Partner mal narodeniny, vonku sa napil a písal si s nejakou babou
Ani neviem prečo sem píšem, asi potrebujem vedieť názor nezainteresovaného človeka, asi potrebujem možno trošku slová podpory lebo sa to bojím povedať niekomu... Priateľ mal včera narodeniny tak šiel s kamarátmi von, zaviezla som ho tam, domov ho mal vraj doviezť bývalý kolega. Povedal že nebude dlho. Naposledy mi napísal o 11 večer, potom som si už šla ľahnúť ale nedalo sa mi zaspať. Nakoniec som nejak zaspala a o pol 3 ráno sa zobudila malinká tak som jej dala papať, priateľ ešte stále nebol doma. Písala som mu či je v poriadku. Zas neodpísal, až o štvrť na 5 ráno mi volal nech mu otvorím, neviem prečo keď mal kľúče, bol opitý nevedel mi to vysvetliť. V ruke držal mikinu a len krátke tričko a bundu mal oblečenú. Nepýtala som sa. Bola som v polospánku. Hneď šiel na záchod aj s mobilom. Dosť dlho tam bol. Potom si ľahol a zaspal s mobilom v ruke. Tak som mu ho šla dať na nočný stolík. Ale také to podvedomé zlé tušenie mi nedalo. Sám povedal že hocikedy si môžem prečítať jeho správy, vraj mi nič netají. Otvorím messenger a tam si písal s takou babou asi boli spolu vonku, ospravedlňoval sa jej tam, že ak spravil niečo zlé že nech mu to prepáči, že je opitý že sa mu páči, ona že za čo sa mi ospravedlňuješ veď sa nič nestalo a on že ,,skoro áno,, a posledná správa ma dostala. ,,Myslel som že budeme spolu,, ....v Tom momente bolesť neskutočná, slzy v očiach. Ja neviem čo si mám myslieť máme spolu 5 mesačné bábo. Je mu pri mne tak zle? 😪
Nemyslím si že je dôvod ti nakladať, že si za to môžeš sama. Niekedy sme zaslepené a vidíme aj to čo nie je. Lenže vždy je to problém dvoch a nie len tvoj. Ja osobne by som s ním o ničom nediskutovala a rovno ho zbalila.
Takého správanie u mňa nemá ospravedlnenie, nech by to argumentoval akokoľvek a sľuboval hory doly. 🙂
Držím ti palce aby si to zvládla, nech sa už rozhodneš túto situáciu riešiť akokoľvek. 🙂
@katarina1645 ja ťa neskutočne obdivujem😳 ,ako sa poznám nenechala by som ho spať ani sekundu a otrieskala mu telefón o gebuľu .
Čo je to za chlapa ,miesto randenia po vonku sa má starať o svoju 5 mesačnú dcérku.
@fauko 🤣🤣😁😁😆ze liberalizmus....
Podla mna Soros a Bill Gates. A vesmirni lide..
Boze,keby blbost kvitla..
@jaskolka mama dojem že som tu čítala, že žena matka má právo ísť žúrovať s kamarátkami, aby si oddýchla od dieťaťa, jej chlapovi to vadilo a mám dojem že veľa žien jej držalo stranu, tak nerobme dvojitý meter prosím 🙏
Ani vyspať by som ho nenechala, rovno by som sa ho spýtala čo to má znamenať, a po ďalšie rozumný chlap neslope celú noc, by som mu to dala vyzerať riadne
@katarina1645 no ja by som ho zobudila a rovno konfrontovala. A vycitky ze som mu liezla do mobilu? No skusil by sa este ocapit na mna.. treba to s nim poriesit narovinu, nenechaj zo seba robit idiota.
Už si ho zobudila?
@katkazocele a mas pocit, ze ta zena matka sa sla ozierat a vypisovat si s inymi chlapmi o tom, ze by spolu mohli byt?
Jasne, ze je dvojaky meter - zena ide preto, ze sa chce odreagovat od kazdodennych ppvinnosti a od toho, ze je 24h s dietatom. Muz je s dietatom dve hodiny a povinnpsti v domacnosti evidentne nema ziadne - podla vyssie napisaneho. Ty tam fakt nevidis ten rozdiel?
