Partner mal narodeniny, vonku sa napil a písal si s nejakou babou
Ani neviem prečo sem píšem, asi potrebujem vedieť názor nezainteresovaného človeka, asi potrebujem možno trošku slová podpory lebo sa to bojím povedať niekomu... Priateľ mal včera narodeniny tak šiel s kamarátmi von, zaviezla som ho tam, domov ho mal vraj doviezť bývalý kolega. Povedal že nebude dlho. Naposledy mi napísal o 11 večer, potom som si už šla ľahnúť ale nedalo sa mi zaspať. Nakoniec som nejak zaspala a o pol 3 ráno sa zobudila malinká tak som jej dala papať, priateľ ešte stále nebol doma. Písala som mu či je v poriadku. Zas neodpísal, až o štvrť na 5 ráno mi volal nech mu otvorím, neviem prečo keď mal kľúče, bol opitý nevedel mi to vysvetliť. V ruke držal mikinu a len krátke tričko a bundu mal oblečenú. Nepýtala som sa. Bola som v polospánku. Hneď šiel na záchod aj s mobilom. Dosť dlho tam bol. Potom si ľahol a zaspal s mobilom v ruke. Tak som mu ho šla dať na nočný stolík. Ale také to podvedomé zlé tušenie mi nedalo. Sám povedal že hocikedy si môžem prečítať jeho správy, vraj mi nič netají. Otvorím messenger a tam si písal s takou babou asi boli spolu vonku, ospravedlňoval sa jej tam, že ak spravil niečo zlé že nech mu to prepáči, že je opitý že sa mu páči, ona že za čo sa mi ospravedlňuješ veď sa nič nestalo a on že ,,skoro áno,, a posledná správa ma dostala. ,,Myslel som že budeme spolu,, ....v Tom momente bolesť neskutočná, slzy v očiach. Ja neviem čo si mám myslieť máme spolu 5 mesačné bábo. Je mu pri mne tak zle? 😪
@bibg presne veď autorka aj písala že chodí on len do práce, tak mal jedinú možnosť vyhodiť si z kopýtka a prehnal to a tu mamičky už mu balia kufre 😂
@katarina1645 stavím sa, že byt je iba jeho, ty si na neho finančne odkázaná, dieťa má jeho priezvisko a on si ťa v živote nezoberie, iba bude behať za diskotékovými štetkami. "Výborne" si si to zariadila.👍
@katkazocele ver tomu, že muži im to netolerujú. A aj ľudia už pozerajú na nich inak. Vôbec to nie je akceptovateľné, len sa to tak v spoločnosti nerieši. Ale ako to býva, karma im to vždy spočíta. Ono je to smutnejši pohľad na takú ženu, ako na muža. Je to úbohé. U mužov sa to berie z iného pohľadu, ale to neznamená, že tie ženy sú v poriadku a toleruje sa im to.
@bajka16 nechajme hádať 🙏 ich muži nevedia že majú parohy 😏 i keď jeden asi sa už ozval tak bol sfúknutý že je žiarlivý, neverí si, nedopraje jej slobodu, chcel by ju len doma zamykať a všetky tieto feministicke žvásty ktoré radi ,, moderné šľapky,, používajú aby pred okolím urobili z chlapa debila, a aby sa oni mohli trtošiť inde.
Ak keď spomínaš že ľudia na nich pozerajú inak , to znamená že veľa ľudí vie čo robia, snáď sa to dozvedia ich muži čoskoro a výkopnu ich.👏😤
@lily246 bývame v podnájme a on sa nasťahoval ku mne keď sme sa dali dokopy
@katarina1645 A už si ho konfrontovala? Nenechaj to tak, toto si zaslúži riadnu scénu, tak si to vychutnaj. Ja by som mu poslala na messenger fotky tej komunikácie a vychutnala si jeho šok keď to otvorí 😀 a položila mu otázku. "Čo mi na to povieš?"
