icon

Partner ma vyhodil z domu

petra4321
25. mar 2013

Dobry den

uz neviem co mam robit. S partnerom sa posledne dni dost velmi a tazko hadame. Ide to uplne do extremu. Ja uz to nezvladam a nahucim na neho cokolvek len aby mi dal konecne pokoj. Vsetko vidi samozrejme nas maly syn. Ma 6 mesiacov. Uz je mi to vsetko luto neviem co robit dalej. Dnes mi povedal ze nech vypadnem. Ja by som aj odisla ale ja naozaj nemam kam ist. Byvame v zahranici takze rodinu tu nemam. Kamosky isli teraz na SLovensko takze fakt nemam kam ist. Teraz som doma z malym a premyslam co robit. Ci ist niekde do Hotela co je strasne drahe alebo mam ist na SLovensko ale cesta autom mi bude trvat 8-10 hodin. Ja neviem co robit. Najradsej by som nezila

Strana
z3
ginka123
2. aug 2013

AK zijete v zahranici , nemozes zobrat dieta bez jeho suhlasu na SK. Je to povazovane za unos a tie problemy neprajem nikomu ... , ak mas pracu v zahranici, co ti brani v tom najst si tam niejaky maly podnajom a prestahovat sa ? Ozaj a preco sa hadate posledne dni ? Pred tym bolo vsetko Ok ? Kedy to zacalo ? A laskavo si odpust reci typu najradsej by som nezila, to nic nevyriesi a k nicomu to nevedie. A hlavne si uvedom, ze mas dieta ktore potrebuje mamu , a este ju potrebovat dost dlho bude

kanulka1691
30. aug 2013

Casto zavadzat ludi na fore sa nerobi,aj so zenou ,ktora ma desat deti a treba jej pomoct,ktora robi bizu ,,,,tu sa
snazime si pohahat ,ale pri tom nepodvadzat.

macamac
30. aug 2013
anatalia77
30. aug 2013

@macamac 😀 tiež ti došla reč??

anjelicek26
30. aug 2013

Ked niekoho partner vyhadzuje z domu, spisem na papier pred notarom, ze to tak je a tym padom, ze chce, aby som zobrala dieta zo sebou... tym padom spätne nehrozi, ze ta niekto obvini z unosu. Lebo si odisla s jeho vedomim a aj nachadzas sa v zahranici s jeho vedomim. Nie, ze zbal si dieta a odlet prec. To urcite nie.

oktacore
9. apr 2023

@anjelicek26 K tomuto si ako prišla? Keď vyhodí z domu priateľku neznamená to, že vyhodil aj dieťa. Neviem kde ženské berú presvedčenie, že keď sa rozvedú alebo ich vyhodí chlap z domu musia automaticky brať dieťa. A to že ju vyhodil z bytu má asi nejaký dovod.... proste mu došla trpezlivosť s princeznou....

mirro
9. apr 2023

@oktacore 10 rokov stara tema, bohvie ako skončili...

mikadooo
Autor odpoveď zmazal
oktacore
9. apr 2023

@mirro zaujimalo by aj mňa :D :D

Strana
z3