icon

Partner ma vyhodil z domu

petra4321
25. mar 2013

Dobry den

uz neviem co mam robit. S partnerom sa posledne dni dost velmi a tazko hadame. Ide to uplne do extremu. Ja uz to nezvladam a nahucim na neho cokolvek len aby mi dal konecne pokoj. Vsetko vidi samozrejme nas maly syn. Ma 6 mesiacov. Uz je mi to vsetko luto neviem co robit dalej. Dnes mi povedal ze nech vypadnem. Ja by som aj odisla ale ja naozaj nemam kam ist. Byvame v zahranici takze rodinu tu nemam. Kamosky isli teraz na SLovensko takze fakt nemam kam ist. Teraz som doma z malym a premyslam co robit. Ci ist niekde do Hotela co je strasne drahe alebo mam ist na SLovensko ale cesta autom mi bude trvat 8-10 hodin. Ja neviem co robit. Najradsej by som nezila

petra4321
autor
25. mar 2013

@argyro ja ho opustit nechcem ved to on mi napisal a povedal ze mam odist, ze nechce so mnou byt.

katka121
25. mar 2013

ak je to tak ako opisuješ a nemáš tam nikoho tak podľa mňa ponorková nemoc..........ste tam len jeden pre druhého, s nikým iným sa pomaly nestýkaš ..... ak o par týždňom nastupuješ do práce možno sa to zlepší, prídeš do nového kolektívu - obaja budete musieť pracovať na tom aby domácnosť a starostlivosť o dieťa šlapala ako má..... bude to náročné ale možno sa situácia medzi vami zlepší

digysa
25. mar 2013

@petra4321 No vidis.......nestihla som dopisat jeden prispevok a uz pises, ze chce aby si si nieco nasla....a je koniec.

VIdis...toto som pisala Musis si najst byvanie pre seba....tak ci onak

amouramour
25. mar 2013

kocky mamina ja 6 mesiacov po porode, je to narocne obdobie pre hociaky vztah...hadaju sa ako pisala kvoli blbostiam...ja by som jej neradila hned odist...mozno to ani az tak nie je zle...autorka nie si len rozhodena z vacsej hadky?mas pocit, ze ti hrozi z jeho strany fyzicke napadnutie?a urcite nesoferuj v takomto steve s dietatom...

dai
25. mar 2013

@petra4321 tak teraz potom co si napisala tak mam pocit ze ste mali len velku hadku kde ste si vselico vykricali - ty si ho pourazala a on ta nato slovne vyhodil z domu - jasne ze sa citis na prd - kto nie po takejto hadke...on ta ale nebije, nerobi ti zle, len sa hadate - pochopilsom to spravne?
vies, clovek v takomto rozpolozeni ma rozne chute - ja som sa tiez uz vduchu mnohokrat rozvadzala🙂 vsetko je zle a tak... skus to predychat, ukludni sa a skuste hodit zajtra alebo ked sa obaja ukludnite normalnu dospelu debatu - skus ty bez uraziek - dohodnite si pravidla tej debaty na zaciatku - nech on nevytahuje stare veci a ty budes tiez kludna - spis si body ktore chces s nim prebrat - mozno by nezaskodilo to spravit na neutralnej pode - mailom ho zavolaj niekde do restauracie, malinkeho nech niekto zatial postrazi alebo ked bude spinkat... sprav ustretovy krok, povedz mu ze takto to neide dalej, co ta trapi a ako to pohnut tym spravnym smerom... ak to nevyjde tak treba riesit rozvod ci rozchod - skus ale s chladnou hlavou

amelie123
25. mar 2013

@petra4321 no ak ti už povedal, že je koniec a že si máš hľadať niečo iné, tak by som neváhala. z prostého dôvodu. aj keby si si našla, čo tam budeš sama s tak malým bábom robiť? šla by som domov. jednoznačne. vášne sa upokoja, keď mu to nedôjde, aj tak dobre. doma sa dáš dokopy. ako by si sama fungovala s malým za hranicami? kto by ho strážil? ja by som šla domov. držím palce. ak ťa vyhodil z domu a potom povedal že môžeš ostať, ale že je koniec... nemá zmysel ostávať. choď domov a možno sa fakt vášne upokoja a on si uvedomí. a ak nie... aspoň nebudeš s malým dakde sza hranicami sama alebo s besniacim mužom za chrbtom...

darinkamandarinka
25. mar 2013

naco to pises sem? mam 6 mesacne dietatko,tak sa vzchop... neber ohlad na seba,ale mysli na maleho.hadate sa sice kvoli malickostiam,ale uz ked ta vyhodil z domu,co je to za chlapa?!naco ti je taky?a neries to,co budes robit na sk.drzim palce

sisaha
25. mar 2013

@petra4321 neodchadzaj,, najdi si novy byt, poziadaj o tučné výzivne a ser na neho. A do prace urcite nastúp..

