icon

Partner ma podviedol a čakajú dieťa

adka123123
11. jan 2014

Viem, ze ju to takych tem asi kopu, ale momentalne nemam sil hladat. Partner bol pred 3 mesiacmi v zahranici, raz sme sa strasne pohadali, a podviedol ma. Vcera mi to oznamil a ako maly bonus k tomu. Caka s tou cuzou dieta. Prosim povedzte mi ze nie som sama. A ako mam postupovat dalej. Chcela by som vyhladat odbornu pomoc, avsak v momente ak otvorim usta placem. Som na tom dost psych.zle. nikdy som nic podobne nezazila. Deti nemame, hned sme sa rozisli. Skor som myslela na to, ako by ste sa zachovali? Co by ste teraz na mojom mieste robili? Nepovedal mi ani len prepac. A dolezita poznamka, je to typ cloveka, tzv manipulator. No vzdy som vedela zareagovat, zachovat sa primerane, no teraz som oslabena a snazi sa mi vnutit, ze to vlastne ja som na vine

namornicka
11. jan 2014

@adka123123 ďakuj bohu ze ti to urobil pred tým ako by si si s ním založila rodinu. S odstupom času to vyhodnotis ako veľké šťastie. Teraz sa pomaly vypláč a ukludni. Raz si ťa nájde muž ktorý si tá zaslúži.

sunnygirl26
11. jan 2014

@andrejka2424 nemusis mat jeho suhlas, no predchadza tomu vysluch u psychológa, maly bude mat koliznu opatrovnicku a ta pride aj na navsetevu...potom uz len zalezi na sudcovi ako sa k tomu postavi....jednoducho musis mat lepsie argumenty k tomu, aby si presvedcila sud, ze je to prospesne pre dobro malého...ak by ste sa dokazali dohodnut, zmenu mena nemusis riesit sudnou cestou, staci ak by ste obaja dosli k notarke. neplati to vsak pre osvojenie, to uz musi ist cez sud...

palomka
11. jan 2014

myslim, ze este sama nevies-nechces vidiet, ze si dobre dopadla, ze si sa ho zbavila...urcite to neolutuj, ze ste sa rozisli. a myslim, ze pre neho je teraz dobre hadzat vinu na teba, lebo sam sa nevie vysporiadat, ze caka dieta so zenou s ktorou bol zrejme len raz (necitala som diskusiu). Chcel manipulovat s tebou a teraz bude ta zenska s nim 🙂 Myslim, ze sa mu to (ten podvod) teraz takto odplatil, aj ked samozrejme, ze dietatko je krasny dar, no hlavne ked ho mame s clovekom, ktorého milujeme 🙂 a ty hlavu hore, muzi este nevymreli, taky ti nestoji za to aby si teraz nad nim plakala 😉

majka99999
11. jan 2014

@adka123123 Nedvihaj mobil, preco by ti mal vyplakavat, uz ma predsa novu spriaznenu dusu? Ty nemas cas, musis zit svoj novy zivot. Ja by som skor lutovala tu tehotnu, uviazat si na krk farizejskeho manipulatora... Nezavidim. Tebe chcem poblahozelat a posielam jedno male modre.

adka0987
11. jan 2014

Dobre si spravila ze si ho opusla ja by som to iste spravila 😉 ,neobvinuj sa nech ty povie jeden dovod preco je to tvoja vina ,hmm? bud rada ze nemas deti lebo by to bolo horsie ,a ked sa ty neospravedlnil a kritizuje teba tak ty chce este pred odchodom ciela vedome ublizit a stou cudzou planuje do buducnosti tak radcej dievca zlate zabudni ...Bude lepsie ,on aj tak nieco zase vivedie a opusti ju aj s babom taky clovek sa nemesti do koze.

mima4
12. jan 2014

@adka123123
na tvojom mieste by som frajera poslala do haja...
Nie je to tvoj manzel, aby si bola povinna to riesit a uz vobec o tom aj debatovat.

Tes sa, raduj sa!!! Cim skor sa magor prejavi...tym je to lepsie 🙂

noccikalili
12. jan 2014

Hm. Niektori chlapi su fakt svine! Od kedy po hadke nasleduje podvod? A ty vobec neber naseba vynu. Chrapun jeden!Taketo sa neodpusta!!!

juliana77
12. jan 2014

@adka123123 Je to veľmi nepríjemná správa, sklamanie pre teba, ale načo venovať pozornosť a slzy človeku, ktorý o teba nestojí.
Snažím sa svoje deti učiť, že ak sa ti niečo páči, alebo aj nepáči, vždy treba porovnať, aby si si vážil čo máš a ak to nemáš, tak niekto nemá ani to.