Podľa mňa áno obaja sa majú právo ísť zabaviť, to že šiel osláviť narodeniny je za mňa OK, pochopila by som aj že si vypil. Toto všetko je vporiadku ak to nieje často a človek sa vie správať.
Ale tie správy? To by bola konečná ..... Už dávno si ho mala ísť zobudiť nech ti láskavo vysvetlí čo to má znamenať. Tiež by som si zistila či sa sňou náhodou aj nestretol v ten večer. Pekne by slečne napísal že bol ožratý doma má ženu, dieťa a že viac sa to opakovať nebude. Zablokovať číslo a vymazať. A pekne by som mu dala pocítiť ako ti ublížil.
Určite by som ho nenechala spať do 12tej 😂 ako poznám seba už o 6 by som ho budila s krikom čo to má byť 😂
@katarina1645 je mi to ľúto no sama vieš čo to všetko znamená na to vysvetlenie nie je
@katarina1645 takže ani svadba, ani bývanie, iba hrrr spravím si s ním dieťa, ktoré sa bude volať inak ako ja. On si narazí na disco nejakú babu, urevané bábätko ho doma nebaví, nevenuje sa mu, tak zdvihne kotvy a vykašle sa na teba aj dieťa. Veľa šťastia. Spať by som ho teda nenechala, vychádzala by som mu všetky veci aj s ním, lenže to by som mohla urobiť ja. Ty si si to zariadila tak, že on si môže robiť čo chce, lebo si na ňom závislá.
Ake to má pokračovanie?🙈
@katarina1645 prosím ťa, nerob mu žiadnu scénu..normálne ho konfrontuj, spýtaj sa, čo to má znamenať, či s vami chce byť...porozprávajte sa...keď bol taký opitý, ako píšeš, tak je možné, že si ani nepamätá, čo vystrájal..neobhajujem ho, ani nič podobné, ale krikom a scénami si nepomôžeš..a ani jemu...a tie, čo tu píšu, že rob scény a spravila si si dieťa, si nepripúšťaj...musíte si to vyrozprávať vy dvaja..
@katarina1645 no uz si zobudila pana krala? Sme zvedave na pokracovanie 🍿 ked ho nebude boliet hlava z alkoholu nech ho boli z teba, nedaruj mu to.
@sima234 ja som scénu nemyslela hysterické vrieskanie. Jednoznačne nemlčať a nezožierať sa tým. On si potom môže myslieť, ako mu to prešlo a aký je šikovný.
čo tak sa ho spýtať: prečo si mi ráno volal, keď si mal klúče? Nechcel si náhodou volať niekomu inému? Napríklad slečne XY s ktorou si do rána bol? 😎
Ženy treba si uvedomiť, že jej určite prvý krát nepísal. Pozná ju, isto s ňou aj v ten večer bol, ktovie či bol s kamarátmi vôbec. Keď maže správy, znamená to, že ich maže už dlhšie. A povedzme si pravdu, tu by už žiadna z nás neostala s chladnou hlavou. Každá by vybuchla a urobila scénu, lebo toto ťa emočne proste zasiahne.
Len mu daj neboj sa! 👊
@katkazocele ty asi nevieš čítať alebo čo, ved tu ide o to, že partner si vypisoval s nejakou inou babou, nie len o to že ostal na narodeniny dlhšie vonku a opil sa. Skús si ešte raz prečítať hlavný príspevok prosim ťa :D
Pánko sa zobudí, naslubuje hory doly a nabuduce to spravi tak, aby si na to uz neprisla. On sa nezzil s rolou zodpovedneho otca a partnera, on je stale slobodny mladenec ktory ma len doma male dieta, ktore mu vsak v nicom nebráni.... mne by to ale nedalo, a dotycnej priatelky by som sa spytala ci by bola ochotna dva vikendy v mesiaci strazit cudzie dieta a prisposobovat tomu program.... lebo slobodny bezdetny by bol asi lepsia volba... nech porozmyslaju obaja. U mna by ale tymto excesom vztah skoncil. Uz som to raz zazila, nastastie bez zavazkov.
