Partner ma podviedol a čakajú dieťa
Viem, ze ju to takych tem asi kopu, ale momentalne nemam sil hladat. Partner bol pred 3 mesiacmi v zahranici, raz sme sa strasne pohadali, a podviedol ma. Vcera mi to oznamil a ako maly bonus k tomu. Caka s tou cuzou dieta. Prosim povedzte mi ze nie som sama. A ako mam postupovat dalej. Chcela by som vyhladat odbornu pomoc, avsak v momente ak otvorim usta placem. Som na tom dost psych.zle. nikdy som nic podobne nezazila. Deti nemame, hned sme sa rozisli. Skor som myslela na to, ako by ste sa zachovali? Co by ste teraz na mojom mieste robili? Nepovedal mi ani len prepac. A dolezita poznamka, je to typ cloveka, tzv manipulator. No vzdy som vedela zareagovat, zachovat sa primerane, no teraz som oslabena a snazi sa mi vnutit, ze to vlastne ja som na vine
@adka123123 prečo tí kok..i sú všetci rovnakí ?! len treba vydržať! samozrejme, že sa dostavia zmiešané pocity, ale po tých urážkach ťa len utvrdil o tom aký je debil a ver, že iný ani nebude! Len nech sa stará o budúcu mamičku a šetrí peniaze na výbavičku 🙂
Buď silná! nepoľav a ži. Nehľaď na jeho výmysli, čas všetko ukáže.... (ja môžem založiť klub žien môjho bývalého, práve nedávno mi volala ďalšia oklamaná... tie ženy akoby sa chceli ospravedlniť, že ako mu verili tie klamstvá o mne a teraz samé počúvajú ba seba také isté osočovania....)
Posielam vela sil a vzdy si povedz ze nestal zato.Ja som mala tu smolu ,ze sme mali dve deti a aj ked s nou dieta necakal ,padol u mna na dno zacala som ho neznasat a to mi dalo obrovsku silu ist do rozvodu,kedze to nebolo prvy krat.Bola som hlupa ze mi to trvalo tak dlho.Uz je to sest rokou a mam teraz milujuceho manzela a keby som vedela ake to bude teraz super,nevypustila by som prenho ani slzu .Ver ze aj ty onedlho budes banovat ze si sa tak trapila,lebo budes mat z partnera ,ktory ta bude milovat a vazit si ta,ver mi.
na fb ho zablokuj,staci dat ignore user a mas svaty pokoja je to uplny slaboch, spravil si decko (asi) a ani k tomu sa nevie postavit ako poriadny chlap,ale ide ako psicek vzbrechovat a skriabat na dvere tam,kde uy nema sancu,lebo to pohnojil cele uplne neskutocne. Pre mna je takyto chlap niemand,ako sa teraz citi ta chudera,co ju zbuchol..buduca mamicka...proste nema ziadne svedomie...cit...uz ked si spravil dieta,tak sa nema co rozdrapovat, ublizuje vsetkym zainteresovanym takymto spravanim.
On neurazal tymi sms ani tak teba ako seba. S kazdou jednou si mohla pocut zapistat jeho ego, ktore moc dobre vie, co narobilo a odmieta si to vyzrat. Ale vie ze musi. Tvoju ignoraciu si pretavil presne do toho, co ho najviac zerie (svedomie vie vytrestat najlepsie). No a utok najlepsia obrana - zacal ti nadavat. Chcel ti dat pocitit, aby si trpela ako on.
Nie si povinna. Tak si tie jeho reci o tom ze ta druha je lepsia ako ty neber k srdcu. Su to obycajne naschvaly bezmocneho chlapa.
Nechaj ho dusit vo vlastnej stave a ty ries seba.
@adka123123 ako sa mas?
Hlavu hore! Urobila si dobre, ze si ho nechala. Zide z oci, zide z mysle. A pride iny, ktory si ta bude vazit a bude ta lubit....takze, hlavu hore, si predsa silna zena a on nestoji za to, aby si sa trapila!