Diagnostika nevyliečiteľnej choroby je tragédia, toto určite nie!!!!!!

severanka96
12. jan 2014

@adka123123 nehnevaj sa za to čo ti napíšem,ale si divná keď ti je smutno za manipulátorom...

adka123123
autor
12. jan 2014

@hoblinka13
@ivanapetrasova
@janinah
@eliska31
@leria
@aneri66
@jahodka8
@mamavera
@kveta
@sense
@namornicka
@sunnygirl26
@palomka
@majka99999
@adka0987
@mima4
@noccikalili
@juliana77
@severanka96

Napisem Vám takto hromadne. Vsetko!!čo ste napisali je uplna pravda. Keby ste len vedeli aku silu ste mi dodali, ako velmi ste mi pomohli. Ano aj v tom ze toho uzasneho vyrovnaneho ...bla bla bla cloveka som videla cez ruzove okuliare. Co sa tyka manipualtorstva, aj v tom mate pravdu. Casom by mi to preliezlo cez hlavu, vzdy pocuvat ze je to v lastne moja chyba co sa stalo, ze to vlastne tak si za to mozem sama, mat vnutene jeho nazory, ako vravim, vzdy som mala nieco, cim som mu riadne "nalozila" ale do kedy by som to zvladala?? 😠 Na vase odporucanie som piatok aj sobotu stravila s najlepsimi priatelmi a priatelkami, zabavila sa, co-to vypila, odreagovala sa, zistila som ze mam okolo seba ludi, na ktorych som kaslala ked som bola s nim a oni sa mi teraz neotocili chrbtom. Uzasne. Ale je mi to luto, ze som na to prisla az po tomto. Po vcerajsku ked som prisla domov, napisala som mu spravu, kedze by ma k slovu nepustil, nieco v tom zmysle: ako si moze byt isty ze to dieta je jeho(tak mi to povedal 😀) ked den pred nim mozno spala s jednym, den po nom s druhym, ze ci si mysli, ze ked od nej odisiel na SK ze sa spavala ko mniska...atd, viem ako na nho, a tym ako mi odpisal som vedela, ze som trafila do cierneho. Plus, este podobnu spravu ako mi hore napisala @mamavera to bolo dobre 🙂
Dnes som si uvedomila, ze vlastne, keby neotehotnela, ktovie kedy a ci vlastne by som sa to niekedy dozvedela. Vzali by sme sa mali deti a on....on by zil s tym ze ma podviedol, spravil raz, spravi znova. Cize, ponaucenie: vsetko zle je na nieco dobre. Dnes je mi lepsie, teda teraz, pride vecer a bude to opat na chuja( prepacte za vyraz) ....ale to prejde, citam Vase prispevky, kolko sily z nich ide....Ste silne zeny. DAKUJEM

adka123123
autor
12. jan 2014

A ak sa pytate preco spravu, pretoze dovod vyssie, hned by ma zrusil a dovod č2. ak by som pocula jeho hlas. Prisamveru by ma asi naplo....a to predsa nepotrebujem

P.s. na vcerajsom bowlingu, kde som strelila za 2hod. asi 4 kuzelky smo prisla o 3 akrylove nechty. Tesim sa na nove 🙂)))

severanka96
12. jan 2014

@adka123123 žila som s takým človekom,pozri moje skoršie príspevky,tak človeka oblbne že prestane mať pomaly aj vlastný názor ☹(

adka123123
autor
12. jan 2014

A este som tu kdesi zazrela, ze podnikatel mladsiu milenku.....ženy, ten chudak ma 34 (neviem kolko ma ona) dostal sa do otrasnej situacie prisiel o pracu, nema peniaze. To sa mu stalo pocas nasho vztahu. Ja som ho podporovala, povzbudzovala, nech sa nevzdava, preto aj to zahranicie. Dala som mu peniaze, nie vela. Ked poviem, ze nemal ziadne peniaze tak ziadne. Tak sa zahrabal do problemov ze neviem ako sa z nich dostane, este predomnou si vzal pozicku ktoru este stale splaca. Ale vzdy mal plat pekny, no a potom to bolo tak ze nieco zaoribl, bolo to fajn. Nikdy som sa mu neotocila chrbtom, snazila som sa mu byt oporou. V januari, teda tento mesiac mal ist opat do zahranicia, to som sa dozvedela pred tym ako som sa dozvedela tu otrasnu spravu. Cize neviem ci sa vobec vrati, kedze pravdepodobne ide k nej. a dovolim si tvrdit, ze nema za co kupit ani perinku. No povedzte mi zeny, je toto normalne........

kveta
12. jan 2014

@adka123123 Mas pisomne potvrdenie, ze si tie prachy od Teba pozical? Hned ich pytaj spat.

adka123123
autor
12. jan 2014

@kveta Nie, dala som mu ich len nedavno, bolo to nieco kolo 300e

kveta
12. jan 2014

@adka123123 Co najskor za nim napochoduj, aby Ti podpisal potvrdenie, ze si tie prachy pozical.. Inak nemas pravne paky ich od neho dostat..