nefertiti7
25. mar 2013

@petra4321 život je ťažký a všetci máme nejaké problémy. Ak sa vo vzťahu bojíš o seba, o dieťa, musíš zvážiť priority.....to, že ho stále ľúbiš je normálne, máte za sebou určite veľa dobrých časov a spomienok a preto tá zotrvačnosť v tomto vzťahu ti bráni s určitosťou sa rozhodnúť čo ďalej. Nezostávaj však s človekom, ktorému si ľahostajná a ktorý ti nevenuje pozornosť práve v tomto období, tiež mal syn pol roka a viem ako je to ťažké aj pre partnera.
Odíď ale nie hneď na Slovensko, zbaľ si najnutnejšie veci pre seba a malého a odíď na privát, ubytovňu, hotel, postačí 3 dni, na lístok napíš, že si odišla aby si nemysleli, že ťa uniesli. Partner sa bude ( teda dúfam)dožadovať tvojej blízkosti a určite si bude robiť starosti, obyčajne to zaberie na takých, ktorý sa zobudia a zistia, čo by im v živote chýbalo..ak by sa to opakovala znova, odíď definitívne. Ešte jedna vec, neber túto situáciu, že je to len jeho chyba, si unavená a vyťažená, nie vo svojej koži....chyba býva obyčajne na oboch stranách, jeden je tvrdohlavý a druhý nechce ustúpiť alebo si všetko vzťahuje na seba.

katka1981
25. mar 2013

@petra4321, ak nevladzes soferovat, chod autobusom, alebo ako sa da. Chod k rodicom. Mozno sa preberie, odlucenie vam pomoze, mozno vam to prospeje. Ale chod, lebo sa to este zhorsi.

aliza
25. mar 2013

@petra4321 vydrz v tom byte, nastup do prace a poziadaj o zverenie maleho do tvojej opatery. A hlavne sa s nim prestan hadat. Ak vies, ze ta obvinuje nepravom, tak ho ignoruj, nereaguj na to...to je jeho problem, naco si na nom dokazujes vlastnu pravdu? totalne ho ignoruj....on len caka na to, ze sa chytis a potom je to zacarovany kruh urazok a ponizovania. Kasli na to, nech si o tebe hovori, co chce. Snad mas nejake sebavedomie a sama dobre vies, aka si. Co si mysli on ta nemusi vobec trapit. Vydrz tam kvoli synovi a ked sa vratis do prace, najdes si aj ine byvanie. A mozno sa ta len potrebuje zbavit. Mozno uz ma nejaku nahradu....inak nechapem, 6.m. babo a uz ta nechce. To kedy zacali tieto vase hadky? az teraz, alebo ste sa hadali aj predtym? A je vobec nutne, hadat sa na blbostiach? do vasho vztahu nevidime a nie je jasne, ci tvoj priatel je obycajny manipulator alebo len reaguje na zmenenu situaciu u vas doma, cize babo a s nim spojena velka zmena vo vasom zivote, ci len nereaguje na tvoju podrazdenost a tlak. Na to si musis dat odpovede ty sama, ty ho poznas a vies, ako sa sprava odzaciatku a aky mate vztah.

yucca81
25. mar 2013

@petra4321 toto mám aj ja doma....trvá to už 1-2 roky. Každým dňom som viac a viac nešťastnejšia....možno ti to pomôže možno nie ale ak je taký teraz, bude taký stále. Presne si to v tejto vete vystihla, on je génius....Ja mám len tú smolu, že nemám jedno dieťa ale 3 a to nemám šancu sama uživiť...tak to musím všetko len tolerovať.

petra4321
autor
25. mar 2013

@yucca81 tak to ti nezavidim. Ja mu to tolerovat nebudem , bud pojdeme na terapiu alebo rozchod

nikolet_89
25. mar 2013

@petra4321 ahoj ja byt tebou obleciem seba a maleho a idem domov ale nie navzdy, len na par dni, ty hovoris, ze partnera lubis, lubi aj on teba ?? to zistis jedine tak, ci mu zacnes chybat a ci ta kontaktuje...tyzden pred nastupom do prace by som sa vratila nastupila a vyriesila sytuaciu ohladom byvania ci spolocne, alebo oddelene...