@ropucha6 pre takých chlapov dieťa nie je záväzok. Hocikedy sa zbalí a nechá frajerku (on má iba frajerku, nie ženu) v podnájme, zariadi si vlastný život, mesačne jej pošle pár eur a sem tam si dieťa v budúcnosti vezme na víkend, ak bude chcieť.
osobne by som si spravila fotky konverzácie ak by ju náhodou stihol vymazať, konfrontovala by som ho s tým s jednoznačným postojom, že ak sa toto ešte raz zopakuje, tak si môže zbaliť svoje kufre a odísť preč. A treba to myslieť vážne a za svojim si stáť a byť pripravená na to, že môžeš ostať sama. Málo sexu po narodení dieťaťa nie je ospravedlnenie na neveru. Presne pre takéto veci si muži myslia, že môžu všetko, lebo im veľa žien všetko odpustí a ustúpi a toleruje.
@katarina1645 nehovor mu ze si sa mu hrabala v telefone. Povedzmu ze VIES ze bol s nejakou babou a ze spolu nieco mali. A ked bude zapierat, povedz aj jej meno a ze vsetko vies. Bude sa pytat odkial, ale nehovor nic konkretne, povedz ze ich niekto videl, alebo ze proste vies.
A bohuzial, prepac za uprimnost, ale tvoj muz bude toto robit stale. Je este nevyzrety, je to dieta. Spamata sa az ked ho opustis.
@katkazocele tu ide skor o to, ze oslavoval s kamosmi v den jeho narodenin. V den narodenin mal byt s rodinou. S kamosmi mal ist iny den. A kludne aj do rana, na tom nevidim nic zle.
@joannita ano ano, to je dobrý nápad :D nemusi vedieť že sa hrabala v telefone :D ved ich mohol niekto "vidieť" :D
nerozumiem, prečo tu niektoré riešite status nevydatá a obúvate sa do nej, ako bývajú a tak - akože obrúčka na prste je zárukou slušného partnerského žitia podľa pravidiel? má partnerku, má dieťa.. nemá čo vypisovať inej ženskej a prísť ožratý domov nadránom.. keďže tie správy už stihol vymazať, asi to nebolo len také obyčajné posedenie s kamošmi..
@nikaeli má frajerku a on to dobre vie. Dieťa ostane na krku jej. Takto to robí veľa chlapov a vedia prečo
@katkazocele tak v tomto suhlsim s tebou prečo by chlap keď má rodinu mal oslavovať len s rodinou? To že ide a vypije si s kamošmi to by som mu nemala za zle vsak zas keď bude mat zena oslavu mize vyrazit niekde s babami osobne som introvert moj partner tiež ale keď majú nejaké stretnutie so spolužiakmi alebo podobne da si s nimi vino príde ráno vždy zavola ak sa zdrží a klid. Myslím si že to je v poriadku.
Ale pokial to zájde do fáze že niečo niekde skusa s inou zak by som ho pekne v tej posteli prebudila kyblom ľadovej vody 😂 a následne by som mu pekne cistila zaludok.
@bajka16 presne tak nafackovat !✋🏻✊🏻 Oslava s kamošmi no problem ale raz by písal moj nejakej tak by videl … alebo nevidel už😂
@nikaeli obrúčka teda ani náhodou nie je zárukou slušného partnerského žitia, autorka ale nemá nič, žiadnu finančnú, bytovú, ani partnerskú istotu a urobí do takého stavu to najvážnejšie životné rozhodnutie - privedie na svet potomka. Je to tu ako cez kopír s takými príbehmi. Vždy tie baby potom zle dopadnú a ťahajú stále za kratší koniec.

@bajka16 tak vidíš!!!! Prečo aj na ne nie sme také hnusné ako na priateľa autorky? 🤔 Prečo oni môžu? A ich muži im prečo toto tolerujú??? 😑