adka123123
autor
12. jan 2014

@kveta Nebudem ich od neho ziadat, viem, ze to vyznie hlupo, ale nech sa s nimi zadusi. Viem, ze neide ani o tie peniaze ako ten princip, ale uz o nom nechcem pocut, nechcem s nim mat ziadne oplaetacky ani nic.

eliska31
12. jan 2014

@adka123123 ja osobne si myslim, ze aj TY si silna a spravne zmyslajuca zena 🙂 Niekedy trva dlhsie pochopit spravne veci, niekedy od zivota potrebujeme aj fajnu facku..dufam, ze najdes v zivote stastie 🙂

adka123123
autor
12. jan 2014

@eliska31 presne taku facku ako vravis som potebovala, asi som bola prílis naivna

kveta
12. jan 2014

@adka123123 Chce sa mi napisat, ze nie si naivna, len si uverila nespravnemu.. Ale ked sa porozhliadam po chlapoch v mojom zivote, tak pre vacsinu plati to prve: Hej, bola si naivna. Vitaj v realnom svete..

adka123123
autor
12. jan 2014

@kveta Skoda ze sa mi oci otvorili po takejto skusenosti.

dilino
12. jan 2014

chrapuň prveho stupňa ako ked sa partneri pohadaju medzi sebou sa môže niekto s druhym vyspať ved každe či manželstvo či priateľstvo prechadza určitimi krizami a aj hadkami ved manželstvo nieje len o dobrom ale aj o zlom dufam že ti nenapadne aby sa k tebe vratil pride druhy možno časom si uvedomi že čo v tebe stratil ale verim že už bude neskoro nema to žiaden vyznam urobil to raz urobi viac krat môj nazor dvakrat do tej istej rieky nevstupuj

mamavera
12. jan 2014

@adka123123 mám chuť ťa objať!!! Nie je tu tlieskajúci smajl, ale tlieskam ti! Je mi jasné, že ešte nie si z toho vonku, ale si na najlepšej ceste, aby to bolo čoskoro. Hlavne ma nesmierne teší, že si nepreplakala doma celý víkend a teraz sa nás tu nesnažíš presvedčiť, že nebol najhorší, že by si mu možno časom tú neveru odpustila a podobné nezmysly. S tou SMS som to presne pre to radila, aby nemal možnosť ti skákať do reči a a pod Už by som mu nikdy mobil nezodvihla a na jeho SMS nereagovala. A to, že to dieťa nemusí byť jeho - veééééľmi dobrý ťah. 😎 😎 😎 😎 Som na teba hrdá! Na tie peniaze by som kašlala, nestáli by mi za to, aby som sa s ním naťahovala. Ber to ako prvú investíciu do nového života. Želám ti do neho veľa zdravia a šťastia!!!!

mima4
12. jan 2014

@mamavera

tlieskajuci nie je, ale obymajuceho si vyrobíííme 😉

)----O---(

adka123123
autor
12. jan 2014

@mamavera keby si vedela ako sa usmievam na monitor, ako blba 🙂 Ta sprava ma tesi, ten vtak v nohaviciach, super napad 😀 uz sa citim dobre, napisala som mu vsetko co som chcela, napisala som mu toho viac, a viem ze ho to bude zozierat a presne o to mi islo (ano, asi som svina). Na telefon nereagujem a nikdy som sa necitila taka oslobodena od niecoho ako teraz. Dakujem ti a ten smajlik, pozrime sa aka tvorivá 🙂 ak neporušim autorske práva tak teda obímam aj ja Teba 🙂
)----O---(

adka123123
autor
12. jan 2014

@mima4 jáj prepac,to od teba som si poziciala obimajuceho smajlika 🙂))

adka123123
autor
12. jan 2014

@dilino cosi, nepripada do uvahy, nech si teraz uziva to, co si pripravil a spravil ☹ je mi to trosku luto, vzdy som si mylela, ze ja budem ta ktora....ale tak cas snad vsetko zahoji 🙂

mima4
12. jan 2014

@adka123123 vieš čo? je tvoj 😉
bodaj by takyto "smajlikovia" tu boli čoraz častejšie a častejšie 🙂

adka123123
autor
12. jan 2014

@mima4 🙂)))) dakujem 🙂 och, ja si myslim, ze uz ich tu bude len menej a menej

kiki68
12. jan 2014

raz podviedol a hned tu damu nabuchal? 😀 Som myslela,ze taketo je len vo filmoch,ale co, ked si mysli,ze dieta po jednej noci ci kratkom vztahu bude nieco fungujuce a perspektivne,tak to sa budem dost divit. Lebo vacsinou taketo nedopadne dobre, lutujem to dieta robene len z kratkej vasne. A fakt bude prdel,ked ani nebude jeho 😉

No co takeho chlapa si zavesit na krk, nemas za cim plakat.... 😉
drzim palce,nech mas pekny novy zivot bez takeho darebaka... 😉