@rodinka20 načo sa má strápňovať pred cudzou ženou, ktorej môže byť jedno, čo má dotyčný chlap doma? Ona si s autorkou dieťa neurobila, ani jej netlačila do hlavy kaleráby o nehynúcej láske. Ten, ktorý si mal uvedomiť, čo má doma, je chlap, s tým treba porobiť poriadky. Ale určite nie spustením "takého" kriku, ale rozumným rozhovorom
@januska12323 aj ja som zvedavá 😁
Zasratú plienku 💩od malej by som mu drbla na hlavu nech už vstáva 💩
Ja som tiez uplne nevedela, co taka starostlivost o dieta obnasa a akenje to otravne, a to som zena😃 je to hrozne, ale tak ako si ty mama, on je otec.
Uz to tu zaznelo, najlepsie by bolo nat vazny rozhovor. Vies, ze je tazke pre neho, ze aj pre teba je to tazke, ale ak chcete byt rodina, treba popracovat na vztahu medzi sebou a nie hladat unik von. V pripade, ze nechce, mala by si byt pripravena mu navrhnut aj rozchod ako alternativu
@blondiee83 narážam na to, že žena ak má nejaký flirt vonku keď sa zabáva, tak to bolo prípustné, ale teraz chalan keď urobil niečo podobné v opitosti, tak je najhorší partner na svete 😐
To bude zas nejaký mladý svišť, ktorý nevie čo od dobroty. Asi ťa sklamem, ale toto nie je chlap ani zďaleka, toto je ešte chlapec. Že oslavovať vonku s kamarátmi 😀😀 neviem teda či ja som divná, ale normálne sa mi to nezdá. Veď mal zopár kamošov pozvať k vám a oslavovať aj s tebou. Toto je dosť detské správanie. Buď nech sa spamäta, alebo nech si ide žiť teenegersky život niekam sám. Toto k malému dieťaťu nepatrí.
@katarina1645 autorka vy ste sa asi dlho nepoznali predtym ako ste sa dohodli ze si urobite dieta ci? Ja som s priatelom bola 7 rokov, vedel ako som nastavena a ze dieta chcem porodit jedine do manzelstva. Zatuzil po rodine tak sme sa vzali a dietatko riesime nasledne...a to podotykam ze sme vo vasom veku ;) ty si si ale nasla partnera ktory ma rad len tu predstavu ze mam dieta ale nie realitu ...ked dokaze byt s inou a ani nepomysliet na to ze ma doma partnerku s malickym babatkom tak tk nie ze je nevyspely ako ho tu branis. Je jednoducho sebec ktory mysli len na seba a utela od vas von za kamaratmi "lebo to potrebuje". Vsak aj moj ide ale na dve tri piva a o 11 je doma, ze som mu chybala a ho to az tak nebavi (a to ma aj slobodnych kamosov, ktory ho zlakat vedia ale neda sa alebo nechce...) ...a tipujem ze este budes ty zla lebo si mu pozerala do telefonu ;) nuz uz to budes mat v sebe stale aj ked to ustojite..ze vzdy ked pojde von alebo bude na mobile budes mat v hlave s kym je a skym si pise..gratulujem, vztah ako lusk
@katarina1645 ale by letel z tej postele aj z domu/bytu keby si ja prečítam také veci..
Nechaj ho vyspať sa a hneď ako vstane mu otrieskaj mobil o hlavu.
A pánko nech sa v momente rozhodne, s kým chce byť "spolu" ako písal. A kludne mu vysvetli, že sa môže pobaliť a ísť za hlasom svojho prepitého mozgu, lebo nič iné v tom nieje. Neboj sa, že by ho tá baba čakala s otvorenou náručou. Po vytriezvení bude rád, že žije a nestihne v tom šoku ani rozmýšlať.
Uisti ho, že toto je jediný a posledný krát, kedy si ochotná uveriť, že je to skrat z alkoholu. Nikdy viac už na žiadny skrat nemá možnosť. Jedine ako chlap ťa môže zabezpečiť aj s dieťaťom a ísť do prdele.
