icon

Partner mal narodeniny, vonku sa napil a písal si s nejakou babou

katarina1645
26. jan 2023

Ani neviem prečo sem píšem, asi potrebujem vedieť názor nezainteresovaného človeka, asi potrebujem možno trošku slová podpory lebo sa to bojím povedať niekomu... Priateľ mal včera narodeniny tak šiel s kamarátmi von, zaviezla som ho tam, domov ho mal vraj doviezť bývalý kolega. Povedal že nebude dlho. Naposledy mi napísal o 11 večer, potom som si už šla ľahnúť ale nedalo sa mi zaspať. Nakoniec som nejak zaspala a o pol 3 ráno sa zobudila malinká tak som jej dala papať, priateľ ešte stále nebol doma. Písala som mu či je v poriadku. Zas neodpísal, až o štvrť na 5 ráno mi volal nech mu otvorím, neviem prečo keď mal kľúče, bol opitý nevedel mi to vysvetliť. V ruke držal mikinu a len krátke tričko a bundu mal oblečenú. Nepýtala som sa. Bola som v polospánku. Hneď šiel na záchod aj s mobilom. Dosť dlho tam bol. Potom si ľahol a zaspal s mobilom v ruke. Tak som mu ho šla dať na nočný stolík. Ale také to podvedomé zlé tušenie mi nedalo. Sám povedal že hocikedy si môžem prečítať jeho správy, vraj mi nič netají. Otvorím messenger a tam si písal s takou babou asi boli spolu vonku, ospravedlňoval sa jej tam, že ak spravil niečo zlé že nech mu to prepáči, že je opitý že sa mu páči, ona že za čo sa mi ospravedlňuješ veď sa nič nestalo a on že ,,skoro áno,, a posledná správa ma dostala. ,,Myslel som že budeme spolu,, ....v Tom momente bolesť neskutočná, slzy v očiach. Ja neviem čo si mám myslieť máme spolu 5 mesačné bábo. Je mu pri mne tak zle? 😪

sofinkasofinka
27. jan 2023

@leni1977 len bohužiaľ si myslím, že tak, ako to prijala teraz, to prijme aj nabudúce, ak sa náhodou stane

katkazocele
27. jan 2023

@sisa_s @teleskop @sofinkasofinka @leni1977
milé dámy, ešte raz si prečítajte, čo ste práve autorke napísali!!! Vy ste ženy? hovorí vám niečo slušnosť a empatia? veď vy ju deptáte!!! vysmievate sa jej!! že to chce urovnať, že chce opäť dať dokopy svoj vzťah a rodinu s bábätkom. Prečo jej neprajete aby bola ten svetlý prípad, kde chlap sa poučí a už bude sekať dobrotu???😕

teleskop
27. jan 2023

@katkazocele mila dama, som zena, slusnost a empatia mi nieco hovori, hlupost a stupiditu podporovat nebudem, este nejake otazky? Kto si aby si mi kazala? Urcovala? Riadila moje slova? 🙂

aurora33
27. jan 2023

@katarina1645 autorka, ja by som mu neodpustila. Už len toto, že máte malé dieťa a on si dovolí takto sa správať. Jedna kytica by to neodčinila.

sofinkasofinka
27. jan 2023

@katkazocele po tvojich obhajobách takýchto "zakopnutí", prepáč, nemám sa s tebou ale že vôbec o čom baviť. Tu nejde o to, že autorka chce zachrániť vzťah, to je všetko v poriadku. Hlavne nech si ale otvorí oči a porieši to, že chlap jej aj po takých dôkazoch klame do očí a v konečnom dôsledku ešte z nej robí debilka

leni1977
27. jan 2023

@katkazocele milá pani, ja ju nedeptám, naopak je mi jej ľúto a bola by som veľmi rada keby jej to dobre dopadlo, no toto je nezrelý chlap, ktorý zjavne potrebuje behať kade-tade ešte. A je naivné veriť tomu, že on už nikdy nič.

sofinkasofinka
27. jan 2023

@katkazocele a ináč radosť byť tvojim chlapom... Kde je alkohol, tam sa vlastne nič nestalo, no názor na hovado 🤦

sisa_s
27. jan 2023

@katkazocele ty si co? Mravnostna policia na koni? Toto je diskusia, kazdy si tu moze vyjadrit svoj nazor..moj nazor je, ze autorka je naivka, nemusim sa s tebou dohadovat a neoznacuj ma uz laskavo, nie som na teba zvedava

nelina1
27. jan 2023

@teleskop Tak pani má evidentne poruchu odobnosti a je dodť mimo

majlo1234
27. jan 2023

A co by ste teda chceli, aby spravil? Ako sa z toho ma vykupit, ak on chce? Ved robi vsetko, co by mal😃
Autorka, mozno si proste prilis makka a nedavas sama seba na prve miesto, preto sa k tebe partneri(aj ten predosly) takto chovaju. Druha vec je, ze narodenie dietatka preveri kazdy vztah a niektori muzi tazko znasaju, ked uz nemaju plnu partnerkinu pozornost, a potom hlada pozornost inde.
Tazko tu radit, ale nic netreba riesit s horucou hlavou. Uvids, ako sa to bude dalej vyvijat.