@matahary25
@andrejka2424
@renka40
@samajama
@kiki68
@moonlight1210
@bucula
@majka99999 si taka zlata, ze sa pytas 🙂 a ze si si spomenula
Tak, stale mi volal pisal, klasika. Ja som ho ignorovala a aj ignorujem, tak volal rodine 🙄 no a pise mi to co uz pisal. Napisal mi ze ako som mu mohla tak klamat, ze ani nechce vediet kolko krat som ho podviedla, ked som tak lahko zabudla. Ze ako ho mozem ignorovat, ako som mohla povedat ze ho milujem, ked ho dokazem tak ignorovat. Ze on by to nedokazal 😀 boze zeny, ja som citala citala....a som sa smiala. Normalne mi vycital, ze ako ho dokazem ignorovat- ON BY TO NEDOKAZAL :....zly sen. Pisal, mi ze este nie je vo svajci atd, akoby ma to zaujimalo.
Je mi fajn, kazdy den je mi lepsie, uz neplacem. Pousmejem sa ako mi je dobre, ze uz s nim nie som a rozmyslam co vsetko ho caka a ako ho poznam, ako to bude pre nho tazke... Ked si na nho spomeniem, tak jedine s lutostou. Ked si spomeniem na nieco co sme spolu zazili, a to uz nespominam casto, tak uz nemam slzy na krajicku...Jednoducho, on urobil chybu a on prisiel o to najlepsie co ho v zivote mohlo stretnut 😀
Keby som necitala Vase prispevky, isto by som na tom teraz nebola tak ako som. JEDNO VELKE DAKUJEM kazdej z vas. Skoda ze nemam srdiecka, aspon by som Vám ich vsetkym poslala, aj ked mi nejake prisli, tak dakujem. Ste moje konikovske poklady
@adka123123 mne srdiecko neposielaj, jedno mas mas odo mna, tak posli dalej 🙂
mna niekedy tak dojima logika niektorych ludi: ako ma mozes ignorovat, ja by som to nedokazal... kua, ako si ma mohol podviest, ja by som to nedokazala... ale nepis mu nic. bol by to zasah, ale chce len provokovat, aj zla odpoved je odpoved a podla neho znak, ze tebe na nom este zalezi. 🙄
napis nam, ked bude nieco nove, aj ked nebude a budes sa chces len vykecat. 😉
@adka123123 smejem sa s tebou to su ty chlapi ked dojde na lamanie chleba su mnohokrat slabsi ako mi zeny. Co si navaril nech si aj zje no nie predpokladam,ze ho to muselo poriadne zaskocit ale stymi obvineniami si to nevylepsi 🙂 joooj tesim sa stebou ako to zvladas
pocuj,ten musi byt peeekne zufaly...ze on by to nedokazal..tak ten ine veci dokazal...kocura dat do truby a este aj buchtu z toho upiect,ze to tak musim povedat... 😉
bud rada,ze uz sa na tom smejes, Si silna zena, mas moj obdiv! 🙂
@adka123123 na tvojom mieste by ma veľmi bavilo to, ako ho ide roztrhnúť, keď na tie SMS neodpovedám 😀 Ale ja by som ich ani nečítala, hneď by som ich b´vymazala. Tie, čo ti poslal, si ulož, možno sa niekedy zídu, sú výkrikom zúfalca, ktorý si až teraz začína v plnej miere uvedomovať, do čoho šliapol a snaží sa obviňovaním teba zmierniť sám pred sebou svoju vinu. Aspoň ti ukázal svoj charakter v plnej kráse 😝 😝 , som rada, že už máš úplne jasno v tom, že o takého muža by si ani bicykel neoprela....a ty sama si stúpla na cene, pretože si ukončila vzťah s takýmto tĺkom. Želám ti, aby si bola šťastná.
