Co ju pri nom drzi?
Sprava sa a oduva ako male decko, Ty mu to tolerujes a podporujes ho v tom. Coby to nerobil, ked sa aj tak nic nestane, este mu doprosovanie sa a s prepacenim pchanie sa do zadku masti ego. Ty sa ponizujes, celym tym Tvojim postojom a spravanim, on je na koni.
Co by som urobila ja? Teraz by som prestala pisat a zobrat. Nie urazene, cakala by som, kedy sa umudri a dolezie. Ked by prisiel, tvarila by som sa normalne, jest mu dala, pekne v klude by som si s nim sadla a ked by som videla, ze mysli, ako sme zase v pohode a ako ma zase upratal by som mu povedala, ze taketo spravanie som akceptovala naposledy. Nie je decko, ak je na taketo manipulacie zvyknuty z detstva, tak bol po puberte najvyssi cas s tym skoncit. A ak este raz urobi taku vec, ze sa pri konflite, hadke, nedorozumeni zase oduje, zdekuje, prestane komunikovat a nebudeme to riesit normalne , ako normalni ludia a nie ako skolkari na pieskovisku, tak to sa stane uplne naposledy a tym s nim koncim. Definitivne. V patrnerstve aj hadky a konflikty patria k zivotu. Ma to vo svojich rukach, ako s tymto dalej nalozi, ale toto jednoducho skonci. A vychutnala by som si tie vygulene oci. No a alebo sa znormaluzuje, alebo sa s Tebou rozide. Ak sa urazeny oduje a rozide, toto nebude dovodom, stalo by sa to v dohladnej dobe aj tak. Vracia sa lebo mu to vyhovuje a len ked a kedy mu to vyhovuje, manipuluje Tebou. Ak mu na Tebe zalezi ako tvrdi, bude tento rozhovor z Tvojej strany len ustretovy krok a otvorenie mu oci.
Tebe je zbytočné radiť, ty si na ňom závislá, sebavedomie 0 a nič s tým nemienis robit. Koľko nezávislých žien ti tu napísalo, že to správanie je choré a ty stále čakáš kedy ti 1 napíše, že je to OK a toho sa chytíš. Pochybujem, že aj mimo hádok je super, to len ty ho nevidíš reálne.
Mne neviem, tento vzťah mi príde zvláštny a ty ani žiadne rady nepotrebuješ, keďže ich ani neprijímaš
Ano, stretla som sa s tym, objavilo sa to az v manzelstve a velmi postupne, malo to asi aj znaky psychickeho tyrania neskor. Potom uz netrebalo ani hadku, dokazal sa sam dostat za hocijaku kravinu do takehoto stavu ignoracie, uz som sa bala cokolvek povedat aby som zasa nebola sama tri dni (na materskej s dietatom bez kontaktu s inymi ludmi). Najhorsie na tom je, ze si to zvnutra vztahu clovek nedokaze velmi uvedomit a ma pocit ze je vsetko ok, ale v podvedomi trpi a zije v permanentnom napäti. Neviem aky vyvin to bude mat u vas, ale nie je to dobry znak ked partner taketo nieco robi. Neboj sa mu vzopriet, prinajhorsom sa rozidete a mozno to tak bude lepsie.
Jasné že mu na tebe nezáleží. Ty si vieš predstaviť človeka, ktorému na niekom záleží, ako sa ho ani neopyta v chorobe ako sa má? On vie o tom ako sa cítiš keď toto robí? A ak o tom vie, ako ti to ubližuje a aj napriek tomu to robí, tak máš jasnú odpoveď o tom, či ťa miluje a či si ťa váži. Začni si prosím ťa všímať činy a nebud zaslepená rečami.
je nevyzrety a masti si tym ego. nabuduce sa prosim ta zatni a nenapis mu ani male ň, ignoruj ho ,a vytrvaj
@zojazoja
su typy muzov, ktori takto reaguju na stres- "zavru sa do svojej jaskyne a tam si lizu rany",
je to ich sposob ako vedia riesit konflikt. To, ze ty mu to nedovolis a stale mu vypisujes mu nepomaha, ale sposobuje, ze je v tej jaskyni dlhsie. Ak je tvoj priatel tento typ, tak sa to budes musiet naucit respektovat.
Problem je asi v tom, ze ty mas problem s odmietnutim a kazdy takyto problem v tebe sposobuje bolest a strach. Cize ty musis najprv riesit preco v kazdom podobnom probleme vnimas odmietnutie a preco nevies len tak v pohode pockat, kym tvojpriatel pride a je schopny komunikacie.

@mikadooo ono podľa toho kto začal hádku z nás a potom samozrejme o čom bola ... On sa nerád hada...ja skôr vybuchnem.ked sa potom nejak zas stretneme tak vidno že ho to mrzí a aj mi povie že nevedel spať že mu bolo blbo a smutno a že sa celé dni nevedel normálne sústrediť na veci atď ... Že mu to nie je jedno a že ho štve keď sme takto pohadani..že ho to tiež ubíja....toto mi vraví... Ale ani najmenší náznak z jeho strany že by sa chcel udobriť.