icon

Partner ma podviedol a čakajú dieťa

adka123123
11. jan 2014

Viem, ze ju to takych tem asi kopu, ale momentalne nemam sil hladat. Partner bol pred 3 mesiacmi v zahranici, raz sme sa strasne pohadali, a podviedol ma. Vcera mi to oznamil a ako maly bonus k tomu. Caka s tou cuzou dieta. Prosim povedzte mi ze nie som sama. A ako mam postupovat dalej. Chcela by som vyhladat odbornu pomoc, avsak v momente ak otvorim usta placem. Som na tom dost psych.zle. nikdy som nic podobne nezazila. Deti nemame, hned sme sa rozisli. Skor som myslela na to, ako by ste sa zachovali? Co by ste teraz na mojom mieste robili? Nepovedal mi ani len prepac. A dolezita poznamka, je to typ cloveka, tzv manipulator. No vzdy som vedela zareagovat, zachovat sa primerane, no teraz som oslabena a snazi sa mi vnutit, ze to vlastne ja som na vine

kveta
11. jan 2014

@adka123123 Zavolaj kamosky, rodicov, obklop sa starostlivostou blizkych. A objednaj sa na psychoterapiu na rychlejsie vyrovnanie sa s rozchodom a neverou. Jo a nie si jedina.. Podvadzane su aj najkrajsie a najuspesnejsie zeny sveta, princezne aj kralovne..

amberose
11. jan 2014

@sissy27 velmi pekne a vtipne napisane prispevky. keby si do wellness isla s nou,hned by si Adku dala do laty....ani by si na neho nespomenula. velmi dufam,ze sa nedaju znova dokopy.ze ju nezmanipuluje. reagujem na MK prvykrat,a aj to len vyzdvihnut tvoj talent,ako dokazes nenasilnou a vtipnou formou pomoct cloveku,dokonca ho aj cez slzy rozosmiat. tak ja len tolko. 🙂

luba28
11. jan 2014

@andrejka2424 nie,nepotrebujes,...ja to idem tiez riesit,lebo ani moj ex by s tym nesuhlasil,...... 🙂

adka123123
autor
11. jan 2014

@mokon idem dnes s kamoskami trosku von, lebo keby som bola sama doma, asi by som sa urcite zblaznila. dakujem -)
@sissy27 teraz mi zase volal, vraj prepac mi povedal, zacal plakat ze ho to mrzi ale ze to uz nezmeni a bal bla bla a stopli ho policajti a dali mu pokutu 🙂 takaspon nieco 🙂 vies uz mi to je jedno, urcite si to nevymyslel, uz to vie aj jeho rodina, uzasna....no hotovy nonsens.
@andrejka2424 az je mi luto, ze ja sa tu stazujem, sama bez deti a zistuje, ze su zeny ktore na tom boli horsie ☹ Nikdy sa k nemu nevratim, aj keby mu zacala svietit okolo hlavy svatoziara. Tak ako on, ma este nikto nikdy nesklamal, ani som si nemyslela ze sa to vobec da, aby ma nieco tak bolelo.
@kveta Si strasne zlata. Boz tieto vase slova su ako balzam na dusu, vsetkych vas.....ani od rodiny sa nedockam tolkej podpory ako od zien na konikovi.
@livka_ Heh ako zlato si napisala 🙂 narychlo mu volala....🙂 az sa sama bojim tolkej zlosti co mam v sebe

Inak viete co? mne sa presne tato situacia asi pred mesiacom snivala...presne toto!! ehm asi sa zacnem bat samej seba 🙂

leria
11. jan 2014

moja, ja som to zažila, no ja som verila, ze ked jedny dvere sa zavreli tak sa otvoria ďalšie a za nimi ma čaká niečo oveľa lepsie...... chvíľu to trvalo, a aj som si to obdobie pretrpela, no stálo to za to.....ked tak spätne rozmýšľam, tak vždy to porozchodove obdobie ked som bola sama, malo svoj prínos.... naučila som sa žiť sama so sebou, co je veľmi dôležité, lebo tvoj zivot nezáleží od jediného chlapa na svete.....robila a dokázala som veci na ktore som počas vzťahu nemala cas ani odhodlanie..... teraz sa vyplac, vyvrieskaj, nechaj emóciám voľný priebeh a ked to trosku pominie začni sa venovať sama sebe a tešiť zo života..... a rozhodni sa byt za každú cenu šťastná, ci uz chlapom alebo bez neho..... ja som si takým postojom pritiahla moju veľkú lásku 🙂 no kedže som realista a nic nemusí trvať väčšne, tak som sa po niekoľkých skúsenostiach poučila, ze kvôli žiadnemu chlapovi sa uz trápiť nebudem...... v živote treba prijať vsetko, aj to co sa zdá zlé, ta nakoniec stale niekam posunie a je len na tebe, ci sa potopís kvôli nemu ako titanic alebo povstanes ako ten bajny vták fenix z popola 🙂 teraz sa mi to hovorí ľahko, lebo teraz to obdobie bude pre teba kruté, no mysli na to, ze ty budeš šťastná, lebo si to zaslúžis a raz sa mu za to vsetko podakujes....lebo raz mu budeš musieť odpustiť aby ty si mohla v klude zit.....prajem ti vela vela síl 🙂