@renka40
@kveta
@kiki68
@janus32
@majka99999
@enuliatko
@moonlight1210
@romanovic
@hoblinka13
@ivanapetrasova
@janinah
@eliska31
@leria
@aneri66
@jahodka8
@mamavera
@kveta
@sense
@namornicka
@sunnygirl26
@palomka
@majka99999
@adka0987
@mima4
@noccikalili
@juliana77
@severanka96
ZENYYYYY JE TO TU! po dni neustalom vypisovani, vyvolavani, posielani svojich fotiek to prislo!!!: NIKDY SOM TA NEPODVIEDOL! NIKDY!! LEN SOM CHCEL VEDIET AKO VELMI MA MILUJES.....
pana! Zeny, ja sa asi dam na ciernu prisamveru, lebo on si mysli, ze ja som asi na hlavu....normalne som si po tom co som sa vyrehotala supla poldeci, lebo by to moje srdce asi nerozchodilo
@adka123123 to akoze on ta nepodviedol a dieta splodil svaty duch???
@adka123123 čistý pako 😅 a to dieťa čo čaká s inou,je čo???a hlavne odkiaľ sa jej zobralo v bruchu??
asi zacnem verit na zazraky...to jak vcera co som citala na nete clanok ze nejaka mniska porodila dieta ale prisamveru tvrdi ze bola panna 😅
@adka123123 v chladnicke mam otvorenu vanilkovu vodku..ulejem?
@eliska31 JA MAM DOMACU SLIVKU, VSETKY PRIDTE! Toto musime oslavit 😀 ze mi v podstate on dal moznost zbavit sa takeho ..... piiip piiiiiip pip pip
@adka123123 Skoda, ze dnes nemozem.
@adka123123 no! debil! čistý debil! Sere a sere si do papule a ešte mu to aj chutí! Ale veľmi dobre na tom je, že sa predsa musel preukázať čo je zač! Doooobre 🙂 veľmi dobre 🙂
Teším sa s Tebou. Som veľmi rada, že si taká silná a tak skoro sa všetko vyjasnilo 🙂 🙂 🙂 A klobúk dole pred Tebou, že sa dokážeš na tom baviť (mne to trvalo dlhšie, kým som sa nad to povzniesla)
Na poldeci by som veľmi rada prišla, ale teraz nemôžem piť 🙂
A kde by som mala dobehnúť ? 🙂 kedy stretko? 🙂
@adka123123 no ja nemozem... 2x som si to precitala... Normalne nechapem, kde sa toto v ludoch berie... To akoze by si tu neveru mala odpustit, lebo ho milujes. To by bol dokaz lasky. Moj muzik raz prisiel, ze dostal vypoved. Ja na rodicovskej, katastroficke scenare pred ocami... A on, ze zartuje. Tak som mu vycistila zaludok, ze o takych veciach sa nezartuje. Tych chlapov len bit treba. 😝
@adka123123 nepoškvrnené počatie bolo len raz....
mám becherovku, ale na takúto príležitosť aj šampus buchnem!!!!!! Na takého vola 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝
zmeň si číslo na mobil, stráca úroveň
@majka99999 tak takéto žartíky neznášam, by som mu to vrátila - som tehotná a čakáme dvojičky 😀 😀 😀
to je cisty magor a psychopat.........utekaj co najdalej
@mamavera 😀 to si nechavam, ked budem naozaj tehotna... vsetko mu vratim aj s urokami, lebo to je jeho najvacsia obava, ze nebudeme 4, ale 5. 😝 teda, dufam, ze to bude len zart, lebo omdliem este u doktorky, ak nebude...

@adka123123 si skvela sillna zena a to ako postupujes uplne schvaluje-mam pocitt,ze toto tvoj partner necakalako budes reagovat skor by si asi priial aby si sa mu hadzala okolo krku atd... mas moj obdiv 🙂 samozrejme vsetko ma svoj cas a rany sa hoja pomaly ale podla mna si vykrocila spravnou nohou