icon

Partner ma podviedol a čakajú dieťa

adka123123
11. jan 2014

Viem, ze ju to takych tem asi kopu, ale momentalne nemam sil hladat. Partner bol pred 3 mesiacmi v zahranici, raz sme sa strasne pohadali, a podviedol ma. Vcera mi to oznamil a ako maly bonus k tomu. Caka s tou cuzou dieta. Prosim povedzte mi ze nie som sama. A ako mam postupovat dalej. Chcela by som vyhladat odbornu pomoc, avsak v momente ak otvorim usta placem. Som na tom dost psych.zle. nikdy som nic podobne nezazila. Deti nemame, hned sme sa rozisli. Skor som myslela na to, ako by ste sa zachovali? Co by ste teraz na mojom mieste robili? Nepovedal mi ani len prepac. A dolezita poznamka, je to typ cloveka, tzv manipulator. No vzdy som vedela zareagovat, zachovat sa primerane, no teraz som oslabena a snazi sa mi vnutit, ze to vlastne ja som na vine

Strana
z8
adka123123
autor
26. apr 2014

@majka99999 ahoj moja ..... celkom fajn. Chuj sa ozenil pred postom, cize da sa....hlavne ze "ziadne dieta nie je".... uz jemi to jedno, lepsie mi je bez neho...ovela...a vy ako babule ako sa tu mate?
@kveta
@renka40
@majka99999
@mamavera
@katulka74
@kiki68
@palomka
@hoblinka13
@meamak
@adka0987
@sklamana30
@lili_mia
@p.j.jacky
@borkavan
@bambinkaa
@kiki68

mamavera
27. apr 2014

ahóóój!!!!! Buď rada, že máš od tĺka pokoj. Mužov s takýmito kvalitami nájdeš do hodiny 50 a to sa ani nemusíš veľmi snažiť. Teba ale čaká niekto iný, lepší, z celého srdca ti to želám. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

kveta
27. apr 2014

@adka123123 Mozes jeho milujuce smsky poslat pani manzelke ako svadobny dar. 🙂

Preboli.. Naozaj. Bude lepsie. ;)

romanovic
27. apr 2014

@kveta Netreba. Skor ci neskor sa prejavi aj pri manzelke. Tieto typy nevedia zit normalne....

adri266
27. apr 2014

@adka123123 neboj sa, o rok bude riesit to iste s novou manzelkou, lepsie Ti bude bez neho a ver mi, ze existuju aj normalni chlapi. Toto casom preboli. A ako sa vravi, co nas nezabije, to nas posilni.
Prajem Ti vsetko dobre.

katulka74
27. apr 2014

Ahoj, viem ze to musi byt tazke odmietat ho, ja som bojovala s byvalym asi rok, kym ho to preslo, uplny pripad pre psychiatra a vdaka nemu tiez uz nikomu neverim. Ale neboj, casom to nebude az take hrozne, len treba si partnera preklepnut a spoznavat dlhsie, co je to zac, drzim palce,nech si stastna.

mamavera
27. apr 2014

@romanovic aj tak by som jej ich poslala, nech im osladí medové týždne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

borkavan
27. apr 2014

@adka123123 takže on sa oženil? s "jednorazovou" známosťou? .
No kašli naňho. Ved si písala, že je to manipulátor.... tej žene ešte môžeš poďakovať, že ťa oň obrala. inak rýchlo sa poponáhlal. idiot.
bude ti lepšie a nájdeš toho pravého a čo je to pravá láska. držím ti palce

majka99999
27. apr 2014

@adka123123 verim tomu, ze on jej povedal, ze ty si ho prenasledovala alebo si hysterka alebo este nieco horsie. ze je strasne rad, ze je s nou, blablabla... naozaj si zasluzis lepsieho
ten moj sa ozenil v kostole a este tyzden pred svadbou mi navrhoval sex, ze je nestastny (tehotna zena na druhom konci republiky, potreboval asi riadne vypustit...paru). dnes sa na tom smejem. tiez som chcela poslat jeho zene nasu konverzaciu, ale potom som si povedala, ze naco...

bambinkaa
25. máj 2014

@adka123123 to je fakt mimo ten chlap 😀 bud rada, ze mas od neho pokoj 😉 takyto hajzlici robia toto cely zivot, podvadzaju, manipuluju... no ta druha to bude mat horsie ked bude chciet od neho odist, bude sa s nim musiet po sudoch tahat a rozvadzat. Je fakt ubohy, potrebuje niekoho drzat v hrsti stale. Ty si hlavne uzivaj krasne pocasie, ide leto, dopraj si oddych, dobre bude uvidis 🙂

natsa
25. máj 2014

@sissy27 trocha ma zarazilo .potrat ved to malé za to nemože,šte sa ani nenarodilo auž má zomrieť,

havedka
27. máj 2014

@adka123123 prepac ale kasli z vysoka na neho,zabuchni za nim dvere a uz nikdy ho nevidiet je to blb

aktarina
Autor odpoveď zmazal
Strana
z8