adka123123
autor
11. jan 2014

@amberose ze?? 🙂 aj mne vycarila usmev na tvari...neboj sa, nenecham sa zmanipulovat, aj keby neviem co, za tym si stojim a budem stat.

winka99
11. jan 2014

vobec ale ze vobec ti nemusi byt luto, co sa ti stalo....pozri sa na to pozitivne, mas moznost na lepsi zivot, tesit sa na to co ta caka, nove zazitky, nove znamosti...no pri takom manipulatorovi co by ta cakalo? uz len dufat, ze natrafis na lepsieho, zober si z toho ponaucenie a chod dalej, drzim palce 🙂

sissy27
11. jan 2014

@amberose ďakujem 😉 a na wellness som ja nachystaná hocikedy 😀 @adka123123

adka123123
autor
11. jan 2014

@leria dakujem.....velmi dakujem......Vies, moj problem je, ze ja neviem odpustat. Je mi to luto, uz som sa vela krat snazila, ale ja to proste neviem, mna ak niekto oserie, v tej chvili u mna skoncil na plne ciare. Zacnem si teraz riesit veci okolo seba, chcem sa venovat sebe a snad mi to casom prinesie nieco podobne ako tebe 🙂

adka123123
autor
11. jan 2014

@sissy27 🙂)) tak uz len pricestovat do bratislavy, alebo nech bratislava pride k nam 🙂
@winka99 vies, len ja viem, ze tymto budem maximalne poznacena, a aj ked to znie ako klise, neviem ci budem vediet niekomu verit

amberose
11. jan 2014

@adka123123 slovami mojej malej laury - uf, mi ulavilo 😀

amberose
11. jan 2014

@sissy27 haha.....hned som si myslela,ze si zena do voza aj do koca..musim si tvoj nick poznacit, ked mi tazko bude,ze viem,ktorej cudzej dusi napisat 😉

winka99
11. jan 2014

adka..no tak ked uz teraz ti taketo chodi po hlave, tak to tak urcite aj bude....nekric hop, kym si nepreskocila...vsetko chce svoj cas, nechaj tomu vsetkemu volny priebeh a nemysli takto negativne....nikdy nevies koho ti zivot pripletie do cesty 😉

adka123123
autor
11. jan 2014

@winka99 ved vravim, nikdy nehovor nikdy...ale stale to vo mne bude....A mozno o 100 rokov tu napisem, ze som stale sama a umrela mi uz tridsiata macka...ktovie. Boze potrebujem vypustit paru, lebo sa zblaznim

danielle37
11. jan 2014

ahoj, gratulujem ti k rozchodu. Určite by ťa podvádzal. Pekne si sprav čas pre seba, šup ku kaderníčke, masáže a nákupy a nový život pred tebou... mimochodom tvoj "ex" si je istý, že je to jeho dieťa? 🙂 D
Si silná žena, hoci nie vždy sa tak cítiš. Tvoje srdiečko nech rýchlo zabudne, aby mohla prísť nová láska 🙂

sissy27
11. jan 2014

@adka123123 neviem odkiaľ si, ale wellness môže byť aj niekde na polceste 😉 a neodpúšťaj, lebo nakoniec budeš musieť odpustiť sama seba, že si sa nechala obabrať... a či budeš vedieť ešte niekedy niekomu veriť? neboj sa, ten, ktorý bude stáť za to, si tvoje srdce aj dôveru vybojuje 😉
@amberose kedykoľvek 😉