mirka438
27. jan 2023

Spravi to znova. A ty mu znova uveris to jeho "prepac" ..a potom znova a znova. Az si povies, ze do prdele, co som to dovolila.. v com to ta mala musi vyrastat a aky jej davas priklad do zivota..smutne

malasandrika
27. jan 2023

Autorka, doniesol kyticu a čo? To má akože ospravedlniť jeho konanie? Seriózne si tak naivná? To sa budeš triasť a potupne prehľadávať jeho telefón po každej akcií, keď pôjde von a bude piť? Veď už len to, že nebol schopný Ti napísať, že sa domov dostaví neskôr hovorí samo za seba.

betulinka1
27. jan 2023

@katarina1645 drzim ti palce. Ber to ako poučenie pre vas oboch. Pre teba, ze ma velku voľnosť a pre neho, ze nema chlastat tolko. Ale Kazdopadne ja by som od neho chcela aby tej babe napisal predo mnou, ze si ju blokuje, ze ma rodinu a ten vecer bol omyl. A po tejto sprave nech ju da prec z priatelov.

liv1
27. jan 2023

Dievcata uz by aj stacilo. Dali sme max rad co sa dalo. Chalan sa snazi, to je dolezite. Bodaj by mu to dlho vydrzalo a autorka si vezme nase rady. Uz to nechajme tak. Podla mna uz bolo povedane vsetko.

katkazocele
27. jan 2023

@teleskop dobre je to tvoj názor, len prečo jej ho píšeš? keď je dosť negativny, teda aspoň na mňa pôsobil tak. Ona potrebuje nádej! 🙏

katkazocele
27. jan 2023

@sofinkasofinka ja som najväčšia odporkyňa nevery, Ver mi! Ale toto je výnimočná a jedinečná situácia! Môžeš si pozrieť aká som chladná keď sa má odpustiť nevera, ale tentoraz cítim, že to môže byť iné 👍

katkazocele
27. jan 2023

@leni1977 neviem či mi niečo ušlo, ale toto je prvý krát čo prišiel opitý až ráno 😕 vieš koľko milionov ludí príde z oslavy narodenín až ráno domov?😵

katkazocele
27. jan 2023

@majlo1234 konečne dospelý názor a pohľad na situáciu👏

aurora33
27. jan 2023

Autorka písala že je to 4ty krát od nového roka ako bol von chlastat. Čiže to nie je jedinečná situácia. A oveľa lepšie ako falošna nádej je ukazat skutočnosť aj keď je aká je. Autorke ale zrejme stačí priniesť kyticu a je všetko odpustené, bohužiaľ.

leni1977
27. jan 2023

@katkazocele píše, že tento rok to bolo už tretí alebo štvrtý krát, ešte neskončil ani január, ja opilcov neznášam takže je to úplne jedno či prišiel o polnoci, ráno alebo o desiatej, pointa tohto príspevku je, že rieši iné ženy ak si si to nevšimla, z tých správ je to jasné tak ja nechápem, prečo si stále ideš dookola svoje, točíš len o tom, že sa opil. Ale vlastne sa nedivím keď čítam tvoje komentáre, mohol by pretiahnuť aj desať báb, ale ty by si to ospravedlnila, že bol opitý, rozum mi to neberie nejako.

katkazocele
27. jan 2023

@leni1977 hľadali sme dôvod prečo laškoval s tou slečnou, ja som dala najpravdepodobnejšiu verziu= alkohol 😔 ja rátam ako neveru aj bozkávanie v opilosti, ale ja nie som autorka, chápeme sa, každá máme hranicu niekde inde, čo ešte odpustí. Len autorke sa snažím pomôcť na rozdiel od vás slečny, žiadne pekné slovo, žiadna nádej nie je cítiť z vašich príspevkov 🤐

leni1977
27. jan 2023

@katkazocele ona sama si myslí, že s tou babou niečo má, ďalšia vec, chlap, ktorý má rodinu a chodí sa opíjať s kamarátmi a popritom namotávať cudzie baby, to nie je materiál vhodný na spoločný život, je to nevyzreté decko, žiadny pocit zodpovednosti, o úcte voči svojej partnerke nemôže byť ani reči. A nemyslím si, že zrazu on otočí a nikdy sa to nezopakuje. A garantujem ti, že ona sa bude pri ňom už len trápiť lebo dôvera je v ťahu. A buď taká láskavá, milá pani, nevypisuj tu, ako jej my chceme zle, keď jej nedávame nádeje a neposúvame ju k takému volovi ako to robíš ty. Nebudem jej tu písať, nech mu natiahne červený koberec pred dvere keď by si zaslúžil kopanec do riti. Tým končím túto nezmyselnú debatu, škoda písmen.

