Partner mal narodeniny, vonku sa napil a písal si s nejakou babou
Ani neviem prečo sem píšem, asi potrebujem vedieť názor nezainteresovaného človeka, asi potrebujem možno trošku slová podpory lebo sa to bojím povedať niekomu... Priateľ mal včera narodeniny tak šiel s kamarátmi von, zaviezla som ho tam, domov ho mal vraj doviezť bývalý kolega. Povedal že nebude dlho. Naposledy mi napísal o 11 večer, potom som si už šla ľahnúť ale nedalo sa mi zaspať. Nakoniec som nejak zaspala a o pol 3 ráno sa zobudila malinká tak som jej dala papať, priateľ ešte stále nebol doma. Písala som mu či je v poriadku. Zas neodpísal, až o štvrť na 5 ráno mi volal nech mu otvorím, neviem prečo keď mal kľúče, bol opitý nevedel mi to vysvetliť. V ruke držal mikinu a len krátke tričko a bundu mal oblečenú. Nepýtala som sa. Bola som v polospánku. Hneď šiel na záchod aj s mobilom. Dosť dlho tam bol. Potom si ľahol a zaspal s mobilom v ruke. Tak som mu ho šla dať na nočný stolík. Ale také to podvedomé zlé tušenie mi nedalo. Sám povedal že hocikedy si môžem prečítať jeho správy, vraj mi nič netají. Otvorím messenger a tam si písal s takou babou asi boli spolu vonku, ospravedlňoval sa jej tam, že ak spravil niečo zlé že nech mu to prepáči, že je opitý že sa mu páči, ona že za čo sa mi ospravedlňuješ veď sa nič nestalo a on že ,,skoro áno,, a posledná správa ma dostala. ,,Myslel som že budeme spolu,, ....v Tom momente bolesť neskutočná, slzy v očiach. Ja neviem čo si mám myslieť máme spolu 5 mesačné bábo. Je mu pri mne tak zle? 😪
@mimka2019 je to masaker po ktorom každá žena vytriezvie zo sna o vernosti 😔 uf tak teraz ti ďakujem na kolenách že si ma tu podržala a dala za pravdu, ani nevieš ako si ma potešila 😇 ja tiež na tých akciách sa snažím nepiť, a pozorujem tiež 😅 ja mám teóriu že tie ktoré na mňa najviac útočili tak sú to práve tie ktoré sa v Tom flirtovaní na pracovisku našli 😅😅😅
@ladynaamah len hovorím o veciach ktoré som videla a počúvala z prvej ruky 😔 vieš s takýmto vecami sa zvyčajne ľudia nechvlaia keď ich robia
@katarina1645 verím tomu, že je toho teraz na teba hrozne veľa…emócie z materstva, teraz pocit zrady z patentovej strany…máš to ťažké ale drž sa kvôli malinkej a už konaj ako sama uznáš za vhodné, urob podľa seba ako sa cítiš, ak by si sa chcela porozprávať kľudne napíš 😊 prajem ti veľa síl a zdravia pre teba aj maličkú ❤️
No veru je to tak ako pisu tu baby niektore. Vselico sa deje vo firmach a na vecierkoch a teambuildingoch. A nielen tam. By ste boli zhrozene co stvaraju ludia, muzi aj zeny.
Ja teda poznam take pripady nevery, ze som kukala ako puk.
2 manzelske pary susedia, kde jeden manzel a ta druha manzelka z paru spolu spavaju. Ich partneri netusia. A vsetci sa podotykam navstevuju, chodia na rodinne dovolenky vsetci 4ria.
Iny manzel chodil "kocikovat" ich babo, ale realne chodil k milenke, babo dali spat vedla do izby v kociku a oni si uzivali. A manzelka doma stastna ako jej muz dlho kocikuje. ROKY takto ficali.
Poznam chlapov co do bordelu pravidelne chodia, alebo na privaty, vsetko typy, do ktorych by ste to fakt nepovedali, zenati.
Poznam chlapa, zenateho 2 deti ktory si nechaval LEN vyfajcit od inych, lebo ved to nieje nevera.
Moj ex chodil "opravovat" babe do vedlajsieho domu telku.
A mozem pokracovat. Je toho este OVELA viac.