hoblinka13
11. jan 2014

nie je tomu tak davno,co nevera postihla aj mna a pri citani tohto prispevku sa mi vynorili spomienky na to ponizenie,posliapanie sebeavemia,potupu... mali sme pekny vztah bez hadok,ak ano,len koli drobnostiam,vsetko idealne a jedneho dna prisiel a povedal,ze je koniec.nechapala som,ved som si nic nevsimla.jedine,co mi napadlo,ze je v tom ina zenska.tvrdil,vraj nie.a bola.dozvedela som sa od znamych,ze asi pol roka chodil za jednou cupkou,zrutil sa mi svet.nechapala som,ako si nemohla vsimnut nieco take zavazne.a potom som si zacala davat dokopy dve a dve... nevies si predtavit ako som sa trapila,isla som si oci vyplakat,4 mesiace som nezila.velmi mi pomohli kamarati a neskor novy priatel.a dnes lutujem jedine to,ze som sa tak dlho trapila pre curaka,ktory namiesto toho,aby bol chlap a aspon pri rozchode povedal draha sorry,ale mam inu.takto hodil vinu na mna,ja krava som ho lutovala,trapila sa,ze JA som ta,koli ktorej trpel a chudacik musel odist az som sa nakoniec dozvedela,ze to bolo koli inej.bolest je obrovska,ale az ked bolest pominie pochopis,ze sa ti stalo to najlepsie,co sa ti mohlo stat a vzdy prichadza nieco lepsie,tomu ver.dnes mam skveleho priatela,ktory mi nebrani v konickoch ani rozvoji osobnosti.ex bol presne manipulator,ale nie taky naozajstny,ale skryval to za strach.bal sa "pustit" ma cvicit,co ak tam budu chlapi a preco chces cvicit,chces sa niekomu pacit? sama ist niekam?neexistovalo.najvacsi ziarlivci su ti,ktori vzdy podvedu a vinu hodia na partnera,aby sa ocistili.a hlavne,comu mozes byt vdacna,ze tato skusenost ta posilni.sice neverim ziadnemu chlapovi,ale som aspon na neveru pripravena,ak sa to da takto nazvat.uz ma tak neprekvapi,nezasiahne,dufam 😀 vyplac sa,polutuj,vyblazni,rob vsetko,co ti bolo pri nom branene a uzivaj si zivot,pretoze je prikratky nato,aby sme sa trapili koli niekomu,kto zato nestoji

ivanapetrasova
11. jan 2014

@adka123123 baby ti tu super poradili, ja už inú radu ani nemám lebo veľqa tu už bolo povedané 🙂 Ale musím napísať že po prečítaní tvojho úvodného príspevku som si pomyslela že si veľmi rozumná a silná žena. Naozaj. To ma prvé napadlo, že si sa s tou situáciou už na začiatku výborne popasovala a z tých slov čo píšeš vidno že si silná osobnosť a určite to všetko zvládneš. Drž sa a hlavne nezabúdaj na svoje dobro.

janinah
11. jan 2014

načo mu vôbec dvíhaš mobil? je koniec,všetko je jasné..teba čo majú zaujímať,že mu poliši dali pokutu? nech páli do teplých krajín...s odstupom času ešte poďakuješ osudu,že si sa zbavila manipulátora...

eliska31
11. jan 2014

tak toto ma pekne rozosmialo ta jeho charakteristika: "Poznala som ho ako cloveka vyrovnaneho, cielavedomeho, rod.zalozeneho, uprimneho, je neskutocne veriaci"...ked je taky neskutocne veriaci naco liezol do postele s inou a urobil jej decko???? a teraz ked vola tak place...ta to je vyrovnanost jak lusk! Takych sa len zbavit a drzat od tela minimalne na kilometer!

hoblinka13
11. jan 2014

@eliska31 nuz my zeny si chlapov idealizujeme,ona zila v prestavach,ze je vyrovnany,cielavedomy,rod.zalozeny,uprimny a hlavne neskutocne veriaci.to,ze je chrapun nechcela vidiet.robime to vsetky 😀

leria
11. jan 2014

@adka123123 aj ja som si myslela, ze nedokážem odpúšťať ...... na tom som musela vyzriet 😀 teraz niekedy po večeroch ked trosku meditujem, tak sa snažím spomenúť na ľudí, ktorí mi ublížili a rad radom im odpúšťam.....cítim sa akoby mi padali veľké kamene zo srdca a tak isto sa zamýšľam nad sebou a v duchu prosím o odpustenie, ci som uz ublížila vedome alebo nevedome..... tento môj príspevok je trosku od veci, a je pochopiteľné, ze mu v tejto situácii nedokážeš odpustiť......ale raz to možno dokážeš a tam bude tvoja sila a pokoj na duši......