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
pepa10
25. mar 2013

ja by som azyl v UK neriskovala... najma nie ked si sama. Bud SK alebo vydrzat, len ak ste v UK velky pozor na babo! Radsej po sebe nekricte a myslite najma na babo.

mircalla
25. mar 2013

@petra4321 Ja by som tiez odisla.@dai Ako unos to brane nie je - to jedine keby bolo uz rozhodnutie sudu o starostlivosti resp. predbezne opatrenie a niekto z partnerov ho porusi.

aristka
25. mar 2013

počujte,vy ste tu všetky aké hrdinky,toto je situácia ,ktorú zažila nejedna z nás po narodení dieťaťa,medzi chlapmi tu a tam určite nie je rozdieľ,on sa má s čím vyrovnávať ,múžská žiarlivosť a ona mu neustupuje,ale hu ľúbi,moja to ,keby sme všetci takto riešili rodinné problémy,to by bolo detí rozvedených rodičov,potrebuje to kľud,poveďz mu ako ho ľúbiš,že ste skĺzli na zlú cestu a chceš to riešiť,hádať sa ako chcete postieĺku,nech si ju dá ako chce,to sú všetko blbosti a nepodstatné veci a vieš čo pomáha dotyk,obímaj ho a chváľ ho a uvidíš,že to pomôže 😉

argyro
26. mar 2013

@petra4321 ak bude stále trvať na tvojom odchode z domu aj pár dní po vychladnutí, je to iné. Ale ak to hovorí len v stave nahnevanosti, neber to vážne! Vari si mu ty nikdy nič také nepovedala, čo si v skutočnosti vôbec nemyslela vážne? Sadnite si a porozprávajte sa. Ver mi, po narodení dieťaťa sa nejedno manželstvo otrasie v základoch, chce to veľa tolerancie a trpezlivosti a počúvať toho druhého. Neutekaj, útek a rozchod je to najľahšie riešenie, ak ho ľúbiš, máte spolu dieťa, tak snáď stojí za to, trošku na vzťahu popracovať a posnažiť sa? Iné by bolo keby si ho neľubila, keby ťa psychicky týral či nebodaj fyzicky. Ak sa nič z toho nekoná, tak sa snaž vzťah zachrániť a neutekať pri prvej kríze.

felixa
26. mar 2013

@petra4321
Necitala som vsetky prispevky. Ale napada ma - netrpis poporodnou depresiou? Popozeraj si na nete, popr.co mozes robit, k akym odbornikom ist (lekar, psychiater, psycholog).

terezka1947
26. mar 2013

@petra4321 tiez ma napadlo ci to nie je depka po porode...ja som si ju statocne uzila 😢 bola som na babo sama,manzel v praci-hoci sa naozaj velmi snazil,ja som stale plakala a bola zufala...aaaaz to jednoducho preslo a upokojila som sa...skus sa s nim porozpravt,ze si unavena,citis sa sama,ze potrebujes starsne jeho podporu a pochopenie,daj mu tiez pocit,ze ho s babom potrebujete....samota robi svoje a v kobinacii s porodom,dojcenim,zapalom prsnika a nevyspatostou hotova katastrofa.

hexena
26. mar 2013

@petra4321 ked sa ukludnis tak REALne porozmyslaj nad moznostami co by si mohla robit a kam ist...urcite to ries hned ako prvykrat budes kludna od tohoto momentu, lebo ked sa pohadate zase budes par dni mimo seba...a tak sa to bude striedat....treba rozmyslat, ked nebudes v strese, aj keby ste sa nakoniec udobrili a boli zase chvilu spolu, tak treba mat rozmyslene co robit, konkretny plan, ak vas nabuduce naozaj vyhodi na ulicu aby si vedela co robit

kikaba44
27. mar 2013

@terezka1947 Teda depka 6 mesiacov po pôrode, to je aj na mňa silná káva...Podľa mňa si dotyčná užíva pohodu a číta výkriky do akého rozpoloženia dostala niektoré na MK

terezka1947
27. mar 2013

@kikaba44 hmmm,kto vie?ale pokial sa zabava na citani....aspon usetri na knihach,dennej tlaci a casopisoch 😀 a veeela takychto bab tu zacina podobne temy...inak preco by mala byt depka po porode ohranicene nejakym konkretnym mesiacom?kazdy z nas je iny a nie kazdy z nas mame super zazemie,kt.podpori,podrzi...takze pokojne to moze byt aj nejaka depka,frustracia z novej zivotnej situacie,pochybnosti o sebe,ci to zvladne..atd...ale naozaj-my celu situaciu nepozname 😉

vejula
27. mar 2013

@haslerka27 bože to je rozum v takomto stave jej radiť aby sadla za volant s polročnym dieťaťom... skutočne hodne potlesku 😖

haslerka27
27. mar 2013

@vejula ano a stojim si za svojim a vas nazor ma absolutne nezaujima a neinteresuje!BASTA.

natsa
14. apr 2013

odišla by som,kde ma nikto nechce,tam sa netlačím.ak ostaneš tak si ta prestane vážiť.dokáž hlavne sama sebe že si silná.Držím palce 😉

poleva
27. apr 2013

@petra4321 tak ako si to poriešila?

jolly84
9. máj 2013

@petra4321 no co, ako to dopadlo?

kanulka1691
2. aug 2013

@petra4321 bude sa to stavat velmi casto,ale klamat sa nemusi