Urcite mi napisete ze a to v akej spolocnosti sa pohybujem? No v normalnej, v takej ako vy, verte mi.
A este pridam dalsiu moju skusenost, moj dalsi ex (iny ako ten co chodit "opravovat" susede telku) sa mi po rokoch priznal, ze ked bol na vojne (povinna vojenska sluzba) a ja som ho cakala doma, tak tam v utvare prasil nejaku zdravotnu sestru, alebo ze ked isli s chalanmi do senca na pansku jazdu tak tam sa vyspal s nejakou babou.
Je to strasne ano, ale baby deje sa to. Je to grc
@joannita je mi ľúto čo sa ti stalo, ale cenním si že si to takto verejne, tak ako Ja napísala, prípadne Mimka a Alezbetka, ktoré tiez toto vidia čo sme deje okolo nich. Bohužiaľ sú tu hrdinky, ktoré z nás ktoré máme toho odvahu napísať verejne , si robia posmešky, že im len závidíme, že nás nikto nechce, že s nami nik nechce ísť na izbu, toto reálne písali mne v téme o firemnom večierku 🥺 Dokonca má označili za paranoidnu, ale ako sa mi vďaka tebe potvrdilo opätovne, tento bordel 🤢 je tolerovaný všade, každý už len mávne rukou, už sa to stáva ako niečo v celku bežné. Ale veď preto aj strana Smerodina sa dostlala do parlamentu, zrkadlo našej spoločnosti ako ešte dávame na piedestál muža, ako to slušne napísať 🤔 Promiskuitneho 😉
@katarina1645 od zaciatku roka ist 3x pit s kamaratmi je aj dost. Ja ta vsak chapem, ja by som Po takom zisteni bola velmi sklamana, a tiez rozmyslala, kde je chyba.
Hlavne to s nim rozumne prebrat. Lebo zobudit ho krikom, vreskom tiez nie je dospele riesenie, aj ked s tebou lomcuju pocity. Lebo nuti niekoho do lasky, to sa proste neda. A absolutne nesuhlasim s tym, ze kto je opity, hovori pravdu🤦. To je taky blud
@katkazocele nič v zlom ale videla som vás viac razy v diskusii a len zo správ má boli hlava 🤣13 strán .... A 5 stran vy a vaše komplexy 🤣🤣 ak som urazila ospravedlňujem sa ....
@katarina1645 až tak rýchlo sa vzdal že ti hovoril ak chces tak idem preč je mi strašne ľúto za teba nedaj sa kopni mu do zadku nech ide nám chce.A čo keď nebol až taký opitý lebo niektoré sa rovná že sú opitý ale nie sú možno on dobre vedel čo spravil skús mu povedať ako by bolo tebe keby bol tak naopak ti zostaň doma s malou a ty vonku s kamarátkami si osláviš vonku ako ten tvoj a prídeš doma az napr o štvrtej ráno bude ti veriť. Možno ani dvere ti neotvorí ako ty jemu si otvorila.prepac viem už máš dosť smútku a plaču ale chceme ti aby si bola šťastná s malou.
@patuska00 ďakujem za podporu ja sa nemám komu vyrozprávať ❤️😔
Ja som musela byť v minulom živote asi riadna sviňa keď sa mi to teraz všetko takto vracia..mama mi zomrela pred skoro 5r, bývalý mi strašne ubližoval, teraz toto... 😪
@katarina1645 Nemáš za čo moja.viem chápem tá.
@katarina1645 Ja verím, že to zvládnete!!! Z tvojich slov o ňom je cítiť, že ho máš rada, máte spolu bábo, možno toto je vaša životná skúška a po tomto sa všetko zmení natrvalo k lepšiemu 🙏
@katarina1645 Ahojko, ja ta chapem, ze aky je to pocit. Prezila som davnejsie, ani neraz ( ale bez dieta )
Tiez som nevedela na koho obraciat, kedze na mna rodicia vykaslali, zila som so starkou kt.mala demenciu,a sestry zili svoj zivot.
Po case som nasla terajsieho manzela, teraz tak ako je my lepsie, ale to , ze tiez nemam nikoho.