eliska31
11. jan 2014

@hoblinka13 pravda...pravda...alebo to dobre skryval ako manipulator..boze taky su najhorsi...a stavim sa ze aj najmudrejsi bol na svete...jak moj ex..ten by aj hodinu mal prednasku hoci o bublinke vo vadovahe ze com je tam bublinka 😀

aneri66
11. jan 2014

snaž sa zabudnúť...čas zahojí ...lepšie teraz ako neskôr...ta práva láska Ťa len čaká...neľúbil ťa ináč niečo také by nikdy nespravil

jahodka8
11. jan 2014

@adka123123 A čo vlastne teraz chce? Prečo plače? Tak asi ten váš vzťah nebol úplne ideálny, keď mal aj niekoho iného. A to má byť otec. To si predstav, keby si bola tehotná ty a tej druhej by to povedal a vyplakával jej, mne to teda nepripadá ako jednorazovka. To ťa chcel potrestať tým, že urobil druhej dieťa? No super tú vašu hádku vyriešil. To by chcelo počuť verziu o tej budúcej mamičky, či ona o tebe vôbec vie. Stavím sa, že nie, že pri nej hrá šťastného budúceho otecka.

mamavera
11. jan 2014

@adka123123 je mi ľúto, čo prežívaš, ale na druhej strane sa veľmi teším, že sa ti toto stalo skôr, ako by sa tvoj život po boku manipulátora zmenil na peklo. Ani zďaleka nie si sama, teraz je to dokonca v móde, podnikateľ keď zrazu zistí, že mu rastie konto, tak si narazí mladú milenku. Tá zaňuchá peniaze, tak vysadí antikoncepciu a ....takých tém tu bohužiaľ pribúda ako húb po daždi.
Je úplne normálne, že si teraz kladieš otázku, prečo práve ty. Je úplne normálne, že budeš plakať, že prejdeš fázou, keď ho budeš možno nenávidieť, možno na neho spomínať, ako na úžasného muža. To všetko patrí k tomu, aby si sa s tým vyrovnala. Robíš to perfektne, keď ideš dnes s priateľmi von, ak je to možné nezostávaj sama a nasťahuj si na týždeň, dva k sebe kamarátku, sestru, maminu....Viem, že ti bude po čase smutno, najmä keď budeš vidieť zaľúbené dvojice, ale neponáhľaj sa do ďalšieho vzťahu, tento, ktorý skončil, musí skončiť aj v tvojich myšlienkach. Želám ti, aby to bolo čo najskôr, lebo ty si na tomto svete nie pre nejakého somára, ktorý nemá problém odskočiť si s inou a vzápätí ísť do kostola 😝 😝 😝 😝 😝 😝 , ale pre človeka, pre ktorého budeš všetkým na svete. Zmeň telefónne číslo (ak nebudeš mať s tým problém), alebo hneď ako zavolá, tak ho zruš. Nie si povinná počúvať jeho citové výlevy!!!!!
Napíš mu poslednú SMS v znení - Nesnaž sa svoju vinu hodiť na mňa, posral si si to sám. V podstate som ti vďačná za to, že si si nedokázal udržať vtáka v nohaviciach, dal si mi šancu spoznať oveľa kvalitnejšieho aptnera, ako si ty. Bodka. Koniec.Drž sa !!!!!

mamavera
11. jan 2014

@sissy27 úžasný príspevok !!!!!

kveta
11. jan 2014

@mamavera Tvoja smska je prilis vulgarna.. to by este pouzival proti nej a ukazoval svojim pribuznym... staci napisat>
Neotravuj slusnych ludi. 😉

sense
11. jan 2014

urobila si to najlepsie co si mohla...chlap kt. sa po hadke vyspi s nejakou inou nestoji za jedinu slzu, zvlast ked vravis ze je to typ manipulatora....a bud rada ze este nemate spolu deti...

mamavera
11. jan 2014

@kveta môže si trhnúť, nie sú zobratí, takže rozvod nebude a nikdy jej nedokáže, že ju písala ona a nie jej dobrá kamoška, ktorú štvalo, ako trpí...a kľudne by som pred jeho príbuznými vstupovala ako autorka vulgárnej SMS, na jeho chrapúnstvo aj tak nemám.