katkazocele
27. jan 2023

@leni1977 niekedy, keď človek urobí niečo zlé( žena podvedie manžela s kolegom, muž na služobke so sekretárkou), tak po tomto akte na nich niekedy príde svedomie. Dostanú pomyselnú facku morkou handrou po tvári, že to čo urobili ich mohlo stáť rodinu, deti, partnera a už sa zaprisahajú že to nikdy neurobia. To je asi takých 5až10% prípadov. Možno že aj priateľ autorky dostal týmto facku od života a bude teraz vzorný chlap! Ja budem želať zo srdca aby sa toto stalo v tomto prípade, lebo to malé potrebuje lásku maminy ale aj otca.🙏

leni1977
27. jan 2023

@katkazocele nikto jej tu nepraje nič zlé, zaslúži si byť šťastná, ak ona to chce skúsiť, nech mu dá šancu, ale len jednu. Ja jej budem želať, aby sa nejakým zázrakom uvedomil. Každý máme hranicu tolerancie, ja by som neveru ani žiadne bozkávačky neodpustila, neexistuje, za mňa to je najväčší podraz vo vzťahu. A nemala by som s tým človekom už čo riešiť.

katkazocele
27. jan 2023

@leni1977 Lenka vidíš toto už je lepší prístup, obe jej želáme aby sa uvedomil a aby bola šťastná , to je skvelé k čomu sme sa dopracovali.👏 Tak zostaňme v tejto pozitívnej nálade a nepíšme jej katastrofálne scenáre,ktoré ju len a len môžu bolieť.😢 Ja a ty ako vidím máme na odpustenie nevery rovnaký názor, len už som sa aj ja naučila tu, že niekedy je lepšie si nechať svoj názor, i keď SPRÁVNY len pre seba a nepresviedčať oponenta o opaku. Vieš čo som sa ja napísala aby osoba ktorý podviedol snáď 4 krát aby ho nechala? a vieš čo urobila mamička kvôli deťom a kvôli 15 rokom manželstva? Logika hovorila rozvod a isť od seba, ona mu odpustila, lebo ho ľúbila a boli to jendorázovky. Ja som mala pocit, že asi zle vidím 😵 a našla sa pár žien ktoré ju v tom podporovali aké má veľké srdce, ktoré dokáže odpúšťať...keby si v tej diskusii tak asi sa prikloníš na moju stranu, ale svet a vzťahy niekedy nedávajú logiku. To si su musela všimnúť aj ty tu na MK 😅

makakova
28. jan 2023

@katkazocele ty si chorá na hlavu 😂😂

mk22
28. jan 2023

@katkazocele sem tam počas dňa som pozrela moje inzeráty a komentár kt pribudol.. Vždy to bol od teba 😁 ty aj pracuješ, máš deti.. Domácnosť muža?
Véd ty valis non-stop 😎💪
Už to nechaj tak, vypni.. Je sobota 😃uži den🤚🤚

katarina1645
autor
28. jan 2023

Chcem to tu už nejako uzatvoriť. Kyticu doniesol, ospravedlnil sa atď atď....ale? Stále moja dôvera voči nemu nie je taká ako predtým a asi ani nebude....aby ste si nemysleli. Teraz nie sú žiadne pusy objatia nič...dosť mu dávam pocítiť že to čo sa stalo len tak rýchlo neprejde. Dávam mu pocítiť že spravil chybu, že mi to ublížilo. Je pekné že sa snaží ...len nestačí na to jeden deň ani týždeň, uvidím podľa skutkov. Keď nájdem čo i len malý náznak pochybenia, porušenie sľubov ktoré mi dal tak bohužiaľ, nemá to zmysel. Sám si musí vybrať čo v živote je pre neho väčšia priorita. Ešte raz vám ďakujem všetkym za rady a názory nech boli akékoľvek zobrala som si z nich niečo.

goodidea
28. jan 2023

@katarina1645 nabudúce ale mu daj panvicou po hlave,ok?

katarina1645
autor
28. jan 2023

@goodidea ver tomu že nabudúce to budem všetko riešiť už úplne inak