Dozvedela som prave vcera, ked sme mali dedicske konanie, ze sestra kt.ma krasnu rodinku, 3 deti, vlastny dom, dobru financiu, ze prave v praci nasla ineho,aj rodinku nechala. To je uz hlupost !!!!
Ale verim v tom, ze kazdy najde svoju lasku, ked rozvedena tak rozvedena, uvidis, po case sa vsetko vyriesi. Budes stastna a tvoj manzel bude este plakat !!!!!
@katarina1645 to, že sa ťa spýtal, či má odísť a že ti bude platiť na malú, vôbec nebolo preto, že by sa vás vzdával, či kvôli tomu, že by sa hanbil sám pred sebou. Jednoducho to povedal, lebo si bol istý, že mu nepovieš, že "áno, bola by som rada, keby si hneď odišiel". A zaujímavé je, že si vôbec nepamätá, čo jej písal, ale veľmi dobre si pamätá, že medzi nimi nič nebolo. Myslím si, že tu nie je žiadna šanca, že sa tvoj chlap o niečo nepokúsil, aj keď mu to možno nevyšlo. Veď tie jeho správy jasne hovoria za všetko 🥺
@sofinkasofinka súhlasím s tebou, tie správy sú dostatočne jasné, ak aj nič nebolo tak len kvôli tomu, že tá baba to stopla, to mi vyplýva z toho ich písania, ak by bola povoľná, nevera je na svete, toto vedomie by mne úplne stačilo, o tých jeho výhovorkách chabých radšej pomlčím.
Je mi to luto, ze zazivas tolko smutku. Ale porozmyslaj, ze co robis “zle”, ak si muzi toto k tebe dovoluju. Mne by byvaly alebo ktokolvek, ublizil len raz! Ako to ze ti ublizoval? Nevedela si odist z toho vztahu? Muzov nezaujima ze si smutna, budu si ta ovela viac vazit ked budes sebaista. A vediet co chces. Nechci, aby stastie v tvojom zivote zaviselo od inych ludi. Mozno skor ako dietatko si mala zapracovat na tomto. Aj profesne sa niekam dostat, aby si nebola od nikoho zavisla. Ale dietatko tu je, treba sa o neho postarat, a ty stale mozes este v zivote nieco dokazat. Ked bude troska vacsie.
Chapem, ze tomu nechces dat razny koniec. Aj to je cesta, dat tomu cas. Zvlast s tak malym babom clovek proste nechce byt sam.
Keď prišiel z roboty doniesol mi kvety, povedal že prepáč, že už naozaj nebude piť, že ma ľúbi strašne že Nika nebude chodiť...snaží sa ...ale aj tak mi bude dlhšie trvať na to prestať myslieť. .
🍿 odlozim si tu pukance...ked sa ozves zase, ze sa opil..som zvedava, ako dlho mu to vydrzi
@katarina1645 😇 ja som to vedela že zabojuje👏 Každý chlap chce mať rodiny, ktorá ho miluje. Uvidíš, bude dobre 🙏
@sisa_s takéto trápne podryvačské reči sem nepíš autorke! 😖 cítiš sa lepšie keď si jej to napísala???
@leni1977 presne tak, v tých správach to nevidí len ten, čo to vidieť nechce. A kvety, ľúbim vás, nebudem piť a blá blá blá... Nejako už treba hasiť, že? A z vyjadrení autorky je dosť zrejmé, že bohužiaľ, chlapec zostane aj tak nakoniec "na koni". 🤷
@katarina1645 prepáč, to fakt? Že snaží sa? Tomu ver, že sa bude snažiť a zostane mu to práve dovtedy, kým bude vidieť, že to ako tak prehrmelo, ty budeš v pohode a spraví to znova. Len už chlapec bude poučený, že si má dávať väčší pozor.
@sofinkasofinka veď toto, hlúpo ju opíja rožkom, ach 🙈 , ale ona sama cíti, že to nie je tak ako jej on teraz rozpráva, len to ešte nedokáže prijať
@sisa_s myslím, že to nebude dlho trvať, veď už priniesol kvety, snaží sa. Za chvíľku zabudnuté a môže sa ísť na novo, veď on potom zase prinesie kvety a posnaží sa

@katkazocele ty musíš mať veľmi zlé osobné skúsenosti.. nechajme túto tému medzi sebou, nie my dve sme tu dôležité.