Partner má vytetované písmenko z krstného mena svojej bývalej
Baby co by ste povedali keby vás súčasný partner mal vzťah asi 14r, zobratí neboli, mali spolu dom, deti nie a nakoniec sa rozišli. Obaja mali párové tetovanie (písmenko z krstneho mena toho druheho) a nakoľko ja sa volám podobne len mám v mene mäkčeň on si ho chce dať dotetovat. to sa mne nepáči príde mi to proste blbe voči mne - nech si to dá pretetovat na čokoľvek iné, nech si ho dá odstrániť ale toto mi je skratka proti srsti. Oni majú vztahy a majetky vysporiadané, obaja majú vzťah (on mna ona nového partnera) čakáme spolu dcérku, inak je všetko v poriadku. Doteraz mi to tetovanie extra nevadilo ale pridat len mäkčeň a bude to tetovanie “pre mna” sa mi nepáči.
Tak chlap zo second handu ti nevadí, ale tetovanie hej 🤔
Jednoducho je to niečo na tele, čo je teraz kvôli tebe ochotný zmeniť. Nerieš to tak, on to evidentne neberie až tak ako ty. Chlapi všeobecne inak rozmýšľajú ako my.
Nemusíš padať na zadok, mne by to bolo jedno. Podľa mňa je nezmysel toto tetovanie pismenok a mien a co ja viem čoho. Čiže ja by som mu povedala nech si tam vytetuje co chce, ja z toho na zadok nespadnem. A kľudne si to môže dať aj úplne odstrániť a vybavene.
Ja som si dala s bývalým tetovanie rovnaké ,není to že písmeno ,len taký ornament..12rokov som už s manželom,a ešte vždy som si to nedala pretetovať ,nechce sa mi ,nemám čas a je mi to jedno...netreba žiť minulosťou,máte pekný vzťah podľa všetkého na iné sa nesťažuješ a to je najdôležitejšie...nech si tam necha aj to čo tam má,je to nepodstatné
autorka chapem ta, zeny necitaju pozorne, co tu komentuju, tebe vadi iba to pridanie makcena, ty tu neriesis, ze tetovanie ma a ma si ho odstranit alebo co, ty riesis ten trapny napad pridat makcen... povedz to chlapovi, ze to je riadna blbost, nech si to necha tak ako to je alebo nech si to da uplne prerobiť, pripadnw odstranit, ale pridat makcen je fakt volovina velka... jajze ti chlapi niekedy maju napady...
Ja dám jeden trochu vtipný uhol pohľadu.
Môj ex mal na hrudi- tam kde je srdce vytetované oko ktoré plače. Veľké asi ako dlaň. Na pamiatku svojej mamy ktorá zomrela. Spočiatku sa mi to zdalo krásne, že má na mamu spomienku. Do momentu kým sme sa nedostali do postele 🤣 pri milovaní vkuse vidieť plačúce oko a spomenúť si na jeho mamu, to chceš jednoducho 🤣 🤣
Čím viac som sa presviedčala že to je ok, tým to bolo horšie....
A keď sa a tebou rozíde tak si tam potom dá zase iné? Prosím ťa, buď rada že sám niečo navrhol.. a nechaj to na neho.. sú dôležitejšie veci
@mamcotka moze si najst babu, npr Oľgu 😀 a nech si dopisat zvysok mena 😀, ako upcykluje... moj chlap povedal, ze nie upln ezly napad s tym makcenom... ti chlapi fakt inak uvazuju... ale za mna, pre ktoru tetovanie ma vyznam, by som nedoplnala makcen, bid zmena uplne, nechat tak alebo dat prec...
Nech preškrtne a pod to dá ďalšie meno 🙄
Alebo odrezať ruku, či kde to má 😁
Chce to urobiť radosť a ty takto.
A čo teda chceš, milá autorka, aby si s tým urobil? Pretetoval načo, keď Ľ to byť nemôže, lebo to pridá len mäkkčeň. Veď nájdi niečo, navrhni mu to a môžeš s ním ísť rovno aj k tatérovi, nech to urobí ako sa dohodneme. To mi pripomenulo jednu moju kamošku, jej bývalý partner mal na ruke vytetované meno svojej dcéry, to bolo pre tú kamošku samozrejme oki, ale potom raz došla nato, že to bolo aj meno aj jeho bývalej veľkej lásky, tak to bola pohroma najväčšia 😂 odvtedy za tým nevidela dcéru, ale bývalku. Asi nikoho neprekvapí, že spolu už roky nie sú
Tak mu skús nieco pekne nájsť . Nejaky pekný obrázok ...najlepsie niečo co bude mat pre vas velky vyznam a popripade mu povedz,ze aj ty si das nieco co s tym bude súvisieť ... A ze nechces aby ste boli popismenkovaní ako šlabikár ..skus ist na to inak.. Nie tak ze ti vadi ze chce iba dopisat 🌼

Tak nech si ho da odstranit laserom a bude pokoj. Dotetovat makcen mi pride trochu smiesne, ale aj keby si ho necha tak, ako je, neriesila by som to. Bud vdacna, ze to medzi vami klape a nehladaj problemy tam, kde ziadne nie su.