@bajka16 čo je zle na Tom osláviť s kamarátmi narodeniny ( aj do rána) ? Je to raz za rok, či chlapa musíme mať na reťazi Aby bol stále s nami? Každý potrebuje voľnosť určitú, to že sa raz opil nerobí z neho zlého partnera, to by asi veľa vzťahov nebolo keby sa nemohlo oslavovať s alkoholom 😅 ty si nikdy nezostalala s babami dlhšie vonku?
@katkazocele wtf????
@katarina1645 je mladý možno mu chýba ešte zábava a navyše prečo mu lezies do mobilu? Dôvera súkromie nič?
Len ho konfrontuj a budeš za stíhačku žiarlivu
Urýchlis jeho odchod za ňou
@katkazocele heh si asi nepochopila, ze v tomvobec nebol ziadny problem ale v tom, co robil s tou babou
@katkazocele tu nejde o to, že sa opil a bol s kamarátmi. ALE kamaráti potom odišli a on ostal s nejakou babou a potom si s ňou písal toto:
Otvorím messenger a tam si písal s takou babou asi boli spolu vonku, ospravedlňoval sa jej tam, že ak spravil niečo zlé že nech mu to prepáči, že je opitý že sa mu páči, ona že za čo sa mi ospravedlňuješ veď sa nič nestalo a on že ,,skoro áno,, a posledná správa ma dostala. ,,Myslel som že budeme spolu,, ....
@katkazocele to akože fakt na reťazi, má rodinu a doma malé dieťa, žena kedy má čas oslavovať s kamarátmi keď má doma malé dieťa a napriklad koji, určite si pritom dá poriadne do tela s alkoholom na hlavu postavené trochu
@renirv ja rátam že sa bozkávali 🤔 a také tie objatia opilecke, ak smiem napíšem príhodu ako sa správajú opité vydáte ženy keď sú v podniku 😇 tak nerobme z mužov hajzlov, opité ženy robia To isté, nehrajme sa na svätá 😎
@mysicka36 tak bol opitý, tieto správy neznejú že by ju chcel opustiť alebo tak, ani sex tam nespomínajú
@azurova99 ľudia s deťmi nemôžu oslavovať narodeniny? 😁 Vy si nikdy neoslavovala keď si mala deti vonku len s kamoškami?
@katkazocele chlap nemá byť doma na reťazi, ale ozaj také to opíjanie sa až do rána skôr patrí k tínedžerským časom, ktoré by už teda vo svojich 28-mich rokoch mohol mať za sebou. Keby bola ožratá žena nadránom vonku, tak by bola ohováraná že čo je to za matku a partnerku… kdežto chlapom sa to vždy viac z nejakého dôvodu toleruje.. ale prečo by to malo byť tak? Veď nech sa používa rovnaký meter na obe pohlavia.
A tiež tu ide o takú spolupatričnosť, že tomu chlapovi by nemalo “svedomie” dovoliť hýriť a zabávať sa do rána, keď jeho partnerka je doma a stará sa o ich dieťatko.
@azurova99 Ano, ak by nemali dieťa... Pre mňa ako slobodnú bezdetnú bol toto definitívny dôvod na rozchod. Ale už s dieťaťom to úplne tak jednoduché rozhodnutie nieje. Ale každopádne mu musí byť vysvetlené, že toto jednoznažne robiť NEBUDE, inak sa môže zbaliť a začať riešiť výživné.
@katkazocele Ano, ale to že teraz nebol sex neznamená, že nabudúce by nebol. Už toto je cez čiaru, ale ešte s možnosťou, že toto bolo jediný a posledný krát, kedy mu zadrbalo v opitej palici.
No nebudeme tu konspirovat, mna to tiez zaujima ako sa to vyriesilo, ale budeme cakat na autorku.
Dufam ze ste sa porozpravali a vysvetlil Ti to, ist obcas von je jedna vec ale taketo flirty to je uz nechutne a treba to riesit.